- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
neyi zor bıraktın :26:ilacımı.evet ilaç başladı ama bi faydasını görmedim 15 gündür kullanıyom.daha kötü oldum hatta şimdi çıkabilirsem evden gidicem doktora .
kızlarrrr bi sorum var yulaf kepeği gerçekten tok tutuyomuuu
canım yediğin öğüne bağlı..ben makarna,pirinç ve patates yemiyorum mesela..6 dilim ekmeğe kadar hakkım da var..dilimler çok ince tam buğday ekmek..kurubaklagillerde ekmek yerine geçtiği için onlarla 1 dilim yiyorumArkadaşım sen günde 4dilim ekmek mi yiyosun bana kızma ama çok gelmezmi ben sadece sabah 2ince dilim yiyorum Sonra herşey ekmeksiz gidiyo
ayy canım bende aynı durumdayım..papatya çayı iç..rahatlatır...bende bol bol su içiyorum wc ye gitmiyorum..iki gündür aşırı halsizdim birde dün yemek ve tatlı krizi yaşadım..şimdi iyiyim..cuma tartılmasak mı?regl öncesi ya..ama olsun ben vereceğim biliyorum..engel koymuyorum beynime..olumlu kodlayalım dimi???mrb kızlar valla bü üçüncü yazışım yine giderse vazgeçecem nasılsınız ben fena -yım regl olamadım damarlarım bile şişti yeşil yeşil ortaya çıktılar 5 günde 2 kilo almış durumdayım hergün 2 lt su içiyrm ve wc ye çok az gidiyrm bu regli erken söken bi şey varmı varsa söleyin çıldiricim ağrıdan
dünkü menü
sabah:1 dilim ekmek haş. pat. yapılmış patatesli yumurta maydonoz ve 5 zeytin
öğle:1 dilim ekmek kabak ve yoğurt
akşam:1 küçük tabak makarnave booooooool salata
5 b yeşilçay 30 dk spor
ayy canım bende aynı durumdayım..papatya çayı iç..rahatlatır...bende bol bol su içiyorum wc ye gitmiyorum..iki gündür aşırı halsizdim birde dün yemek ve tatlı krizi yaşadım..şimdi iyiyim..cuma tartılmasak mı?regl öncesi ya..ama olsun ben vereceğim biliyorum..engel koymuyorum beynime..olumlu kodlayalım dimi???
mrb kızlar valla bü üçüncü yazışım yine giderse vazgeçecem nasılsınız ben fena -yım regl olamadım damarlarım bile şişti yeşil yeşil ortaya çıktılar 5 günde 2 kilo almış durumdayım hergün 2 lt su içiyrm ve wc ye çok az gidiyrm bu regli erken söken bi şey varmı varsa söleyin çıldiricim ağrıdan
dünkü menü
5 b yeşilçay 30 dk spor
regl öncesi duygusal sendrom..canım sen artıdamısın ya 2 kilo ne demek 5 günde valla delircem verirmiym sence olunca bu kadar kilyu bi sürü emek harcadım ya vermek için paat diye hemen almak beni sinir ediyooooooo ağlaıycm ha
mrb kızlar valla bü üçüncü yazışım yine giderse vazgeçecem nasılsınız ben fena -yım regl olamadım damarlarım bile şişti yeşil yeşil ortaya çıktılar 5 günde 2 kilo almış durumdayım hergün 2 lt su içiyrm ve wc ye çok az gidiyrm bu regli erken söken bi şey varmı varsa söleyin çıldiricim ağrıdan
dünkü menü
5 b yeşilçay 30 dk spor
emziren kadınlara hayranım ne çok isterdim yaşlarına kadar emzirmeyi bebeklerimi. birini 2 ay diğerini 4 ay emzirebildim. inşallah bunu emzirmeyi başarabilirim. aslında ben kendimi hiç anne olmuş gibi hissetmiyorum ne doğurabildim normal bi şekilde nede emzirebildim.
kesinlikle hizaya sokuyo topik adamı, kontrolü bırakamıyosun istemsiz ...vazgeçme dediğin gibi hepimizin hatası motivasyonumuz düştüğünde pes etmek ve bence bu topik pes etmeyi engelliyor.
bilmiyorum sankio çocuklar gökten zembille indiler bana doğum anını yaşamayınca öyle bi his veriyor.
beni şımartıyosun.çocuklarıma iyi bir eğitim vermek benim için çok önemli. hayırlısıyla oğlumu kızımı ve yeni gelecek bebeğimi en iyi şekilde büyütmek istiyorum.
kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm tek elle yazıyorum bugün bi öğrenci pilates topuna tekme attı o da benim sağ elimde patladı bileğim çok acıyo ilaç sürüp sardık ama hala ağrıyooooo
kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm tek elle yazıyorum bugün bi öğrenci pilates topuna tekme attı o da benim sağ elimde patladı bileğim çok acıyo ilaç sürüp sardık ama hala ağrıyooooo
ayyyyyyyyyyyyyyy şansa bak yaaaa çok geçmiş olsun canım benimmmmmkızlar nasılsınız ben çok kötüyüm tek elle yazıyorum bugün bi öğrenci pilates topuna tekme attı o da benim sağ elimde patladı bileğim çok acıyo ilaç sürüp sardık ama hala ağrıyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?