- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
yok bu deneyim oldu seneye daha iyi hazırlanıp girecem. bitanesi hepsini yazmıştı metnin nerdeyse bitanesi de benden az yazmış amaaaaaan öyle ya da böyle geçti.
ummahhhhhhhhhh bebeğimmmm hiç örnek alacak durumun yok valla süper manüüüüüüüüü tbrk ederim kuzummm
ben seneye girmeyecem çünkü seneye kadar yerleşmiş olacağım allahın izniyleeeeeeee memur olacağım :))) doğaya pozitif enerji yolluyorummmm :)
inşallah canımmmmm söz yazacağım allahdan bir mani gelmezse :)pekde süper deyil ya neyseşekerimm asıl ben seni tebrik ederim yarımda görcez o menüyü unutturamazsım yarın bekliyoruz
inşallah canım rabbim gönlümüze göre versin hepimizinnnn ben biliyorum ki çok emek verippp benim durumumda olan çok kişi varrr allah hakkımızı bırakmasıııın sıra bize gelsin inşallahhhhhh ne diyelim :)inşallaaaaaaah istediğin gibi olur tatlım.
girdim tatlım puanım yerlerde de gezmiyorr havalar da da uçmuyor :) 73 küsür aldım ama inan o dönem aksilik üstüne aksilik glemişti başıma hep burda kızlara dert yanar dım bunu alacağıma bile inancım yoktu haa hak etmedim mi ettimmm gecemi gündüzüme katıp çalışmaya başlamışdım başlarda sallıyordum ama bu aylarda adam gibi çalışmaya başladım hakkını verdim ama nasip işdecanım sen kpss girdin mi ? eğer girdiysen kaç aldın ?
girdim tatlım puanım yerlerde de gezmiyorr havalar da da uçmuyor :) 73 küsür aldım ama inan o dönem aksilik üstüne aksilik glemişti başıma hep burda kızlara dert yanar dım bunu alacağıma bile inancım yoktu haa hak etmedim mi ettimmm gecemi gündüzüme katıp çalışmaya başlamışdım başlarda sallıyordum ama bu aylarda adam gibi çalışmaya başladım hakkını verdim ama nasip işde
canım ya bugün bi olaya vakıf oldumda o yüzden sordum, burda işkur müd. tanıdığım benim, misafirlerine buraya elaman alıncak dedi kpss 70 üzeri puan almış olması lazım ve en az 2 yılk üniv mezunu olması lazım dedi :) ondan sordum :)
beni tarif etmiş kız o :)))
Kolay gelsın.baslamısınsınya bıter o ısbu gün hiç bi iş yapasım yok ama bir sürü işte beni bekliyo. en zoruma giden de mutfak işleri kokudan duramıyom artık. kahvaltı yapmam sıkıntıya girdi. saat 7 de kalktım hala ağzıma tek lokma koyamadım. açlıktan geberiyom ama yiyemeyecem gibi geliyor bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?