80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o senin emeğinle ooldu canımmmm umarım bu hafta ki hedefine de ulaşırsınn....

canım evet sonuçlar beni de çok mutlu etti tam gaz devam kesinlikle egzersiz spor bırakmıcam herkese tavsiye ederim tabi yağlarımında emeği var.. :9
. Hmm ne yagı zahmet olmazsa yazabılırmısınız?ve nasıl kullandıgınızıda.dısarı cıkıcam bugun alırım aktardan

. Hmm ne yagı zahmet olmazsa yazabılırmısınız?ve nasıl kullandıgınızıda.dısarı cıkıcam bugun alırım aktardan
derya merhaba canım yeni geldin galiba sen aramıza tanışalım mı o zaman :) kendimi tanıtayım ben dilara 24 yaşındayım bekarım d.bakırdamım ziraat teknikeriyim ama işsizim burda da kaptan yardımcısıyım

Günaydın kızlar pazartesileri tartılıyorum ben ve bugün 84,7 kg çıktım :) 1 haftada 1.3 kg gitti sizce normal değil mi? Tekrar almam umarım tam gaz devam rejime :)

Günaydın kızlar pazartesileri tartılıyorum ben ve bugün 84,7 kg çıktım :) 1 haftada 1.3 kg gitti sizce normal değil mi? Tekrar almam umarım tam gaz devam rejime :)
ooooooooooooo süperrrr normal canım çok gzl bir haber bu tbrk ederim umarım almazsın ama sadece ummak olmazzzzz sağlıklı beslenmeye devamm :))

herkese günaydıııınn
listedeki arkadaşları kutluyorum başarıları daim olsun.çantacılarada geçmiş olsun ama ayyüzlüye vurmayın o nun bundan sonra almaması imkansız gibi gerçi an az kiloyla hamişliğini tamamlıycak işallah saatlerin alınmasını hiç sevmiyorum alışmak zor oluyor nerdeyse öğlen olucak ben daha kahvaltımı yeni yaptım.bu ay diyetisyenede gidemedim.işlerim vardıben zaten topiğin hatunları gibi çok kilo veremiyorum ama olsun damlaya damlaya göl olur hiç yokdan iyidir tek korkum zar zor verdiğimz kiloların geri gelmesi işallah hepimiz kiloları verir bidahada almayız:

b:

valla bende yeni saate ısınamadım henüzzz oturturuz bir kaç güne kadar ama inşallah, tabiki damlaya damlaya olurrr sağlam adımlarla ilerliyorsun :))))
Teşekkür ederim canım :) tabiki devam. Ben hızlı kilo verip almaktan korkuyorum. İnşallah kalıcı veririz :)
ahh kuzum benim sorunum o biliyormusun çok çabuk alırım çok çabuk veririm hatta verirdim artık sıklaştıkca bu durum ki,lo vermeez oldummm sakın salma kendini ben çok salıyorummm hemen pes ediyorummm pes etmeden sağlıklı bir şekilde emin adımlarla ilerlersen öyle bir sorunun kalmazz çanbuk gitsede çabuk gelmez tatlım ama çabuk gitsin diye uğraşıp hatalar yapmıyorsan :)

şekerimm sen ne yapıyon iyimisinhiç görünmüyon hiç liste vermiyon bildirim yapmıyon sen bilmiyormusun imam bişey yaparsa cemaat beterini yapar sen bizim imam yardımızsın şekerim seni bundan sonra ekranlarda görmek istiyorum tabii pc ekranında...

Son düzenleme:
imam yardımcısı :)))) allah canını almasın kız ne güldümmmmm evetttt bu haftaaaa çok kararlıyımmm çok iddialı gireceğim listeye akranlardayım full :)))) sen nasılsın nasıl gidiyorrr gidiyormuuuu kilocuklar :)
inşallah canım ulaşırım ama regl bittikten iki gün sonra ödem bitiyorya biraz zor ama bakalım uğraşcam senide bekliyoruz listeye hadi kaldır kıcını bakayım :)
kaldırdım vallaaa :)))) hayırlısıyla bi daha oturmazsam yaa varya ben,m kadar ayran gönüllü birini tanımadım bu sefer pes etmeyecem çok kararlıyım :)

kararlı olucan tabiii sen bize örnek olucan şekerim hem sen genç kızsın daha azimli olmalısın .haftaya liste başı sensin iddia ediyorum bak boşa çıkarma tamammıben de ne vaz geçtim ne azmettim ortada bi yerde gidiyorum bu hafta hep dışardaydın hatane postane işlerim vardı hep simit poaça yemek zorunda kaldım ama almadım sanırım kilo :18:bide çok sevindim gezmeye gittim ve çok kilo vermişşim dediler çok fark ettiğini söylediler çooooookkk mutlu oldumm.eee benim koca hiç bişey söylemiyorda kıskançlığından dün baklava almış yemiycem dedikçe ağzıma zorla 1 dilim soktu neyse yedim kırılmasın diye ama bizimki sanki beni çok düşünür gibi bi dilim daha ağzıma vermeye çalıştı ama onu almadım hem kilo vermemi ister verincede hep böyle yapar .

Erkekler böyle ya :) benimki de her gün göbek gitti mi diyor midem ağrıyor açım deyince de çok kasma yavaş ver diyor. Hem acele ettir hem yavaş ver de:)) ben takmıyorum onu kendime göre devam :)
Yeme canım iyi yapıyosun :))

tünaydın kızlar,bugün evdeyip spor yok,saatlerden dolayı kızımıda kaldıramadım okula,evde,tembellik günü yani

aslında vermeni,z çok hoşlarına gidiyor biraz kıskanıyorlar biraz da zaten nasılsa veriyorlarrrr bariiii destekçi gibi görüneyim yavaş yavaş ver diyeyim diye düşünüyorlar benceee çok fenalar çok :)))9

yaa evet erkekleri anlamak zor ne yapmak istiyorlar bilinmez şişmam olsak beyenmezler kilo versek kıskanır kilo aldırmaya çalışırlar ama boşver biz onları duymazdan gelelim.yoksa işimiz zor iyikikk var birbirimizden güç alıyoz

kaptanciiiim eline saglik bilegine de gecmis olsunn

gunaydin guzeller
biz de yiyerek kilo vereceğiz canım aç kalanlar asla kalıcı kilo ve-re-mez-ler
olumsuz düşünceleri ve cümleleri bi tarafa bırakıyoruz;;

açım
yemiyorum kilo da veremiyorum
zayıf olamıyorum
yediklerim ve içtiklerim içimde yağa dönüşecek
diyetsiz olmaz
çikolata ve tatlı kesinlikle yasak
üç beyazı hayatımdan çıkarmalıyım
ne yapsam kilo veremeyeceğim biliyorum
istesemde fit olamam ben
su içsem yarıyor
metabolizmam yavaş
rahatsızlıklarım yüzünden kiloluyum
oooff ooffff....

v.s

şimdilik aklıma gelenler bunlar ..
bu cümleleri beyniniz her hücresinden atın arkadaşlar..
hayatı kendimize zindan edeceksek kilo vermeyelim..kilolu olmak bizi zindan ediyorsa neden özgürlüğümüze kavuşmayalım..
yiyerek,sadece yediklerimizin ölçüsünü bilerek sağlıklı bedene kavuşacağız..kalori hesabı yapmayınnn!!!!
hayattaki herşeye (yiyecekler dahil) olumlu ya da olumsuz anlam yükleyen biziz arkadaşlar...
hadi herkes yazsın..;;;
neden kiloluyum?neden kilo veremiyorum??gerçekten sağlıklı beslenmeyi öğrenmeyi istiyor muyum??

cevapları bekliyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…