80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl yani şimdi bu liste ilemi 30 kg vermiş allah allah

ben hep su içmeyi unutuyorum ekmek yemeyen biriyim normalde zaten ama çocukla uğraşmaktan iki öğün yiyodum oda kilo vermemi engelledi galiba

merhaba arkadaşlar dün bir karar verip diyetisyene gittim 86,3 kg. 157 boy içler acısı halim var tahlil kağıdımı aldım onu yaptırana kadr bir menü aldım diyetisyenimle haftalık görüşecem inş. başarırım .
sabah 2 dilim tam buğday ekmek 2 dilim peynir sınırsız domates-salatalık yeşillik açık şekersiz çay
ara : bir ufak muz 10 fındık
öğlen : işyerinde musakka ve pilav vardı aradım ızgara tavuk söyle salata ve ayranla dedi bende ızgara tavuklu salata söyledim ayranla 2 dilim ekmeğim var

ara : kuru kayısı ve 2 ceviz

akşamda evde ne sebze yemeği varsa 6 kaşık salata yoğurt

gece yatmadan meyve

birde 2,5 litre su bakalım şimdilik iyi gidiyor beni yalnız bırakmayın olurmu ?

nasıl yani şimdi bu liste ilemi 30 kg vermiş allah allah

niye şaşırdın:26: aşırı şişmansa daha çok kilo verir hem benim diyetisyen 5 yıl önce her öğümde 4 dilim ekmek yedirerek 13 kilo verdirmişdi yaşada bakıyor biraz şimdikide haftada 1 gün kaçamak vedi vücudu diyete alıştırmamak lazımmış ditet bittikden sonra ondan çabucak kilolar geri geliyor

tavsiyelerinize uyucam arkadaşlar ya insan hayatındaa hiç 78in üstüne çıkmayıp 90ları görünce hamileliğinde kötü oluyo

Zayıflamaya yardımcı besinler ve öneriler…

* Greyfurt, diyet yapanlar için mutlaka tüketilmesi gereken bir meyvedir. Çünkü greyfurt kilo vermemizi sağlayan bir meyvedir. Bu sebepten greyfurt, greyfurt suyu veya greyfurt kapsülü gibi besinleri tüketmeye özen gösteriniz.
Zayıflama yönünden olan faydalarının haricinden sağlık açısından da çok faydalı bir meyvedir. Greyfurt’un kansere karşı savaşıcı, kolesterole karşı ise düzenleyici etkileri mevcuttur.
* Sardalya, içerdiği proteinlerden dolayı çok önemli bir besindir. Kandaki şekeri dengeler ve metabolizmayı yeniler. Ayrıca moral ve motivasyon artırıcı bir özelliği de mevcuttur. Diyetlerde en önemli etkenlerden birinin moral ve motivasyon olduğunu göz önüne almak gerekir.
* Balkabağının kilo verdirici özelliği bulunmaktadır. Ayrıca içerdiği lifler sebebiyle oldukça faydalı bir besindir. Liflerin insan kilosu üzerinde düzenleyici bir etkiye sahiptir.
* Sığır eti, diyetlerde tercih edilebilecek en güzel et türüdür. Diğer et gruplarından farklı olarak bazı hormonları içermez ve insana uzun süre tokluk hissi verir. Et tüketimi insan sağlığı açısından önemlidir bu sebepten ihmal etmeyiniz.
* Yeşil çayların besin değeri olmadığı için kilo vermemizi kolaylaştırır, içeriğindeki antioksidanlar sayesinde kalbi kuvvetlendirir. Ayrıca metabolizma ve sindirim sistemini düzenleme gibi etkileri de bulunmaktadır.

ne bildeyim 30 kilo çok yahu sağlığı bozulur adamın ben hemen 10 kiloya yaklaştım oda 46 günde yani gripten kıçımı kaldıramıyorum spora ara ver diyor eşim çok terliyorsun ondan hastasın diyor ama bırakmam tabi sporuda şaşırdım 30 kilo çok yahu

ben hep su içmeyi unutuyorum ekmek yemeyen biriyim normalde zaten ama çocukla uğraşmaktan iki öğün yiyodum oda kilo vermemi engelledi galiba

tamm üstüne bastın kaldır ayağını .bende 2 öğün yerdim kahvaltıyı öğlen yapıp akşamda geç yiye yiye bu hale geldim meyveyle hiç aram yoktu yemedikçe kilo aldım..kendini zorla alışırsın 1 kaç güne kadarsuyuda yanında tut devamlı küçük pet şişelere koy mesela evin her yerinde elinin altında olup görünce içiiyor ekmekde her öğünde 1.2 dilim ye

canım aç kalarak ve öğün atlayarak kilo verilmez..su ise vazgeçilmezin olmalı..hem organlar hem de cilt için..zorla da olsa iç baksa bir süre sonra ihtiyaç duyarak içeceksin..eğer bir gün suyu az içmişsem ki buda genelde dışarıda olduğum zamanlar oluyor çok büyük eksiklik hissediyorum..en kolay iş belki de;su içmek...

ya 30 kg değilde ayda 5 kilo versem kafi..bu gidişle tartı bana artı göstermeye devam ederse dr.kubilayın listelerinden birini deneyeceğim..

hoşgeldinnn aynı kaderi paylaşıyoruz benimde boyum 157 ...3ay oldu başlayalı başladığımda 86 küsürdüm işallah hep beraber vericez kiloları sen burayı takip et pişman olmazsın çok motivasyon oluyorinsana..bide niye öğleyle akşamın öğününün yerini değiştirmedin işyerindeki musakkayı yeseydin akşamda evde tavuk yapsaydın olmazmıydı

Son düzenleme:

bi dilim kepek ekmeği sabah ve öğle yiyorum ama akşam yemiyorum 10 gündür kendimce bişiler yapıyorum bide şöyle bişi yaptım yemek tabağı yerine yemeğimi çorba kasesinde yiyorum kötümü yaptım bilmiyorum ama ölçüm bu suyuda hakikaten şişelerle gözümün önünde tutmam lazım galiba çocukluğumdan beri değiştiremedim bu alışkanlığımı :)

inşallah veririz bende 88 kiloyum

yaa tabii çok canımm ayda 10 kilo vermişde belki 100 kilonun üstündedir bilemiyorum ilaç damı aldı acaba ...ben 3 ayda verdiğini görmedimde ondan dedim niye şaşırdın diye bende şaşırdım şimdi .:26:.ama maşallah sede çok iyi vermişsin46 günde çok mu spor yapıyon

Anam veren veriyo ben kasım ayında geldim buraya bilen biliyo kıçımı yırtıyom kilo verecem diye ama nafile. Hoş yazın 89 olmuştum verdim yine ama istedigim gibi degil

buarada bencede 100 kilo olan 10 kilo verebilir 1 ayda çünkü vücuttaki ağırlık çok olunca verilen kiloda fazla oluyo

mrb kızlar nasılsınız bugün erken başlamışsınız bakıyrmda bi geç kaldık muhabbete ama neyse hoşuma gitti herkesin b urda olması neyse herkeslerin günü çok güzel kilolarıda gidici olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…