80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tmm çok tsk ederim canım

ya canım 100 gr için mi hayıflanıyorsun???çok güzel kilo veriyorsun..kıskandım valla

canım öğle deme ya 100 gram bile önemli hassasım titizim o yüzden takıyorum daha vermem lazım hemen hemen yolu yarıladım bakalım 10 kilo daha verebilirsem inş. bu hafta regl olcam karnım şişti iyi ce bian önce olsam haftaya cumaya toplasam kendimi bu gidişte haftaya aynı kalırım ben kesin sinir oluyorum yaa. lahana suyu içcem çok ödem olmasın .

canım hoşgeldin..
çok büyük bir yanlış yapıyorsun..güne erken başlamalısın..
metabolizma sabah en geç 9 dan sonra küsüyor yani kahvaltı olmazsa yavaşlıyor..kahvaltı menün güzel ama erkene çekmelisin saatini..bak o zaman daha hızlı ve sağlıklı verirsin kilıocuklarını..

her yolu deniyorsun yani..bence gayet iyi gidiyorsun?ya aslında bende kiloyla kafayı bozdum son zamanlarda ama senin kadar kasılmıyorum..yağları bugün sürüp başlayacağım inş.bende regl olmadım gerginim fazlasıyla..

merhaba kızlar bu hafta malesef çok az kg verdim... annemdeydim ve bebeğim hastaydı spor yapamadım... dikkat edemedim beslenmeme... ama haftaya bunun acısını çıkarıcam :)

başlangıç:86.1
geçen hafta:82.1
bu hafta:81.8
giden:300 gram
hedef:75 (şimdilik)
top.giden:4.3
spor:2 saat koşu bandı

offf offff

Haklısın canım iş güç olmadığı için takmıyor insan :) dikkat edicem erken uyanmaya.

canım öğle valal taktım kasıyorum çok bu sefer vercem ben 26 yaşındayım ve son 3 senedir kiloluydum eskiden 55-60 arası bi genç bayandım o yüzden eski halime dönemesemde 65 incem kafayı bozdum yani kararlıyım kesinlikle eşimde farkında hiç üztüme gelmiyor evde ona yemek yapmıyorum doğru düzgün adam da benim yüzümden diyete girdi istemesede ama yeterki sen amacına ulaş diye destek oluyor bana oda istiyor zayıflamamı o yüzden kararlıyım canım..

canım istanbula gelmişken keşke bide üniversite hastanelerini deneseydin ben cerrahpaşaya gidiyorum oraya tüpbebek için giden çok oluyo

Sporumu yaptım eve gıdıyorum.tartıma pılı aldım yarın sabah ılk ısım tartılmak umutluyum cok umutlu

selam canım,teşekkür ederim
evet canım metformin kullanıyorum.
zencefilli kür de,metabolizmayı hızlandırıyor,ödem atıyor bir çok faydası var.

selam canım,teşekkür ederim
evet canım metformin kullanıyorum.
zencefilli kür de,metabolizmayı hızlandırıyor,ödem atıyor bir çok faydası var.

canım bende kullanıyorum metformin insülin direnci var tarçını dene o da çok işe yarıyo ben ara öğünde yoğurda katıyorum

canım bende kullanıyorum metformin insülin direnci var tarçını dene o da çok işe yarıyo ben ara öğünde yoğurda katıyorum

evet canım toz tarçını sütüme katıyorum yoğurtta denememiştim denicemçubuk tarçınıda bitki çaylarımda kullanıyorum dediğin gibi çok etki etti,ben dere otu da çok kullanıyorum oda iştahı dengeliyor

bende bi dere otunu deniyim bazen hiç doymuyorum aç aç geziyorum inşallah işe yarar

sıfır ekmek,ay ben bu listede çok aç kalırım amaaaa...
gözlerimin feriii gider ama,ama ,ama üüühhhüüüüüüüü amaaaaaaa....
püff daraldım birden

başlangıç : 91,5 kg
geçen hafta : 89,7 kg
bu hafta : 88 kg
giden : 0,7 gr
toplam giden : 3,5 kg
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : 1 saat yürüyüş

uzun zamandır ilk defa yarım kilonun üstünde kilo verdim, devamı gelir inş. mutluyum tey tey tey tey tey

selam.aldım pilimi tartıldım kaptan hanımcım ben bugün yapabildim bildirim baskülün pili yoktu..yanlız şöyle birşey var ben 87 kiloydum geçen hafta başında.bugün tok karna tartıldım 85.5 :)
en iyisi ben yazıyım
başlangıç:87
geçen hafta 87
bu hafta:85.5
giden:1500 gr
hedef:şimdilik 70
spor:90 dk
bu başlangıç inşallah gerisi gelicek

Kızlar sonunda batladım regl oldum karnım öğle şiştiki dün ondan hedefime ulaşamadım yaf biliyorum 2 gün önce başlıyorum şişmeye 2 sonra normale dönüyorum kesin haftaya da 1 kilo vermiş olarak gelemicem buraya çok sinirim ama olduğum için rahatladım.....

Sabah
1 ekmek
1 yumurtadan maydanozlu biberli omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak meyve çayı
Ara
1 bardak nescafe sütlü
3 ceviz
1 elma
Öğle
1 kepçe kuru fasulye
1 kepçe pirinç pilavı
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
yarım tatlı kaşığı tarçın
3 kayısı
Akşam
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase cacık
2 kaşık salata
Ara
1 portakal
yeşil çay
2 parça çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…