80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız 2 hafta sonra gircen dedim diye mi sevindin şimdi yoksa yanlış anlaşılma mı var:44:
kafam karıştı:)

yanlışmı anladım :26:girmiycemmi listeye yani:2:
hem ben topiğe yeni gelmedimki kader ayırdı beni elimden ne gelir gönlüm hep sizinleydi

Son düzenleme:
merhaba bayanlar,
ben diger cuma gruplarinada katilmak istedigimi yazdim.
ayni zamanda burayada katilabiliyormuyuz ve sartlar nelerdir?
ilk sayfa cok eski oldugu icin ve sayfalar bini gectigi icin bakmadim acikcasi

ağlama kuzum ağlama sende bu diyet azmi olduktan sonra 2 hafta hoooooop gecer giderrrrr:)

ya gerçekden ciddimisin kaptanım 2 kere listeye girmiştim ben .çok önemli deyil liste ama yinede kendimi bi tuhaf hissettim.hoş girsemde kaç gr vereceksem sanki bende bi ısrar sanki liste başı olcam.kaplumbağa hızıyla

kizlar beni aydinlatirmisiniz:26:

canım başka yarışmada olaupta katılabilme konusunda kaptanımız wintersun yada yard kaptan elmaşekeri daha iyi bilirler ama onun haricinde 2 hafta paylaşımda bulunuyoruz ve 3. hafta listeye giriyoruz ama bu 2 hafta deneme sürecin hergün menü paylaşımı yapılıyor ve cuma,c.tesi kilo bildirimi ... işte hepsi bu :))

kimsecikler kalmamış e hadi banada artık yatak yolları göründü :)) herkeze ALLAH rahatlık versin, tatlı rüyalar fıstıklar

tesekkür ederim cevabin icin

iyi akşamlar kızlar beni unuttunuzmu ben geldim:26:

kız nerdesin sen çooooook özledim

biraz nette araştır istersen ama ben böyle biliyom

günaydın kız naptın gelmezken kaç kilosun şimdi. kayıp ilanı verecektik nerdeyse

ayyüzlüm bende seni çok özledim pc arızalandı servisteydi 1 aydır gelemedim.ama aklım hep burdaydı .şimdi çok şükür 80 kiloyu gördüm 6 kilo vermiş oldum .işallah 70 li kilolara inrriz hep beraber .sen napıyon annen nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…