80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar.yarın iş görüşmesine gideceğim.sekiz senedir çalışmıyorum,çok heyacanlıyım.tanıdık vasıtasıyla gidiyorum,muhasebeciyim.umarım herşey yolunda gider.

menüm

sabah 2 dilim tb ekmeği,1haşlanmış yumurta,domates,salatalık,biraz peynir,şekersiz çay
ara sütlü şekersi kahve
öğle yok geç kahvaltı ettim
akşam 1 kase çorba,salata,2baget
ara tam buğday ekmeğine yağsız tost,4tane kuru erik
2litre su

sabah: kepek kemeğiyle yağsız tost ve şekersiz çay
ara : 2 ince dilim elmalı yağsız kek
öğle : 1,5 kase çorba , 3 acı biber turşusu , 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran
ara : 8 çiğ badem, 3 günkurusu, 1 kuru erik ve 1 bardak süt
akşam : 6 y.k kuru fasülye, bol salata, 2 dilim ekmek
ara : 1 portakal
2 bardak yeşil çay

canım yarın için başarılar, inş. istediğin gibi güzel bir görüşme olur ve hayırlısıyla işi kaparsın

perşembe gününden beri yazıyorum ama sanırım burdaki arkadaşlarla tanışmadık.39 yaşında iki oğlu olan 17 yıllık evli şimdilik ev hanımı biriyim.küçük oğlum 3,5 yaşında bir türlü doğum kilolarını veremedim.bende aranızdaki dayanışmayı görüp heveslendim.umarım başarılı olurum.

kız bizim salonda bisiklete biniyorum orada ekranı sıfırlıyorum 20 dakka çeviriyorum en düşük devirde 280 calori yazıyor ama,sen 1 saat yürüyüşle diyosun..hepten kafam karıştı bak hele koşu bandında kalori yazmıyor sadece bisiklette yazıyor..
bakalım bodoslama nefesimizin yettiği yere kadar yapıyorum bsiiyler...

iyi akşamlar.yarın iş görüşmesine gideceğim.sekiz senedir çalışmıyorum,çok heyacanlıyım.tanıdık vasıtasıyla gidiyorum,muhasebeciyim.umarım herşey yolunda gider.

hayırlısı olur inşallah

biraz kalabaliklastik arada kaciyor bazen canim hep birlikte vericez insallah dogum kilolarini

sağol güzel dileklerin için.gerçi uzun zamandır çalışmıyorum ama alışırım sanırım.sen çalışıyormusun
rica ederim şekerim evet çalışıyorum arkadaşım
hoşbuldum canım asıl ben çok özledim hepinizi. burdaki sohbetlerin bağımlısı olmuştum pc nin azizliğine uğradım işallah bidaha bozulmaz

kesinlikle bizim topiğin başka bi albenisi var yada bana öyle geliyo, bende gelemediğimde çok arıyoruım,özlüyorum ve merak ediyorum yokken nolmuş ne gitmiş diye kilo bahane sohbetler şahane dermişim ama bahane olurmu ahhh o kilolar ahhhhhhh

inşallah canım yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor biraz.hele ikinci doğum kiloları çok zor veriliyor bence.biraz yürüyüş yapsam iyi olur ama ufaklık rahat vermiyor

aynen benim de 2 oglan buyuk 5, kucuk 1 yasinda ustelik calisiyorum iste biseyler yapabilirsem cok iyi olacak.ikinci dogumda cok kilo aldim bende.ilki bu kadar cok etkilememisti vucut daha bir saldi sanki 33 yasindayim ben de

kesinlikle çok güzel bi gurubumuz var insan kilolu olduğuna üzülmüyor burda

ayy hadi sonunda döndün ya önemli olan o:))
haydi bismillah deyip listemi veriyim ama kaptanım ben 1aydır yokumya bu hafta listeye girermiyim
yok canım yaaaa şimdi diyete yeni başlayanlarla yani topiğe yeni gelenlerle öncekiler arasında kilo verim farkı yüksek oluyor bu 2 hafta sonra listeye girilme nedeni de o... hem devamlılığı sağlamak hem de kilo veriminin eşit koşullara indirgenmesi

hayırlı olsun canım sen halledersin

aynen benim de 2 oglan buyuk 5, kucuk 1 yasinda ustelik calisiyorum iste biseyler yapabilirsem cok iyi olacak.ikinci dogumda cok kilo aldim bende.ilki bu kadar cok etkilememisti vucut daha bir saldi sanki 33 yasindayim ben de

benimbüyük oğlan 13 yaşında küçük 3,5 evde spor yaptırmıyor,çok yaramaz beni çok yoruyor ama kiloya bir etkisi yok yani

sağol canım

benimbüyük oğlan 13 yaşında küçük 3,5 evde spor yaptırmıyor,çok yaramaz beni çok yoruyor ama kiloya bir etkisi yok yani
benim kucuk de oyle cookkk hareketli ben baksam incecik ederdi beni annem bakiyor eve gelince ben devraliyorum pilimi bitiriyorlar ben dogum iznindeyken hic kilo veremedim gerci yeniydim ama ne zamanki calistim kosturdum gidiyo kilolar tabi emziriyorum da ise baslarsin insallah hareket kosturma gelir hayatina

aman iyi kaptanım sevindim güzel motivasyon oluyor listeye girmek..çanta yemek bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…