80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyi zor bıraktın :26:ilacımı.evet ilaç başladı ama bi faydasını görmedim 15 gündür kullanıyom.daha kötü oldum hatta şimdi çıkabilirsem evden gidicem doktora .

evet ilacı zor bıraktım sen daha yeni başlamışsın ilk zamanlar daha zor oluyor. şöyle bi bir ay falan gerekiyor. zaten bi başlamak bide bırakmak zor ara dönem leyla leyla geçinip gidiliyo.

Arkadaşım sen günde 4dilim ekmek mi yiyosun bana kızma ama çok gelmezmi ben sadece sabah 2ince dilim yiyorum Sonra herşey ekmeksiz gidiyo
canım yediğin öğüne bağlı..ben makarna,pirinç ve patates yemiyorum mesela..6 dilim ekmeğe kadar hakkım da var..dilimler çok ince tam buğday ekmek..kurubaklagillerde ekmek yerine geçtiği için onlarla 1 dilim yiyorum

kızlar arkadaştan aldığım aletle açlık ve tokluk şekerimi ölçtüm bugün..normal görünüyor..açlık krizleri baş dönmelerim niye peki?arkadaş pko dan olabilir diyor..
bir de şu bilinç kodlamayı araştırıyorum..hep diyoruz ya
beyinde bitiyor diye..neyi ne kadar bitiriyoruz..bununla ilgili makaleler okuyorum bazılarını aktarayım(size uyanlar var mı bakın bakalım);
[h=1]KİLOLU İNSANLARIN DAVRANIŞLARI.[/h]
* Her yere otomobille giderler, yürümemek için bahane uydururlar.
* Yiyecek ve içecek gördüklerinde, odaklanırlar ve bedensel olarak yakınlaşırlar.
* Restoranda büyük porsiyonla ve çok çeşitle sipariş verirler.
* Facebook’ta profil resimleri yerine manzara resimleri koyarlar.* Fotoğraf çektirmeyi sevmezler, çektirmek zorunda kaldıklarında komik davranırlar. * Alışverişte market ve kasap reyonlarına yönelirler.* Televizyonun karşısında bir şeyler atıştırmayı severler.* Cinsel ilişkilerde mutlaka ışığı kapatırlar.* Dostluk ve arkadaşlıklara çok önem verirler.
* Sağlıklı bir yaşam için zayıflamak isterler.
* İlgi için fıkra anlatırlar, kahkahaları ile ortamı neşelendirirler.
* İmaj ve giyinişe önem vermezler, giyinmezler örtünürler.
* Oturdukları yerden getir götür diyerek komut verirler.
* Uyumayı çok severler, evcildirler.
* Bir orduyu doyuracak miktarda yemek yaparlar. Sofrada çeşit ve miktarı önem verirler
* Savaş çıkacakmış gibi stoklu alışveriş yaparlar.Kilo Verme
* Aynaları sevmez, günlük yaşamlarında kullanmazlar.
* Çok yerler ve yedikten sonra şikâyet ederler. Gizli gizli yedikleri halde, az yediklerini anlatırlar.
* Normal öğünlerin haricinde, çerez, meyve ve tatlı yerler, onları yemek olarak saymazlar.
* Başkaları küsmesin ve kırılmasın diye yerler. Çöpe gitmesin, günah olmasın diyerek yerler.
* Her türlü diyeti bilir ve sürekli diyet yaparlar. Odaklarında her zaman diyet vardır.
* Hangi yiyecek ve içeceklerin sağlıklı ya da zararlı olduğunu iyi bilirler.
* Bir yere yetişecekmiş gibi hızlı yerler.
* Gardıroplarında yıllar önce aldıkları kıyafetleri vardır.
Zayıflama
* Kahvaltıdayken akşam yemeğinde ne pişireceklerini konuşurlar.
* Sofrada oturanların az yediklerini söyleyip daha fazla yemeleri için ısrar ederler.
* Sabah kalkar kalkmaz mutfağa yönelirler.
* Hangi şehirde, hangi restoranda, ne tür yiyecek meşhurdur, nereden alınır iyi bilirler.
* Sofraya herkesten önce oturur, en son kalkarlar. Tabaklarında hiç artık bırakmazlar.
* TV’de yemek programları, şifalı bitkiler, diyet programlarını seyrederler.
* Kötü haberler ve gıda reklamları dikkatlerini çeker.
* Kendileri için değil çevreleri için yaşarlar. Kendilerinden başka herkese zaman ayırırlar.
* Kişiliklerini ve mallarının tanıtımını yapmayı severler.
* Duyguları kontrol edemezler, çok duygusaldırlar.
Diyet
* Yedikleri ve içtiklerini sevdiklerini söyleyip onlara yıkıcı ve yapıcı niyet yüklerler. Hızlı ve pratiktirler çok çabuk yemek yaparlar. Mevcut malzemeden uydurarak yemek yapabilirler.
:44::26::18:

mrb kızlar valla bü üçüncü yazışım yine giderse vazgeçecem nasılsınız ben fena -yım regl olamadım damarlarım bile şişti yeşil yeşil ortaya çıktılar 5 günde 2 kilo almış durumdayım hergün 2 lt su içiyrm ve wc ye çok az gidiyrm bu regli erken söken bi şey varmı varsa söleyin çıldiricim ağrıdan

dünkü menü

sabah:1 dilim ekmek haş. pat. yapılmış patatesli yumurta maydonoz ve 5 zeytin

öğle:1 dilim ekmek kabak ve yoğurt

akşam:1 küçük tabak makarna ve booooooool salata

5 b yeşilçay 30 dk spor

ayy canım bende aynı durumdayım..papatya çayı iç..rahatlatır...bende bol bol su içiyorum wc ye gitmiyorum..iki gündür aşırı halsizdim birde dün yemek ve tatlı krizi yaşadım..şimdi iyiyim..cuma tartılmasak mı?regl öncesi ya..ama olsun ben vereceğim biliyorum..engel koymuyorum beynime..olumlu kodlayalım dimi???

canım sen artıdamısın ya 2 kilo ne demek 5 günde valla delircem verirmiym sence olunca bu kadar kilyu bi sürü emek harcadım ya vermek için paat diye hemen almak beni sinir ediyooooooo ağlaıycm ha

canım sen bu menüyle doyuyor musun??birde akşamla öğle öğününü yer değiştirseydin..yani makarnayı akşam yerine öğlen yemek daha iyi..akşam karbonhidrat alımı iyi değil

evett öğle menüm;

brokoli çorbası ve salata

18.00 e kadar 1 litre daha su içicem toplamda 2 lt olacak
ara öğün olarak 5-6 badem ve etiform çubuk yicem

şimdilik bu kadar görüşürüz

canım sen artıdamısın ya 2 kilo ne demek 5 günde valla delircem verirmiym sence olunca bu kadar kilyu bi sürü emek harcadım ya vermek için paat diye hemen almak beni sinir ediyooooooo ağlaıycm ha
regl öncesi duygusal sendrom..
canım rahat ol..her kadın regl zamanı 2 kg alır verir..ayrıca bu yağ değil..su...sen ne yediğini biliyorsun ve vereceğini de..umutsuzlanacak bir durum yok bence regl sonrası tartıda göreceğin eksiyi düşün..ayrıca ben tartılmıyorum..troidden dolayı 2 kg iniş çıkışlara da alşığım zaten..

regl olmak icin cörek otu yut bir kacik kasik cok iyi geliyo biberiye cayi da bana iyi geliyoo.

ay canim benim insallah bu cocugunda icinde kalanlari yasarsin .her seyini gönlünce yaparsinn.iki tane oglan cocugu normal dogum yaptim.ilkin de cok zor oldu bagira bagira sesim kisildi icim disima cikti .dogum bittikten sonra soguk su torbalari verdiler .mide bulantisi ay cok zor olmustu . ikincisi de zor olucak derken yarim saat te her sey bitti bir on dakka sanci cektim.hic dogum yapmamis gibi oldum . hayatmizin güzellikleri cocuklarimiz her zaman en iyi yi en mükemmeli onlara vermeye calisiyorum insallah büyüdüklerin de kiymetimizi bilirler

kesinlikle hizaya sokuyo topik adamı, kontrolü bırakamıyosun istemsiz ...
alemsin canım ya :))
beni şımartıyosun. çocuklarıma iyi bir eğitim vermek benim için çok önemli. hayırlısıyla oğlumu kızımı ve yeni gelecek bebeğimi en iyi şekilde büyütmek istiyorum.

sen gayet bilinçli bi annesin canım, çocuklarınıda eminim güzel ahlak ile yetiştreceğine, çünkü her ne kadar babada bu işin içnde olsada anne başrol oyuncusu bu evcilik oyununda

sabah : 1 ev yapımı peynirli poğaça, şekersiz çay
ara : 3 çatal turşu kavurması , 1 dilim k.ekmeği ve 1 dilim mısır unlu kek
öğle : yemedim çünkü ara öğünde yedim
ara : 1 nescafe, 6 çiğ badem
akşam : 2 kase şehriyeli ayran çorbası, 1 dilim k.ekmeği ve bol salata
ara : 1 avuç kabak çekirdeği ( belki değişebilir)
bugün sabah ve sonrasındaki aram fazla gibi görünüyor ama sonraki öğünlerde dengelemeye çalıştım kendimce :44:

kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm tek elle yazıyorum bugün bi öğrenci pilates topuna tekme attı o da benim sağ elimde patladı bileğim çok acıyo ilaç sürüp sardık ama hala ağrıyooooo

çok geçmiş olsun canım dinlensen belki ağrın biraz hafifler

geçmiş olsun canım, ağrı kesici ilaç alsaydın belki keserdi ağrını :44: aksiliğe bak düşünsen aklına gelmez böyle bişeyle karşılaşacağın

Sabah
1 ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
maydanoz
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
10 fındık
Öğle
1 büyük kase erişte çorbası
1 büyük kase kabaktan cacık
Ara
1 bardak salep
Akşam
1 ekmek
1 fırında alabalık
tere
Ara
1 kivi
yeşilçay

ayyyyyyyyyyyyyyy şansa bak yaaaa çok geçmiş olsun canım benimmmmm ((((( çok ağrırsa aksatma doktora git bebeğim

geçmişş olsun kaptanım nazarmı deydi sana bi doktora gitsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…