- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ayyüzlüm bende seni çok özledimpc arızalandı servisteydi 1 aydır gelemedim.ama aklım hep burdaydı .şimdi çok şükür 80 kiloyu gördüm 6 kilo vermiş oldum .işallah 70 li kilolara inrriz hep beraber .sen napıyon annen nasıl oldu
elma şekerim diyen ağzını seveyimmm nasıl hoşuma gidiyor ya siz böyle deyince :))))) iiyim valla ne oldunnn günlük koşuşturmaaa sıkıcı bir hayat ve halaa 4 köşeyim :)))) sınavlara gelince de 2 taneden kaldımelmaşekerim sen napıyonben gittiğimde herkes sınav telaşındaydı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen hamilemisinnnnnnnnnnnnn şok şok şokkk ama ben demiştimmm :)))))annemin tahlilleri mucizevi bi şekilde temiz çıktı. içimiz arahatladı. bende kilo almamak için uğraşıyorum. ailemize yeni bi üye katılacakta azıcık. bu dönemi en az kiloyla kapatmak istiyorum kısmetse
annemin tahlilleri mucizevi bi şekilde temiz çıktı. içimiz arahatladı. bende kilo almamak için uğraşıyorum. ailemize yeni bi üye katılacakta azıcık. bu dönemi en az kiloyla kapatmak istiyorum kısmetse
bende iyiyim canım biraz depresyon halindeyimya geçer işallahelma şekerim diyen ağzını seveyimmm nasıl hoşuma gidiyor ya siz böyle deyince :))))) iiyim valla ne oldunnn günlük koşuşturmaaa sıkıcı bir hayat ve halaa 4 köşeyim :)))) sınavlara gelince de 2 taneden kaldım((( sende ne var ne yok canımcım
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen hamilemisinnnnnnnnnnnnn şok şok şokkk ama ben demiştimmm :)))))
merhaba elma şekeri dilara ben 30 yaşında 2çocuk annesi bir ev kadiniyim antalya merkeze 1saat uzaklıkta bir tatil beldesinde yaşıyorum bende hepiniz gibi kilolarimdan şikayetciydim ama 1ay öncesine kadar 90la başladım şu an 84dum kiloyum ben bu işin istekte bittiğini anladim ve yaza kadar bi 20kilo vermek istiyorum birde günlük menumuzumu yazicaz
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen hamilemisinnnnnnnnnnnnn şok şok şokkk ama ben demiştimmm :)))))
ayyy çok sevindim hem annen için hemdeteyzemi oluyom topiğimizin bebişimi oluyor .hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kaç aylık oldu
bende iyiyim canım biraz depresyon halindeyimya geçer işallah
kıızzzzzzzzzzz ben yokumda sende mi yoktun haberinyok ...hadi bakalım teyzeler olarak patik yelek örgüleri başlayalım
sedalis canim bende kekik ve biberiye yağlari var ikisini sursem yakarmi acaba
kız senin haberin yokmuydu gerçi bu hafta pek ortalıkta görünmüyodun bilmemen normal
sağol canım daha yeni 1 ayı biraz geçti bekliyodum zaten bu ay. geçen ay dr gittim sancım vardı baktı bişe yok dedi. bide bir yıldır korunmuyom ama bebek te yok dedim. bazı tahliller rahim filmi ve sperm tahlili istedi. eşim bunu duyunca şok oldu bende sorun yok bak iki tane çocuğumuz var dedi. bende biliyom ben doğurdum onları biliyonmu yani bende de sorun yok dedim. adam kendini ıspatlama gereksinimi duydu. ve sonuç ne onda ne de bende sorun yokama olan bana oldu kilocuklarımı veremeden yenileri gelecek. ama her gün spora devam ediyom ve bildirime devam edecem motivasyonum düşmesin. hemde belki kilo almadan bitiririm bu süreci.
bende yoktummm yaa bir kaç günnn 2 gün gittim kız hami,le kaldı yaaaa iyi ki 1 ay filan gitmedim :)))))) umarım sorun yoktur kuzummmmm depresyon halini hemennn atttt güzel güzel kilocuklarını ver inşallahhhhhhhhhhhhhhbende iyiyim canım biraz depresyon halindeyimya geçer işallah
kıızzzzzzzzzzz ben yokumda sende mi yoktun haberinyok ...hadi bakalım teyzeler olarak patik yelek örgüleri başlayalım
yoktu bebeişim yaa hayırlı olsunnn çok sevindim sizin adınıza istiyordun zatennnnn inşallah sağlıklaa bebişini kucağına alırsınnn k,loların gitmemesinin sebebi anlaşıldı:)kız senin haberin yokmuydu gerçi bu hafta pek ortalıkta görünmüyodun bilmemen normal
sağol canım daha yeni 1 ayı biraz geçti bekliyodum zaten bu ay. geçen ay dr gittim sancım vardı baktı bişe yok dedi. bide bir yıldır korunmuyom ama bebek te yok dedim. bazı tahliller rahim filmi ve sperm tahlili istedi. eşim bunu duyunca şok oldu bende sorun yok bak iki tane çocuğumuz var dedi. bende biliyom ben doğurdum onları biliyonmu yani bende de sorun yok dedim. adam kendini ıspatlama gereksinimi duydu. ve sonuç ne onda ne de bende sorun yokama olan bana oldu kilocuklarımı veremeden yenileri gelecek. ama her gün spora devam ediyom ve bildirime devam edecem motivasyonum düşmesin. hemde belki kilo almadan bitiririm bu süreci.
bende yoktummm yaa bir kaç günnn 2 gün gittim kız hami,le kaldı yaaaa iyi ki 1 ay filan gitmedim :)))))) umarım sorun yoktur kuzummmmm depresyon halini hemennn atttt güzel güzel kilocuklarını ver inşallahhhhhhhhhhhhhh
yoktu bebeişim yaa hayırlı olsunnn çok sevindim sizin adınıza istiyordun zatennnnn inşallah sağlıklaa bebişini kucağına alırsınnn k,loların gitmemesinin sebebi anlaşıldı:)
canım nerdesin ben kemerdeyim topikdaş olduk haa inş.istediğin kiloya ulaşırsın canım benim bende 84 ile başladım şuan da 75,8 kiloya indim inşallah. Bende bi 15 kilo daha verebilirsem super olacak. Senin gibi yaptım önce diyet vcudumu alıştırddım şimdi yağlanıp yürüyüş yapıyorum akşamları 1 saat ile 1,,3 saat arası neyse inş.başarıcaz
Sedacim benim terleten zayıflatan korsem var yürüyus yaptığım zaman onu giyiyorum güzel terletiyor ben ilicadayim manavgata girişte sen nasıl bir diet uyguladin ben hep hafif şeyler yiyorum akşam 18den sonrada hiçbir şey yemiyorum inşallah basaricaz
aynen bende de sauna eşofman var yağlanıp onu giyip gidiyorum yürüyüşe
kahvaltı aynı sürekli
1 haşlanmış yumurta kibrit kutusunun yarısı peynir 5 zeytin bir dilim kepek ekmek şekersiz yeşilçay domates salatalık
öğle bazen çorba kepek ekmek 1 tane salata
bazen sebze yemeği 5 kaşık yarım kase çorba salata
akşam k flakes yiyorum sütlü bir kase yanında salata
ara öğünlerede de meyve yani böyle işte
selam kızlar öğlen arası girebildim nihayet fırsat buldum
canım biraz az değil mi yediklerin durabiliyo musun bu kadar az yiyecekle
ben böyle az yiyince saldırma modunda oluyom da sonrasında hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?