işe yarar dieti olan yokmuuuubide eylülde tatile gitcez ne yapcam bilemiyorum ideal kilo hesaplamalarında 30 kilo fazlanız var diye çıkıyo ve obezite 1.sınıf diyo yani obezite baslangıcı gibi :..(
hoşgeldinizzz kızlarrr topikimizeee:)merhaba arkadaşlar dün bir karar verip diyetisyene gittim 86,3 kg. 157 boy içler acısı halim var tahlil kağıdımı aldım onu yaptırana kadr bir menü aldım diyetisyenimle haftalık görüşecem inş. başarırım .
sabah 2 dilim tam buğday ekmek 2 dilim peynir sınırsız domates-salatalık yeşillik açık şekersiz çay
ara : bir ufak muz 10 fındık
öğlen : işyerinde musakka ve pilav vardı aradım ızgara tavuk söyle salata ve ayranla dedi bende ızgara tavuklu salata söyledim ayranla 2 dilim ekmeğim var
ara : kuru kayısı ve 2 ceviz
akşamda evde ne sebze yemeği varsa 6 kaşık salata yoğurt
gece yatmadan meyve
birde 2,5 litre su bakalım şimdilik iyi gidiyor beni yalnız bırakmayın olurmu ?
işe yarar dieti olan yokmuuuubide eylülde tatile gitcez ne yapcam bilemiyorum ideal kilo hesaplamalarında 30 kilo fazlanız var diye çıkıyo ve obezite 1.sınıf diyo yani obezite baslangıcı gibi :..(
hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlarmerhaba arkadaşlar dün bir karar verip diyetisyene gittim 86,3 kg. 157 boy içler acısı halim var tahlil kağıdımı aldım onu yaptırana kadr bir menü aldım diyetisyenimle haftalık görüşecem inş. başarırım .
sabah 2 dilim tam buğday ekmek 2 dilim peynir sınırsız domates-salatalık yeşillik açık şekersiz çay
ara : bir ufak muz 10 fındık
öğlen : işyerinde musakka ve pilav vardı aradım ızgara tavuk söyle salata ve ayranla dedi bende ızgara tavuklu salata söyledim ayranla 2 dilim ekmeğim var
ara : kuru kayısı ve 2 ceviz
akşamda evde ne sebze yemeği varsa 6 kaşık salata yoğurt
gece yatmadan meyve
birde 2,5 litre su bakalım şimdilik iyi gidiyor beni yalnız bırakmayın olurmu ?
sen öyle san :))) patates püresi de ekmek yerine geçiyor nbrrr :))))
biliyorum canım bir daha yemem :) ekmek sadece kahvaltıda olmalı yoksa bu göbek nasıl gider
cıksssssss yemem yok olur mu birşey diyeyim mi canım bu sağlıklı beslenme olayında en masum şey ekmek tabiki siyah ve kararında olması şartıylaa yemeyerek kendine kötülğk edersin ist. arkadaşımızında dediği gibi diyetisyenler öğün başı veriyor benim gnde 6 dln hakkım var mesele öğün başı 2 dlm korkma yemektenbiliyorum canım bir daha yemem :) ekmek sadece kahvaltıda olmalı yoksa bu göbek nasıl gider
gzl gzl hiç üzüntü işareti yapma ama akşam keşke ayran olsaymış kaptanımmm :) burnumu da sokmasam olmaz dimi :)sabah nesfit 1 meyve
ara 15 badem
öğlen pilav üstü tavuk döner 1 meyve suyu
ara 1 bardak kefir
akşam 2 tost
ara 1 meyve
gzl canım senin menü de sınavdan geçti :) ama akşam az geldi gözüme yemeğini 4 5 kaşık yaparsan daha gzl olurBugünkü menüm
Sabah:2dilim kepekli ekmek tost domates salatalık biber
1haslanmis yumurta
2bardak acik şekersiz çay
Öğle:Saat 2gibi oldu maskarpone küçük bir dilim yaninda form çay
Ara:yeşil çay
Akşam:18gibi 2kasik Tavuklu sebze yemeği
Yoğurtlu eriste 2kaşık
Gün boyunca 3lt su
Saat 22gibi bir elma
ayyy bıkmayacağım tek şey yoğurttur benim :)))) süt iç o zaman :)menüm:
sabah:
1 yumurta
7-8 tane zeytin
biraz peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık
Öğle: yarım portakal, yarım elma (arkadaşımla paylaştım)
akşam: 2 tane tavuk baget
bol yeşillik ve ayran.
ara: 2 tane incir yaaa regl dönemine giriyorum tatlı krizi
gece: düşünüyorum yoğurttan bıktım :) ama yine yoğurt yiyecek gibiyim.
50 dk tempolu yürüyüş ve 2,5 litre su.
yarım simit olsa daha gzl olurmuş ama genel olarak gzl cnmiyi akşamlar arkadaşlar,herkes iyidir inşallah..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
bugünkü menüm
sabah
1kk peynir,4zeytin,3 çeri domates,1salatalık,şekersiz çay,2dilim tam buğday ekmeği
ara
1 galeta,sütlü neskafe
öğle
domates,salatalık,1baget,1,5kase yayla çorbası
ara
1 simit
akşam 3 kaşık yumurtalı ıspanak,yoğurt
2 litre su
açken uykun gelirse tabi benim o durumlarda gözüme uyku girmiyor vallaaa :) çok acıkırsan zorlama 1 bardak süt iç yada yoğurt yardımcı olur en kötü ihtimal 1 salatalık ye 11 kaloricik :)herkese iyi geceler açılışı ben yaptım kapanışıdamı ben yapıcam acaba
Elmamşekerime de aferin benden, menüsünü yazmış .
en geçde ben kaldım sanırım evde misafir vardı yeni gitti akşam yemeğide yiyemedim erken bastırdı sağolsun açlıkdan karnım gurulduyor ama bu saatte yersemde olmaz sabır uyuyunca geçer işallah
BU GÜNKÜ MENÜM
SABAH
1 dilim peynir 2 dilim ekmek domates
ARA
1 elma .1 br süt
ÖĞLEN
6 kaşık ıspanak yemeği.2 dilim ekmek yoüurt
ara
2 yağsız gevrek 1 dilim peynir çay
AKŞAM yokk
ARA 1 avuç erik kurusu
3.5 lt su
canım gel yardımcı olmaya çalışayım sana, bu konuyu seninle yarın bi görüşelim özelden :))
gzl gzl hiç üzüntü işareti yapma ama akşam keşke ayran olsaymış kaptanımmm :) burnumu da sokmasam olmaz dimi :)
gzl canım senin menü de sınavdan geçti :) ama akşam az geldi gözüme yemeğini 4 5 kaşık yaparsan daha gzl olur
ayyy bıkmayacağım tek şey yoğurttur benim :)))) süt iç o zaman :)
yarım simit olsa daha gzl olurmuş ama genel olarak gzl cnm
açken uykun gelirse tabi benim o durumlarda gözüme uyku girmiyor vallaaa :) çok acıkırsan zorlama 1 bardak süt iç yada yoğurt yardımcı olur en kötü ihtimal 1 salatalık ye 11 kaloricik :)
AYYY bu millet ekmekden öcü gibi korkuyor halbuki meyvenin bile fazlası zarar 1 dilim ekmekde 60 kalori 1 elmada 60 kalori ..televizyonlarda gazetelerde çıkan diyet listeleri yüzünden böyle oluyor
alt alta yaz yavrum ya nevrim döndü :))))) satler biraz karışmış ama kaçamak yok güzel afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhSabah:kahvaltıdan once maydanoz kuru.bır haslanmıs yumurta bıraz peynır zeytın domates salatalık. Bugun annemdeydım duzenlı yemek yıyemedım.kahvaltıdan 3 saat felan sonra kucuk bır tabak bol lımonlu pırasa yedım.. 15 20 dk yurudum 45 dk spora gıttım. Geldıkten bır saat sonra bır ara ogun yapıp elma yedım.aksam sekız bucukda patlıcan yemegı 2 kasık pılav bol salata bır kucuk kase yogurt yedım.kendı evın gıbı olmuyo ıste annenın evıde olsa ben bır haftadır evde 18.30 dan sonra yemıyodum....neyse boyle karman corman bı gun oldu sankı.ıyıgeceler
gzl gzl hiç üzüntü işareti yapma ama akşam keşke ayran olsaymış kaptanımmm :) burnumu da sokmasam olmaz dimi :)
gzl canım senin menü de sınavdan geçti :) ama akşam az geldi gözüme yemeğini 4 5 kaşık yaparsan daha gzl olur
ayyy bıkmayacağım tek şey yoğurttur benim :)))) süt iç o zaman :)
yarım simit olsa daha gzl olurmuş ama genel olarak gzl cnm
açken uykun gelirse tabi benim o durumlarda gözüme uyku girmiyor vallaaa :) çok acıkırsan zorlama 1 bardak süt iç yada yoğurt yardımcı olur en kötü ihtimal 1 salatalık ye 11 kaloricik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?