80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ALAH yardımcın olsun , inş. hemencecik atlatırsın da kurtulursun

Tesekkur ederım burda bırseryler paylasıyo olmak ınsanı motıve eder dıye dusunuyorum.Allah herkesın yolunu acık etsın

sonuçları paylaşıyorum belki bu seni heveslendirir.
23 mart 31 mart
göğüs : 89 cm 84 cm
karın : 105 cm 98 cm
kalça : 110 cm 107 cm
bacak : 68 cm 65 cm

bugünden itibaren alt bacak ve kol ölçümüde takip edeceğim sonuç bu sıkıysa şimdi yapma göreyim :)
şimdi yağa başladığım gün her gün 1 saatlik yürüyüşe başladım bu 10 günde sadece2 gün yürümedim ve yağa başladıktan 4 gün sonra leslie 3 mile başladım dün akşam 4 leslie yapmıştım o kadar yani ayy ben çok mutlluyum kızlar bugün regl olmama rağmen 75.2 kg çıktım tartıda yani 1 artı varsa haftaya bomba gibi geliyorum ooooooooooooo

Tebrıkler toplamda 18 cm ıncelmıssınız ustelık bır haftada harıka bı sonuc..

bu hatırlastma iyi oldu kaptancım , biz ara ara katılmak isteyen arkadaşlara yapılması gerekeni söylüyoruz ama kaptandan olunca bu daha etkili oluyor bizde kurallar var, torpil yok ( harpy beni kesecek )
bu artada kaptancım nasıl oldu elin?

Merhaba ıyıyım tsk edrm sen nasılsın dıcem ama massallah ıyısın bellı :)) burasıda cok guzel.valla ben temızlıge verdım kendımı :)

çok şükür iyiyim , havanın güzelliğinden sanırım bi coştum mu ne bende şimdi temizliğe vericem kendimi, peşinede yürüyüşüme çıkarıım büyük ihtimale

çok şükür iyiyim , havanın güzelliğinden sanırım bi coştum mu ne bende şimdi temizliğe vericem kendimi, peşinede yürüyüşüme çıkarıım büyük ihtimale

Iyı bakalım kolay gelsın :) ben dun gıttım spora bugun yok.ama butce ayırabılcek arkadaslara tavsıye ederım gıttıgım spor salonunun bı cok sehırde hatta ılcelerınde subesı var.netten bı arastırın derım dusunenlere 'b-fıt' calısmayan kasınız yok. 45 dk da kan ter ıcınde bırakıp gonderıyolar sızı :)

bileğim tam da iii olmak üzereyken eşimin hastalıklarıyla uğraştım gerçi hala hasta fena düşürdü bu seefr..
dün temizliğe giriştim evde köpüşümüz varya alanı daraltmak için engel koymuştuk ben o engele elimde vileda kovasıyla takıldım ve yere kapaklandım resmen bileğim tekrar ağrımaya başladı bu ara nazar var zannımca bizdeeee nazar değidrenlerin gözü çıksın diyorum:)))

metforminle kilo verdinizmi?kullananlar veriyor..en azından kilo almıyor..:44:

canım ben ilk kullanmaya başladığım yıllarda 10 kilo vermiştim ama yediklerime dikkat etmedim ilacımıda düzenli almadığım için verdiğimi geri aldım önceleri sadece doymam için verdiğini zannediyodum ilacı yarım yamalak içtim sonra insülin direncim olduğunu öğrendim geçen sene düzenli kullanmaya başladım yine yediklerime dikkat etmiyodum ama kilo almadım en azından

Sabah
1 ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
maydanoz
1 bardak meyve çayı
Ara
10 fındık
1 bardak süt
1 elma
Öğle
1 büyük kase tavuklu salata
yarım ekmek
Ara
1 paket light çubuk kraker
1 kase çilek
Akşam
2 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
Ara
1 kivi
yeşilçay

görünmez kaza işte , iyki kırılma falan yok ama burkulma daha beter ağrısı oluyo, çok geçmiş olsun canım ama istersen bi dr.a görün derim, ALLAH göstermesin kas zedelenmen olur en azından tedavini olursun , bi oku kendini canım yada okuyabilen birine okuttur, nmazar bu insanı mezara koyar dememiş boşuna büyükler amaaaaaaaaaaann mazaalah

dün yazamadım menümü.

Kahvaltı:

2 dilim ekmek
1 yumurta
biraz peynir
zeytin ve yeşillik.

Öğle: 1 elma

Akşam:
çorba
çok az makarna
yoğurtlu karnıbahar haşlama.

gece
yulaflı yoğurt yemeği planlıyorum. :)

kızlar bu aralar sindirim sisteminde sorun var. onun için ne yapmam gerekiyor? form çayı içtim ama içmemek daha iyi diye düşünüyorum.

bu arada kendi adıma büyük bir başarı nescafeyi artık süt tozu olmadan içiyorum :) şeker zaten uzun yıllardır hayatımda değil.

Merhaba arkadaşlar,ben de tekrardan aranıza dönmeyi düşünüyorum bu hafta hergün girip menülerimi paylaşacağım inşaallah,bu haftalık karşınıza muazzam diyet menüleriyle gelemesem de alışmış olurum en azından.Geçen sene KK ile 11 kilo vermiştim ama şuanda o kiloların 8ini geri almış bulunuyorum( ama çok daha geç olmadan önlemini almalıyım yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.

sabah kahvaltım:bir haşlanmış yumurta biraz peynir üç zeytin bolca salatalık
ara :7 8 tane badem
öğlen :küçük bir kase k flakes
ara :bir elma 10 15 tane peynirli çubuk ki bu hiç olmadı...
akşam :üç yemek kaşığı kadar arnavut ciğeri bir küçük kase yoğurt yeşillik..
iki litre su içmişimdir yatana kadar 2 3 bardak daha içerim..
20 mekik

sabah.yarim simit oeynur salatalik dom yesillik iki dilim ekmek sucuklu yumurta
ara.3 catal havuclu tatli
ogle-aksam.iki dilim.pizza bir bardak kola disaridaydim
ara.bir avuc cekirdek antep karisimi

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 81.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sedalis [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 8.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 150 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 90 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] bu kiloda kalmak [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]

[/table]

aaa hoşgeldin canımmmm tekrardan aramıza:))

Bı cok ınsan aynı hatayı yapıyo buna bende dahıl.ıstedıgımız kıloya gelınce bı rahatlama soz konusu oluyo nedense.ben bu kıs 12 kılo aldım 5 6 ayda......! Ama saglık olsun bu kez almamak uzere verıcem bu kıloları ınsallah.burda herkesın amacı bır..guzel bır platform ınsallah hep bırlıkte azmedıp basarırız.sızde uzulmeyın verırsınız ıns.herkese ıyı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…