80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

huriş sen kaç para verdin 9 lu çaya bende geçenlerde aldım kullandım tadı güzel ama faydası varmı pek bilemedim gerçi ben kendimi çok kısıtlamıyorum belkide ondan ben 40 sallama poşete 10 lira verdimde acaba her yerde aynımı diye merk ettim canım
bide aklıma geldmişken yazıyım ben yulaf kepeği aldım geçen ay baya iyi geldi dende bağırsak problemi var baya rahatlattı .tavsiye ederim.

Son düzenleme:
selaaaaaaaaaaaaaaaaam kizlar nasil gidiyor..ay ben insaattan ancak elebildim..ölüyorumyorgunluktan..kizlaaaaaaaaaaaaaaar fayans yapmayida ögrendim..cakma misafir odasini fayans yapacagim hafta sonu..nasil am süper degilmi..bir bilmedigim oyduonuda ögrndim...7 sülaleye nam almisim kizlar..carsida hangi akrabayla karsilassam yahu senin yapamadigin bi sey yokmus diyorlar ..biyik altindan gururlandigimida saklamayacagim acikcasi

bu hafta bildirimde canta yiyecek gibi görünüyorum..alinda dietimi bozmadim..yürüyüs yapamadim ama sabahtan aksama kadrduvar kagidi Laminat yaptiim tüm hafta..bacaklarim ve kollarim acayip hamladigina göre spor olmus saylir..ama 3 gündür büyük tuvalete cikamadim...onun siskinligivar..veremedim gibi ama almadigimdanda eminim...arti cikacagim ama butuvalet yapamamaktan geliyor simdiden diim dedim

hoşgeldin canım..
sporu hayatımızın vazgeçilmezi kılmalıyız diyetle bağlantılarsak diyet serüveni bittiği zaman sporda son bulur..
motivasyon çok önemli..bunun için buradayız...

başladın bile arkadaşım..
hergün menülerini yaz buraya..birde bakmışsın ki kilolar gidivermiş..hep birlikte yaza çıtır hatunlar olarak gireceğiz inş.

arkadaşım tek tip beslenme vücudun dengesini bozuyor..benim tansiyon dengeyi yitirdi 2 günlük protein diyetiyle..
en güzeli sık ve dengeli yemek..az demiyorum..az kelimesi olumsuz çağrışım yapıyor çok yeme iç güdüsünü tetikliyor..ekmek yemeden doymam diyenler başta koşullu yemeye başlıyor..beyin ekmek yemeden doyma sinyali vermiyor mideye..
beyin ile mide arasındaki diyoloğu uzun zamandır biliyor ve hala araştırıyorum..
herşeyde böyle aslında ..önce insan ne istediğini bilmeli hedefini gerçekçi ve açık olarak belirlemeli..
kilo verme yolunda kişiler zayıf ve fit hallerini hayal etmekten bile çekinirler..iç sesleri nerdeee o günler der..hayal etmek ve İNANMAK...Zayıf olarak nitelendirdiğimiz insanlardan hiiç farkımız yok aynı iskelete sahibiz..bu beden bizim kontrolümüzde..sadece vitesi iyi ayarlamak gerekir...ayy çok yazdım..kendimi motive ediyorum..sizlerle..

bence vermişsindir canım..bu hafta iyiydin..bende 2-3 günde gidiyorum wc ye..şimdi form çay içecem..
yarın eksi çıkma umuduyla....görüşürüzz..

sabah : kepek ekmeğiyle yağsız tost , 6 zeytin ve şekersiz çay
ara : 1 kepekli galete ,2 ev kurabiyesi
öğle : 2 kase çorba
ara : 3 günkurusu , 8 çiğ badem
akşam : 2 s.k lahana kavurması , 3 parça küçük tavuk göğsü ve 1 dilim k.ekmeği
ara : 1 bardak az yağlı kahveli süt

bugünkü menüm

sabah
omlet
2 d.ekmek
zeytin azıcık reçel

ara
bir parça kek

öğle
makarna yoğurt

ara
incir

akşam
nohut
2 kaşık pilav
salata

ara
kuru kayısı birtane ceviz
çay

spor: 40 dk

canım nasılsın, kitap gibi hatunsun kıs paylaşımların çok hoş :)) yarın bildirim günü ve ben tırsıyorum :18:
relax arkadaşım eninde sonunda kilocuklar gitmeye mahkumm..
ben şuan balon gibiyim regl oldum olacam bende merak ediyorum..
yarın görüşürüzzz..

ulaaaa yarın demi bildirim. amaaaaan ben şiştim artı göstteriyom yine. ellerim ayaklarım balon gibi. karnımda şiş. anaaaam ben uzun süre devam ederim liste işine diyodum ama bu gidişle erken pesedecem

relax arkadaşım eninde sonunda kilocuklar gitmeye mahkumm..
ben şuan balon gibiyim regl oldum olacam bende merak ediyorum..
yarın görüşürüzzz..
öyle canım kilolara savaş saldır ALLAH ALLAH ALAH ...
ulaaaa yarın demi bildirim. amaaaaan ben şiştim artı göstteriyom yine. ellerim ayaklarım balon gibi. karnımda şiş. anaaaam ben uzun süre devam ederim liste işine diyodum ama bu gidişle erken pesedecem

he ya canım , gün dediğin ne ki hemencecik geçiyo , sen stres yapmasan güzelim zaten hamişsin normal değilmi bu halerin ama düzelirsin inş. ileriki günlerde, pes etme ya gitme yanımızda kal

Evet oyle yapıcam ıns.arkadasım tesekkur ederım.kolay kılo verıyorum cokda kolay alıyorum.ıkı kere cıddı dıetlerle 15 er kılo verdım sonrada hepsını gerı aldım.ama bu kez bılıncle hayatıma yerlestırıp yeme alıskanlıklarımı degıstırıcem ınsallah

aramıza hoşgeldin şekerim

aramıza hoşgeldin şekerim

Tesekkur ederım valla cok hos buldum.oncedende takıp edıyodum pasıf olarak :) artık gun ıcınde zaman buldukca burda olcam ınsallah

Tesekkur ederım valla cok hos buldum.oncedende takıp edıyodum pasıf olarak :) artık gun ıcınde zaman buldukca burda olcam ınsallah

topiğimizin gizli takipçilerindendin artık bizzat içerisindesin kendinden bahsedermisin deryacım ? amaç belli zaten canım hepimizn başımızın belaları olan fazlalıklarımız ama burda daha bi motiveli ve neşeli kilo verimleri oluyo ki yarın bildirim günü herkez yarını düşünüyodur şimdi :))
günlük menülerimizi paylaşıyoruz ve cuma günleri bildirim yapıyoruz , 2 hafta deneme süreci ve sonra listede olunuyor , başarılar deryacım bu yolculukta

Son düzenleme:
Ayyy huris Canim bu cay galiba wc goturuyo ne olur banada bir anlat hemen yarın alicam valla ölüyorum ben 3 günde bir çıkıyorum galiba dietten çok form çayları denedim pekise yaramadı bende bide bunu deneyeyim
inşallah canım,bakalım bugün aldım çayı 3. fincanımı içiyorum şu anda...yarın yine çıkarsam tamamdır diyeceğim...
canım 15 tl ye aldım,resimdekinin birebir aynısı,aktardan aldım,tadı eh işte limon sıkıyorum içine biraz,inşallah işe yarar...o yulaftan nefret ediyorum,şu dr.oetger in zımbırtısının içinde epey var yulaf bakalım 2-3 güne ak mı kara mı ortaya çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…