ne sınavı ki bu yavrum
aaaaaaaaaaaa kıbrısa mı gideceksinyurtdışı öğretmen alımı sınavı :) kıbrıs için deneme yapıcaz..
aaaaaaaaaaaa kıbrısa mı gideceksinsanki hep beraberiz deee insan yine de buruluyor ne garip yaaa :) ama bizi bırakma kazanınca tamam mıııı hayırlısı kuzum ben sana güveniyorum sen başarırsın allahın izniyle
Dr. Kubilayın hastası olan Yasmin için uyguladığı 3 ayda 30 kilo verdiren diyet listesini bizlerle paylaştı İşte Yasmine 3 ayda 30 kilo verdiren diyet listesi!
3 ayda 30 kilo verdiren diyet listesi
sabah:1 yumurta haşlama, 4 zeytin ( yeşil), 2-3 kaşık yoğurt, 2 dlm ekmek( siyah)
öğle:1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek ( çok aceleye geldi elime bu geldi bunu yedim)
ara: 1 bardak süt, 1 elma
akşam: yoğurtlu makarna 1 tabak ( ama ölçülüydü fazla kaçırmadım yağıda azcıkdı9
ara: 1 bardak süt, 1 meyve olacak...
bütün gün yoğurt yemişim :))))
yaa evet erkekleri anlamak zor ne yapmak istiyorlar bilinmez şişmam olsak beyenmezler kilo versek kıskanır kilo aldırmaya çalışırlarama boşver biz onları duymazdan gelelim.yoksa işimiz zor iyiki kk var birbirimizden güç alıyoz
bu günkü menüm
sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta domates
ara
1 elma 1 ç b süt
öğlen
2 dilim ekmek.2 köfte
ara
2 biskrem
akşam
2 dilim ekmekden susuklu tost
gece
1 br süt
3.5 lt su
ummahhhhhhhhhh bebeğimmmm hiç örnek alacak durumun yok valla süper manüüüüüüüüü tbrk ederim kuzummmhaaahhh şimdi oldu işte böyle ol şekerim menülerini yaz ki bize örnek ol..
genel olarak güzel canım öğle 1 portakal az amaaa olsun ayran çok güzel iştah kesmesinin yanında yağ da yakıyorrr,cips için de sıkma canını 5 6 tane den zarar gelmez yemeyip aklında kalsaydı nefsini köreltmediğin için 3 4 gün sonra sana bir pakete patlayacaktııı canın böyle çok istediğin de tadımlık yemeni tavsiye ederim tatlımMenümü yazıyım
Sabah: 1 yumurta biraz peynir zeytin ve salatalık
Öğle: 1 portakal
Akşam: 5 tane küçük köfte
Bir kaşık patates püresi
2 bardak ayran ( iştah kesiyor 
Ara: yoğurt yemeği planlıyorum
2,5 lt su
Bugün 50 dk tempolu yürüdüm.
Annemin ısrarıyla 5-6 tane cips yedimpişmanım ama arkasından elma kromlu form çayı içtim :)) artık o kaloriler nasıl gidecekse... :)
sen öyle san :))) patates püresi de ekmek yerine geçiyor nbrrr :))))Unuttum sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum diğer öğünlerde ekmek yok.
çooooooooook gzl kamilecimm afiyet olsunnnnnn kilo olmasın inşallahhhhh :)herkeslere iyi akşamlaaar menüm
sabah:1 dilim ekmek patatesli yumurta peynir zeytin 2b çay
öğle:1 tabak fasulye ve yoğurt 1 dilim ekmek
ara:1 elma 1 dilim portakal
akşam:yarım tabak fasulye az yoğurt çrb salata
3b yeşilçaay 30 dk spor
:))))))))) benim de başıma bunlar gelecek diye cesaret edip giremedim sınava sen en azından girmişsin sağlık olsun denemedimd emezsin canım , arabaya gelince ben halen hiç bilmiyorum olsun daha gencim öğrenirrim yani kimse birşey demez rahat ol kendinle gurur duymaya devam et canımmm böyle birilerine haddini bildirmek ne keyifli oluyor değil mi o halleri bende çok seviyorum :)))) yok yok daha kaçmak yokkkk yeter artık çok dinlendimmmm allahdan tam baş değilim kulak kısmında filanım hatta boyun :)))) yoksaaa burda adam kalmazdı :)slm kızlar nasılsınız. ben iyiyim ama yorgunum. hafta sonu sınav vardı. katiplik sınavı. baktım pardesüyle olmuyo kollarım çekiyo çıkardım kenara koydum adam ben oturmadan başlayın dedi. elim ayağıma dolaştı öyleki kağıdı önüme bile çekmeyi unutmuşum her şey birbirine girdi 70 falan anca yazdım ama beni görseniz sanki gezmeye gelmişim de bende deneyeyim diye oturmuşum gibi. ordan çıktım misafirliğe gittim. bol bol salata yedim. pazar günü de misafirim vardı koştur koştur canım çıktı. bu günde pikniğe gidelim dedik yemeği yedik tam sefa zamanı bi haber geldi ösym sınav sonuçlarını açıklamış. eeee bizimki de dershaneci koştur koştur geri geldik eve. ama en güzeli hem pikniğe giderken hem gelirken arabayı ben kullandım nerden baksan 50 km falandı. maşallahçok bi hatamda olmadı ufak tefek vites hatam oldu giderken ama dönerken hiç hata yapmadım. hatta jandarma yolda çevirme yapıyodu beni görünce zannetti ehliyetim yok sırıta sırıta sordu ehliyet varmıydı diye. şak diye çıkardım koydum önüne. ilk çevirmemdi ve çok zevkliydi yaw. bazılarına amaaaan ne var iki araba sürmüş gelmiş burda anlatıyo gibi gelebilir. ama benim için önemliydi paylaşayım dedim. geçmiş yaptım az önce de yemişin çantayı. bu gidişlede çok yerim ben onu zaten açlıktan önüme ne çıksa yiyom. allahtan midem bulanıyo. bide bulanmasa kim bilir neler yerdim. kaptanım kıbrısa yolculuk mu var. allah yardımcın olsun. seda zaten maşallah almış başını gidiyo. şekerim yardımcı kaptanım balık baştan kokar. kaçma bak bende kaçarım haaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?