selam,Canim bu zencefilli kurun tarifini verirmisin bizahmet nasil bişey ?
hepinizi tebrik ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son 4 lü ye de geçmiş olsun haftaya yukarı çıkarlar inşallahhhhhhhhhhhhh[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] ist87
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 82.6
[/TD]
[TD] 81.3
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 7.7
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 2 saat spor salonu 1.5 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] sedalis
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 76.3
[/TD]
[TD] 75.1
[/TD]
[TD] 1.2
[/TD]
[TD] 8.9
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] benben
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 64
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 82.3
[/TD]
[TD] 81.2
[/TD]
[TD] 80.3
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 7saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 91.5
[/TD]
[TD] 88.7
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 3.5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 1 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 93
[/TD]
[TD] 78.7
[/TD]
[TD] 78.9
[/TD]
[TD] +0.2
[/TD]
[TD] 14.1
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 150 dakika
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 71.5
[/TD]
[TD] 72.3
[/TD]
[TD] +0.8
[/TD]
[TD] 7.7
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] 90 dakika
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 77.2
[/TD]
[TD] 78.1
[/TD]
[TD] +0.9
[/TD]
[TD] 1.9
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] +1
[/TD]
[TD] 2.5
[/TD]
[TD] bu kiloda kalmak
[/TD]
[TD] bisiklet
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba arkadaşlar,ben de tekrardan aranıza dönmeyi düşünüyorum bu hafta hergün girip menülerimi paylaşacağım inşaallah,bu haftalık karşınıza muazzam diyet menüleriyle gelemesem de alışmış olurum en azından.Geçen sene KK ile 11 kilo vermiştim ama şuanda o kiloların 8ini geri almış bulunuyorum( ama çok daha geç olmadan önlemini almalıyım yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
sonuçları paylaşıyorum belki bu seni heveslendirir.
23 mart 31 mart
göğüs : 89 cm 84 cm
karın : 105 cm 98 cm
kalça : 110 cm 107 cm
bacak : 68 cm 65 cm
bugünden itibaren alt bacak ve kol ölçümüde takip edeceğim sonuç bu sıkıysa şimdi yapma göreyim :)
şimdi yağa başladığım gün her gün 1 saatlik yürüyüşe başladım bu 10 günde sadece2 gün yürümedim ve yağa başladıktan 4 gün sonra leslie 3 mile başladım dün akşam 4 leslie yapmıştım o kadar yani ayy ben çok mutlluyum kızlar bugün regl olmama rağmen 75.2 kg çıktım tartıda yani 1 artı varsa haftaya bomba gibi geliyorum ooooooooooooo
CANIM GEÇMİŞ OLSUN..dikkat et bileğine..bileğim tam da iii olmak üzereyken eşimin hastalıklarıyla uğraştım gerçi hala hasta fena düşürdü bu seefr..
dün temizliğe giriştim evde köpüşümüz varya alanı daraltmak için engel koymuştuk ben o engele elimde vileda kovasıyla takıldım ve yere kapaklandım resmen bileğim tekrar ağrımaya başladı bu ara nazar var zannımca bizdeeee nazar değidrenlerin gözü çıksın diyorum:)))
canım hoşgeldin ya..geçen sene güzel kilolar verdik geri gelince soluğu tekrar burada aldık..demekki topiği bırakmamak lazımmış..
Merhaba arkadaşlar,ben de tekrardan aranıza dönmeyi düşünüyorum bu hafta hergün girip menülerimi paylaşacağım inşaallah,bu haftalık karşınıza muazzam diyet menüleriyle gelemesem de alışmış olurum en azından.Geçen sene KK ile 11 kilo vermiştim ama şuanda o kiloların 8ini geri almış bulunuyorum( ama çok daha geç olmadan önlemini almalıyım yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0 [/TD]
[TD] nick [/TD]
[TD] başlangıç [/TD]
[TD] geçen hafta [/TD]
[TD] bu hafta [/TD]
[TD] giden [/TD]
[TD] toplam giden [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD] spor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] ist87[/TD]
[TD] 89 [/TD]
[TD] 82.6 [/TD]
[TD] 81.3 [/TD]
[TD] 1.3 [/TD]
[TD] 7.7 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] 2 saat spor salonu 1.5 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] sedalis[/TD]
[TD] 84 [/TD]
[TD] 76.3 [/TD]
[TD] 75.1 [/TD]
[TD] 1.2 [/TD]
[TD] 8.9 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez) [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] benben[/TD]
[TD] 84 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 74 [/TD]
[TD] 1 [/TD]
[TD] 10 [/TD]
[TD] 64 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] wintersun[/TD]
[TD] 82.3 [/TD]
[TD] 81.2 [/TD]
[TD] 80.3 [/TD]
[TD] 0.9 [/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 7saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] melankoli 84[/TD]
[TD] 91.5 [/TD]
[TD] 88.7 [/TD]
[TD] 88 [/TD]
[TD] 0.7 [/TD]
[TD] 3.5 [/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 1 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] eranisa[/TD]
[TD] 93 [/TD]
[TD] 78.7 [/TD]
[TD] 78.9 [/TD]
[TD] +0.2 [/TD]
[TD] 14.1 [/TD]
[TD] 67 [/TD]
[TD] 150 dakika [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] kkkmevsim5[/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 71.5 [/TD]
[TD] 72.3 [/TD]
[TD] +0.8 [/TD]
[TD] 7.7 [/TD]
[TD] 69 [/TD]
[TD] 90 dakika [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] duyum[/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 77.2 [/TD]
[TD] 78.1 [/TD]
[TD] +0.9 [/TD]
[TD] 1.9 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9 [/TD]
[TD] ayyuzlum0211[/TD]
[TD] 85.5 [/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 83 [/TD]
[TD] +1 [/TD]
[TD] 2.5 [/TD]
[TD] bu kiloda kalmak [/TD]
[TD] bisiklet [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım sen nerelerdesin niye bildirim yapmıyorsun?????hepinizi tebrik ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son 4 lü ye de geçmiş olsun haftaya yukarı çıkarlar inşallahhhhhhhhhhhhh
iremimmmmmmmmmmmmm ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkk
günaydın canım benim bildirim yapmaya utandım desem yeridir yine aldım o 2 kiloyu alıp veriyorum sanki ne haltsacanım sen nerelerdesin niye bildirim yapmıyorsun?????
tebrıkler toplamda 18 cm ıncelmıssınız ustelık bır haftada harıka bı sonuc..
bileğim tam da iii olmak üzereyken eşimin hastalıklarıyla uğraştım gerçi hala hasta fena düşürdü bu seefr..
Dün temizliğe giriştim evde köpüşümüz varya alanı daraltmak için engel koymuştuk ben o engele elimde vileda kovasıyla takıldım ve yere kapaklandım resmen bileğim tekrar ağrımaya başladı bu ara nazar var zannımca bizdeeee nazar değidrenlerin gözü çıksın diyorum:)))
valla misafirimin gelmesine yakın işimi bile bitirmeden yağlarımı sürdüm poşetlendim ve yarım saat yürüdüm..bittiğinde her yerimden su akıyordu tabi duş aldım..tenim yumuşacık oldu..ölçülerimi yazdım..sonucu paylaşırım..hedeflediğin bedeni almakla çok iyi etmişsin..hedef olmalı ve hergün hayal etmeli..dün gelen arkadaşlar abartıyorsun iyisin diyorlar ama ben kafayı bozdum bu kilolarla..
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 81.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 8.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 150 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 90 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] bu kiloda kalmak [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[/table]
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 673284
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?