merak ettim iyice..:44:yanlış anlama sakın ama yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor..haftada 1 kg veriyorsun sanırım ki gayet iyi..benim ablamda 39 yaşında hergün plates yapıyor dikkat ediyor ama kilo veremiyor..ben almadığına da şükret diyorum..hoşbuldum canımcım teşekkür ederim
hoşbuldum ,teşekkür ederim
paylaşırım tatlım,listelerim konusunda bana bir arkadaşım yardımcı oluyor haftalık yada 3 günlük değiştiriyor.bende uymaya gayret ediyorum.listelerimde kekler,tostlar gibi şeylere alışkın olun şimdidenliste gereği öyle oluyor,arada uymayıp kaçamak yaparsamda zaten belirtiyorum
banada uğur getirsin 80 ler topiği inşallah
iremcim geçen haftanın acısını çıkardın..tebrikler..başlangıç:82.3
geçen hafta:81.2
bu hafta:80.2
giden:1000
hedef:75
top.giden:2.1
spor:7 saat yürüyüş
ya arkadaşım ne güzel kilo veriyorsun menülerde şaşma yok..insan kendine ödül vermez mi??hakediyorsun benceSabah
1 ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
1 bardak salep
10 fındık
1 elma
Öğle
3-4 parça haşlanmış tavuk
yarım ekmek
1 kase cacık
Ara
6 tane light bisküvi
1 bardak ayran
2-3 tane çilek
Akşam
2 kase domates çorbası
1 kase cacık
Ara
1 portakal
yeşilçay
bu hafta çok kötü geçti aslında benim bileğim kötüydü biliyosun eşim hastaydııı ayy kötü bi haftaydı neyse bitti:))iremcim geçen haftanın acısını çıkardın..tebrikler..çantayı hazırla..acısını benden çıkart
ya unuttum bileğin nasıl oldu???bu hafta çok kötü geçti aslında benim bileğim kötüydü biliyosun eşim hastaydııı ayy kötü bi haftaydı neyse bitti:))
ya unuttum bileğin nasıl oldu???
:26:
başlangıç:82.3
geçen hafta:81.2
bu hafta:80.2
giden:1000
hedef:75
top.giden:2.1
spor:7 saat yürüyüş
ya biraz daha iii ama kociş ööle olunca ayyy offf bile diyemedim adam 2 gün ateşli yattı(
canım her gün bi saat yürüyüş yapıyorum pazar günü çıkacak olan listeye de toplam sporumuzu yazıyorum onun için böyle yazdım:))Wintersun ben yanlismi anladım yoksa sen 7saat yürüyusmu yazdın Canim valla şaşırdım biraz
ayyy sorma waalllla yaaa hiç naz bilenemmm yapamadımmmmCok gecmis olsun kaptanim. Zaten kadin ne zaman nazlanmaya kalksa kocadan firsat kalmiyor. Kaptanim bise sormak istiyorum tup bebegi neden antalyada yaptirdin? Teyzem ucuncu denemesini yapacakta. Bana arastir dedi daha once antepte yaptirdi ikisini olmadi. Sanirim devran da yapiyor su an tedavi dimi. O nerde yapiyo biliyon mu?
Kızlar ben 7.haftamdayim ama ben herhafta pazar günleri tartiliyorum günümü degistirmemmi gerekiyor? sizce bana bir fikir verin bildirim yapmam icin bildirimimi mutlaka cumami yapmaliyim?
evet canım haklısın,bende insülin direnci var onun için ilaç kullanıyorum ve her gün düzenli spor yapıyorum,ayrıca yine düzenli menülerim var dışına çıkmamaya gayret ediyorum.birde kilo çok fazla olunca verilen kiloda fazla oluyor,bundan sonra o kadar hızlı verebilirmiyim hiç bilmiyorum.hele 70 lerde kilo vermek işkenceye dönüşüyor.merak ettim iyice..:44:yanlış anlama sakın ama yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor..haftada 1 kg veriyorsun sanırım ki gayet iyi..benim ablamda 39 yaşında hergün plates yapıyor dikkat ediyor ama kilo veremiyor..ben almadığına da şükret diyorum..
tabi çok kilo alıp vermekte metabolizmayı ve bağışıklığı zayıflatıyor şekil a da olduğu gibi yani ben.
.ama bu yolda engel tanımıyoruz biz..
kararlıyız ve inanıyoruz daha ne olsun..
Selam kızlar ben de 86 kiloyumhedefim şimdilik 70 ama mayısa kadar ne kadar incelirsem iyidir. Göbeğimin gitmesi lazım erkek arkadaşım annesiyle tanıştırcak göbekli gelin adayı istemiyormuş günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Sabah 2 dilim ekmek haricinde ekmek yok. Sizce ne yapmam lazım? Yardım edinn :)
Teşekkürler inşallah ben de çok istiyorum göbüşün gitmesini :) desteğin için sağol. Bir haftadır rejimdeyim ama yine de yazıyım menümü.aramıza hoşgeldin canım , moralini bozma takıntılı insanlar karşısında, oğlu seni böle seviyo anneye ne yawama tabiki göbüşün olmasın herkezin rüyası olmayacak diyede bişey yok ... sen beslenmene dikkat et ve beslenmede yoğurdunu eksik etme çünkü göbek yağlarının yakımını hızlandırıyor, menü palaşımlarınıda yaparsın, eee zaten topik arkadaşlarınıda arkana aldınmı daha ne olsun şekerim :) hadi kolay gelsin
valla tebrikler..sıfır ekmek 70 dk spor..insülin direnci için metformin mi kullanıyorsun?ben ilk kızıma hamile kalmak istediğimde hemen hamile kalamadım..polikistover teşhisi konuldu ve dr. bana glukopen verdi..kullanmaya başladım aşırı mide bulantısı yaptı 2-3 ayda 11 kg verdim..pko hastalığında kilo kaçınılmaz oluyor ve bu hastalık insülin direncine sebep oluyormuş..kullandığım ilacı şeker hastalarının kullandığını öğrendiğimde şaşırmıştım..tekrar selam,
bilmeyenler için,89 u bugün gördüm tartıda ve buradada olmak istedim.
evet canım haklısın,bende insülin direnci var onun için ilaç kullanıyorum ve her gün düzenli spor yapıyorum,ayrıca yine düzenli menülerim var dışına çıkmamaya gayret ediyorum.birde kilo çok fazla olunca verilen kiloda fazla oluyor,bundan sonra o kadar hızlı verebilirmiyim hiç bilmiyorum.hele 70 lerde kilo vermek işkenceye dönüşüyor.
özel listelere uyuyorum bir arkadaşım yardımcı oluyor.
bu haftaki listemin bugün son günüydü ,paylaşayım sizinle.
yarın farklı bir listem olacak.
menüm
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
peynirli ve 1 yumurtalı omlet
minik tulum peyniri
5 zeytin
ara
2 hac hurması
10 fındık
light sütlü tatlandırıcılı kahve
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt
ara
2 hac hurması
2 kaşık yoğurt
akşam
haşlanmış kuru fasulyeli salata
1 bardak ayran
ara
zencefilli kür 1 bardak
(gün içinde toplam 3 bardak içtim)
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 70dk
sen hiç sıkma o güzel canını bol bol emzir doğunca Allahın izniyle bi de emzirirken stres yapma olabildiğince rahat bırak kendini strese sokma süt çıktı mı çıkmadı mı ağzına girdi mi girmedi mi düşünme canımcım.Sağma makinesi de iş görür ama evdyesen şu tirleler var ya birini emzirirken diğerini sağarsın ve sürekli süt devamlılığını sağlar ve artırırsın sütünü nacizane tavsiyelerim canım
canım lesli kardiyo egzersizi düzenli yaparsan mutlaka kilo verirsin zaten beslenmene de çok dikkat ediyorsun..Call da çok iyi sıkılaşmak ve kas uzatmak içni önce lesliyle kilo verip sonra calla sıkılaşsan çok çok fazla kilo vermiş gibi olursun..1 saat yürüyüş zaten süper tebrik ederim..
karar verdiğin an başladığın andır zaten...güzel sonuçlar bizi bekler..Gunaydın.dun ılk gunum olarak baslıyacaktım ama kızım hastaydı mız mız mızzz gıremedım nete aksamda koltukta sızmısım.dun maydonoz kurune basladım.bırazdanda spora gıdıcem yag ve vucut olcumlerım yapılcak.tartımada pıl alcam artık zamanı geldı dımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?