aç kalınmıyor tatlım,liste birbiriyle bütün olduğu için dengeleniyor
sıfır ekmek,ay ben bu listede çok aç kalırım amaaaa...
gözlerimin feriii gider ama,ama ,ama üüühhhüüüüüüüü amaaaaaaa....
püff daraldım birden
menün doyurucu ve dengeli olmuş ,ekmeği sadece sabah tüketmiş olmanda harikaSabah
1 ekmek
1 yumurtadan maydanozlu biberli omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak meyve çayı
Ara
1 bardak nescafe sütlü
3 ceviz
1 elma
Öğle
1 kepçe kuru fasulye
1 kepçe pirinç pilavı
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
yarım tatlı kaşığı tarçın
3 kayısı
Akşam
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase cacık
2 kaşık salata
Ara
1 portakal
yeşil çay
2 parça çikolata
menün doyurucu ve dengeli olmuş ,ekmeği sadece sabah tüketmiş olmanda harika
iyi akşamlar
menüm bugün değişti yeni menüm
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kara ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates
ara
yok
1 bardak ılık zencefilli kür
öğlen
ızgara köfte
salata
10 badem
ara
1 dilim kek
1 çay bardağı süt
akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt
ara
yok
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 30 dk yürüyüş
canım sen greve girmedin sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun..adamın ne suçu var..yine yemeklerini yap..ben sofrada sadece salatamı ayırıyorum..kociş yağlı sever..daha önceden zayıfmışsın..ben kendimi bildim bileli hep kilo problemim oldu..canım öğle valal taktım kasıyorum çok bu sefer vercem ben 26 yaşındayım ve son 3 senedir kiloluydum eskiden 55-60 arası bi genç bayandım o yüzden eski halime dönemesemde 65 incem kafayı bozdum yani kararlıyım kesinlikle eşimde farkında hiç üztüme gelmiyor evde ona yemek yapmıyorum doğru düzgün adam da benim yüzümden diyete girdi istemesede ama yeterki sen amacına ulaş diye destek oluyor bana oda istiyor zayıflamamı o yüzden kararlıyım canım..
canım çok çook tebrikler.Sabah tartıldım çok iyi bir sonuç aldım.insallah hepiniz bu sevinci yaşarsınız.
Kilo bildirimi:
başlangıc :18.2.2013: 90kg
gecen hafta :84
bu hafta:82.5
2.5 lt su son bir haftadır içiyorum
yürüyüş olarakta çocukların okuluna gidip geliyorum 15dk gidiş 15 dk geliş uzun süreli yürüyüş yapamıyorum.
ya bence de sen bu hafta çok iyiydin..ödem de olabilir..sen yediklerini biliyorsun aynen devam..birden giderbildirimim:
baslangic:80
gecen hfta :77.2
bu hafta:78.1
gelen:900 gr
toplam giden:1900 gr
bu hafta almis gibi görünüyorum ama kabizlikcekiyrum 4 gündür..sanirim onun sisligi..yoksa dietimi yaptim cokta calistim..almis olaam yani
metforminle kilo verdinizmi?kullananlar veriyor..en azından kilo almıyor..:44:canım bende kullanıyorum metformin insülin direnci var tarçını dene o da çok işe yarıyo ben ara öğünde yoğurda katıyorum
bir ben olamadım yaaa.Kızlar sonunda batladım regl oldum karnım öğle şiştiki dün ondan hedefime ulaşamadım yaf biliyorum 2 gün önce başlıyorum şişmeye 2 sonra normale dönüyorum kesin haftaya da 1 kilo vermiş olarak gelemicem buraya çok sinirim ama olduğum için rahatladım.....
selam.aldım pilimi tartıldım kaptan hanımcım ben bugün yapabildim bildirim baskülün pili yoktu..yanlız şöyle birşey var ben 87 kiloydum geçen hafta başında.bugün tok karna tartıldım 85.5 :)
en iyisi ben yazıyım
başlangıç:87
geçen hafta 87
bu hafta:85.5
giden:1500 gr
hedef:şimdilik 70
spor:90 dk
bu başlangıç inşallah gerisi gelicek
canım sen greve girmedin sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun..adamın ne suçu var..yine yemeklerini yap..ben sofrada sadece salatamı ayırıyorum..kociş yağlı sever..daha önceden zayıfmışsın..ben kendimi bildim bileli hep kilo problemim oldu..
sağlıklı ve dengeli beslenerek çok rahat eski haline dönebilirsin ama sen kendine bir tarih koymuşsun..verirsin ya valla kendimden çok senin için kasılmaya başladım..29 haziranda kaynımın düğünü var..bende o zamana kadar 6 ları görme hedefindeyim..çabam senin kadar değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?