canım her gün bi saat yürüyüş yapıyorum pazar günü çıkacak olan listeye de toplam sporumuzu yazıyorum onun için böyle yazdım:))
ayyy sorma waalllla yaaa hiç naz bilenemmm yapamadımmmm
ben 1 ve 2 yi acıbadem kadıköyde denedim
3. acaba uçağa bindiğimden mi olmuyo dedim diyarbakırda denedim
4. yü babam annemin vefatından sonra evlendi o da çocuk istedi yaş 49 olduğu için türkiyede yaptıramadılar bu doktor hazırladı amcaları da keza ööle çocukları var şimdi ikisininde (ki yengemle amcamın 21 yıl sonra)
babam illle benide götürdü ve ilk defa o doktor sayesinde ben hamilleliği tattım kaybedince bebeği yine orda bulurum sandım ama ne 5te ne 6da kısmet olmadı(
pazar akşama doğru yada akşam yapıyorum listeyi istediğin zaman tartılıp yazabilirsin
ya canım 100 gr için mi hayıflanıyorsun???çok güzel kilo veriyorsun..kıskandım valla
canım hoşgeldin..Teşekkürler inşallah ben de çok istiyorum göbüşün gitmesini :) desteğin için sağol. Bir haftadır rejimdeyim ama yine de yazıyım menümü.
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
5-6 tane zeytin
2 dilim ekmek
Tere,roka veya maydanoz bol miktarda.
Öğle yok
Akşam 5 gibi
Çorba
2 adet (küçük) zeytinyağlı biber dolması
Gece
Bir kase yoğurt (içine az yulaf ezmesi)
Bol yeşilçay limonlu
Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum koşu bandında.
Ben kahvaltıyı 12 gibi yapıyorum o yüzden öğle yok bende. Yürüyüşümü de kahvaltıdan 30-40 dk sonra yapıyorum.
Yanlış mı doğru mu bilmiyorum diyet listem yok. :) gün gün değiştiriyorum meyve eklediğim günler de oluyor. Her gün buraya yazmak motive eder beni :)
her yolu deniyorsun yani..bence gayet iyi gidiyorsun?ya aslında bende kiloyla kafayı bozdum son zamanlarda ama senin kadar kasılmıyorum..yağları bugün sürüp başlayacağım inş.bende regl olmadım gerginim fazlasıyla..canım öğle deme ya 100 gram bile önemli hassasım titizim o yüzden takıyorum daha vermem lazım hemen hemen yolu yarıladım bakalım 10 kilo daha verebilirsem inş. bu hafta regl olcam karnım şişti iyi ce bian önce olsam haftaya cumaya toplasam kendimi bu gidişte haftaya aynı kalırım ben kesin sinir oluyorum yaa. lahana suyu içcem çok ödem olmasın .
karar verdiğin an başladığın andır zaten...güzel sonuçlar bizi bekler..
canım hoşgeldin..
çok büyük bir yanlış yapıyorsun..güne erken başlamalısın..metabolizma sabah en geç 9 dan sonra küsüyor yani kahvaltı olmazsa yavaşlıyor..kahvaltı menün güzel ama erkene çekmelisin saatini..bak o zaman daha hızlı ve sağlıklı verirsin kilıocuklarını..
her yolu deniyorsun yani..bence gayet iyi gidiyorsun?ya aslında bende kiloyla kafayı bozdum son zamanlarda ama senin kadar kasılmıyorum..yağları bugün sürüp başlayacağım inş.bende regl olmadım gerginim fazlasıyla..
ya arkadaşım ne güzel kilo veriyorsun menülerde şaşma yok..insan kendine ödül vermez mi??hakediyorsun bence
canım her gün bi saat yürüyüş yapıyorum pazar günü çıkacak olan listeye de toplam sporumuzu yazıyorum onun için böyle yazdım:))
ayyy sorma waalllla yaaa hiç naz bilenemmm yapamadımmmm
ben 1 ve 2 yi acıbadem kadıköyde denedim
3. acaba uçağa bindiğimden mi olmuyo dedim diyarbakırda denedim
4. yü babam annemin vefatından sonra evlendi o da çocuk istedi yaş 49 olduğu için türkiyede yaptıramadılar bu doktor hazırladı amcaları da keza ööle çocukları var şimdi ikisininde (ki yengemle amcamın 21 yıl sonra)
babam illle benide götürdü ve ilk defa o doktor sayesinde ben hamilleliği tattım kaybedince bebeği yine orda bulurum sandım ama ne 5te ne 6da kısmet olmadı(
pazar akşama doğru yada akşam yapıyorum listeyi istediğin zaman tartılıp yazabilirsin
valla tebrikler..sıfır ekmek 70 dk spor..insülin direnci için metformin mi kullanıyorsun?ben ilk kızıma hamile kalmak istediğimde hemen hamile kalamadım..polikistover teşhisi konuldu ve dr. bana glukopen verdi..kullanmaya başladım aşırı mide bulantısı yaptı 2-3 ayda 11 kg verdim..pko hastalığında kilo kaçınılmaz oluyor ve bu hastalık insülin direncine sebep oluyormuş..kullandığım ilacı şeker hastalarının kullandığını öğrendiğimde şaşırmıştım..
ayrıca zencefilli kür ne işe yarıyor??
selam canım,teşekkür ederim
evet canım metformin kullanıyorum.
zencefilli kür de,metabolizmayı hızlandırıyor,ödem atıyor bir çok faydası var.
canım bende kullanıyorum metformin insülin direnci var tarçını dene o da çok işe yarıyo ben ara öğünde yoğurda katıyorum
evet canım toz tarçını sütüme katıyorum yoğurtta denememiştim denicemçubuk tarçınıda bitki çaylarımda kullanıyorum dediğin gibi çok etki etti,ben dere otu da çok kullanıyorum oda iştahı dengeliyor
sıfır ekmek,ay ben bu listede çok aç kalırım amaaaa...tekrar selam,
bilmeyenler için,89 u bugün gördüm tartıda ve buradada olmak istedim.
evet canım haklısın,bende insülin direnci var onun için ilaç kullanıyorum ve her gün düzenli spor yapıyorum,ayrıca yine düzenli menülerim var dışına çıkmamaya gayret ediyorum.birde kilo çok fazla olunca verilen kiloda fazla oluyor,bundan sonra o kadar hızlı verebilirmiyim hiç bilmiyorum.hele 70 lerde kilo vermek işkenceye dönüşüyor.
özel listelere uyuyorum bir arkadaşım yardımcı oluyor.
bu haftaki listemin bugün son günüydü ,paylaşayım sizinle.
yarın farklı bir listem olacak.
menüm
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
peynirli ve 1 yumurtalı omlet
minik tulum peyniri
5 zeytin
ara
2 hac hurması
10 fındık
light sütlü tatlandırıcılı kahve
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt
ara
2 hac hurması
2 kaşık yoğurt
akşam
haşlanmış kuru fasulyeli salata
1 bardak ayran
ara
zencefilli kür 1 bardak
(gün içinde toplam 3 bardak içtim)
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 70dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?