kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm tek elle yazıyorum bugün bi öğrenci pilates topuna tekme attı o da benim sağ elimde patladı bileğim çok acıyo ilaç sürüp sardık ama hala ağrıyooooo
topiğin güzel hatunları nerdesiniz kendi kendime konuşuyorum
insallah canim az kaldi vericem dogum kilolarinicanım sen hiçbirşey yapmadan sadece emzirme ile inan çok ii vermişsin bende kısmıyorum gerçekten herşeyden az az yiyorum tadımlık doyuyorum aç kalmıyorumki sende dikkat et kendine annesin bu herşeyden önce olsun tmm dostum öpüldün
nemziren kadınlara hayranım ne çok isterdim yaşlarına kadar emzirmeyi bebeklerimi. birini 2 ay diğerini 4 ay emzirebildim. inşallah bunu emzirmeyi başarabilirim. aslında ben kendimi hiç anne olmuş gibi hissetmiyorum ne doğurabildim normal bi şekilde nede emzirebildim.
gecmis olsun canim endoskopi biliyorum da kol. bilmiyorum uyutuyorlarsa sorun olmaz bence kolay olur heraldearanızda kolonoskopi yaptıran varmı.p.tesi randevum var,ama çok korkuyorum%70 uyutuyorlarmış.çok tedirginim acaba vazmıgeçsem:18::18:
iyiyim tatlim menumu yazsam mi yazmasammi dusunup duruyom tam dovmelik de cunku sen nasilsinbenben canım aşağıdasın galiba nasılsın
insallah canim az kaldi vericem dogum kilolarini
n
uzulme tatlim keyfi yapmamissindir elbet vardir sebebi nolduu emmediler mi annelik sadece dogurmakla olmuyor demin bi ark yazmis
kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm tek elle yazıyorum bugün bi öğrenci pilates topuna tekme attı o da benim sağ elimde patladı bileğim çok acıyo ilaç sürüp sardık ama hala ağrıyooooo
çok geçmiş olsun canım..bir süre o elini kullanmamaya çalışçok geçmiş olsun canım dinlensen belki ağrın biraz hafifler
günaydıııınnn kızlarrrr...
bugün çok formumdayım vallahülaziym...
sabah kahvaltımı yaptım bi güzel
kızı okula bıraktım spora gittim,eve gelirken önce dr.oetgen müsli aldım hocam önerdi tuvalet sıkıntım var ..
Eki Görüntüle 670462
sonra aktara uğradım yeşil çay alacaktım bana bir çay önerdi 9 u bir yerde çok iyi dedi onu aldım
Eki Görüntüle 670463
yine bağırsaklarımın az çalışmasından ötürü birde öğütülmüş keten tohumu aldım..
Eki Görüntüle 670464
bakalım şu an çayı içiyorum gayet iyi,müsliyi kahvaltı olarak ye dedi...
tartıldım ama 200 gram anca vermişim dünyanın terini atıyorum,çikolataya,kolaya,tatlıya hasret kaldım,allahım birden vermeye başlayayım artık lütffeeennn...
Bana noluyo bilmiyom hergun ev dip bucak temizlenir mi hem ev temizliyom hem de spor yapiyom hemde yemek hazirlayip kocayla cocuk agirliyom. Aglamak istiyorum.
Bana noluyo bilmiyom hergun ev dip bucak temizlenir mi hem ev temizliyom hem de spor yapiyom hemde yemek hazirlayip kocayla cocuk agirliyom. Aglamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?