- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
selamün aleyküm
ben Ayşe,42 yaşındayım 2 yetişkin oğlum var ve taze kayınvalideyim
organik gıda sektöründeyiz ve aynı zamanda AÖF sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim.
3.5 aylık diyet sonucunda nihayet bugün 89.5 i gördüm ve aranıza katılmak istedim...
aynı zamanda ,90 lar topiğindeyim uzunca bir süredir ve 8.takımla cuma yarışmalarına da katılıyorum
boyum 1,56 , diyete 103 kilo ile başladım.
ya canım 100 gr için mi hayıflanıyorsun???çok güzel kilo veriyorsun..kıskandım vallaKİLO BİLDİRİMİM
başlangıç :84
geçen hafta :76.3
bu hafta :75.1
giden :1.2
toplam giden:8.9 kilo
hedef : 65
spor :günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez)
saygıdeğer kaptanım sporu nasıl yazacağımı bilemedim sen düzelt hatam var ise şimdiden emeklerine sağlık.
kızlar 75 olcam dedim ama olmadı yine olmadı olmadı
aleykümselam arkadaşım..hoşgeldin..valla çok iyi vermişsin tebrik ederim..selamün aleyküm
3.5 aylık diyet sonucunda nihayet bugün 89.5 i gördüm ve aranıza katılmak istedim...
aynı zamanda ,90 lar topiğindeyim uzunca bir süredir ve 8.takımla cuma yarışmalarına da katılıyorum
hiç üzülme arkadaşım..haftaya biz birinci olacaz..bi regl olsaydık..:26::44:mrb kızlar nasılsınız bakalım o kadar uğraştım ama çantadan kurtulamıycam bu hafta
başlangıç:80
geçen hafta:71.5
bu hafta:72.3
gelen:800g(ama regl olamadığım için oldu yaaaaa)
hedef:69
top.giden:7.7
spor:90 dk
hoşbuldum canımcım teşekkür ederimaleykümselam ayşe ablacım, azmine maaşalah , aramıza hoşgeldin
hoşbuldum ,teşekkür ederimaleykümselam arkadaşım..hoşgeldin..valla çok iyi vermişsin tebrik ederim..
günlük menülerini paylaşırsan seviniriz...
sen hiç sıkma o güzel canını bol bol emzir doğunca Allahın izniyle bi de emzirirken stres yapma olabildiğince rahat bırak kendini strese sokma süt çıktı mı çıkmadı mı ağzına girdi mi girmedi mi düşünme canımcım.Sağma makinesi de iş görür ama evdyesen şu tirleler var ya birini emzirirken diğerini sağarsın ve sürekli süt devamlılığını sağlar ve artırırsın sütünü nacizane tavsiyelerim canımGünaydın kızlar mutlu bir gün geçirin inşallah
Keyfi değildi tabiki oğlum ne zaman ağzına alsa midesi bulandı tiksindi resmen benden iki ay zor emdi kızım emmek istedi süt olmadı süt geldi kız emmedi dort ay sonunda ne o emdi ne de benim sutum geldi. Bunda sutum olmazsa hemen bi sagma makinesi alacam cok ise yariyor.
canım lesli kardiyo egzersizi düzenli yaparsan mutlaka kilo verirsin zaten beslenmene de çok dikkat ediyorsun..Call da çok iyi sıkılaşmak ve kas uzatmak içni önce lesliyle kilo verip sonra calla sıkılaşsan çok çok fazla kilo vermiş gibi olursun..1 saat yürüyüş zaten süper tebrik ederim..arkadaşlar 2 gündür leslie 3 mil yapıyorum dün call teyzeyi izledim ama çok zor ben bir tanesini bile yapamam bunların ya leslie nasıldır etkileri nasıl olur ne kadar sürede ne kadar etki eder call çok zor biraz daha kilo verip öğle yapmayı düşünüyorum yada yardımcı olurmusunuz başka bi egzersiz programı varmı bildiğiniz ben sıkılaşmak istiyorum ama bu call çok sıkıcı ve zor 70 kg düşeyim öğle yapacağım...ne olur yardım edin leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez yapıyorum bunlardan öncede bir saat işten eve yürüyerek gidiyorum ortalama 4 km yakın mesafe hadi kızlar fikirlerinizi bekliyorum yaptıysanız ne gibi etki gösterdi bunuda açıklarsanız sevinirim.bana bu topikten başka bir yer yardımcı olamaz.
selamün aleyküm
hoşbuldum canım,birazdan paylaşırım menümü yemeğimi yiyeyim bi
hoş geldin ayşe abla..önce maşallah diyorum
şartların zor,ama yılmayıp o kiloyu vermişsin ya utaıyorum kendimden şu an
gerçekten bende listelerini bekliyorum çünkü zamanım az kaldı yaaaa,haziran başı benim 72 olmam lazım ama yaaaa
başlangıç: 89
bu hafta: 81,3
geçen hafta: 82,6
giden: 1,3
toplam giden: 7,7
hedef: 60
spor: 2 saat spor salonu, 1,5 saat yürüyüş
sonunda 1 kilodan fazla verebildim
ay ne güzell ben spor salonuna gidip yememe icmeme dikkat etmememe ragmen hafta da yarim kilo anca gidiyooo. hafta da bir kilo cok cok iyi
ay ne güzell ben spor salonuna gidip yememe icmeme dikkat etmememe ragmen hafta da yarim kilo anca gidiyooo. hafta da bir kilo cok cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?