80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooooooooooooooo maşallahh şimdiden toplanmış kızlar.bi sabah kahvesi yapıyımda içelim beraber

bu gün bi bele pekde denzemeyen delimi ölçtüm çok sevindim 10 cm incelmiş ama halaa çooookkk kalın .ama olsun eskisindende üiyi bide tartıldım 78.8 olmşum ALLAHIMM sana şükürler olsun 86 kilonun altına hiç inmemiştim çooookkkk mutluyummm.. işallah 70 kiloyuda görürüm.şu günlerde baya bi, şişmişdim bende kilo aldım sandım :18:karnım kocaman olmuşdu bu gün biraz inmiş neyseki..kendimi hafiflemiş hissediyorum.üstümden bi yük kalkmış gibi..

Eki Görüntüle 674064

GÜNAYDIN CANLARIM....

Kızlar delirecem ya bugün tartılayım bakayım ne durumdayım dedim 400 gr daha almışım..regl olmadım hala ondanmıdır..sizlerle paylaştığım liste gibi dr.kubilayın listelerini aldım..bir hafta uygulayım diyorum..bizim yediğimizden daha fazla yedirerek kilo verdiriyor..ya birde hergün yürüyüş yapıyorum..onu da yapmasam ne olacak???desteğinize ihtiyacım vaaar kızlaarr

oooooooooooooooo maşallahh şimdiden toplanmış kızlar.bi sabah kahvesi yapıyımda içelim beraber

iki ay önce bu teklife asla hayır demezdim. bu arada zayıflamana çok sevindim. ne çok isterdim 70leri görmeyi ama nasip değilmiş inşallah doğumdan sonra

canım benim adet sıkıntısı tabiki bütün bunlar. noldu geciktimi adetin yoksa bana eşlik mi edecen kız. bak ben adet olmadım hani öncesinde şişersin ya şiştim adet olmayınca da bir daha geri inemedim. benimde ödemim çok. moralini bozma kırmızı kartı gör geçer.

iki ay önce bu teklife asla hayır demezdim. bu arada zayıflamana çok sevindim. ne çok isterdim 70leri görmeyi ama nasip değilmiş inşallah doğumdan sonra

çay yapıyım veya süt daha iyi olur sana canım hangisini istersin gel de içelim .canım benim boyum kısa olduğundan hala çok şişmanım ama tabi eskisinden iyi .aslına bakarsan bende bidaha anne olmayıisterdim ama 2. hamileliğim ve ameliyatım çok zor geçtiği için bidaha cesaret edemiyom..2. ciye hamile kalacağımda 13 kilo vermişdim sırf hamile kalınca sorun olmasın sonrasında çok kilo alırım diye .iyikide vermişim .73 kiloyla hamile kaldım .85 kiloydum doğumdan sonra .hamilelik sorunlu olunca yedim içtim yattım .kalkamadım .ee sonrasındada veremedim .şimdi imreniyorum kaşınıyorum bebek görünce ama cesaret edemiyom.allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin canım..bu arada çocuklar ne diyor bu duruma kıskanma varmı şimdiden canım.bide sakın topiği bırakma burda kal olurmu

bayağı kaynatmışsınız sabah sabah kızlarrrrrrrrrr maşallahhh hep böyle bereketli olsun bura günaydınnnnnnnnnnnnnn

bayağı kaynatmışsınız sabah sabah kızlarrrrrrrrrr maşallahhh hep böyle bereketli olsun bura günaydınnnnnnnnnnnnnn

Günaydın millet:)))

Tecrubeyle sabıttır.odem ıcın maydanoz kuru onerırım.gecen yıl da yapmıstım suan yıne yapıyorum

bende ancak 5 kilo verebildim benimde gebelikler hep sorunlu geçiyo o yüzden işi baştan sıkı tutacam ve egzersizlerimi aksatmayacam. çocuklar kardeş için ölüyolar hemen kucaklarında istiyolar. çizdikleri resimlerde bile benim karnımda küçük bi bebek var. gelip gidip öpüyolar cadılar

bende 78 kiloyla hamile kaldım ilk hamileliğim olduğu için bilinçsizdim doğumuma bir hafta kala kontrolde 98 kilo olmustum heralde 100le gitmisimdir doğuma bilmiyorum .kızım 14 aylık şuan 88 kiloyum hala emzirdiğim için diyet yapamadım ama 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum dayanamadım tartıya cıktım 2gün önce 400 gr gitmis sadece 2. çocuğumda hamileliğimde 12 kilodan fazla almamaya çalışıcam çünkü gitmiyo kilolar

sağlıklı beslenerek hem bebeği hemde kendini koruycağında eminim ben :13:çocuklarada maşallah ne güzel böyle hevesli olmaları çok iyi .resimleride sakla bence güzel bi anı olur

işe yarar dieti olan yokmuuuu bide eylülde tatile gitcez ne yapcam bilemiyorum ideal kilo hesaplamalarında 30 kilo fazlanız var diye çıkıyo ve obezite 1.sınıf diyo yani obezite baslangıcı gibi :..(

sağlıklı beslenerek hem bebeği hemde kendini koruycağında eminim ben :13:çocuklarada maşallah ne güzel böyle hevesli olmaları çok iyi .resimleride sakla bence güzel bi anı olur

öylede devamlı emiyo o yüzden fazla yemek yemiyo dolayısıyla kilo alamıyo çok az alıyo bıraktıramıyorum memeden

işe yarar dieti olan yokmuuuu bide eylülde tatile gitcez ne yapcam bilemiyorum ideal kilo hesaplamalarında 30 kilo fazlanız var diye çıkıyo ve obezite 1.sınıf diyo yani obezite baslangıcı gibi :..(

öncelikle hoş geldin canım .burda herkesin bi beslenme düzeni var ama en sağlıklısı az ve sık yemek 6 öğün beslen 3 ana 3 ara öğün yap gümde 2.5 lt su iç 3 fincanda yeşil çay bide yemeklerin yanından yoğurdu meyvenin yanından sütü eksik etme.ekmeğide hayatından çıkarma her öğünde mutlaka ya ekmek yada 4 kaşık pilav yada makarna ye .bence kilo vermenin püf noktakarı bunlar .emin ol eskiden şimdi yediğimin yarısını yemiyordum ama yedikçe kilo vermeye başladım .soruyorlar bana rejimmi yapıyosun diye hayır çok yemek yiyorum diyorum .tabi ttlı ve hamurişine sınırlı yaklaşıyoruz..bide spor yapabilirsen deyme keyfine senden iyisi yok..

canım o zaman bıöçağı kemiğe daya son yani sondayız vercez ve bida almıcaz önce düşünce gücünle beyinde bitir işi ben öğle yaptım valla bugün sabah 74.9 idim cumartesi tartıncam bu hafta reglim bitince bakalım nolcak gerçi 73 düşmem lazım yoksa çanta yicemm

ya canım hamilelik fikrini düşünmek bile istemiyorum..büyük konuşmakta istemiyorum..küçük kızım şuan delirtiyor beni..bir çocuk bir dakika durmaz mı yaaa...off benim adet olmam lazım..bugün ne yesem doymuyorum zaten..,
yağlarımı sürüp yürüyüşümü de yaptım iyi ter attım ama balon gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…