80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç: 81
geçen hafta:81
bu hafta: 80
giden:1000
toplam giden:1000
hedef: 72
spor: haftada 4 gün,koşu bandı,bisiklet,eliptik,yarım mekik toplam 1 saat 30 dakka...

ben yine bildirimimi yapayım uzun süredir burdayım ama listeye girmeye cesaretim yok ,bu hafta kaptanım beni alırsa belki biraz daha cesaret olur ..:44:

Son düzenleme:
selamün aleyküm

ben Ayşe,42 yaşındayım 2 yetişkin oğlum var ve taze kayınvalideyim
organik gıda sektöründeyiz ve aynı zamanda AÖF sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim.
3.5 aylık diyet sonucunda nihayet bugün 89.5 i gördüm ve aranıza katılmak istedim...
aynı zamanda ,90 lar topiğindeyim uzunca bir süredir ve 8.takımla cuma yarışmalarına da katılıyorum
boyum 1,56 , diyete 103 kilo ile başladım.

Kızlar bu hafta superiz bakıyorumda ohh ooh mis mis hep böle olalım yahu kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum tek tek beğeniyorum öpüldünüz.... Ben her ne kadar hedefime ulaşamasamda sizleri çok tebrik ediyorum

aleykümselam ayşe ablacım, azmine maaşalah , aramıza hoşgeldin

ya canım 100 gr için mi hayıflanıyorsun???çok güzel kilo veriyorsun..kıskandım valla

mrb kızlar nasılsınız bakalım o kadar uğraştım ama çantadan kurtulamıycam bu hafta

başlangıç:80
geçen hafta:71.5
bu hafta:72.3
gelen:800g(ama regl olamadığım için oldu yaaaaa)
hedef:69
top.giden:7.7
spor:90 dk​

Son düzenleme:
aleykümselam arkadaşım..hoşgeldin..valla çok iyi vermişsin tebrik ederim..
günlük menülerini paylaşırsan seviniriz...

hiç üzülme arkadaşım..haftaya biz birinci olacaz..bi regl olsaydık..:26::44:

aleykümselam ayşe ablacım, azmine maaşalah , aramıza hoşgeldin
hoşbuldum canımcım teşekkür ederim

aleykümselam arkadaşım..hoşgeldin..valla çok iyi vermişsin tebrik ederim..
günlük menülerini paylaşırsan seviniriz...
hoşbuldum ,teşekkür ederim
paylaşırım tatlım,listelerim konusunda bana bir arkadaşım yardımcı oluyor haftalık yada 3 günlük değiştiriyor.bende uymaya gayret ediyorum.listelerimde kekler,tostlar gibi şeylere alışkın olun şimdidenliste gereği öyle oluyor,arada uymayıp kaçamak yaparsamda zaten belirtiyorum
banada uğur getirsin 80 ler topiği inşallah

sen hiç sıkma o güzel canını bol bol emzir doğunca Allahın izniyle bi de emzirirken stres yapma olabildiğince rahat bırak kendini strese sokma süt çıktı mı çıkmadı mı ağzına girdi mi girmedi mi düşünme canımcım.Sağma makinesi de iş görür ama evdyesen şu tirleler var ya birini emzirirken diğerini sağarsın ve sürekli süt devamlılığını sağlar ve artırırsın sütünü nacizane tavsiyelerim canım

canım lesli kardiyo egzersizi düzenli yaparsan mutlaka kilo verirsin zaten beslenmene de çok dikkat ediyorsun..Call da çok iyi sıkılaşmak ve kas uzatmak içni önce lesliyle kilo verip sonra calla sıkılaşsan çok çok fazla kilo vermiş gibi olursun..1 saat yürüyüş zaten süper tebrik ederim..

hoş geldin ayşe abla..önce maşallah diyorum
şartların zor,ama yılmayıp o kiloyu vermişsin ya utaıyorum kendimden şu an
gerçekten bende listelerini bekliyorum çünkü zamanım az kaldı yaaaa,haziran başı benim 72 olmam lazım ama yaaaa

hoşbuldum canım,birazdan paylaşırım menümü yemeğimi yiyeyim bi
umutsuz olma hazirana 2 aydan fazla var,en az 8 kilo verirsin ki zaten istediğin hedefe ulaşmış olursun

başlangıç: 89
bu hafta: 81,3
geçen hafta: 82,6
giden: 1,3
toplam giden: 7,7
hedef: 60
spor: 2 saat spor salonu, 1,5 saat yürüyüş
sonunda 1 kilodan fazla verebildim

ay ne güzell ben spor salonuna gidip yememe icmeme dikkat etmememe ragmen hafta da yarim kilo anca gidiyooo. hafta da bir kilo cok cok iyi

MAŞŞŞŞŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

TOPİĞİMİZEE HERKES NE GÜZEL KİLO VERMİŞ HERKESİ KUTLUYORUM YENİ GELEN ARKADAŞLARDA HOŞGELDİLER SEFA GELDİLER TAM YERİNE GELDİLER
BAŞLANGIÇ .86
GEÇEN HAFTA..80
BU HAFTA..79.4
GİDEN 600.GR
TOPLAM GİDEN..6.600
HEDEF..70
SPOR..YOK

Son düzenleme:
Bu günkü menüm
sabah.2 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin
öğle yarım simit
akşam peynir zeytin 3 dilim ekmek

Sabah
1 ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
1 bardak salep
10 fındık
1 elma
Öğle
3-4 parça haşlanmış tavuk
yarım ekmek
1 kase cacık
Ara
6 tane light bisküvi
1 bardak ayran
2-3 tane çilek
Akşam
2 kase domates çorbası
1 kase cacık
Ara
1 portakal
yeşilçay

başlangıç:82.3
geçen hafta:81.2
bu hafta:80.2
giden:1000
hedef:75
top.giden:2.1
spor:7 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…