80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIIZZZ HURİŞ bu neeeee kendimi reklam izliyor gibi hissettimm..işallah işe yarar aldığın ürünler

dimi,napıyım ya delirdim tartıya çıkınca...birde metabolizma yaşım 50 çıktı ....normalde kaç çıkması gerekiyordu bilmiyorum ama kafama balyoz yemiş gibin oldum...normalde yaşım 28....3 haftaya 29 olcam :26:

ya odayı sadece süpürecem diye başlıyom sonra koridor mutfak falan diye böyle uzuyo sonra eee bu kadar süpürdün hadi bi de sil diyom kızda peşimde dolanıyo. onunda eline toz bezini veriyom maşallah çok güzel toz alıyo bide mutfak dolaplarının alt taraflarını temizliyo. tam işim bitti diyom bu seferde spor zamanı geliyo onu yap sonra yemek derken öğleden sonra paso yatıyom. şimdi oğlan kendi kendine gidip gelmeyi öğrendide okula allahtan rahatım. gerçi balkonda nöbet tutuyom artık ama kocam hiiiiç şikayetçi değil bu durumdan o da seninki gibi çok titiz. çocukların odasında bile yerde bişe olmasın istiyor. ama beni deli ediyo bu huyu. bende o gelmeden 10 dk önce bütün evi topluyom tozları alıyom o geldikten sonra isterse bomba düşsün umrumda değil. nasıl olsa temizdi sen gördün ben daha napim der gibi oluyo

günaydın canım enerjinin hepsi senin olsun zaten ben bu kadar hamarat bi kadın değilim normalde kendimden tiksindim resmen temizlik hastası ev kadınına benzemeye başladım

huriiiii naptın kız onlar ne öyle. aman dikkat et wc den çıkamayacan ha. bu arada 9 lu çayın tadı çok güzel. afiyet olsun.

Merhaba , ben de başlıyorum, berbat bir sabah geçirdim mükemmel bir aksamla dengelemek istiyorum. Yarın demek istemiyorum artık hemen şimdi demek istiyorum.
83 kiloyum, bugün 28 Mart.

28 Nisan'da buraya neler denediğimi nasıl sonuçlar aldığımı, kaç kilo verdiğimi yazacağım ayrıntılı ve anlaşılır sekillerde.

Tüm sağlık ve güzellik için yaptığımız çabalarda arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün tartıda +1 kg çıktm bunada şükrettim o 2 kg hiç gitmeyecek sandım yavaştan lahana çrb yemeye başladm tam sıkı bi program yapmyrm mesela kahvaltımı tam yaptım öğlen içtim şimdi biraz içtim akşamada içmeyi düşünyrm arada meyve yiyrm acıktıkça bakalım sonuç ne olck aslında çk bişi beklemyrm hem regl olmadım hemde haftasonu köye gitccz benim diyet hak getire olur yine ama dayanabildiğim yere kadar yapıcam

dünkü menü
sabah:1 dilim ıspanaklı yağsız börek bol maydonoz peynir 5-6 zeytin 2b çay

öğle: 3 dilim börek ve 1 b ayran

ara:1 b çay 1b nescafe

akşam:1 balık ve booooooooool salata öğleen kaçırmıştım telafi etme niyetiyle ekmek falan yemedim 2b çay
5 b yeşilçay
30 dk spor 2lt su

canım leslie ile başla o başlangıç için güzel ben geçen sene leslie ile ve diyetle 10 kiloya yakın verdim call çok zor ve başta yapmamak lazım yağı kas olarak saklarsın bence sen şimdi leslie ve zaten yürüyormuşsun o şekilde yediklerine dikkat ederek devam et

aynen canım bende öyle yapıyorum babamızın gelmesine yakın topluyorum ama son zamanlarda saldım kendimi..birde taşınma işi var..en geç mayıs ortası yada sonu..:44:hayırlısı bakalım...

ya canım yanına birşeyler eklemek istiyorum ben bana az geliyo bu bi spor daha bulmam lazım hızlı bi şekilde sıkılaşmak iiçin vaktim azaldı 11 mayısta 65 kilo olmalıyım o yüzden 20 dakika sürecek bi egzersiz varmı kıçımı küçükltmek için birde bu lahana çorbasını nasıl yaptın nasıl etkili oluyormu

ne yaptın arkadaşım ya??5 bardak yeşil çay birden içilir mi?günde en ideali 3 bardak..
börekleri kaçırmışsın..regl olmadın ona sayalım

hayırdır canım 11 mayısta ne var??benden söylemesi tarihe odaklanıp kendini çok kasma..sonra o tarih geçince gevşeme oluyor kilocuklar da gelmeye başlıyor...
birde yağları sürmeye başlamadım regl sonrası başlamayı düşünüyorum çok şişim ve de halsiz..şimdi koşu bandının üzerine sürükleyeceğim kendimi...sen ne yaptın??

DİYET LİSTELERİ

Bu güne kadar on binlerce diyet listesi, yazıldı ve çizildi. Ama hiç biride zayıflatmadı ve zayıflatamazda. Çünkü diyet sürekli bilinçaltımıza beslenmeye güçlendirmekte ve sizin beslenme yönünde odaklamaktadır. Zayıflamak istiyorsanız öncelikle diyet listeleri aramaktan vazgeçmeli ve diyete ilginizi bırakmalısınız. Zihninizde sürekli diyet yaparak zayıflayacağınızı düşünüyorsanız ki kalıcı bir zayıflama yapamazsınız. Diyet sürecinde geçici kilo kaybı oluşsa da, uzun vadede ideal bedende bir ömür boyu yaşama hakkını kendi kendinize elinizden alırsınız. Diyet, bir zayıflama metodu değildir. Diyetbedende kas yapmak, beden gücünü artırmak, istenilen sportif beden ölçüsünü oluşturabilmek, takviye, bedendeki değer ölçülerinin düzenlenmesi demektir. Sağlık şifa ve tedavi sürecinin aşılması, hekim önerisi ile yapılanacak ihtiyaca göre beslenme rejimidir. İnternette binlerce diyet listesi vardır ama hiçbiri ömür boyu zayıf ve ideal bir bedende yaşamak vaadini gerçekleştirememiştir. Bu listelerin büyük çoğunluğu toplumunun %60'ından fazlası kiloları ile ün yapmış Amerika Birleşik Devletleri'nden çıkar.Evet, diyet yapıldığında kilo verirsiniz, ama diyet bırakıldığında o kiloları fazlasıyla alırsınız! Diyet zayıflama metodu olmadığı gibi, kişiyi şişmanlatır. Diyet ve diyet yasaklarını zayıflamaya çözüm olarak algılamak hatadır, üstelik bunlar tetikleyici, güçlendirici ve çağırıcı özeliğe sahiptirler. Bilinç üstünde bir irade ile diyetten bir süre sonuç alınıyor gibi görünse de bilinçaltındaki kayıtlar devreye girdiğinde çatışmayı bilinçaltı kazanır.

[h=1] Zayıflamak istiyorsan en verimli ve kalıcı çözüm, kilo yapan inançların gücünü etkisiz hale getirmektir.[/h]
Sizce diyet şişmanlatır mı? Diyetin bilinçaltında etkisi, kilo yapan faktörleri nelerdir? 1. Diyette anlam ve niyetler vardır. Şu besin yağlı ya da yağsız, çok kalorili az kalorili, şişmanlatır şişmanlatmaz, zararlı ya da zararsız şeklinde kafanızda yarattığınız anlamların her biri bilinçaltında beslenme uzantılı olarak kilo alımı oluşturur.2. Bilinçaltımız hayatta kalmak için kodlanmıştır. “Artık az yemek yiyeceksin, sana sınırlamalar getiriyorum, ancak yemezsen zayıflayabilirsin, gibi mesajlar bilinçaltında korku ve tedirginlik yaratır. Oysa bilinçaltı sizi hayatta kalmanız için programlanmıştır.Kilo Verme3. Diyete başlanıldığında, bilinçaltı yaşamda kalmak için metabolizmayı yüzde kırk azaltarak yağ depolamaya başlar. Bu süre içinde kilo kaybetseniz bile bendinizdeki yağ oranı artar. İleride yaşamda kalabilmek bilinciyle beden yağı depolar.4. Diyet listeleri yemek listeleri ve yemek düşüncesidir. Yaşamınıza sürekli yemeği çekerek bu fikri güçlendirirsiniz. Neyi düşünür ve neyi konuşursanız bilincinize onu çeker, güçlendirir ve kodlarsınız. Diyeti bilinç üstü ve irade ile yapılır. Diyeti bıraktığınızda, yani yasakları kaldırdığınızda zaten zihninize yoğun bir yemek alışkanlığını kodlamış olacaksınız.5. Diyet listelerinde odaklanma vardır. Odak beslenme yönündedir, odağın hareket istikametinde olması gerekir. Odak hangi istikamette ise o yönde de enerjinizin sonuçları ortaya çıkar. Kesinlikle ve kesinlikle odak beslenmenin harici yönünde olmalıdır.Zayıflama6. Diyette yasaklar vardır, yasaklar hem doğanıza ve bedeninizin bilgeliğine terstir, hem de odağınızın ilgisini artırarak onu güçlendirir. Besinlere konulan yasaklar, beslenmeye olan ilginin artmasına sebep olur.7. Diyet zihinsel bir beslenmedir, diyet listeleri bir insanın fikri ile üretilen kalıp düşüncelerdir. Sizin bedeninizin ihtiyaçları değildir. Beslenmek ise bedenin ihtiyaçlarını karşılamaktır. Beden ihtiyaçları güne, haftaya ya da aylara göre değişkenlik gösterir. Bedeninin sinyallerini takip ederek beslenmek doğru yöntemdir. Bedensel beslenildiğinde kilo alımı söz konusu olamaz, fakat zihinsel beslenildiği için beden kilo alır. Zayıflamak, dengeli ve ideal bir bedene kavuşmak istiyorsanız bedensel beslenmeyi seçmelisiniz.

Zayıflamak İçin Önce Kilo Yapan Sebepleri Bilmek Gerekir

Size az yiyin, çok spor yapın bu iş tamam diyemem. Kilo yapan sebeplerin sadece hamur işi, fastfood ya da börekler olduğunu da söylemeyeceğim. Bunula ilgili binlerce kitap, bilgi, seminer, program, bilimsel açıklama zaten var, ama neden insanlar her geçen gün kilo almaya devam ediyor? Bu kadar bilimsel bilgi ve kitap olmasına rağmen kilolar azalmıyor artıyor.
Kalori, vitamin, protein ve karbonhidratın ya da beden kitle indeksi hesaplamalarının çözüm üretemediği gerçek ortada. Aşağıda kilo yapıcı sebeplerin birkaçını toparlamaya çalıştım.. Kilo her toplumda ve kişide farklı bir sebepten kaynaklanır,
bakalım hangileri sizde kilo yapan sebepler, lütfen farkındalığınız için altlarına tek tek çizin.

Zihinsel monotonluk, yaşama olan merakın gitmesi, diyet yaparak zayıflamaya çalışmak, yasaklar koymak,
stresle başa çıkamamak, gelecek korkusu, yaşama, bedene, kişiye, mesleğe nefret,
sevgiyi yadsımak, yedikten sonra pişmanlık, zayıfları kıskanmak, mutsuzluk, zorunlu beraberlik, elde etmiş olmak, güven eksikliği ve güvesizlik, duygusal açlığın beslenmeyle bastırmak,
kilolara karşı korunma kalkanı oluşturmak, annelik duygusu, kilonun fayda ve kazanç getirdiğine inanmak,
babanın kısıtlamalarına tepki, yiyecek ve içecekleri yadsımalar, bahanelerin ve mutluluk oyunlarının arkasına sığınmak, kilo yapıcı yanlış inançlara tutunmak, kişisel bakım eksikliği, bedenini tanımamak, bedene zaman ayırmamak, bedene olan ilgisizlik,
bedenin değerini fark etmemek, onu sevmemek, geçmişte bedeninin getirilerine olan tepkiden dolayı öç almak,
karşı cinse, cinselliğe tepki, bedeninin ihtiyacı yerine zihnin ihtiyaçları doğrultusunda beslenmek,
bedenin ihtiyaç miktarından fazla beslenmek, görsel, işitsel, kültürel, bölgesel ve geleneksel beslenmek, yiyecek ve içeceklere kilo yapıcı niyet ve anlamlar yüklemek,
metabolizmaya, sindirim sistemine, bedenin diğer organ ve sistemlerine yıkıcı niyetler yükleyerek suçlamak,
bedendeki fazla kiloları sevmek ya da onlara kızmak, sürekli fazla kilolardan şikâyet etmek ya da memnun olduğunu dile getirmek,
yiyecek ve içecekler konusunda fazla bilgiye sahip olmak, mutfak ve yiyeceklere takıntılı olmak, yiyecekleri sevmek,
motivasyon eksikliği, hayatta amaç belirleyememek, televizyon reklamlarındaki gıda sektöründeki sloganlardan etkilenmek,
sık sık olumsuz haber izlemek, yaşama ve politikacılara tepkili olmak, yetişkinliği kabullenememek,
çocuklukta öğrendiği inançları devam ettirmek, ebeveynlerin yanında ya da yakınında yaşamak,
duyguları hareket ve beslenme ile ilişkilendirmek, duyguları yönetememek,
kilolu insanların düşünce ve inançlarından etkilenerek bunları kabullenmek,
sürekli yıkıcı düşünce ve eksikleri görmek, kendini, bedenini ve yaşamı sevmemek,
zihninde gelecekte olması istenilen ideal beden resminin olmaması, odağını günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelmiş olması,
dağınık düşünce biçimi, odaklanamamak…
Evet, kaç tane çizdiniz? Kaç tane olduğu önemli değil, önemli olan farkındalığın kazanılması.

KİLO VERMEK...

Dünyaya doğal dengelerimiz ve öz bilinç ile gelir, ego bilinci müdahalesi ile de büyürüz. Ebeveynlerimizin komut ve telkinleri bedenimize, beslenmemize ve harekete olan inançlarımızı oluşturur. Ne var ki belli bir yaştan sonra bedenin natürel dengesi bozulur. Burada önemli olan kilo vermek değildir, önemli olan natürel denge ayarlarıdır.

Natürel denge ayarı bedenin normal dengesini ayarlamak için harekete geçtiğinde dengeyi oluşturan terimdir. Dış bilincin etkisinde kalan zihin, bedendeki ayarları bozar. Bedenin natürel dengesinin bozulması, şekil bozuklukları ve hastalıkları ortaya çıkarır. Sağlıklı ve ideal bedende olmak natürel dengede olmak demektir.
Hastalık ya da şekil bozukluğu, natürel denge ayarlarının bozulması anlamına gelir. Dışarıda koşullar ne olursa olsun vücudumuz her zaman belli bir sıcaklığı muhafaza eder. Beden soğukta titreyerek ısı kaybını önlemek için damarları daraltır, dışarıyla teması azaltır. Spor veya egzersiz yaptığımızda bedenimiz ısınır ve ter yoluyla fazla ısıyı dışarı atarak, dengede kalmamızı sağlar.
Fazla kiloların bedende durmasının en ön önemli etkeni dağınık düşünme biçimidir, konsantrasyon ve odaklanma sorunudur. Bu da besleneme ve dengenin bozulmasına neden olur. Tüm organlar natürel denge ayarını sağlayabilmek için birbirine destek verir. Denge ayarlarının komutu bilinçaltımızdaki beden fonksiyonlarını çalıştıran merkezden çıkar. Bilinçaltımızda bedenin kilo alımına müsaade ettiği yıkıcı inançlarımız devreye girer, yıkıcı komutların devamlılığının sürmesine sebep olur ve ideal beden bir türlü dengelenemez. Natürel denge ayarları, hayvanlarda ve bebeklerde vardır. İnsan fikirleri ile oluşmuş ego bilgileri, bilinçteki öz bilgiler kapsamına girerek doğal enerji dengelerinin akışlarında tıkanıklık oluşturmaktadır.Su ve oksijen insanı öldürür! Evet, yanlış okumadınız, su ve hava dengesiz kullanıldığında insan ölür. Dengeli kullanıldığında ise insanı yaşatır. Kafanızı bir suya soktuğumuzu düşünelim, bir süre oksijen alamadığınız için ölürsünüz. Neye ihtiyacınız var? Oksijene! Gözümüzde bol nefes alabildiğiniz ama suyun olmadığı bir çöl canlandıralım, suyu bulamazsanız ölürsünüz!Enerjiler ve kişilerle olan ilişkilerimizde duygularımız bize yol gösterir. Bunlara yapıcı ve yıkıcı duygular olarak bakabiliriz. Yapıcı duygular hedef odaklı davranışlarımızı motive eder ve güçlendirir, yıkıcı duygular ise yoğunluğu arttığı taktirde entelektüel zekâyı bloke ederek, isteksizlik, verimsizlik, konsantrasyon kaybı, odaklanamama, algı bozukluğu gibi sorunlar yaratarak kişinin performansını olumsuz etkiler. Duyguları yapıcı ya da yıkıcı diye isimlendiremeyiz. Sevgi yıkıcı bir duygu olabilirken, korku yapıcı bir duygu olabilir. Sevginiz sizi taraf ederek objektif olmanızı, gerçekleri görmenizi engelleyebilir ya da korku hayatta kalmanızı sağlayabilir..Duygular insanlara yardım edecek gizli güce sahiptirler, iyi kararlar almanın temelidir. Duygular kişinin sınırlarını korumasına yardım eder. Beden dili ise duyguları yansıtır. Beden dilimiz insanlarla iletişim kurarak onlara neye ihtiyacımız olduğunu söyler. Kişi ne kadar iyi iletişim kurarsa, kendisini o kadar iyi hisseder. Duygular insanları birbirine bağlama gücüne sahiptir. Yapıcı duygular bedenimize şifa ve enerji verirken, yıkıcı duygularda hastalanmamıza ve şekil bozukluklarına yol açar.

kızlar ben bu lahana olayından vazgeçtim valla hiç mantıklı değil elim ayağım titredi normal beslenip lahana suyuda içcem valla az önce yedim 4 tane ikramıbayılmak üzereyd,im açlıktan bide ben galiba arakları yapmadığım için kiloveremyrm bundan sonraaralarda meyve falan yiycem en güzeli bu

selam hanımlar.bugün benim için önemli bir gün.uzun süredir saldım çayıra mevlam gayıra mantığıyla yaşıyorum..hergün diete başlama fikriyle kalkıp aman havamda değilim yok bugün olmaz hayır bugün arkadaşlar var amannn dedim yeter artık....bu arada nette spor salonları fiatları araştırırken karar verdim ve bayanlara özel bi salona başladım bugün dietle birlikte süper olcak benim için..tavsiyeleriniz benim için değerli arkadaşlar.kolay gelsin herkese...

ya kuzenimin düğünü var ilk baştan beri hedefim 11 mayıstıya ondan yani sonrasında devam kilo olarak hedefim 60 ama o gün 65 olmalıyım kendimi göstercem bende burdayım dicem hava atcam ayolll hava herkes şaşırsın istiyorum öle yani birde yağ olayında 4 gündür yapıyorum çatlaklarımda bile küçülme var ve cildim çok güzelleşti hissediyorum gerçekten çok ii geliyo sıkılaşmada var çalıştığım hoteldeki ablalar komşularım falan söylüyor çok güzel oldun diye ta mutlu oluyom tabee herkesin başına darısı durmak yok yola devammmm

canım öncelikle şunu bilinçaltına yerleştir diyet değil sağlıkla yaşama geçtim diceksin hiçbirşey sağlığımdan önemli değil diyeceksin ve bu kiloları herkes nasıl veriyorsa bende veririm de kendi kendine ve bir söz ver yapcam de önce inanç tamam

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
1 bardak salep
2 ceviz
birkaç tane çilek
Öğle
yarım tabak ciğer sote
2 lavaş
domates
yeşil biber
soğan
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
yarım avuç kuru üzüm
Akşam
1 büyük kase domates çorbası
yarım ekmek
Ara
1 portakal
yeşil çay

Ayyy huris Canim bu cay galiba wc goturuyo ne olur banada bir anlat hemen yarın alicam valla ölüyorum ben 3 günde bir çıkıyorum galiba dietten çok form çayları denedim pekise yaramadı bende bide bunu deneyeyim

herkese merabaaa
bu günkü listem
sabah
2 dilim ekmek 1 dilim peynir biraz yumurta
ara
1 avuç erik kurusu
öğlen
2 dilim yoğurtlu ekmek
akşam
1 etliekmek 2 br ayran
gece ne yerim bilmiyom
2 fincan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…