80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya bugün yürüdüm ama yağları sürmeyi unuttum:26: çünkü okadar bitkin bir vaziyetteyim ki..yürümeye bile takatim yoktu..zoraki çıktım koşu bandıma..yarın başlarım inş.gelişmeleri yazarım

ufff bende haftasonu kaçırdım 82 kilo oldum pazartesi tekrar başladım 80 indim benim mayısda 70 haziran başında 65 olamam lazım şu akşam yememi engelicek bişi yokmu

canım bu kadar yağı karıştırmana gerek yok..biberiye yağının yakıcı özelliğinden dolayı buğday ve portakal yağı ile seyreltmek gerekir...benim cildim hassas tek kullanım kesin tahriş eder

dünkü menüm
sabah
omlet
2 d.ekmek
azıcık bal-zeytin
ara
kek

öğle
tavuklu mantar sote
1 d.ekmek
yoğurt
akşam
kuru fasülye
2 kaşık pilav tavuk
1 d.ekmek
salata
ara
cevizli pestil 1 tane bisküvi

off yaaa..kızlar deli gibi yemek yemek daha çok tatlı yemek istiyorum.
.:125:regl eli kulağında ondan dimi??
birde bir bardak su içsem wc ye gidiyordum..sabahtan beri kaç bardak içtim..patlayacam..
regl öncesi vücut su tutuyor ondan dimi???

canım bu kadar yağı karıştırmana gerek yok..biberiye yağının yakıcı özelliğinden dolayı buğday ve portakal yağı ile seyreltmek gerekir...benim cildim hassas tek kullanım kesin tahriş eder

canım her birinin ayrı ayrı faydaları ve benim bacaklarımda bazı çatlaklarda mevcut kakao yağı lavanta bunlara ii geliyor o yüzden biraz fazla yaptım ben bu arada gerçekten bedeninde rahatlığı hissediyorsun

selam kizlar ne var ne yok ben reg oldum bir kac günden beri acyip tatli istiyo canim.bir zamanlar ben biberiye yagi almistim romatizma ya iyi geliyomus

kizlarr kayinvalidelri anlamak mumkun degill.benimki seyyar teyyar her olayi kendine bagliyo .benim cocuklara ben olmasaydim siz olmazdin babanizi ben yetistirdimm .ben olmasaydim babaniz iste bir arkadasinin oglu gibi kendisi issiz gücsüzz coluguna cocugunu bakmiyo bosanmiss ailenin cocugu olurdunuzz .kötü örnekleri verip duruyooo. sanki iyiler yok gibi .ev sahibi olamazdiniz ben zamanin daa cocuklarimi cok siktim suydu buydu .simdiki hayatinizi bana borclusunuz .benim yanim da bana bir sürü göndermeler yapiyooo .dinleyip durduppp bir diyett üstüne reglim artik sinirden disarlara aticam kendimi .

Merhabalaaarr ben de geldimmmm...
hoşgeldin

ah canım ya ALLAH sabır versin sana , çocukların olumsuz etkilenmse bari bu durumdan , sallama canım sen gül geç dediğin gibi dışarı çık yürüyüş yap iyi gelir

selam herkese.sabahiş görüşmesine gittim.iş saatleri çok uzundu.c.tesi vardı.bu yüzden anlaşamadık.neyse sağlık olsun.artık başka işlere bakacağız

hoşbuldum canım nasılsın diyet nasıl gidiyor
çok şükür iyiyim canım, diyet ise güzel gidiyor , elimden geldiğince dikkat ediyorum ama buna rağmen istediğim randımanı alamıyorum kilo azalışı bakımından, sebebini ise hareketsizliğe bağlıyorum, gerçi yürüyüşe başladım ama o da hava muhalefetinden düzenli olmuyo ama bir şekilde düzene oturtmam lazım canımı sıkıyo bu durum çok , topiğin en tambiki benim ((
selam herkese.sabahiş görüşmesine gittim.iş saatleri çok uzundu.c.tesi vardı.bu yüzden anlaşamadık.neyse sağlık olsun.artık başka işlere bakacağız

canım demen gibi sağlık olsun, RABBİM hayırlı helal rızık kapıları açsın ( amin )

Canim aynen bende benzerini uyguluyorum bugün sabah 2dlm kepekli ekmek ligt kaşar tost yaptım 5zeytin salatalık domates bol maydonoz Saat 11kahvaltı öğle yemedim acikmadim Gec kahvaltı yüzünden akşamda komşum pancar yaprağı göndermiş 1doğanlar soteledim tuzsuz 1kaşık zeytinyağıile 1tabak ondan ilkdefa yedim ama tadı güzeldi ıspanak gibi artik yeme faslı bitti benim için

herkese iyi akşamlarrrr
bu günkü listem
sabah
1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara
1 avuç erik kurusu
öğle
1 tabak yaprak sarma 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 avuç erik kurusu
akşam
1 kase çorba 5 kaşık etli pilav komposto
gece yoğurt yiycem

sanırım biz anne olan kadınların sıkıntısının ne olduğunu buldum. çocuğun tabağında kalmış yazık ziyan olmasın demek. allahım çatlicam yoğurtlu makarna yapmıştım kendime kocabir tabak aldım ama yetmedi çocukların tabağında kalana da göz diktim. yetmedi üstüne muz yedim kocaman bir tane az sonra çatlarım her halde çok şiştim.

aynen katılıyorum sana midemiz çöp bidonu muamelesi görüyor ne kalsa biz atılmasın diye yiyoz sonra uğraş dur

bayanlar size bir sorum olacak.bu hafta erken tartıldım ama kilom aynı acaba bunun kahvaltıyla öğlen yemeğini bir yapmamda bir etkisi var mı son günlerde böyle olduda

benim bu üçüncü. normalde miğdemin bulanması lazımdı. ama ne hikmetse iştahım deli gibi açıldı. umarım biraz kapanır. bende ilk gebeliğimde 25 kilo aldım. sonra 20 kilosu gitti 2. gebeliğimde 15 kilo almıştım ki gebelik zehirlemesi yüzünden erken aldılar bebeği ve 7 aylıkken o gebelikte bitti. sonuna kadar dursa kesin 100 olurdum hatta geçerdim. şimdi her gün spor yapmaya gayret ediyorum. karıma yüklenmeden yapıyorum hareketleri. elimden geldiği kadar da devam edecem. sağlığım açısından bu şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…