iyi pazaralar herkese.valla çok stresliyim.yarın kolonoskopiye gireceğim.bugün bütün gün aç olacağım,ilaçlı su içeceğim.inşallah bir sorun olmadan bugünü ve yarını atlatırım.lütfen bana dua edermisiniz.açıkcası birazkorkuyorum.
slm canım işalllah hep böyle vermeye devam edirsin bu topiğin kurallarından senin vasıtanla da bahsetmek istiyorum
topiğimize yeni katılan arkadaşlarımız menü paylaşımları günlük bir merhaba ile bile paylaşım yaparak grubumuza dahil olurlar...
2 hafta cuma günleri bildirim yaparak bize bağlılıklarını gösterip vücutlarının diyete alışmasına sağlarlar...
3 hafta listeye girmeye hak kazanan vatandaşlarımız ise; bana bildirerek daha doğrusu hatırlatma yaparak listeye girerler..
listeye giren kişi ben nasıl olsa artık listedeyim deyip bütün bi hafta girmeden cuma bildirimi yaparsa listeye alınmaz bu hafta bunu yapan bi arkadaşımız var ben geçen hafta uyarmıştım ama fırsatı olmadı dememkki
malesef ki listeye giremeyecek gecen hafta harpy arkadaşımızı da almamıştık hatırlarsanız:)
bir ben olamadım yaaa..canım şu yağları sürüp yürüyemedim..dün sabahta akşamda misafirim vardı..bugünde öğleden sonra misafirim var ama ben birazdan yağları sürüp yürüme şerefine ulaşacağım inş.
dün kaçamaklarım oldu misafirlerle..bu hafta ne olacak bilmiyoırum
kızlar merhaba :)) nasınız?
ay bugün burda hava çok güzel yaz gibi içim çoştu niyeyse
sonuçları paylaşıyorum belki bu seni heveslendirir.
23 mart 31 mart
göğüs : 89 cm 84 cm
karın : 105 cm 98 cm
kalça : 110 cm 107 cm
bacak : 68 cm 65 cm
bugünden itibaren alt bacak ve kol ölçümüde takip edeceğim sonuç bu sıkıysa şimdi yapma göreyim :)
şimdi yağa başladığım gün her gün 1 saatlik yürüyüşe başladım bu 10 günde sadece2 gün yürümedim ve yağa başladıktan 4 gün sonra leslie 3 mile başladım dün akşam 4 leslie yapmıştım o kadar yani ayy ben çok mutlluyum kızlar bugün regl olmama rağmen 75.2 kg çıktım tartıda yani 1 artı varsa haftaya bomba gibi geliyorum ooooooooooooo
topiğimize yeni katılan arkadaşlarımız menü paylaşımları günlük bir merhaba ile bile paylaşım yaparak grubumuza dahil olurlar...
2 hafta cuma günleri bildirim yaparak bize bağlılıklarını gösterip vücutlarının diyete alışmasına sağlarlar...
3 hafta listeye girmeye hak kazanan vatandaşlarımız ise; bana bildirerek daha doğrusu hatırlatma yaparak listeye girerler..
listeye giren kişi ben nasıl olsa artık listedeyim deyip bütün bi hafta girmeden cuma bildirimi yaparsa listeye alınmaz bu hafta bunu yapan bi arkadaşımız var ben geçen hafta uyarmıştım ama fırsatı olmadı dememkki
malesef ki listeye giremeyecek gecen hafta harpy arkadaşımızı da almamıştık hatırlarsanız:)
Merhaba ıyıyım tsk edrm sen nasılsın dıcem ama massallah ıyısın bellı :)) burasıda cok guzel.valla ben temızlıge verdım kendımı :)
çok şükür iyiyim , havanın güzelliğinden sanırım bi coştum mu nebende şimdi temizliğe vericem kendimi, peşinede yürüyüşüme çıkarıım büyük ihtimale
bu hatırlastma iyi oldu kaptancım , biz ara ara katılmak isteyen arkadaşlara yapılması gerekeni söylüyoruz ama kaptandan olunca bu daha etkili oluyorbizde kurallar var, torpil yok ( harpy beni kesecek )
bu artada kaptancım nasıl oldu elin?
metforminle kilo verdinizmi?kullananlar veriyor..en azından kilo almıyor..:44:
bileğim tam da iii olmak üzereyken eşimin hastalıklarıyla uğraştım gerçi hala hasta fena düşürdü bu seefr..
dün temizliğe giriştim evde köpüşümüz varya alanı daraltmak için engel koymuştuk ben o engele elimde vileda kovasıyla takıldım ve yere kapaklandım resmen bileğim tekrar ağrımaya başladı bu ara nazar var zannımca bizdeeee nazar değidrenlerin gözü çıksın diyorum:)))
slm canım işalllah hep böyle vermeye devam edirsin bu topiğin kurallarından senin vasıtanla da bahsetmek istiyorum
Merhaba arkadaşlar,ben de tekrardan aranıza dönmeyi düşünüyorum bu hafta hergün girip menülerimi paylaşacağım inşaallah,bu haftalık karşınıza muazzam diyet menüleriyle gelemesem de alışmış olurum en azından.Geçen sene KK ile 11 kilo vermiştim ama şuanda o kiloların 8ini geri almış bulunuyorum( ama çok daha geç olmadan önlemini almalıyım yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,ben de tekrardan aranıza dönmeyi düşünüyorum bu hafta hergün girip menülerimi paylaşacağım inşaallah,bu haftalık karşınıza muazzam diyet menüleriyle gelemesem de alışmış olurum en azından.Geçen sene KK ile 11 kilo vermiştim ama şuanda o kiloların 8ini geri almış bulunuyorum( ama çok daha geç olmadan önlemini almalıyım yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?