tünaydın kızlar,bugün evdeyip spor yok,saatlerden dolayı kızımıda kaldıramadım okula,evde,tembellik günü yani
canım bugün reglinin kaçıncı günü?inşallah canım ulaşırım ama regl bittikten iki gün sonra ödem bitiyorya biraz zor ama bakalım uğraşcam senide bekliyoruz listeye hadi kaldır kıcını bakayım :)
benim kociş hiiiç öyle değil..vereyim manken olayım kıskanmaz..kızlarıyla alıyor abur cuburları yanımda yiyorlar..hiç demiyorki;karıcım bi tane de olsa al...yeterki fit olayım..yaa evet erkekleri anlamak zor ne yapmak istiyorlar bilinmez şişmam olsak beyenmezler kilo versek kıskanır kilo aldırmaya çalışırlarama boşver biz onları duymazdan gelelim.yoksa işimiz zor iyiki kk var birbirimizden güç alıyoz
canım bugün reglinin kaçıncı günü?
olmazsa cumartesi tartılırsın..
bak ben hala olmadım
73 olmazsan çantan benden
imam yardımcısı :)))) allah canını almasın kız ne güldümmmmm evetttt bu haftaaaa çok kararlıyımmm çok iddialı gireceğim listeye akranlardayım full :)))) sen nasılsın nasıl gidiyorrr gidiyormuuuu kilocuklar :)
kaldırdım vallaaa :)))) hayırlısıyla bi daha oturmazsam yaa varya ben,m kadar ayran gönüllü birini tanımadımbu sefer pes etmeyecem çok kararlıyım :)
. Hmm ne yagı zahmet olmazsa yazabılırmısınız?ve nasıl kullandıgınızıda.dısarı cıkıcam bugun alırım aktardan
saat herkesi dağıtmış galiba.bizde öyle ne yapsak bilemiyoz havada kasvetli iç sıkıcı patlıycam nerdeyse.hurişş senle duyum gelince çok çabuk geçiyor zaman.
canım ALAH yardımcın olsun , inş. hemencecik atlatırsın da kurtulursun
canım hoşgeldin seni yeniden görmek ne güzel özlemişiz valla hadi bakalım hep beraber 60 lara doğru tam gaz ilerleyelim inş
Merhaba arkadaşlar,ben de tekrardan aranıza dönmeyi düşünüyorum bu hafta hergün girip menülerimi paylaşacağım inşaallah,bu haftalık karşınıza muazzam diyet menüleriyle gelemesem de alışmış olurum en azından.Geçen sene KK ile 11 kilo vermiştim ama şuanda o kiloların 8ini geri almış bulunuyorum( ama çok daha geç olmadan önlemini almalıyım yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
teşekkürler kaptanım inş regl olurumda bu haftada çanta yemem[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 81.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 8.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 150 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 90 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] bu kiloda kalmak [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[/table]
normal canım gayet normal bvaşlarda baya hızlı gidiyo sobnra sonrada çok zorGünaydın kızlar pazartesileri tartılıyorum ben ve bugün 84,7 kg çıktım :) 1 haftada 1.3 kg gitti sizce normal değil mi? Tekrar almam umarım tam gaz devam rejime :)
aslında vermeni,z çok hoşlarına gidiyor biraz kıskanıyorlar biraz da zaten nasılsa veriyorlarrrr bariiii destekçi gibi görüneyim yavaş yavaş ver diyeyim diye düşünüyorlar benceee çok fenalar çok :)))9
biz de yiyerek kilo vereceğiz canım aç kalanlar asla kalıcı kilo ve-re-mez-ler
olumsuz düşünceleri ve cümleleri bi tarafa bırakıyoruz;;
açım
yemiyorum kilo da veremiyorum
zayıf olamıyorum
yediklerim ve içtiklerim içimde yağa dönüşecek
diyetsiz olmaz
çikolata ve tatlı kesinlikle yasak
üç beyazı hayatımdan çıkarmalıyım
ne yapsam kilo veremeyeceğim biliyorum
istesemde fit olamam ben
su içsem yarıyor
metabolizmam yavaş
rahatsızlıklarım yüzünden kiloluyum
oooff ooffff....
v.s
şimdilik aklıma gelenler bunlar ..
bu cümleleri beyniniz her hücresinden atın arkadaşlar..
hayatı kendimize zindan edeceksek kilo vermeyelim..kilolu olmak bizi zindan ediyorsa neden özgürlüğümüze kavuşmayalım..
yiyerek,sadece yediklerimizin ölçüsünü bilerek sağlıklı bedene kavuşacağız..kalori hesabı yapmayınnn!!!!
hayattaki herşeye (yiyecekler dahil) olumlu ya da olumsuz anlam yükleyen biziz arkadaşlar...
hadi herkes yazsın..;;;
neden kiloluyum?neden kilo veremiyorum??gerçekten sağlıklı beslenmeyi öğrenmeyi istiyor muyum??
cevapları bekliyorummm...
kesinlikle haklısın bugünden itibaren yazam diye söz vermiştim zaten kendime :)
canım mutlaka menü ve kilo bildirimini yap..taviz tavizi getiriyor..birbirimize destek için buradayız..
aaaaaaaaaaa ömrümde böyle hakaret görmedim geçen yıl 12 kilo verdim ben tamam mıııııı :)))) şaka bi yana da gerçekten irademe hakim olmakda zorlanıyorum adım atmak zor geliyorr bir kaç adım ilerlesem koşmak zor değil de başlamak zor her konuda ömrüm boyunca böyle oldum ders çalışırken de böyleydim çalışmak istemem istemem sona yaklaştıkca korku başlarr bi başlarım bu sefer de bırakamam durmadan çalışrım :)sen tanıdığım en iradesiz kadınsın biran önce kendine gel aklını başına al bu bizim kaderimiz değil verceksin bu kiloyu o kadar hemen başlıyorsun .. canımı sıkma
şimdi kıskanmakda da haksız değiller şekerimmmm fıstık gibi kadınları yanında gezdirmek cesaret ister .)merhabalar kızlar nasılsınız bakalım iki günlük haftasonu molasından sonra geri dönedüm yalan değil baya yedim ama çok şükür artı yok hala regl olamadım bakalım bekliyoruz hasretle
canım hoşgeldin seni yeniden görmek ne güzel özlemişiz valla hadi bakalım hep beraber 60 lara doğru tam gaz ilerleyelim inş
teşekkürler kaptanım inş regl olurumda bu haftada çanta yemem
normal canım gayet normal bvaşlarda baya hızlı gidiyo sobnra sonrada çok zor
kızbilmezmi onlar benimki bile dün dedi sen baya verdin diye oysa verdiğim uzun zamandır 3-4 kilo ama şimdi kendi tutuştu ben nasıl vercem baya aldım diye kıskançlıkta var tabi bu istekte
ben haftasonları kaçamka yapıyorum şekerden ve ekmekten vazgeçemiyorum özellikle ekmek yemeyi çok seviyorum kafaya koyduğum zaman verip en ufak bir tökezlemede yada vermediğim hafta konsantrasyonumu kaybedip bırakıyorum bu yüzden kiloluyum ama vazgeçmek üzülmek pes etmek yok yola dvam diyoruz
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 81.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 8.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 150 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 90 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] bu kiloda kalmak [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[/table]
derya merhaba canım yeni geldin galiba sen aramıza tanışalım mı o zaman :) kendimi tanıtayım ben dilara 24 yaşındayım bekarım d.bakırdamım ziraat teknikeriyim ama işsizim burda da kaptan yardımcısıyım
canım birde senin için yazayım tüm yağları karıştırınca 2 saat vücudumda tuttum spordan önce sürdüm yatmadan önce yıkadım ortalama 2-3 saat streçle sar yada sauna eşofmanla ...
Bir şişede karışık halde bunlar var :kekik biberiye plesenk balık çörekotu susam nane portakal bende yanına şunları aldım t.badem lavanta kakao fındık gliserin karıştırdım kullanıyorum ok öpüldün
güzel cnm ama son aranı yapmayı unutmaaa bugün metabolizmayı pek çalıştırmamışsınBugünkü menum kızlar
Sabah:çeyrek simit dom.salatalık üzerine biraz tulum peynir
4 yeşil zeytin
1haşlanmış yumurta
1bardak şekersiz çay
Ögle:Gec kahvaltı ettiğim için 2adet form ligt mısır ve pirinç patlagi
Akşam:1tabak zeytinyağlı bakla yemeği yatasiya kadar 2.5litre su
memnun oldum dilara.bende ankarada yaşıyorum biri 9 biri 3 yaşında iki kuzum var 29 yaşındayım..evdeyim ben çalışmıyorum.inşallah güzel bir iş bulursun
naber kızlarrr
ben çok heyecanlıyım sınava az kaldı ve sanki ben hiçbişey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?