80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayanlar size bir sorum olacak.bu hafta erken tartıldım ama kilom aynı acaba bunun kahvaltıyla öğlen yemeğini bir yapmamda bir etkisi var mı son günlerde böyle olduda

yani sabah geç kalkıyosan yapacak bişe yok ister istemez birleşiyor öğünler. ama her hafta verecen diye bişe de yok bazen durabilir metabolizman. mesela bak bana bir iki aydır kaldım 82 de benim direnç noktam bu bir türlü inemiyorum bu kilonun altına

maşallah çok iradelisin o halde tebrik ederim 1.5 aydır bu şekilde süper götürmüşsün ve 9 kg çokçok iyi ben de yaklaşık 10 kg verdim ama 4 ayda falan tabi senin kadar aslaa kısmadım ve spor yapmadım sadece emziriyorum biraz dikkat etmeye çalışıyorum

sedalis bence çok kısıyo yemekten. acıkmıyorum diyor ama diyeti bitirince eğer yemeğe başlarsa yeniden alır diye korkuyorum. çok hızlı da veriyo. endişeliyim o konuda biraz. ama belkide metabolizma hızı yüksektir

çok sağol canım ya üzmek istemedim seni seninde üzülmene gerek yok bu durumda vercez vercez

Sabah-2 dilim kepekli ekmek, peynir, 1 haşlanmış yumurta, zeytin, dom, sal. kırmızı biber
Ara- Türk kahvesi, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 2 tane badem şekeri
Ara-5-6 tane medine hurması
Öğle-Ciğer ızgara, yarım lavaş, yeşilik
Ara-Yok
Akşam-1 tabak yoğurtlu ıspanar, 1 kase tavuk çorba, 2 dilim patates
Ara-2 gofret, 2 çubuk kraker

ben de endişelendim de o yüzden dikkatimi çekti yavaş verilenler çok çok daha kalıcı oluyor kendimden biliyorum
ama bazı bünyeler de böyle işte ayyüzlümcüm çok çabuk gidiyor benim ilk doğumdan sonra da öyle olmuştu diyete girer girmez hemen incelmiştim ama şimdi daha yavaş sanki tabi yaşın da etkisi muhakkak

benim yediklerimin yanında kral bi menü olmuş bu yaw

kesinlikle katılıyorum yaş çok etkili. aslında hormonlar da normalse yine iyi kiloveriliyor

sabah : kibrit kutusu peynir, 5 zeytin , roka- maydanoz ve şekersiz çay , 1 dilim k.ekmeği
ara : 1 tuzlu kek,pazı tavası ve 2 lokma pğaça
öğle : 1 tabak pırasa , 1 bardak ayran
ara : 3 günkurusu, 8 çiğ badem
akşam : 1 tabak pırasa , 2 s.k lahana kavurması, 1 dilim k.ekmeği ve 1 bardak ayran
ara : 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve 1 bardak kahveli süt

bence güzel bi menü olmuş hatta kıskandım

bi görsen yiyorum hiçte aç kalmıyorum çok su içiyorum ara öğünleri ihmal etmiyorum geçen sene de 75 kg düşmüştüm ve 6 ay kadar geri almadım sonra iş mesaii derken akşam 10 da eve geliyordum yiyip yatıyodum bu yüzden aldım yoksa beyaz ekmeği hayatından çıkar valla ger almıyorsun herşeyi de yiyordum öğle yani şimdi hedefime gelince dikkat edicem belli süre sonra ekmeksiz sağlıklı hayat prensibinde devam almam yani.

kız ilk 3 kilo çık hızlı gitti oda hava idi sanırım sonraki 6 kilo yavaş yavaş gitti hafta da bir falan ancak veriyorum çizelgeleri bakın isterseniz endişelenmeyin yaf korkmayın tşk ederimm benim içi endişe duymuşsunuz ama gayet normal ve sağlıklıyım herşeyden az az yiyorum sık yiyorum

işte eğer sürdürebilirsen çok iyi. hani seni tanımıyoruz metabolizma nasıl, normalde nasıl besleniyodun bilmediğimiz için biraz endişe verdi. mesela ben abur cubur yemeyi muhtemelen hiç bir zaman bırakamicam bu yüzden de normalde yediğimden biraz azını yiyorum ekmeği iyice kıstım. spor devam ama bak kımıldamıyo yerinden kilolarım gr gitmiyo. direç gösteriyorum.

canım sen hiçbirşey yapmadan sadece emzirme ile inan çok ii vermişsin bende kısmıyorum gerçekten herşeyden az az yiyorum tadımlık doyuyorum aç kalmıyorumki sende dikkat et kendine annesin bu herşeyden önce olsun tmm dostum öpüldün

emziren kadınlara hayranım ne çok isterdim yaşlarına kadar emzirmeyi bebeklerimi. birini 2 ay diğerini 4 ay emzirebildim. inşallah bunu emzirmeyi başarabilirim. aslında ben kendimi hiç anne olmuş gibi hissetmiyorum ne doğurabildim normal bi şekilde nede emzirebildim.

bence güzel bi menü olmuş hatta kıskandım

teşekkürlert canım, dikkat eidyorum ama cuma günleri çok stresli oluyo benim için, yavaş kilo veriyorum bende ve bu da beniim motivasyonumu alt üst ediyo ama vazgeçmiycem, bu zamana kadar hep hatam vazgeçmek oldu ve bu da abana çok pahalıya mal oldu artı kilolarla
sende gayet güzel besleniyosun hamiş olmana rağmen canım, salmadın kendini ben hamileym diye, inş. bebiş kilo alır anne fit olur

iyi akşamlar kızlar benim bademciklerim şişti nerdeyse 10 yıldan fazladır hiç bişey yoktu bugün birden bire şişti öyle yorgunum ki uyumak istiyorum ama önce menümü yazayım

canım niye öyle düşünüyosun, olurmu sen onlareı kaç ay karnında tşıdın, azda olsa ne güzel emzirmişsin bebeklerini hiç emziremeyenler var be canım, normal doğurmak istdinde sanki doğuramadın, sezeryan senin için uygun olanmış demek ki, sanırım senin bu duygusal depreşimlerin hamileliğinden olsa gerek :)) inş. bu hamileliğin , doğumuun ve emzirme sürecin istediğin gibi olur canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…