80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annemin tahlilleri mucizevi bi şekilde temiz çıktı. içimiz arahatladı. bende kilo almamak için uğraşıyorum. ailemize yeni bi üye katılacakta azıcık. bu dönemi en az kiloyla kapatmak istiyorum kısmetse

elmaşekerim sen napıyon ben gittiğimde herkes sınav telaşındaydı
elma şekerim diyen ağzını seveyimmm nasıl hoşuma gidiyor ya siz böyle deyince :))))) iiyim valla ne oldunnn günlük koşuşturmaaa sıkıcı bir hayat ve halaa 4 köşeyim :)))) sınavlara gelince de 2 taneden kaldım ((( sende ne var ne yok canımcım

annemin tahlilleri mucizevi bi şekilde temiz çıktı. içimiz arahatladı. bende kilo almamak için uğraşıyorum. ailemize yeni bi üye katılacakta azıcık. bu dönemi en az kiloyla kapatmak istiyorum kısmetse
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen hamilemisinnnnnnnnnnnnn şok şok şokkk ama ben demiştimmm :)))))

ayyy çok sevindim hem annen için hemde teyzemi oluyom topiğimizin bebişimi oluyor .hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kaç aylık oldu

bende iyiyim canım biraz depresyon halindeyimya geçer işallah
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen hamilemisinnnnnnnnnnnnn şok şok şokkk ama ben demiştimmm :)))))

kıızzzzzzzzzzz ben yokumda sende mi yoktun haberinyok ...hadi bakalım teyzeler olarak patik yelek örgüleri başlayalım

canım nerdesin ben kemerdeyim topikdaş olduk haa inş.istediğin kiloya ulaşırsın canım benim bende 84 ile başladım şuan da 75,8 kiloya indim inşallah. Bende bi 15 kilo daha verebilirsem super olacak. Senin gibi yaptım önce diyet vcudumu alıştırddım şimdi yağlanıp yürüyüş yapıyorum akşamları 1 saat ile 1,,3 saat arası neyse inş.başarıcaz

kız senin haberin yokmuydu gerçi bu hafta pek ortalıkta görünmüyodun bilmemen normal
ayyy çok sevindim hem annen için hemde teyzemi oluyom topiğimizin bebişimi oluyor .hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kaç aylık oldu

sağol canım daha yeni 1 ayı biraz geçti bekliyodum zaten bu ay. geçen ay dr gittim sancım vardı baktı bişe yok dedi. bide bir yıldır korunmuyom ama bebek te yok dedim. bazı tahliller rahim filmi ve sperm tahlili istedi. eşim bunu duyunca şok oldu bende sorun yok bak iki tane çocuğumuz var dedi. bende biliyom ben doğurdum onları biliyonmu yani bende de sorun yok dedim. adam kendini ıspatlama gereksinimi duydu. ve sonuç ne onda ne de bende sorun yok ama olan bana oldu kilocuklarımı veremeden yenileri gelecek. ama her gün spora devam ediyom ve bildirime devam edecem motivasyonum düşmesin. hemde belki kilo almadan bitiririm bu süreci.

mrbherkeslere günaydın nasılsınız bakalım bugün ben yemeğimi yaptım sonra sporumu yaptım şimdi hazırlandm okul yoluna düşecem inş
hepimize çok güzel bi gün olsun inş

dünkü menü
sabah:1 dilim kepek ekmek maydonoz peynir zeytin

öğle:2 kaşık tavuk ve1 dilim ekmek

ara:1 minik poğaça

akşam:3kaşık tavuk ve 2 dilim ekmek roka

2lt su 30 dk spor 4 b yeşilçaypoğaça olmasaydı iyidide arkadaşlar çok ısrar etti bugün o hataya düşmüycem inş

sedalis canim bende kekik ve biberiye yağlari var ikisini sursem yakarmi acaba

biberiye yağını inceltmen için yanına kakao badem alsan hepsinden eşit miktarda kullan daha ii olur
bak ben karıştırdığım yağları söyleyeyim
önce 16,5 tl ye masaj yağı var ondan 2 şişe aldım içinde olanlar şunlar :
Kekik
biberiye
balık
pelesenk
çörekotu
susam
nane
portakal

bunlardan iki şişe aldım ortalama 200 cc oldu

ek olarak
tatlı badem yağı
hardal yağı
fındık yağı
kakao
gliserin
lavanta
birde ismini hatırlayamadım bir yağ vardı onuda akşam eve gidince söyleyim tamam
bunları karıştırdım kullanıyorum iyi hissediyorum bilmem ama 3 gündür yapıyorum

hayırlısı olsun canım benim :118::118:sağlıkla doğsumda kilo milo verirsin o kolay bu gurup daha epey burda

bende iyiyim canım biraz depresyon halindeyimya geçer işallah

kıızzzzzzzzzzz ben yokumda sende mi yoktun haberinyok ...hadi bakalım teyzeler olarak patik yelek örgüleri başlayalım
bende yoktummm yaa bir kaç günnn 2 gün gittim kız hami,le kaldı yaaaa iyi ki 1 ay filan gitmedim :)))))) umarım sorun yoktur kuzummmmm depresyon halini hemennn atttt güzel güzel kilocuklarını ver inşallahhhhhhhhhhhhhh

yoktu bebeişim yaa hayırlı olsunnn çok sevindim sizin adınıza istiyordun zatennnnn inşallah sağlıklaa bebişini kucağına alırsınnn k,loların gitmemesinin sebebi anlaşıldı:)

kiloların gitmemesinin bununla alaksı yok canım tiroit yüzünden normalde hipotiroiddi haşimato tiroit dedi bu sefer dr. verdiğim kiloları söyledim gene iyi vermişsin normalde kimse kilo veremiyo dei. bakalım belki hamilelikte kilo almam ve sonrasında da emzirirken daha iyi veririm. temennim bu yönde. ha bu arada 7 nisanda diyarbakırdayız kesinleşti.

Sedacim benim terleten zayıflatan korsem var yürüyus yaptığım zaman onu giyiyorum güzel terletiyor ben ilicadayim manavgata girişte sen nasıl bir diet uyguladin ben hep hafif şeyler yiyorum akşam 18den sonrada hiçbir şey yemiyorum inşallah basaricaz

aynen bende de sauna eşofman var yağlanıp onu giyip gidiyorum yürüyüşe
kahvaltı aynı sürekli
1 haşlanmış yumurta kibrit kutusunun yarısı peynir 5 zeytin bir dilim kepek ekmek şekersiz yeşilçay domates salatalık
öğle bazen çorba kepek ekmek 1 tane salata
bazen sebze yemeği 5 kaşık yarım kase çorba salata
akşam k flakes yiyorum sütlü bir kase yanında salata
ara öğünlerede de meyve yani böyle işte

selam kızlar öğlen arası girebildim nihayet fırsat buldum

canım biraz az değil mi yediklerin durabiliyo musun bu kadar az yiyecekle
ben böyle az yiyince saldırma modunda oluyom da sonrasında hep

benim bi ark. sauna eşofmanla koşu bandına çıkıyordu çok güzel kilo verdi
sanırıp epey faydası oluyor ben de mi alsam bi tane

selam kızlar öğlen arası girebildim nihayet fırsat buldum

canım biraz az değil mi yediklerin durabiliyo musun bu kadar az yiyecekle
ben böyle az yiyince saldırma modunda oluyom da sonrasında hep

canım 3 litre su içiyorum 3 fincan yeşilçay ara öğünlerde meyve valla acıkmıyorum gayet güzel gidiyo yani sık ye az ye modu benimkisi şuana kadar 1,5 ay olacak bu hafta sonu toplam 9 kilo vermiş olacağım uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…