80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar arkadaşlar

bugünkü menüm

sabah tam buğday ekmeğine yağsız tost,şekersiz çay
ara yarım yağlı sütle nescafe
öğlen yok geç kahvaltı ettim
akşam 6 kaşık tavuklu bezelye,3 kaşık pilav,1dilim ekmek 2 kaşık yoğurt
şimdi nescafe,yarım muz
2 litre su
spor yok

insallah canim az kaldi vericem dogum kilolarini

n
uzulme tatlim keyfi yapmamissindir elbet vardir sebebi nolduu emmediler mi annelik sadece dogurmakla olmuyor demin bi ark yazmis

aranızda kolonoskopi yaptıran varmı.p.tesi randevum var,ama çok korkuyorum%70 uyutuyorlarmış.çok tedirginim acaba vazmıgeçsem:18::18:
gecmis olsun canim endoskopi biliyorum da kol. bilmiyorum uyutuyorlarsa sorun olmaz bence kolay olur heralde

benben canım aşağıdasın galiba nasılsın
iyiyim tatlim menumu yazsam mi yazmasammi dusunup duruyom tam dovmelik de cunku sen nasilsin

bu günkü listem
sabah
2 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin yeşilçay
öğle 1 simit
akşam
peynir domates 1 poğaça 1 kurabiye
gece 3 ceviz 1 kase yoğurt
abuk sabuk bi menü oldu ama dışardaydım yemek yapmaya vaktim olmadı

Günaydın kızlar mutlu bir gün geçirin inşallah

insallah canim az kaldi vericem dogum kilolarini

n
uzulme tatlim keyfi yapmamissindir elbet vardir sebebi nolduu emmediler mi annelik sadece dogurmakla olmuyor demin bi ark yazmis

Keyfi değildi tabiki oğlum ne zaman ağzına alsa midesi bulandı tiksindi resmen benden iki ay zor emdi kızım emmek istedi süt olmadı süt geldi kız emmedi dort ay sonunda ne o emdi ne de benim sutum geldi. Bunda sutum olmazsa hemen bi sagma makinesi alacam cok ise yariyor.

Bana noluyo bilmiyom hergun ev dip bucak temizlenir mi hem ev temizliyom hem de spor yapiyom hemde yemek hazirlayip kocayla cocuk agirliyom. Aglamak istiyorum.

wintersun kaptanım geçmiş olsun bi iki gün dikkat et eline çok zordur şimdi o benzeri bi olay yaşamıştım geçmiş olsun gerçekten

arkadaşlar 2 gündür leslie 3 mil yapıyorum dün call teyzeyi izledim ama çok zor ben bir tanesini bile yapamam bunların ya leslie nasıldır etkileri nasıl olur ne kadar sürede ne kadar etki eder call çok zor biraz daha kilo verip öğle yapmayı düşünüyorum yada yardımcı olurmusunuz başka bi egzersiz programı varmı bildiğiniz ben sıkılaşmak istiyorum ama bu call çok sıkıcı ve zor 70 kg düşeyim öğle yapacağım...ne olur yardım edin leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez yapıyorum bunlardan öncede bir saat işten eve yürüyerek gidiyorum ortalama 4 km yakın mesafe hadi kızlar fikirlerinizi bekliyorum yaptıysanız ne gibi etki gösterdi bunuda açıklarsanız sevinirim.bana bu topikten başka bir yer yardımcı olamaz.

günaydıııınnn kızlarrrr...
bugün çok formumdayım vallahülaziym...
sabah kahvaltımı yaptım bi güzel
kızı okula bıraktım spora gittim,eve gelirken önce dr.oetgen müsli aldım hocam önerdi tuvalet sıkıntım var ..

sonra aktara uğradım yeşil çay alacaktım bana bir çay önerdi 9 u bir yerde çok iyi dedi onu aldım

yine bağırsaklarımın az çalışmasından ötürü birde öğütülmüş keten tohumu aldım..

bakalım şu an çayı içiyorum gayet iyi,müsliyi kahvaltı olarak ye dedi...
tartıldım ama 200 gram anca vermişim dünyanın terini atıyorum,çikolataya,kolaya,tatlıya hasret kaldım,allahım birden vermeye başlayayım artık lütffeeennn...

Valla kızlar canınız cikolata istediginde Hemen ağzınıza günkurusu kayısı atın valla süper faydalı bana yardımcı oluyor krizlerimi 6haftadır durdurdu

KIIZZZ HURİŞ bu neeeee kendimi reklam izliyor gibi hissettimm..işallah işe yarar aldığın ürünler

Bana noluyo bilmiyom hergun ev dip bucak temizlenir mi hem ev temizliyom hem de spor yapiyom hemde yemek hazirlayip kocayla cocuk agirliyom. Aglamak istiyorum.

bir ara bize de gel canım..benim kocada hayıflanıyor temizlik yapmıyorum diye..kendisi titizdir sürekli tertipli ve düzenli olsun ister ama çocuklarla ne mümkün..hele benim küçük farem hiç durmaz..evin içinde sürekli iş çevirir..
bu aralar benim de canım hiiç birşey yapmak istemiyor..havalardan mı regl den dolayı mı bilmiyorum..
su içiyorum wc yok..su bidonu gibi hissediyorum kendimi..yarın tartı ne gösterir bilmem..

günaydınn hamişşimm o enerjinden bana versene azıcık hiç halim yok tek ortak noktamız bende ağlamak istiyorum gel beraber ağlayalımmamann şaka şaka şimdi sen ciddi ciddi ağlarsın allah ağlatmasın ayyüzlüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…