80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sıfır ekmek,ay ben bu listede çok aç kalırım amaaaa...
gözlerimin feriii gider ama,ama ,ama üüühhhüüüüüüüü amaaaaaaa....
püff daraldım birden
aç kalınmıyor tatlım,liste birbiriyle bütün olduğu için dengeleniyor

menün doyurucu ve dengeli olmuş ,ekmeği sadece sabah tüketmiş olmanda harika

iyi akşamlar

menüm bugün değişti yeni menüm

sabah

ballı limonlu ılık su

kahvaltı
1 dilim kara ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates

ara
yok

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen
ızgara köfte
salata
10 badem

ara
1 dilim kek
1 çay bardağı süt

akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 30 dk yürüyüş

dunku menum
sabah.kep.ekmek peynir zeytin dom salatalik biber
ara.iki hurma bir fincan neskafe
ogle.makarna yogurt yesillik
aksam.yogurtlu makarna mantar sote cok az brokoli haslamasi izgarada iki lokma tavuk iki kofte bir icli kofte (disaridaydim ark.larla)
ara.iki lokma tatli

sabah.bir has. yumurta peynir zeytin pekmez yesillik dom salatalik bir dilim.kek kirmizi.biber
ara yarim elma bir bardak sut bir dilim kek
ogle-aksam.yumurtali kofte bir avuc firin tavuk bir parca bol yesillik
ara bir dilim havuclu tatli

maydonoz kürüne başladım bu ikinci günüm
sabah kalkınca birbucuk bardak limonlu maydanoz
yarım saat sonra bir kase kflakes
ara-elma
spor-45 dk
öğle-iki küçük kabak dolması
bir kepçe tarhana çorbası
bir küçük kase yoğurt
ara-bir tane salatalık 8-10 badem
akşam-bir orta boy bonfle küçük bir kase yoğurt

valla kendime gülüyorum günde iki ekmeğe yakın ekmek yiyodum iki gün öncesine kadar 2.5 litre su

Son düzenleme:
bildirimim:
baslangic:80
gecen hfta :77.2
bu hafta:78.1
gelen:900 gr
toplam giden:1900 gr

bu hafta almis gibi görünüyorum ama kabizlikcekiyrum 4 gündür..sanirim onun sisligi..yoksa dietimi yaptim cokta calistim..almis olaam yani

menün doyurucu ve dengeli olmuş ,ekmeği sadece sabah tüketmiş olmanda harika

sağol canım artık öğrenmeye başlıyorum galiba çarşamba doktora gidicem kontrole diyetimi değiştirir mi bilmiyorum şimdilik böyle devam

bu günkü menüm
sabah.2 dilim ekmek 1 dilim peynir
ara 2 erik kurusu
öğlen.1 kase fellah köftesi.1küçük kandil simidi2 çatal kek
akşam1 tabak taze fasulye yoğürt
gece 1 avuç erik kurusu

Canim bu zencefilli kurun tarifini verirmisin bizahmet nasil bişey ?

Sabah tartıldım çok iyi bir sonuç aldım.insallah hepiniz bu sevinci yaşarsınız.

Kilo bildirimi:

başlangıc :18.2.2013: 90kg

gecen hafta :84

bu hafta:82.5
2.5 lt su son bir haftadır içiyorum

yürüyüş olarakta çocukların okuluna gidip geliyorum 15dk gidiş 15 dk geliş uzun süreli yürüyüş yapamıyorum.

canım sen greve girmedin sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun..adamın ne suçu var..yine yemeklerini yap..ben sofrada sadece salatamı ayırıyorum..kociş yağlı sever..daha önceden zayıfmışsın..ben kendimi bildim bileli hep kilo problemim oldu..
sağlıklı ve dengeli beslenerek çok rahat eski haline dönebilirsin ama sen kendine bir tarih koymuşsun..verirsin ya valla kendimden çok senin için kasılmaya başladım..29 haziranda kaynımın düğünü var..bende o zamana kadar 6 ları görme hedefindeyim..çabam senin kadar değil sanırım

canım çok çook tebrikler..bildirime gelen-giden ve hedef kilonu da yazmalısın..

bildirimim:
baslangic:80
gecen hfta :77.2
bu hafta:78.1
gelen:900 gr
toplam giden:1900 gr

bu hafta almis gibi görünüyorum ama kabizlikcekiyrum 4 gündür..sanirim onun sisligi..yoksa dietimi yaptim cokta calistim..almis olaam yani
ya bence de sen bu hafta çok iyiydin..ödem de olabilir..sen yediklerini biliyorsun aynen devam..birden gider

bir ben olamadım yaaa..canım şu yağları sürüp yürüyemedim..dün sabahta akşamda misafirim vardı..bugünde öğleden sonra misafirim var ama ben birazdan yağları sürüp yürüme şerefine ulaşacağım inş.
dün kaçamaklarım oldu misafirlerle..bu hafta ne olacak bilmiyoırum

iyi pazaralar herkese.valla çok stresliyim.yarın kolonoskopiye gireceğim.bugün bütün gün aç olacağım,ilaçlı su içeceğim.inşallah bir sorun olmadan bugünü ve yarını atlatırım.lütfen bana dua edermisiniz.açıkcası birazkorkuyorum.

slm canım işalllah hep böyle vermeye devam edirsin bu topiğin kurallarından senin vasıtanla da bahsetmek istiyorum

topiğimize yeni katılan arkadaşlarımız menü paylaşımları günlük bir merhaba ile bile paylaşım yaparak grubumuza dahil olurlar...
2 hafta cuma günleri bildirim yaparak bize bağlılıklarını gösterip vücutlarının diyete alışmasına sağlarlar...
3 hafta listeye girmeye hak kazanan vatandaşlarımız ise; bana bildirerek daha doğrusu hatırlatma yaparak listeye girerler..
listeye giren kişi ben nasıl olsa artık listedeyim deyip bütün bi hafta girmeden cuma bildirimi yaparsa listeye alınmaz bu hafta bunu yapan bi arkadaşımız var ben geçen hafta uyarmıştım ama fırsatı olmadı dememkki
malesef ki listeye giremeyecek gecen hafta harpy arkadaşımızı da almamıştık hatırlarsanız:)

canım benim bi dengem yok işte bırakınca gidiyor sıkı tutarsam daha ii oluyor kesin kararlı olmam var bundn kaynaklanıyo kendimi kasıyorum
mesela bikini aldım kocam izin vermicek ama ben ona her gece bakıyorum mesela 44 bedendim 42 beden pantolon aldım geçen hafta zorluyordu bu hafta oluyor her gün akşam giyerdim şimdi işe giderken giyebiliyorum ve reglim karnım şiş düşün artık kendime böyle şeyler yapıyorum ki bilinç altımda yer etsin artık diyet demiyorum sağlıklı yaşıyorum diyorum ben ve hedeflerim olmazsa ipin ucu kaçar bir hedefim var 11 mayıs sabahında 65 görmek istiyorum kesinlikle kasmam lazım kendimi böyle kocama gelince ben zayıflamaya başlayınca oda hırs yaptı bende senin yediklerinden yicem diyor ben ondan yemek yapmıyorum arad yapıyorum acıyı yağı çok sever yiyio yiyor snra bana kızıyo yapma diye ondan yapmıyorum kocamında biraz göbeği var ondan kurtulmak istiyor ondan yani yoksa ben vicdanen rahat olamam. öle işte
kesin kararlıyım öğleyse varım :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…