80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler
ancak bu saatlerde girebiliyorum.oğlanlar gündüz yakamı bırakmıyor.akşamlarıda fazla topiğe giren yok galiba.neyse bugün diyet biraz bozuldu inşallah yarın motive edecek bir rakam görürüm
menüm
sabah tam buğday ekmeğine yağsız tost,çay
ara yarım yağlı sütle nescafe
öğle arkadaş kısır yapmış 1,5 tabak kısır,1 dilim kek
akşam 2 kaşık ciğer,yarım tabak k.fasulye,1dilim ekmek
ara nescafe 1 küçük kase dondurma
2 litre su

Adım derya yasım 28 87 kıloyum yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım :)) valla oyleydı oncekı dıetlerımde bu topıkten faydalandım gızlı gızlı :) aslında yazdıgım gıbı kafaya koyup kılo verdım once ama herseyı bı anda cıkardım hayatımdan ekmegı buyuk askım cıkolatayı kalorısı yuksek herseyı..evet cok guzel kılo verdım ama bır sure sonra ufak ufak baslıyo ınsan cunkı ozluyosun bır kacamak ıkı kacamak derken hepsı gerı geldı.boyum uzunda Allahdan bellı olmuyo fazla kılom.aynı hataları yapmıcam bu kez herseyden ama tadında yıcem.ıkı kasık sebzeyle gecıstıremem valla :) sebzemıde pılavımıda makarnamıda yemeyı dusunuyorum.4 gun 45 dk spor yapıcam.bolsu kısıtlı ekmek.ben bugun buyuk bı adım attım gerısı gelıcek bııznıllah..

evet canım haklsısn kendimize eziyet tek tip beslenme dediğin gibi beyinde bitirip dengeli beslenmek şart ben bu sefer çok kararlıyım inş ne olursa olsun vericem bu kiloları senin yadıklarından ben baya faydalanıyrm canım hem kendini hem bizi motive etmeye devam et

hoşgeldin canım gerçekten büyük bi adım atmışsın ama pilavım makarnam deme artık onlar senin değil ayrıldınız siz dimi ya

hepinize hayırlı cumalar kızlaaar...

Eklentiler

• $kedi.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $kedi.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 22
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82
bu hafta: 83
gelen: 1000 gr
toplam giden: 2500 gr
hedef: artık bu kiloda kalmak
spor: her gün bisiklet

bildirim yapacam her hafta ama menü paylaşmayacam ya da listeye girmek gibi bi iddaam da yok. kaptanım alırsanda sen bilin almazsanda. ama burdan kopmak istemiyorum. ama şunu bilin çok yemiyom normalde yediğimden az bile yiyom. hiç sporumu aksatmıyom. kilo alırsamda tamamen bünyemden kaynaklı olacak

canım sen hamilesin..bebeğini düşün..biraz dikkat etsen yeterli..birde bol su iç...
benim ikinci kızımda birden suyum azaldı 8.ayda..damacanalarla su içtim..sen tecrübelisin zaten..
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş..

kilo bildirim

başlangıç: 93
geçen hafta: 78.7
bu hafta: 78.9
gelen: 200 gr
toplam giden: 14.100 gr
hedef: 67
spor: 100-150 dk arası tam hatırlamıyorum

çanta yiyecem ilk defa ama su bidonu olarak regl öncesi iyiyim bence..regl sonrası görün siz..

canım yine az ödem oluşmuş bu dönemde tebrik ediyom
ilk bebeğimde benimde suyum azdı o yüzden dediğin gibi su deposu gibi hissediyodum kendimi. ama şimdi zaten günlük en aşağı 3 litre su tüketiyorum bi sorun olmaz inşallah. yediklerime de dikkat ediyom aşırıya kaçmamaya çalışıyom. sadece miğdem bulandıkça biraz çubuk atıştırıyom o korkutuyo.

Hosbulduuum :) yanlıs anlasılmıs sanırım.oturup 2 tabak makarna yemıcem tabıkı ama 2 3 yemek kasıgı alıcam cunku tecrubeyle sabıt..kendı adıma konusuyorum sonra daha kotu oluyo.bır ozlem bır hasret :) ıkısıylede fazla aram yok zaten sıkıntı yok ınsallah

Hayırlı cumalar arkadaslar.Allah hepımızın gonlundekını nasıp etsın hayırlısıyla

canım birinci kızımda hamileliğim çok rahat geçti nasıl geçti anlamadım hatta ama ikinci de mide bulantım oldu tansiyonum aşırı düşüyordu..kraker yerine leblebi ye mide asitini alıyor bulantıyı kessiyor..
ya ben iki hamileliğimde de 10 kg aldım ama emzirirken..iki katı...hamileyken alsan bile emzirirken biraz dikkat ettin mi kilolar gidiyor..bir emzirme 300 - 400 kl yaktırıyor..

leblebiyi hiiiiiç sevmiyorum ya. onun bulantıyı daha iyi aldığını biliyorum. ben hamileyken çok alıyom doğumdan sonra hiç almıyom ama veremiyomda emziremiyomda. umarım bu sefer emziririm de kilolar rahat gider. şimdi tek hedefim şu sporu bırakmamak

KİLO BİLDİRİMİM
başlangıç :84
geçen hafta :76.3
bu hafta :75.1
giden :1.2
toplam giden:8.9 kilo
hedef : 65
spor :günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez)
saygıdeğer kaptanım sporu nasıl yazacağımı bilemedim sen düzelt hatam var ise şimdiden emeklerine sağlık.
kızlar 75 olcam dedim ama olmadı yine olmadı olmadı

başlangıç: 89
bu hafta: 81,3
geçen hafta: 82,6
giden: 1,3
toplam giden: 7,7
hedef: 60
spor: 2 saat spor salonu, 1,5 saat yürüyüş
sonunda 1 kilodan fazla verebildim

günaydın arkadaşlar listeye giremiyorum ama bildirim yapmak istiyorum

başlangıç kilo: 90,4
geçen hafta :90,4
bu hafta :89,5
giden :900 gr
toplam :900 gr
spor :yok
ilk hafta olmasına göre az ama spor olmadığı için .bu hafta spor yapmaya çalışacağım

baslangic.84
gecen hafta.75.0 kg
bu hafta.74.0 kg
giden. 1 kg
toplam giden.10.0 kg
hedef.64
spor.yok

kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum hepinize kocaman
bense yarın bildirim yapıcam, kendimi daha iyi hissettiriyor nedense c.tesileri tartılmak :)) inş. vermişimdir çünkü bu hafta sporumu yapopamadım malesef

MErhaba Bende Aranıza katılmak istiyorum şuan 86,20 kg 1,62 boyum var Akupuntura başladım he rhafta gidicem bakalım ne olucak sonunda :)

MErhaba Bende Aranıza katılmak istiyorum şuan 86,20 kg 1,62 boyum var Akupuntura başladım he rhafta gidicem bakalım ne olucak sonunda :)

gel canım , bizim kapımız herkeze açık hatta hoşgeldin :))

hergün menü paylaşımında bulunuyoruz ve cuma-c.tesi bildirim günlerimiz oluyor, 2 haftanın sonucunda katılımına göre 3. hafta listeye girebiliyorsun...sağlıklı bir şekilde kilo vermen dileğiyle başarılar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…