hoşgeldin canım..selam hanımlar.bugün benim için önemli bir gün.uzun süredir saldım çayıra mevlam gayıra mantığıyla yaşıyorum..hergün diete başlama fikriyle kalkıp aman havamda değilim yok bugün olmaz hayır bugün arkadaşlar var amannn dedim yeter artık....bu arada nette spor salonları fiatları araştırırken karar verdim ve bayanlara özel bi salona başladım bugün dietle birlikte süper olcak benim için..tavsiyeleriniz benim için değerli arkadaşlar.kolay gelsin herkese...
başladın bile arkadaşım..Merhaba , ben de başlıyorum, berbat bir sabah geçirdim mükemmel bir aksamla dengelemek istiyorum. Yarın demek istemiyorum artık hemen şimdi demek istiyorum.
83 kiloyum, bugün 28 Mart.
28 Nisan'da buraya neler denediğimi nasıl sonuçlar aldığımı, kaç kilo verdiğimi yazacağım ayrıntılı ve anlaşılır sekillerde.
Tüm sağlık ve güzellik için yaptığımız çabalarda arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
arkadaşım tek tip beslenme vücudun dengesini bozuyor..benim tansiyon dengeyi yitirdi 2 günlük protein diyetiyle..kızlar ben bu lahana olayından vazgeçtim valla mantıklı değil elim ayağım titredi normal beslenip lahana suyuda içcem valla az önce yedim 4 tane ikramıbayılmak üzereyd,im açlıktan bide ben galiba arakları yapmadığım için kiloveremyrm bundan sonraaralarda meyve falan yiycem en güzeli bu
bence vermişsindir canım..bu hafta iyiydin..bende 2-3 günde gidiyorum wc ye.bu hafta bildirimde canta yiyecek gibi görünüyorum..alinda dietimi bozmadim..yürüyüs yapamadim ama sabahtan aksama kadrduvar kagidi Laminat yaptiim tüm hafta..bacaklarim ve kollarim acayip hamladigina göre spor olmus saylir..ama 3 gündür büyük tuvalete cikamadim...onun siskinligivar..veremedim gibi ama almadigimdanda eminim...arti cikacagim ama butuvalet yapamamaktan geliyor simdiden diim dedim
relax arkadaşım eninde sonunda kilocuklar gitmeye mahkumm..canım nasılsın, kitap gibi hatunsun kıs paylaşımların çok hoş :)) yarın bildirim günü ve ben tırsıyorum :18:
öyle canım kilolara savaşrelax arkadaşım eninde sonunda kilocuklar gitmeye mahkumm..
ben şuan balon gibiyim regl oldum olacam bende merak ediyorum..
yarın görüşürüzzz..
ulaaaa yarın demi bildirim. amaaaaan ben şiştim artı göstteriyom yine. ellerim ayaklarım balon gibi. karnımda şiş. anaaaam ben uzun süre devam ederim liste işine diyodum ama bu gidişle erken pesedecem
canım öncelikle şunu bilinçaltına yerleştir diyet değil sağlıkla yaşama geçtim diceksin hiçbirşey sağlığımdan önemli değil diyeceksin ve bu kiloları herkes nasıl veriyorsa bende veririm de kendi kendine ve bir söz ver yapcam de önce inanç tamam
selam hanımlar.bugün benim için önemli bir gün.uzun süredir saldım çayıra mevlam gayıra mantığıyla yaşıyorum..hergün diete başlama fikriyle kalkıp aman havamda değilim yok bugün olmaz hayır bugün arkadaşlar var amannn dedim yeter artık....bu arada nette spor salonları fiatları araştırırken karar verdim ve bayanlara özel bi salona başladım bugün dietle birlikte süper olcak benim için..tavsiyeleriniz benim için değerli arkadaşlar.kolay gelsin herkese...
canım öncelikle şunu bilinçaltına yerleştir diyet değil sağlıkla yaşama geçtim diceksin hiçbirşey sağlığımdan önemli değil diyeceksin ve bu kiloları herkes nasıl veriyorsa bende veririm de kendi kendine ve bir söz ver yapcam de önce inanç tamam
aramıza hoşgeldin şekerim
Tesekkur ederım valla cok hos buldum.oncedende takıp edıyodum pasıf olarak :) artık gun ıcınde zaman buldukca burda olcam ınsallah
inşallah canım,bakalım bugün aldım çayı 3. fincanımı içiyorum şu anda...yarın yine çıkarsam tamamdır diyeceğim...Ayyy huris Canim bu cay galiba wc goturuyo ne olur banada bir anlat hemen yarın alicam valla ölüyorum ben 3 günde bir çıkıyorum galiba dietten çok form çayları denedim pekise yaramadı bende bide bunu deneyeyim
canım 15 tl ye aldım,resimdekinin birebir aynısı,aktardan aldım,tadı eh işte limon sıkıyorum içine biraz,inşallah işe yarar...o yulaftan nefret ediyorum,şu dr.oetger in zımbırtısının içinde epey var yulaf bakalım 2-3 güne ak mı kara mı ortaya çıkar..huriş sen kaç para verdin 9 lu çaya bende geçenlerde aldım kullandım tadı güzel ama faydası varmı pek bilemedim gerçi ben kendimi çok kısıtlamıyorum belkide ondan ben 40 sallama poşete 10 lira verdimde acaba her yerde aynımı diye merk ettim canım
bide aklıma geldmişken yazıyım ben yulaf kepeği aldım geçen ay baya iyi geldi dende bağırsak problemi var baya rahatlattı .tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?