80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 ekmekten kaşarlı tost
1 bardak meyve çayı
Ara
3 ceviz
1 bardak sütlü kahve
Öğle
1 kaşarlı maydanozlu sandviç
1 bardak ayran
1 halley
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
yarım tatlı kaşığı tarçın
3 kayısı
1 bardak sütlü kahve
Akşam
2 kase mercimek çorbası
salata
Ara
1 portakal
yeşilçay

iyi akşamlar

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kara ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates

ara
yok

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen
balık
salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 dilim kek
10 badem

akşam
ıspanak yemeği
salata
yoğurt

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 90 dk

sabah:küçcücük sade bi paskalya
biraz peynir iki zeytin
domates 3 4 çatal yağda yumurta çayla aram yoktur hiç benim için bir artı sanırım :)
ara:yok
öğlen:6 7 kaşık az yağlı kısır
ara:elma
akşam:sebze yemeği,bir küçük kase yoğurt
spor:45 dk salondaydım.15 20 dk yürüdüm.
bugün bir acayip oldu sanki bende bişey anlamadım..2 litre su içtim şimdiye kadar...yatana kadar 3 4 bardak daha iiçerim

yurtdışı öğretmen alımı sınavı :) kıbrıs için deneme yapıcaz..
aaaaaaaaaaaa kıbrısa mı gideceksin sanki hep beraberiz deee insan yine de buruluyor ne garip yaaa :) ama bizi bırakma kazanınca tamam mıııı hayırlısı kuzum ben sana güveniyorum sen başarırsın allahın izniyle

:)))) ayyy canım yaaa yok bırakmam sorular zor canım yaaa pek zannetmiyorum ama deniycez bakalım

bu günkü menüm
sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta domates
ara
1 elma 1 ç b süt
öğlen
2 dilim ekmek.2 köfte
ara
2 biskrem
akşam
2 dilim ekmekden susuklu tost
gece
1 br süt
3.5 lt su

ne guzel liste zaten bu listeyle kilo vermemek mumkun degil istikrar istikraaar sagol canim paylasim icin

haaahhh şimdi oldu işte böyle ol şekerim menülerini yaz ki bize örnek ol..

Kesin kıskanıyorlar benimki kilo verince sen beni beğenmezsin diyor sanki ayran gönüllüyüz biz 😊

bu günkü menüm
sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta domates
ara
1 elma 1 ç b süt
öğlen
2 dilim ekmek.2 köfte
ara
2 biskrem
akşam
2 dilim ekmekden susuklu tost
gece
1 br süt
3.5 lt su

haaahhh şimdi oldu işte böyle ol şekerim menülerini yaz ki bize örnek ol..
ummahhhhhhhhhh bebeğimmmm hiç örnek alacak durumun yok valla süper manüüüüüüüüü tbrk ederim kuzummm

Menümü yazıyım
Sabah: 1 yumurta biraz peynir zeytin ve salatalık
Öğle: 1 portakal
Akşam: 5 tane küçük köfte
Bir kaşık patates püresi
2 bardak ayran ( iştah kesiyor &#128515
Ara: yoğurt yemeği planlıyorum
2,5 lt su
Bugün 50 dk tempolu yürüdüm.
Annemin ısrarıyla 5-6 tane cips yedim pişmanım ama arkasından elma kromlu form çayı içtim :)) artık o kaloriler nasıl gidecekse... :)

sabah.iki dilim ekmek peynir zeytin dim sal biber
ara.turk kahvesi iki hurma 4-5 findik
ogle.2 yk kabak 2 yk kisir 1 baget yogurt
ara.yok
aksam.4 kofte 1 sk. pure 1 kase corba 2 yk ezme tursusu
ara.kucuk bir dilim havuclu tatli bir minik baklava

genel olarak güzel canım öğle 1 portakal az amaaa olsun ayran çok güzel iştah kesmesinin yanında yağ da yakıyorrr,cips için de sıkma canını 5 6 tane den zarar gelmez yemeyip aklında kalsaydı nefsini köreltmediğin için 3 4 gün sonra sana bir pakete patlayacaktııı canın böyle çok istediğin de tadımlık yemeni tavsiye ederim tatlım

herkeslere iyi akşamlaaar menüm
sabah:1 dilim ekmek patatesli yumurta peynir zeytin 2b çay

öğle:1 tabak fasulye ve yoğurt 1 dilim ekmek

ara:1 elma 1 dilim portakal

akşam:yarım tabak fasulye az yoğurt çrb salata
3b yeşilçaay 30 dk spor

çooooooooook gzl kamilecimm afiyet olsunnnnnn kilo olmasın inşallahhhhh :)

slm kızlar nasılsınız. ben iyiyim ama yorgunum. hafta sonu sınav vardı. katiplik sınavı. baktım pardesüyle olmuyo kollarım çekiyo çıkardım kenara koydum adam ben oturmadan başlayın dedi. elim ayağıma dolaştı öyleki kağıdı önüme bile çekmeyi unutmuşum her şey birbirine girdi 70 falan anca yazdım ama beni görseniz sanki gezmeye gelmişim de bende deneyeyim diye oturmuşum gibi. ordan çıktım misafirliğe gittim. bol bol salata yedim. pazar günü de misafirim vardı koştur koştur canım çıktı. bu günde pikniğe gidelim dedik yemeği yedik tam sefa zamanı bi haber geldi ösym sınav sonuçlarını açıklamış. eeee bizimki de dershaneci koştur koştur geri geldik eve. ama en güzeli hem pikniğe giderken hem gelirken arabayı ben kullandım nerden baksan 50 km falandı. maşallah çok bi hatamda olmadı ufak tefek vites hatam oldu giderken ama dönerken hiç hata yapmadım. hatta jandarma yolda çevirme yapıyodu beni görünce zannetti ehliyetim yok sırıta sırıta sordu ehliyet varmıydı diye. şak diye çıkardım koydum önüne. ilk çevirmemdi ve çok zevkliydi yaw. bazılarına amaaaan ne var iki araba sürmüş gelmiş burda anlatıyo gibi gelebilir. ama benim için önemliydi paylaşayım dedim. geçmiş yaptım az önce de yemişin çantayı. bu gidişlede çok yerim ben onu zaten açlıktan önüme ne çıksa yiyom. allahtan midem bulanıyo. bide bulanmasa kim bilir neler yerdim. kaptanım kıbrısa yolculuk mu var. allah yardımcın olsun. seda zaten maşallah almış başını gidiyo. şekerim yardımcı kaptanım balık baştan kokar. kaçma bak bende kaçarım haaaaa.

:))))))))) benim de başıma bunlar gelecek diye cesaret edip giremedim sınava sen en azından girmişsin sağlık olsun denemedimd emezsin canım , arabaya gelince ben halen hiç bilmiyorum olsun daha gencim öğrenirrim yani kimse birşey demez rahat ol kendinle gurur duymaya devam et canımmm böyle birilerine haddini bildirmek ne keyifli oluyor değil mi o halleri bende çok seviyorum :)))) yok yok daha kaçmak yokkkk yeter artık çok dinlendimmmm allahdan tam baş değilim kulak kısmında filanım hatta boyun :)))) yoksaaa burda adam kalmazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…