canım ya bugün yürüdüm ama yağları sürmeyi unuttum:26: çünkü okadar bitkin bir vaziyetteyim ki..yürümeye bile takatim yoktu..zoraki çıktım koşu bandıma..yarın başlarım inş.gelişmeleri yazarımcanım ben baya bi yağ aldım karışımını kullanmaya başladım ve 2 günlük sonuçlar inanılmaz idi belki vücuddaki hava ama şöyle bacaklarım 2 cm karın bölgem 4 cm göğüs bölgem 3 cm inceldi iki gündür yapıyorum bugün de eve gidince sürücem giycem sauna eşofmanımı 1,5 saat yürüyüş yapcam gelcem etkilerini sende paylaşırsan sevinirm. Birbirimize tavsiyeler verelim ama ben baya bi yağ aldım lavanta dan tut gliserine kadar kakao fındık portakal badem biberiye vs. çok aldım karıştırdım kullanıyorum ve cildimde bile gözle görülür düzelme var özellikle çatlaklarıma faydası olacak gibi öpüldün canım
canım bu kadar yağı karıştırmana gerek yok..biberiye yağının yakıcı özelliğinden dolayı buğday ve portakal yağı ile seyreltmek gerekir...benim cildim hassas tek kullanım kesin tahriş ederbiberiye yağını inceltmen için yanına kakao badem alsan hepsinden eşit miktarda kullan daha ii olur
bak ben karıştırdığım yağları söyleyeyim
önce 16,5 tl ye masaj yağı var ondan 2 şişe aldım içinde olanlar şunlar :
Kekik
biberiye
balık
pelesenk
çörekotu
susam
nane
portakal
bunlardan iki şişe aldım ortalama 200 cc oldu
ek olarak
tatlı badem yağı
hardal yağı
fındık yağı
kakao
gliserin
lavanta
birde ismini hatırlayamadım bir yağ vardı onuda akşam eve gidince söyleyim tamam
bunları karıştırdım kullanıyorum iyi hissediyorum bilmem ama 3 gündür yapıyorum
canım bu kadar yağı karıştırmana gerek yok..biberiye yağının yakıcı özelliğinden dolayı buğday ve portakal yağı ile seyreltmek gerekir...benim cildim hassas tek kullanım kesin tahriş eder
canım her birinin ayrı ayrı faydaları ve benim bacaklarımda bazı çatlaklarda mevcut kakao yağı lavanta bunlara ii geliyor o yüzden biraz fazla yaptım ben bu arada gerçekten bedeninde rahatlığı hissediyorsun
hoşgeldinMerhabalaaarr ben de geldimmmm...
kizlarr kayinvalidelri anlamak mumkun degill.benimki seyyar teyyar her olayi kendine bagliyo .benim cocuklara ben olmasaydim siz olmazdin babanizi ben yetistirdimm .ben olmasaydim babaniz iste bir arkadasinin oglu gibi kendisi issiz gücsüzz coluguna cocugunu bakmiyo bosanmiss ailenin cocugu olurdunuzz .kötü örnekleri verip duruyooo. sanki iyiler yok gibi .ev sahibi olamazdiniz ben zamanin daa cocuklarimi cok siktim suydu buydu .simdiki hayatinizi bana borclusunuz .benim yanim da bana bir sürü göndermeler yapiyooo .dinleyip durduppp bir diyett üstüne reglim artik sinirden disarlara aticam kendimi .
beyazcım, yediverencim sizde hoşgeldiniz :))
çok şükür iyiyim canım, diyet ise güzel gidiyor , elimden geldiğince dikkat ediyorum ama buna rağmen istediğim randımanı alamıyorum kilo azalışı bakımından, sebebini ise hareketsizliğe bağlıyorum, gerçi yürüyüşe başladım ama o da hava muhalefetinden düzenli olmuyo ama bir şekilde düzene oturtmam lazım canımı sıkıyo bu durum çok , topiğin en tambiki benimhoşbuldum canım nasılsın diyet nasıl gidiyor
selam herkese.sabahiş görüşmesine gittim.iş saatleri çok uzundu.c.tesi vardı.bu yüzden anlaşamadık.neyse sağlık olsun.artık başka işlere bakacağız
aynen bende de sauna eşofman var yağlanıp onu giyip gidiyorum yürüyüşe
kahvaltı aynı sürekli
1 haşlanmış yumurta kibrit kutusunun yarısı peynir 5 zeytin bir dilim kepek ekmek şekersiz yeşilçay domates salatalık
öğle bazen çorba kepek ekmek 1 tane salata
bazen sebze yemeği 5 kaşık yarım kase çorba salata
akşam k flakes yiyorum sütlü bir kase yanında salata
ara öğünlerede de meyve yani böyle işte
ayyyy örün örün ne güzel olur giydiririm bebişime.
ağlama kuzum ağlama sende bu diyet azmi olduktan sonra 2 hafta hoooooop gecer giderrrrr:)
sanırım biz anne olan kadınların sıkıntısının ne olduğunu buldum. çocuğun tabağında kalmış yazık ziyan olmasın demek. allahım çatlicam yoğurtlu makarna yapmıştım kendime kocabir tabak aldım ama yetmedi çocukların tabağında kalana da göz diktim. yetmedi üstüne muz yedim kocaman bir tane az sonra çatlarım her halde çok şiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?