80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok bu deneyim oldu seneye daha iyi hazırlanıp girecem. bitanesi hepsini yazmıştı metnin nerdeyse bitanesi de benden az yazmış amaaaaaan öyle ya da böyle geçti.

yok bu deneyim oldu seneye daha iyi hazırlanıp girecem. bitanesi hepsini yazmıştı metnin nerdeyse bitanesi de benden az yazmış amaaaaaan öyle ya da böyle geçti.

ben seneye girmeyecem çünkü seneye kadar yerleşmiş olacağım allahın izniyleeeeeeee memur olacağım :))) doğaya pozitif enerji yolluyorummmm :)

pekde süper deyil ya neyse şekerimm asıl ben seni tebrik ederim yarımda görcez o menüyüunutturamazsım yarın bekliyoruz
inşallah canımmmmm söz yazacağım allahdan bir mani gelmezse :)

inşallaaaaaaah istediğin gibi olur tatlım.
inşallah canım rabbim gönlümüze göre versin hepimizinnnn ben biliyorum ki çok emek verippp benim durumumda olan çok kişi varrr allah hakkımızı bırakmasıııın sıra bize gelsin inşallahhhhhh ne diyelim :)

bugünkü menüm
sabah
elma sirkeli su

1 dilim kete
1 haşlanmış yumurta
zeytin
ara
3-4 kaşık makarna salatası
ara
armut
1 avuç leblebi
öğle(ikindi oldu)
çorba
salata
1 d.t.b.ekmek
yoğurt
akşam
3-4 çatal yağsız makarna
3-4 kaşık çorba
yoğurt
ara
yşilçay
4 tane kuru kayısı 3 tane badem
elma sirkeli su

boool booool su

spor:30 dk yürüyüş

valla bugün yemek yapmadım çorba ve makarnayla geçiştirdim..kocişle konuşmuyoruz..oda birşeyler yapıp yedi..

sabah : 10 çiğ badem , 2 günkurusu , 2 kuru erik , meyve çayı
ara : kaçamak ( 2 dilim börek , 2 dilim kek )
öğle : az çorba , 1 kase kısır
ara : yarım muz
akşam : 1 kase çorba , az tavuklu patates yemeği, 8-9 sarma
ara : çok az kabak çekirdeği , 6 çiğ badem , 1 kuru erik , 1 günkurusu
spor : çarşı dolaşması

canım sen kpss girdin mi ? eğer girdiysen kaç aldın ?
girdim tatlım puanım yerlerde de gezmiyorr havalar da da uçmuyor :) 73 küsür aldım ama inan o dönem aksilik üstüne aksilik glemişti başıma hep burda kızlara dert yanar dım bunu alacağıma bile inancım yoktu haa hak etmedim mi ettimmm gecemi gündüzüme katıp çalışmaya başlamışdım başlarda sallıyordum ama bu aylarda adam gibi çalışmaya başladım hakkını verdim ama nasip işde

canım ya bugün bi olaya vakıf oldumda o yüzden sordum, burda işkur müd. tanıdığım benim, misafirlerine buraya elaman alıncak dedi kpss 70 üzeri puan almış olması lazım ve en az 2 yılk üniv mezunu olması lazım dedi :) ondan sordum :)

HERKESEEE GÜNAYDINNN KIZLARR dükkanı ben açıyorum bismillah deyip .hadi bakalım siftahı benden bereketi allah dan.bol muhabbetli güzell kaçamaksız enerji dolu bi gün olsun işallahhh

günaydın kızlar açılışı beyazcan yapmış arkasından geleyim ayağımı sürüye sürüye de bol muhabbetli bir gün olsun.

melankolicim canım benim o dediğin iş sadece sizin oralarda mı geçerli tüm iş kur lar için mi geçerli acaba? çünkü bende 71 aldım. ama ben hiiiiiç çalışmadan aldım deeeeermişim

bu gün hiç bi iş yapasım yok ama bir sürü işte beni bekliyo. en zoruma giden de mutfak işleri kokudan duramıyom artık. kahvaltı yapmam sıkıntıya girdi. saat 7 de kalktım hala ağzıma tek lokma koyamadım. açlıktan geberiyom ama yiyemeyecem gibi geliyor bu gün

Kolay gelsın.baslamısınsınya bıter o ıs bence bıseyler yeyıp metebolızmayı calıstır.uyansın artık saat 9 olcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…