80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
öğlenden sonra misafirim vardı,akşam da ben misafirliğe gittim, listem menülerimde karıştı haliyle

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su

kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates

ara
yok

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen
ızgara balık
salata
1 dilim kepekli ekmek
bir kibrit kutusu kadar koska helva

ara
2 dilim kek
2 hurma

türk kahvesi
1 minik lokum

akşam
1 dilim lorlu börek
1 dilim ıslak kek

ara
1 portakal

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor :yok

Canim bu zencefilli kurun tarifini verirmisin bizahmet nasil bişey ?
selam,
zencefilli kür ,ben tamamını yaptım ama günlük taze de yapılabilir malzemeler 3 e bölünüp

3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su

elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.

her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.

ben limonun 4/1 ini kattım kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.

bu günkü menüm
sabah
2 dilim ekmek.1 dilim peynir
ara
1 avuç kuru kayısı

öğle
2 dilim ekmek biraz yoğurt
ara.4 ceviz
akşam
1 kase çorba.1 dilim ekmek.8.yaprak sarma
gece
1 avuç erik kurusu

hepinizi tebrik ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son 4 lü ye de geçmiş olsun haftaya yukarı çıkarlar inşallahhhhhhhhhhhhh
iremimmmmmmmmmmmmm ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkk

aaaaaaaaaaaaa kimleri görüyoruzzzzz hoş geldinnnn yeniden aramızaaaaaaaaaaaa eskilerden birilerini görmek ne güzel oluyor :)

yaaaaaaaaaaaaa benim uykum kaçtıııı ama kimse yok burdaaaaaaaaaaaa ((( ne olur şuraya bir gece bekçisi olsaaa nöbetçi eleamn bırakalım buraya kim gelirse selamlasın iki kelam etsin yaaaa olmuyo böle kendi kendine konuşmak

valla misafirimin gelmesine yakın işimi bile bitirmeden yağlarımı sürdüm poşetlendim ve yarım saat yürüdüm..bittiğinde her yerimden su akıyordu tabi duş aldım..tenim yumuşacık oldu..ölçülerimi yazdım..sonucu paylaşırım..hedeflediğin bedeni almakla çok iyi etmişsin..hedef olmalı ve hergün hayal etmeli..dün gelen arkadaşlar abartıyorsun iyisin diyorlar ama ben kafayı bozdum bu kilolarla..

CANIM GEÇMİŞ OLSUN..dikkat et bileğine..

canım hoşgeldin ya..geçen sene güzel kilolar verdik geri gelince soluğu tekrar burada aldık..demekki topiği bırakmamak lazımmış..

neyseki çanta yiyenlerin arasında en az alan benim..:26:ama yine de vuruyorsunuz..vurun vurun cuma ya görüşeceğiz..

tebrıkler toplamda 18 cm ıncelmıssınız ustelık bır haftada harıka bı sonuc..

canım evet sonuçlar beni de çok mutlu etti tam gaz devam kesinlikle egzersiz spor bırakmıcam herkese tavsiye ederim tabi yağlarımında emeği var.. :9

off off canım dikkat et ya çok geçmiş olsun sen önemlisin benim için... Dikkatli ol ayağını zorlama sakın

canım önemli olan senin kendini iyi hissetmen sakın pes etme iyisin derler hep ama en ufak kilo da almışsında derler o yüzden kafayı takki kurtul herkes yapıyor biz niye yapamayalım karalıyız öğleyse varız demi ama

kaptanciiiim eline saglik bilegine de gecmis olsunn

gunaydin guzeller

Kaptanım eline sağlık teşekkür ederim ben üstlerdeyim ya mutlu oldum beni ikinci yapmışsın oleyyy kızlar veremeyenleri azıcık kıskandıralımki haftaya onlarda atak yapsın hadi bakalım oohh çatlayında patlayın işte
bide ben hedefime ulaşsam hedefime göre bu cumaki bildirim de 73 olmam lazım off off regl olmasaydım olurdumda bakalım yinede yakın olmam lazım öpüldünüz bu arada tüm kilo verenleri tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…