- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
KIIZZZ HURİŞ bu neeeee kendimi reklam izliyor gibi hissettimm..işallah işe yarar aldığın ürünler
bir ara bize de gel canım..benim kocada hayıflanıyor temizlik yapmıyorum diye..kendisi titizdir sürekli tertipli ve düzenli olsun ister ama çocuklarla ne mümkün..hele benim küçük farem hiç durmaz. .evin içinde sürekli iş çevirir..
bu aralar benim de canım hiiç birşey yapmak istemiyor..havalardan mı regl den dolayı mı bilmiyorum..su içiyorum wc yok..su bidonu gibi hissediyorum kendimi.. yarın tartı ne gösterir bilmem..
günaydınn hamişşimmo enerjinden bana versene azıcık hiç halim yok tek ortak noktamız bende ağlamak istiyorum gel beraber ağlayalımm amann şaka şaka şimdi sen ciddi ciddi ağlarsın allah ağlatmasın ayyüzlüm
arkadaşlar 2 gündür leslie 3 mil yapıyorum dün call teyzeyi izledim ama çok zor ben bir tanesini bile yapamam bunların ya leslie nasıldır etkileri nasıl olur ne kadar sürede ne kadar etki eder call çok zor biraz daha kilo verip öğle yapmayı düşünüyorum yada yardımcı olurmusunuz başka bi egzersiz programı varmı bildiğiniz ben sıkılaşmak istiyorum ama bu call çok sıkıcı ve zor 70 kg düşeyim öğle yapacağım...ne olur yardım edin leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez yapıyorum bunlardan öncede bir saat işten eve yürüyerek gidiyorum ortalama 4 km yakın mesafe hadi kızlar fikirlerinizi bekliyorum yaptıysanız ne gibi etki gösterdi bunuda açıklarsanız sevinirim.bana bu topikten başka bir yer yardımcı olamaz.
ya odayı sadece süpürecem diye başlıyom sonra koridor mutfak falan diye böyle uzuyo sonra eee bu kadar süpürdün hadi bi de sil diyom kızda peşimde dolanıyo. onunda eline toz bezini veriyom maşallah çok güzel toz alıyo bide mutfak dolaplarının alt taraflarını temizliyo. tam işim bitti diyom bu seferde spor zamanı geliyo onu yap sonra yemek derken öğleden sonra paso yatıyom. şimdi oğlan kendi kendine gidip gelmeyi öğrendide okula allahtan rahatım. gerçi balkonda nöbet tutuyom artıkama kocam hiiiiç şikayetçi değil bu durumdan o da seninki gibi çok titiz. çocukların odasında bile yerde bişe olmasın istiyor. ama beni deli ediyo bu huyu. bende o gelmeden 10 dk önce bütün evi topluyom tozları alıyom o geldikten sonra isterse bomba düşsün umrumda değil. nasıl olsa temizdi sen gördün ben daha napim der gibi oluyo
günaydın canım enerjinin hepsi senin olsun zaten ben bu kadar hamarat bi kadın değilim normalde kendimden tiksindim resmentemizlik hastası ev kadınına benzemeye başladım
mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün tartıda +1 kg çıktm bunada şükrettim o 2 kg hiç gitmeyecek sandım yavaştan lahana çrb yemeye başladm tam sıkı bi program yapmyrm mesela kahvaltımı tam yaptım öğlen içtim şimdi biraz içtim akşamada içmeyi düşünyrm arada meyve yiyrm acıktıkça bakalım sonuç ne olck aslında çk bişi beklemyrm hem regl olmadım hemde haftasonu köye gitccz benim diyet hak getire olur yine ama dayanabildiğim yere kadar yapıcam
dünkü menü
sabah:1 dilim ıspanaklı yağsız börek bol maydonoz peynir 5-6 zeytin 2b çay
öğle: 3 dilim börek ve 1 b ayran
ara:1 b çay 1b nescafe
akşam:1 balık ve booooooooool salata öğleen kaçırmıştım telafi etme niyetiyle ekmek falan yemedim 2b çay
5 b yeşilçay
30 dk spor 2lt su
canım leslie ile başla o başlangıç için güzel ben geçen sene leslie ile ve diyetle 10 kiloya yakın verdim call çok zor ve başta yapmamak lazım yağı kas olarak saklarsın bence sen şimdi leslie ve zaten yürüyormuşsun o şekilde yediklerine dikkat ederek devam et
mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün tartıda +1 kg çıktm bunada şükrettim o 2 kg hiç gitmeyecek sandım yavaştan lahana çrb yemeye başladm tam sıkı bi program yapmyrm mesela kahvaltımı tam yaptım öğlen içtim şimdi biraz içtim akşamada içmeyi düşünyrm arada meyve yiyrm acıktıkça bakalım sonuç ne olck aslında çk bişi beklemyrm hem regl olmadım hemde haftasonu köye gitccz benim diyet hak getire olur yine ama dayanabildiğim yere kadar yapıcam
dünkü menü
sabah:1 dilim ıspanaklı yağsız börek bol maydonoz peynir 5-6 zeytin 2b çay
öğle: 3 dilim börek ve 1 b ayran
ara:1 b çay 1b nescafe
akşam:1 balık ve booooooooool salata öğleen kaçırmıştım telafi etme niyetiyle ekmek falan yemedim 2b çay
5 b yeşilçay
30 dk spor 2lt su
canım leslie ile başla o başlangıç için güzel ben geçen sene leslie ile ve diyetle 10 kiloya yakın verdim call çok zor ve başta yapmamak lazım yağı kas olarak saklarsın bence sen şimdi leslie ve zaten yürüyormuşsun o şekilde yediklerine dikkat ederek devam et
hayırdır canım 11 mayısta ne var??benden söylemesi tarihe odaklanıp kendini çok kasma..sonra o tarih geçince gevşeme oluyor kilocuklar da gelmeye başlıyor...ya canım yanına birşeyler eklemek istiyorum ben bana az geliyo bu bi spor daha bulmam lazım hızlı bi şekilde sıkılaşmak iiçin vaktim azaldı 11 mayısta 65 kilo olmalıyım o yüzden 20 dakika sürecek bi egzersiz varmı kıçımı küçükltmek için birde bu lahana çorbasını nasıl yaptın nasıl etkili oluyormu
hayırdır canım 11 mayısta ne var??benden söylemesi tarihe odaklanıp kendini çok kasma..sonra o tarih geçince gevşeme oluyor kilocuklar da gelmeye başlıyor...
birde yağları sürmeye başlamadım regl sonrası başlamayı düşünüyorum çok şişim ve de halsiz..şimdi koşu bandının üzerine sürükleyeceğim kendimi...sen ne yaptın??
selam hanımlar.bugün benim için önemli bir gün.uzun süredir saldım çayıra mevlam gayıra mantığıyla yaşıyorum..hergün diete başlama fikriyle kalkıp aman havamda değilim yok bugün olmaz hayır bugün arkadaşlar var amannn dedim yeter artık....bu arada nette spor salonları fiatları araştırırken karar verdim ve bayanlara özel bi salona başladım bugün dietle birlikte süper olcak benim için..tavsiyeleriniz benim için değerli arkadaşlar.kolay gelsin herkese...
huriiiii naptın kız onlar ne öyle. aman dikkat et wc den çıkamayacan ha. bu arada 9 lu çayın tadı çok güzel. afiyet olsun.
günaydıııınnn kızlarrrr...
bugün çok formumdayım vallahülaziym...
sabah kahvaltımı yaptım bi güzel
kızı okula bıraktım spora gittim,eve gelirken önce dr.oetgen müsli aldım hocam önerdi tuvalet sıkıntım var ..
Eki Görüntüle 670462
sonra aktara uğradım yeşil çay alacaktım bana bir çay önerdi 9 u bir yerde çok iyi dedi onu aldım
Eki Görüntüle 670463
yine bağırsaklarımın az çalışmasından ötürü birde öğütülmüş keten tohumu aldım..
Eki Görüntüle 670464
bakalım şu an çayı içiyorum gayet iyi,müsliyi kahvaltı olarak ye dedi...
tartıldım ama 200 gram anca vermişim dünyanın terini atıyorum,çikolataya,kolaya,tatlıya hasret kaldım,allahım birden vermeye başlayayım artık lütffeeennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?