dünkü menüm
sabah
omlet
2 d.ekmek
azıcık bal-zeytin
ara
kek
öğle
tavuklu mantar sote
1 d.ekmek
yoğurt
akşam
kuru fasülye
2 kaşık pilav tavuk
1 d.ekmek
salata
ara
cevizli pestil 1 tane bisküvi
off yaaa..kızlar deli gibi yemek yemek daha çok tatlı yemek istiyorum..:125:regl eli kulağında ondan dimi??
birde bir bardak su içsem wc ye gidiyordum..sabahtan beri kaç bardak içtim..patlayacam..regl öncesi vücut su tutuyor ondan dimi???
teşekkürlert canım, dikkat eidyorum ama cuma günleri çok stresli oluyo benim için, yavaş kilo veriyorum bende ve bu da beniim motivasyonumu alt üst ediyo ama vazgeçmiycem, bu zamana kadar hep hatam vazgeçmek oldu ve bu da abana çok pahalıya mal oldu artı kilolarla
sende gayet güzel besleniyosun hamiş olmana rağmen canım, salmadın kendini ben hamileym diye, inş. bebiş kilo alır anne fit olur
canım niye öyle düşünüyosun, olurmu sen onlareı kaç ay karnında tşıdın, azda olsa ne güzel emzirmişsin bebeklerini hiç emziremeyenler var be canım, normal doğurmak istdinde sanki doğuramadın, sezeryan senin için uygun olanmış demek ki, sanırım senin bu duygusal depreşimlerin hamileliğinden olsa gerek :)) inş. bu hamileliğin , doğumuun ve emzirme sürecin istediğin gibi olur canım üzme kendini:
bilmiyorum sankio çocuklar gökten zembille indiler bana doğum anını yaşamayınca öyle bi his veriyor.
iyi akşamlar kızlar benim bademciklerim şişti nerdeyse 10 yıldan fazladır hiç bişey yoktu bugün birden bire şişti öyle yorgunum ki uyumak istiyorum ama önce menümü yazayım
emziren kadınlara hayranım ne çok isterdim yaşlarına kadar emzirmeyi bebeklerimi. Birini 2 ay diğerini 4 ay emzirebildim. Inşallah bunu emzirmeyi başarabilirim. Aslında ben kendimi hiç anne olmuş gibi hissetmiyorum ne doğurabildim normal bi şekilde nede emzirebildim.
sadece doğurmakla anne olunsaydı tatlım o kadar çok anne varki doğurup 6 .kattan atanamı bakarsın sokaklara bırakanamı asıl iş büyütmek bence sadece doğurmak değil ve ben inanıyorumki sen çok iyi bir annesin
sağol canım inşallah biran önce geçergeçmiş olsun canım, ALLAH acil şifalar versin, bademcikte fena oluyo
geçmiş olsun canım bence boğazına viks sür ve sar çok iyi geliyor.
emziren kadınlara hayranım ne çok isterdim yaşlarına kadar emzirmeyi bebeklerimi. birini 2 ay diğerini 4 ay emzirebildim. inşallah bunu emzirmeyi başarabilirim. aslında ben kendimi hiç anne olmuş gibi hissetmiyorum ne doğurabildim normal bi şekilde nede emzirebildim.
sağol canım inşallah biran önce geçer
sağol canım ama viksin ne olduğunu bilmiyorum ki ben 13-14 yaşlarındayken bademciklerim şişmişti o zaman da bi sürü iğne yemiştim
günaydınnnnnnnbende sezeryanzedeyim maalesef o doğum anını yaşamayı çok istedim ama olmadı 2. amaliyatta epidural isredim bebeğin doğum halini görmek yaşamak istedim ama olmadı uyuşmayımca narkozu dayadılar hiç bişeyi göremedim. emzirmenim ne kadar değerli olduğunu 2. çocuğumda anladım bende ilkini 2 yıl emzirmiştim 2 numara yı 4 ay zor emzirdim emmemek içim direndi bebek ne kadar uğraşsamda tiksindi memeden gerçekden kötü hissediyor insan bide lohusalık hali başka bebekleri anneleri emzirirken görünce içim gidiyor .gerçekden sırf emzirmek için bile bebek doğurulur.o çok ayrı bir duygu .aaaaaaayyyy benimde doğurasım geldi kızz bize kötü örnek oldun şindi imrenir topikçe doğururmuşuz. ayyüzlü işallah bu bebeğini istediğin gibi emzirirsin canım herşey istediğin gibi olsun işallah sağlıkla.hem bu bebek bence çok uğurlu bak annenin iyi haberiyle beraber geldi sana jhayırlısıyla doğur bebeğini
ağlattın beni çok kötüsün.duygusallığım depreşiyo bu günlerde sık sık
canım asıl hatayı sen yapıyorsun günde 2 dilm ekmek çok azzz her öğünde mutlaka en az 1 dlm siyah ekmek yemen gerekiyorrrr boşuna kendine eziyet etmeee öyleeeArkadaşım sen günde 4dilim ekmek mi yiyosun bana kızma ama çok gelmezmi ben sadece sabah 2ince dilim yiyorum Sonra herşey ekmeksiz gidiyo
çoooooooooooookkkk geçmiş olsun tatlımmm yaaa adaçayına zeytin yağı da bırak iç miden almaya bilir ama tek seferde iç boğazını yumuşatacaktır ama 1 sefer değil sabah akşam yapman gerek faydasını göreceksin tatlımmiyi akşamlar kızlar benim bademciklerim şişti nerdeyse 10 yıldan fazladır hiç bişey yoktu bugün birden bire şişti öyle yorgunum ki uyumak istiyorum ama önce menümü yazayım
KIZZ hala ağlıyonmu bak bende ağlıycamşimdi zaten ileri derecede depresyon olmuşum bu gün kontrole gidicem ne olur bi ses ver takarım ben şimdi
mentollü gibi okaliptuslu şekerler gibi krem gibi bişey sürüyosun gerek nefes yoluyla gerekse deri yoluyla hasta olan yeri yumşatıyo biraz tuhaf bi anlatım oldu sanırım. eczanede 3,5 liraya satılıyo zaten.
canım asıl hatayı sen yapıyorsun günde 2 dilm ekmek çok azzz her öğünde mutlaka en az 1 dlm siyah ekmek yemen gerekiyorrrr boşuna kendine eziyet etmeee öyleee
çoooooooooooookkkk geçmiş olsun tatlımmm yaaa adaçayına zeytin yağı da bırak iç miden almaya bilir ama tek seferde iç boğazını yumuşatacaktır ama 1 sefer değil sabah akşam yapman gerek faydasını göreceksin tatlımm
beni şımartıyosun.çocuklarıma iyi bir eğitim vermek benim için çok önemli. Hayırlısıyla oğlumu kızımı ve yeni gelecek bebeğimi en iyi şekilde büyütmek istiyorum.
kusura bakma görmedim yazdığını kızla ilgileniyodum sonra da ev işine daldım. duygusallığım arttı sadece. psikoloğa mı gideceksin. sen şimdi o depresyon ilaçlarını da içiyosundur. ay ben zor bıraktım allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?