80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
1 elma
2 ceviz
çay
Öğle
1 tabak türlü
1 ekmek
1 kase yoğurt
Ara
yarım simit
Akşam
1 kepekli maydanozlu kaşarlı sandviç

yeme ataklarıyla geçti bugün..yine de kendimi frenledim..arkadaştan şeker ölçüm aletini aldım yarın açlık ve tokluk şekerime bakacağım en güzeli kahvaltıyı reçel,bal tatlı şeylerle yapıp 2 saat sonra ölçüm yapmak..aşırı halsizlik var bende inş.çabuk geçer

bugünkü menüm
sabah
tost
zeytin
1 çay bardağı lıght süt
ara
5-6 badem
öğle
etli nohut
yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
delirdim

2-3 parça poğaça
zeytin peynir
çay
azıcık reçel
arkadaş vardı da
tabi akşam yemedim

spor:30 dk yürüyüş

Arkadaşım sen günde 4dilim ekmek mi yiyosun bana kızma ama çok gelmezmi ben sadece sabah 2ince dilim yiyorum Sonra herşey ekmeksiz gidiyo

günaydın kızlar umarım iyi bir gün olur. ben sporuma başladım bile. bu saatte süpürgeyi çalıştıramayacağıma göre en iyisi bisiklete bineyim dedim

vazgeçme dediğin gibi hepimizin hatası motivasyonumuz düştüğünde pes etmek ve bence bu topik pes etmeyi engelliyor.

iyi akşamlar kızlar benim bademciklerim şişti nerdeyse 10 yıldan fazladır hiç bişey yoktu bugün birden bire şişti öyle yorgunum ki uyumak istiyorum ama önce menümü yazayım

geçmiş olsun canım bence boğazına viks sür ve sar çok iyi geliyor.

sadece doğurmakla anne olunsaydı tatlım o kadar çok anne varki doğurup 6 .kattan atanamı bakarsın sokaklara bırakanamı asıl iş büyütmek bence sadece doğurmak değil ve ben inanıyorumki sen çok iyi bir annesin

beni şımartıyosun. çocuklarıma iyi bir eğitim vermek benim için çok önemli. hayırlısıyla oğlumu kızımı ve yeni gelecek bebeğimi en iyi şekilde büyütmek istiyorum.

günaydınnnnnnn bende sezeryanzedeyim maalesef o doğum anını yaşamayı çok istedim ama olmadı 2. amaliyatta epidural isredim bebeğin doğum halini görmek yaşamak istedim ama olmadı uyuşmayımca narkozu dayadılar hiç bişeyi göremedim. emzirmenim ne kadar değerli olduğunu 2. çocuğumda anladım bende ilkini 2 yıl emzirmiştim 2 numara yı 4 ay zor emzirdim emmemek içim direndi bebek ne kadar uğraşsamda tiksindi memeden gerçekden kötü hissediyor insan bide lohusalık hali başka bebekleri anneleri emzirirken görünce içim gidiyor .gerçekden sırf emzirmek için bile bebek doğurulur.o çok ayrı bir duygu.aaaaaaayyyy benimde doğurasım geldi kızz bize kötü örnek oldun şindi imrenir topikçe doğururmuşuz. ayyüzlü işallah bu bebeğini istediğin gibi emzirirsin canım herşey istediğin gibi olsun işallah sağlıkla.hem bu bebek bence çok uğurlu bak annenin iyi haberiyle beraber geldi sana jhayırlısıyla doğur bebeğini

sağol canım inşallah biran önce geçer

sağol canım ama viksin ne olduğunu bilmiyorum ki ben 13-14 yaşlarındayken bademciklerim şişmişti o zaman da bi sürü iğne yemiştim

mentollü gibi okaliptuslu şekerler gibi krem gibi bişey sürüyosun gerek nefes yoluyla gerekse deri yoluyla hasta olan yeri yumşatıyo biraz tuhaf bi anlatım oldu sanırım. eczanede 3,5 liraya satılıyo zaten.

ağlattın beni çok kötüsün. duygusallığım depreşiyo bu günlerde sık sık

KIZZ hala ağlıyonmu bak bende ağlıycam şimdi zaten ileri derecede depresyon olmuşum bu gün kontrole gidicem ne olur bi ses ver takarım ben şimdi

Arkadaşım sen günde 4dilim ekmek mi yiyosun bana kızma ama çok gelmezmi ben sadece sabah 2ince dilim yiyorum Sonra herşey ekmeksiz gidiyo
canım asıl hatayı sen yapıyorsun günde 2 dilm ekmek çok azzz her öğünde mutlaka en az 1 dlm siyah ekmek yemen gerekiyorrrr boşuna kendine eziyet etmeee öyleee
iyi akşamlar kızlar benim bademciklerim şişti nerdeyse 10 yıldan fazladır hiç bişey yoktu bugün birden bire şişti öyle yorgunum ki uyumak istiyorum ama önce menümü yazayım
çoooooooooooookkkk geçmiş olsun tatlımmm yaaa adaçayına zeytin yağı da bırak iç miden almaya bilir ama tek seferde iç boğazını yumuşatacaktır ama 1 sefer değil sabah akşam yapman gerek faydasını göreceksin tatlımm

KIZZ hala ağlıyonmu bak bende ağlıycam şimdi zaten ileri derecede depresyon olmuşum bu gün kontrole gidicem ne olur bi ses ver takarım ben şimdi

kusura bakma görmedim yazdığını kızla ilgileniyodum sonra da ev işine daldım. duygusallığım arttı sadece. psikoloğa mı gideceksin. sen şimdi o depresyon ilaçlarını da içiyosundur. ay ben zor bıraktım allah yardımcın olsun.

Merhaba kızlar,

yaşadığım onca şeyden sonra tekrar toparlanmayabaşlıyorum işte kendini bırakmakla olmuyor bazı şeyler,
o yüzden sabah kahvaltım;

1 activya yoğurt içerisine müsli
5-6 badem
1 adet meyve

ara öğün;

3 etiform büskivi şekersiz çay ile birlikte

1 lt su

şimdilik bu kadar şu yeşilçaya da bir başlayabilrisem benden iyisi yok şunun şurasında hazirana ne kaldı tatil beni bekler.

mentollü gibi okaliptuslu şekerler gibi krem gibi bişey sürüyosun gerek nefes yoluyla gerekse deri yoluyla hasta olan yeri yumşatıyo biraz tuhaf bi anlatım oldu sanırım. eczanede 3,5 liraya satılıyo zaten.

sağolun kızlar deniycem önerilerinizi

beni şımartıyosun. çocuklarıma iyi bir eğitim vermek benim için çok önemli. Hayırlısıyla oğlumu kızımı ve yeni gelecek bebeğimi en iyi şekilde büyütmek istiyorum.

kesinlikle şımarmalısın boşuna cennet annenin ayakları altında değil kolaymı bebişleri büyütmek en zor görev bizim eğitimden ahlakına hayırlı bi evlat olur inş. Evlatların . Inş. Yüzünü hep güldürürler.

neyi zor bıraktın :26:ilacımı.evet ilaç başladı ama bi faydasını görmedim 15 gündür kullanıyom.daha kötü oldum hatta şimdi çıkabilirsem evden gidicem doktora .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…