Dr. Kubilay’ın hastası olan Yasmin için uyguladığı 3 ayda 30 kilo verdiren diyet listesini bizlerle paylaştı… İşte Yasmin’e 3 ayda 30 kilo verdiren diyet listesi!
3 ayda 30 kilo verdiren diyet listesi
nasıl yani şimdi bu liste ilemi 30 kg vermiş allah allah
niye şaşırdın:26: aşırı şişmansa daha çok kilo verir hem benim diyetisyen 5 yıl önce her öğümde 4 dilim ekmek yedirerek 13 kilo verdirmişdi yaşada bakıyor biraz şimdikide haftada 1 gün kaçamak vedi vücudu diyete alıştırmamak lazımmış ditet bittikden sonra ondan çabucak kilolar geri geliyor
ben hep su içmeyi unutuyorum ekmek yemeyen biriyim normalde zaten ama çocukla uğraşmaktan iki öğün yiyodum oda kilo vermemi engelledi galiba
canım aç kalarak ve öğün atlayarak kilo verilmez..su ise vazgeçilmezin olmalı..hem organlar hem de cilt için..zorla da olsa iç baksa bir süre sonra ihtiyaç duyarak içeceksin..eğer bir gün suyu az içmişsem ki buda genelde dışarıda olduğum zamanlar oluyor çok büyük eksiklik hissediyorum..en kolay iş belki de;su içmek...ben hep su içmeyi unutuyorum ekmek yemeyen biriyim normalde zaten ama çocukla uğraşmaktan iki öğün yiyodum oda kilo vermemi engelledi galiba
ya 30 kg değilde ayda 5 kilo versem kafi.ne bildeyim 30 kilo çok yahu sağlığı bozulur adamın ben hemen 10 kiloya yaklaştım oda 46 günde yani gripten kıçımı kaldıramıyorum spora ara ver diyor eşim çok terliyorsun ondan hastasın diyor ama bırakmam tabi sporuda şaşırdım 30 kilo çok yahu
merhaba arkadaşlar dün bir karar verip diyetisyene gittim 86,3 kg. 157 boy içler acısı halim var tahlil kağıdımı aldım onu yaptırana kadr bir menü aldım diyetisyenimle haftalık görüşecem inş. başarırım .
sabah 2 dilim tam buğday ekmek 2 dilim peynir sınırsız domates-salatalık yeşillik açık şekersiz çay
ara : bir ufak muz 10 fındık
öğlen : işyerinde musakka ve pilav vardı aradım ızgara tavuk söyle salata ve ayranla dedi bende ızgara tavuklu salata söyledim ayranla 2 dilim ekmeğim var
ara : kuru kayısı ve 2 ceviz
akşamda evde ne sebze yemeği varsa 6 kaşık salata yoğurt
gece yatmadan meyve
birde 2,5 litre su bakalım şimdilik iyi gidiyor beni yalnız bırakmayın olurmu ?
tamm üstüne bastın kaldır ayağını .bende 2 öğün yerdim kahvaltıyı öğlen yapıp akşamda geç yiye yiye bu hale geldim meyveyle hiç aram yoktu yemedikçe kilo aldım..kendini zorla alışırsın 1 kaç güne kadarsuyuda yanında tut devamlı küçük pet şişelere koy mesela evin her yerinde elinin altında olup görünce içiiyor ekmekde her öğünde 1.2 dilim ye
inşallah veririz bende 88 kiloyummerhaba arkadaşlar dün bir karar verip diyetisyene gittim 86,3 kg. 157 boy içler acısı halim var tahlil kağıdımı aldım onu yaptırana kadr bir menü aldım diyetisyenimle haftalık görüşecem inş. başarırım .
sabah 2 dilim tam buğday ekmek 2 dilim peynir sınırsız domates-salatalık yeşillik açık şekersiz çay
ara : bir ufak muz 10 fındık
öğlen : işyerinde musakka ve pilav vardı aradım ızgara tavuk söyle salata ve ayranla dedi bende ızgara tavuklu salata söyledim ayranla 2 dilim ekmeğim var
ara : kuru kayısı ve 2 ceviz
akşamda evde ne sebze yemeği varsa 6 kaşık salata yoğurt
gece yatmadan meyve
birde 2,5 litre su bakalım şimdilik iyi gidiyor beni yalnız bırakmayın olurmu ?
ne bildeyim 30 kilo çok yahu sağlığı bozulur adamın ben hemen 10 kiloya yaklaştım oda 46 günde yani gripten kıçımı kaldıramıyorum spora ara ver diyor eşim çok terliyorsun ondan hastasın diyor ama bırakmam tabi sporuda şaşırdım 30 kilo çok yahu
Anam veren veriyo ben kasım ayında geldim buraya bilen biliyo kıçımı yırtıyom kilo verecem diye ama nafile. Hoş yazın 89 olmuştum verdim yine ama istedigim gibi degil
insülin direncin olmasın
hoşgeldinnn aynı kaderi paylaşıyoruz benimde boyum 157 ...3ay oldu başlayalı başladığımda 86 küsürdüm işallah hep beraber vericez kiloları sen burayı takip et pişman olmazsın çok motivasyon oluyorinsana..bide niye öğleyle akşamın öğününün yerini değiştirmedin işyerindeki musakkayı yeseydin akşamda evde tavuk yapsaydın olmazmıydı[/QUOTE
inşallah hepimiz başarırız. işyerimizdeki yemekler bayağı yağlı oluyor birde musakka kızartma olduğu için ve pirinç pilavı ilk haftam olduğu için değiştirme yapmadı birebir uymaya çalış takıldığın yerde ara dedi biraz zaman geçsin neyle neyi değiştebileceğini zaten anlatacam dedi.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?