oooooooooooooooo maşallahhşimdiden toplanmış kızlar .bi sabah kahvesi yapıyımda içelim beraber
Eki Görüntüle 674064
GÜNAYDIN CANLARIM....
Kızlar delirecem ya bugün tartılayım bakayım ne durumdayım dedim 400 gr daha almışım..regl olmadım hala ondanmıdır..sizlerle paylaştığım liste gibi dr.kubilayın listelerini aldım..bir hafta uygulayım diyorum..bizim yediğimizden daha fazla yedirerek kilo verdiriyor..ya birde hergün yürüyüş yapıyorum..onu da yapmasam ne olacak???desteğinize ihtiyacım vaaar kızlaarr
iki ay önce bu teklife asla hayır demezdim. bu arada zayıflamana çok sevindim. ne çok isterdim 70leri görmeyi ama nasip değilmiş inşallah doğumdan sonra
bayağı kaynatmışsınız sabah sabah kızlarrrrrrrrrr maşallahhh hep böyle bereketli olsun bura günaydınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın millet:)))
canım benim adet sıkıntısı tabiki bütün bunlar. noldu geciktimi adetin yoksa bana eşlik mi edecen kız. bak ben adet olmadım hani öncesinde şişersin ya şiştim adet olmayınca da bir daha geri inemedim. benimde ödemim çok. moralini bozma kırmızı kartı gör geçer.
çay yapıyım veya süt daha iyi olur sana canım hangisini istersin gel de içelim.canım benim boyum kısa olduğundan hala çok şişmanım ama tabi eskisinden iyi .aslına bakarsan bende bidaha anne olmayıisterdim ama 2. hamileliğim ve ameliyatım çok zor geçtiği için bidaha cesaret edemiyom. .2. ciye hamile kalacağımda 13 kilo vermişdim sırf hamile kalınca sorun olmasın sonrasında çok kilo alırım diye .iyikide vermişim .73 kiloyla hamile kaldım .85 kiloydum doğumdan sonra .hamilelik sorunlu olunca yedim içtim yattım .kalkamadım .ee sonrasındada veremedim .şimdi imreniyorum kaşınıyorum bebek görünce ama cesaret edemiyom .allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin canım..bu arada çocuklar ne diyor bu duruma kıskanma varmı şimdiden canım.bide sakın topiği bırakma burda kal olurmu
bende ancak 5 kilo verebeminim ben ildim benimde gebelikler hep sorunlu geçiyo o yüzden işi baştan sıkı tutacam ve egzersizlerimi aksatmayacam. çocuklar kardeş için ölüyolar hemen kucaklarında istiyolar. çizdikleri resimlerde bile benim karnımda küçük bi bebek var. gelip gidip öpüyolar cadılar
sağlıklı beslenerek hem bebeği hemde kendini koruycağında eminim ben :13:çocuklarada maşallah ne güzel böyle hevesli olmaları çok iyi .resimleride sakla bence güzel bi anı olur
işe yarar dieti olan yokmuuuubide eylülde tatile gitcez ne yapcam bilemiyorum ideal kilo hesaplamalarında 30 kilo fazlanız var diye çıkıyo ve obezite 1.sınıf diyo yani obezite baslangıcı gibi :..(
kesinlikle haklısın bugünden itibaren yazam diye söz vermiştim zaten kendime :)
aaaaaaaaaaa ömrümde böyle hakaret görmedim geçen yıl 12 kilo verdim ben tamam mıııııı :)))) şaka bi yana da gerçekten irademe hakim olmakda zorlanıyorum adım atmak zor geliyorr bir kaç adım ilerlesem koşmak zor değil de başlamak zor her konuda ömrüm boyunca böyle oldum ders çalışırken de böyleydim çalışmak istemem istemem sona yaklaştıkca korku başlarr bi başlarım bu sefer de bırakamam durmadan çalışrım :)
şimdi kıskanmakda da haksız değiller şekerimmmm fıstık gibi kadınları yanında gezdirmek cesaret ister .)
bırakmadığından adamakıllı diyet yapamıyorum bende
ya canım hamilelik fikrini düşünmek bile istemiyorum..büyük konuşmakta istemiyorum..küçük kızım şuan delirtiyor beni..bir çocuk bir dakika durmaz mı yaaa...off benim adet olmam lazım..bugün ne yesem doymuyorum zaten..,canım benim adet sıkıntısı tabiki bütün bunlar. noldu geciktimi adetin yoksa bana eşlik mi edecen kız. bak ben adet olmadım hani öncesinde şişersin ya şiştim adet olmayınca da bir daha geri inemedim. benimde ödemim çok. moralini bozma kırmızı kartı gör geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?