80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merak ettim iyice..:44:yanlış anlama sakın ama yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor..haftada 1 kg veriyorsun sanırım ki gayet iyi..benim ablamda 39 yaşında hergün plates yapıyor dikkat ediyor ama kilo veremiyor..ben almadığına da şükret diyorum..
tabi çok kilo alıp vermekte metabolizmayı ve bağışıklığı zayıflatıyor şekil a da olduğu gibi yani ben.

.ama bu yolda engel tanımıyoruz biz..
kararlıyız ve inanıyoruz daha ne olsun..

ya arkadaşım ne güzel kilo veriyorsun menülerde şaşma yok..insan kendine ödül vermez mi??hakediyorsun bence

ya biraz daha iii ama kociş ööle olunca ayyy offf bile diyemedim adam 2 gün ateşli yattı(

Cok gecmis olsun kaptanim. Zaten kadin ne zaman nazlanmaya kalksa kocadan firsat kalmiyor. Kaptanim bise sormak istiyorum tup bebegi neden antalyada yaptirdin? Teyzem ucuncu denemesini yapacakta. Bana arastir dedi daha once antepte yaptirdi ikisini olmadi. Sanirim devran da yapiyor su an tedavi dimi. O nerde yapiyo biliyon mu?

Kızlar ben 7.haftamdayim ama ben herhafta pazar günleri tartiliyorum günümü degistirmemmi gerekiyor? sizce bana bir fikir verin bildirim yapmam icin bildirimimi mutlaka cumami yapmaliyim?

Selam kızlar ben de 86 kiloyum hedefim şimdilik 70 ama mayısa kadar ne kadar incelirsem iyidir. Göbeğimin gitmesi lazım erkek arkadaşım annesiyle tanıştırcak göbekli gelin adayı istemiyormuş günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Sabah 2 dilim ekmek haricinde ekmek yok. Sizce ne yapmam lazım? Yardım edinn :)

Wintersun ben yanlismi anladım yoksa sen 7saat yürüyusmu yazdın Canim valla şaşırdım biraz
canım her gün bi saat yürüyüş yapıyorum pazar günü çıkacak olan listeye de toplam sporumuzu yazıyorum onun için böyle yazdım:))
ayyy sorma waalllla yaaa hiç naz bilenemmm yapamadımmmm
ben 1 ve 2 yi acıbadem kadıköyde denedim
3. acaba uçağa bindiğimden mi olmuyo dedim diyarbakırda denedim
4. yü babam annemin vefatından sonra evlendi o da çocuk istedi yaş 49 olduğu için türkiyede yaptıramadılar bu doktor hazırladı amcaları da keza ööle çocukları var şimdi ikisininde (ki yengemle amcamın 21 yıl sonra)
babam illle benide götürdü ve ilk defa o doktor sayesinde ben hamilleliği tattım kaybedince bebeği yine orda bulurum sandım ama ne 5te ne 6da kısmet olmadı(
Kızlar ben 7.haftamdayim ama ben herhafta pazar günleri tartiliyorum günümü degistirmemmi gerekiyor? sizce bana bir fikir verin bildirim yapmam icin bildirimimi mutlaka cumami yapmaliyim?

pazar akşama doğru yada akşam yapıyorum listeyi istediğin zaman tartılıp yazabilirsin

tekrar selam,
bilmeyenler için,89 u bugün gördüm tartıda ve buradada olmak istedim.

evet canım haklısın,bende insülin direnci var onun için ilaç kullanıyorum ve her gün düzenli spor yapıyorum,ayrıca yine düzenli menülerim var dışına çıkmamaya gayret ediyorum.birde kilo çok fazla olunca verilen kiloda fazla oluyor,bundan sonra o kadar hızlı verebilirmiyim hiç bilmiyorum.hele 70 lerde kilo vermek işkenceye dönüşüyor.

özel listelere uyuyorum bir arkadaşım yardımcı oluyor.
bu haftaki listemin bugün son günüydü ,paylaşayım sizinle.
yarın farklı bir listem olacak.

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su

kahvaltı
peynirli ve 1 yumurtalı omlet
minik tulum peyniri
5 zeytin

ara
2 hac hurması
10 fındık

light sütlü tatlandırıcılı kahve

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt

ara
2 hac hurması
2 kaşık yoğurt

akşam
haşlanmış kuru fasulyeli salata
1 bardak ayran

ara
zencefilli kür 1 bardak
(gün içinde toplam 3 bardak içtim)

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70dk

aramıza hoşgeldin canım , moralini bozma takıntılı insanlar karşısında, oğlu seni böle seviyo anneye ne yaw ama tabiki göbüşün olmasın herkezin rüyası olmayacak diyede bişey yok ... sen beslenmene dikkat et ve beslenmede yoğurdunu eksik etme çünkü göbek yağlarının yakımını hızlandırıyor, menü palaşımlarınıda yaparsın, eee zaten topik arkadaşlarınıda arkana aldınmı daha ne olsun şekerim :) hadi kolay gelsin

sabah : 3 günkurusu, 10 çiğ badem ve 1 bardak süt
ara : yok
öğle : 1 haşlanmış yumurta , az peynir , 5 zeytin ve 1 dilim kepek ekmeği ve yeşil çay
ara : 1 bardak yoğurt, yarım bardak yılaf ezmesi,yarım elma ve bol tarçınlı karışım
akşam : 2 s.k z.y karnabahar ve 1 bardak ayran
ara : 1 bardak kahveli süt
spor : 1 saat tempolu yürüyüş

Teşekkürler inşallah ben de çok istiyorum göbüşün gitmesini :) desteğin için sağol. Bir haftadır rejimdeyim ama yine de yazıyım menümü.

Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
5-6 tane zeytin
2 dilim ekmek
Tere,roka veya maydanoz bol miktarda.
Öğle yok

Akşam 5 gibi
Çorba
2 adet (küçük) zeytinyağlı biber dolması

Gece
Bir kase yoğurt (içine az yulaf ezmesi)
Bol yeşilçay limonlu

Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum koşu bandında.

Ben kahvaltıyı 12 gibi yapıyorum o yüzden öğle yok bende. Yürüyüşümü de kahvaltıdan 30-40 dk sonra yapıyorum.

Yanlış mı doğru mu bilmiyorum diyet listem yok. :) gün gün değiştiriyorum meyve eklediğim günler de oluyor. Her gün buraya yazmak motive eder beni :)

Gunaydın.dun ılk gunum olarak baslıyacaktım ama kızım hastaydı mız mız mızzz gıremedım nete aksamda koltukta sızmısım.dun maydonoz kurune basladım.bırazdanda spora gıdıcem yag ve vucut olcumlerım yapılcak.tartımada pıl alcam artık zamanı geldı dımı :)

valla tebrikler..sıfır ekmek 70 dk spor..insülin direnci için metformin mi kullanıyorsun?ben ilk kızıma hamile kalmak istediğimde hemen hamile kalamadım..polikistover teşhisi konuldu ve dr. bana glukopen verdi..kullanmaya başladım aşırı mide bulantısı yaptı 2-3 ayda 11 kg verdim..pko hastalığında kilo kaçınılmaz oluyor ve bu hastalık insülin direncine sebep oluyormuş..kullandığım ilacı şeker hastalarının kullandığını öğrendiğimde şaşırmıştım..
ayrıca zencefilli kür ne işe yarıyor??

Günaydıııııııııııın...hayırlı sabahlar..
baharın muştusuyla gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...

canım evet leslie iyi gibi 3 gün yaptım ben kendim için cuma günü bildirimden sonra tatil ilan ettiğim için dün yapmadım ama sonrası tabiki devam leslie severek yapıyorum ya eğleniyorum yaparken oturduğum sitedeki kadınlar bile çok zayıfladın diyor bugün itibari ile 42 beden zorda olsa giriyorum çok mutluyum tam gaz devam yani bide regl olacağım oluversem haftaya cumaya cabuk toplarım ama bakalım call yapamam ben çok sıkıcı başka birşeyler bulmam lazım yanına jillian yapmak istiyorum ama hafta içi onada başlamak istiyorum bakalım

karar verdiğin an başladığın andır zaten...güzel sonuçlar bizi bekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…