80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işe yarar dieti olan yokmuuuu bide eylülde tatile gitcez ne yapcam bilemiyorum ideal kilo hesaplamalarında 30 kilo fazlanız var diye çıkıyo ve obezite 1.sınıf diyo yani obezite baslangıcı gibi :..(

hoşgeldinizzz kızlarrr topikimizeee:)

işe yarar dieti olan yokmuuuu bide eylülde tatile gitcez ne yapcam bilemiyorum ideal kilo hesaplamalarında 30 kilo fazlanız var diye çıkıyo ve obezite 1.sınıf diyo yani obezite baslangıcı gibi :..(

hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlar

sabah: 1 haşlama yumurta, bir kaç kaşık yoğurt, 4 zeytin,2dlm ekmek
öğle-ikindi: misafirlikdeydim yine of hep sabote ediyorlar diyetimi :)
1 tabak dolma, 1 tabak salata
ara: 1 avuç çekirdek
bu saatten sonra son ara mı yaparım: 1 bardak süt, 1 meyve olur

sabah nesfit 1 meyve
ara 15 badem
öğlen pilav üstü tavuk döner 1 meyve suyu
ara 1 bardak kefir
akşam 2 tost
ara 1 meyve

iyi akşamlar

yeni gelenler hoşgelmişler.

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates

ara
light sütlü tatlandırıcılı kahve

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen
tavuk
salata

ara
1 dilim kek
10 badem
1 çay bardağı süt

akşam
kereviz yemeği
salata
yoğurt

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 60dk

Sabah
1 ekmek
1 yumurtadan peynirli omlet
1 bardak meyve çayı
Ara
10 fındık
1 elma
Öğle
yarım tabak sulu köfte 3 köfte 5-6 parça patates
salata
Ara
activia nın kahvaltı zamanı diye bi yoğurdundan yedim
Akşam
2 kase erişteli sebze çorbası
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal
çay
2 parça çikolata

biliyorum canım bir daha yemem :) ekmek sadece kahvaltıda olmalı yoksa bu göbek nasıl gider

canım o kadar kötüleme ekmeği diyetlerde her öğüne ekmek veriyo doktorlar genellikle
hem ekmek deyince çorbalar, pilavlar, makarnalar, patates hepsi ekmek grubuna girer

Bugünkü menüm
Sabah:2dilim kepekli ekmek tost domates salatalık biber
1haslanmis yumurta
2bardak acik şekersiz çay

Öğle:Saat 2gibi oldu maskarpone küçük bir dilim yaninda form çay

Ara:yeşil çay

Akşam:18gibi 2kasik Tavuklu sebze yemeği
Yoğurtlu eriste 2kaşık

Gün boyunca 3lt su

Saat 22gibi bir elma

menüm:

sabah:
1 yumurta
7-8 tane zeytin
biraz peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık

Öğle: yarım portakal, yarım elma (arkadaşımla paylaştım )

akşam: 2 tane tavuk baget
bol yeşillik ve ayran.

ara: 2 tane incir yaaa regl dönemine giriyorum tatlı krizi

gece: düşünüyorum yoğurttan bıktım :) ama yine yoğurt yiyecek gibiyim.

50 dk tempolu yürüyüş ve 2,5 litre su.

iyi akşamlar arkadaşlar,herkes iyidir inşallah..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

bugünkü menüm
sabah
1kk peynir,4zeytin,3 çeri domates,1salatalık,şekersiz çay,2dilim tam buğday ekmeği
ara
1 galeta,sütlü neskafe
öğle
domates,salatalık,1baget,1,5kase yayla çorbası
ara
1 simit
akşam 3 kaşık yumurtalı ıspanak,yoğurt
2 litre su

herkese iyi geceler açılışı ben yaptım kapanışıdamı ben yapıcam acaba

Elmamşekerime de aferin benden, menüsünü yazmış .

en geçde ben kaldım sanırım evde misafir vardı yeni gitti akşam yemeğide yiyemedim erken bastırdı sağolsun açlıkdan karnım gurulduyor ama bu saatte yersemde olmaz sabır uyuyunca geçer işallah

BU GÜNKÜ MENÜM
SABAH
1 dilim peynir 2 dilim ekmek domates
ARA
1 elma .1 br süt
ÖĞLEN
6 kaşık ıspanak yemeği.2 dilim ekmek yoüurt
ara
2 yağsız gevrek 1 dilim peynir çay
AKŞAM yokk
ARA 1 avuç erik kurusu
3.5 lt su

biliyorum canım bir daha yemem :) ekmek sadece kahvaltıda olmalı yoksa bu göbek nasıl gider
cıksssssss yemem yok olur mu birşey diyeyim mi canım bu sağlıklı beslenme olayında en masum şey ekmek tabiki siyah ve kararında olması şartıylaa yemeyerek kendine kötülğk edersin ist. arkadaşımızında dediği gibi diyetisyenler öğün başı veriyor benim gnde 6 dln hakkım var mesele öğün başı 2 dlm korkma yemekten

sabah nesfit 1 meyve
ara 15 badem
öğlen pilav üstü tavuk döner 1 meyve suyu
ara 1 bardak kefir
akşam 2 tost
ara 1 meyve
gzl gzl hiç üzüntü işareti yapma ama akşam keşke ayran olsaymış kaptanımmm :) burnumu da sokmasam olmaz dimi :)

gzl canım senin menü de sınavdan geçti :) ama akşam az geldi gözüme yemeğini 4 5 kaşık yaparsan daha gzl olur

ayyy bıkmayacağım tek şey yoğurttur benim :)))) süt iç o zaman :)

yarım simit olsa daha gzl olurmuş ama genel olarak gzl cnm

açken uykun gelirse tabi benim o durumlarda gözüme uyku girmiyor vallaaa :) çok acıkırsan zorlama 1 bardak süt iç yada yoğurt yardımcı olur en kötü ihtimal 1 salatalık ye 11 kaloricik :)

AYYY bu millet ekmekden öcü gibi korkuyor halbuki meyvenin bile fazlası zarar 1 dilim ekmekde 60 kalori 1 elmada 60 kalori ..televizyonlarda gazetelerde çıkan diyet listeleri yüzünden böyle oluyor

Sabah:kahvaltıdan once maydanoz kuru.bır haslanmıs yumurta bıraz peynır zeytın domates salatalık. Bugun annemdeydım duzenlı yemek yıyemedım.kahvaltıdan 3 saat felan sonra kucuk bır tabak bol lımonlu pırasa yedım.. 15 20 dk yurudum 45 dk spora gıttım. Geldıkten bır saat sonra bır ara ogun yapıp elma yedım.aksam sekız bucukda patlıcan yemegı 2 kasık pılav bol salata bır kucuk kase yogurt yedım.kendı evın gıbı olmuyo ıste annenın evıde olsa ben bır haftadır evde 18.30 dan sonra yemıyodum....neyse boyle karman corman bı gun oldu sankı.ıyıgeceler

şekerim seni ekranlarda görmek ne güzel görev başındasın bakıyorum öpüyorum seni şeker
aslında aç uyurumda sonrası kötü oluyor gece uyanıp kendimi dolabın önünde buluyorum uyku sersemi ne yediğimin pekde farkında olmadan çok yiyorum gece gece.şimdide oturdum yanımda sürahi doldup doldurup su içiyom bu gidişle 4.5 litre içmiş olucam

AYYY bu millet ekmekden öcü gibi korkuyor halbuki meyvenin bile fazlası zarar 1 dilim ekmekde 60 kalori 1 elmada 60 kalori ..televizyonlarda gazetelerde çıkan diyet listeleri yüzünden böyle oluyor

alt alta yaz yavrum ya nevrim döndü :))))) satler biraz karışmış ama kaçamak yok güzel afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhh

yoğurdun zararı olmazsa yoğurda devam :) süt sanki midede açlık hissi uyandırıyor biraz bende sonra geçiyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…