80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy sizziz yapamıyorum kuzum bu iş tek başına yapacağın birşey değil ben anladım :)))))ummahhhhhhhhhhhh yavrucum ben daha iştahlı öpüyorummm bulmuşum böyle balı öpmem mi :))) ayyy gece dolabın önü dedin de annem geldi gözümün önüne oda çok pis alışkanlık etti bu durumu gece yatamıyorum ağrısı sızısı çok var garibiminnn kalkar kalkmazzz mutfağa dalar dolabın kapısında ne bulduysa yer akşam evde ekmek vardır sabah bi bakarım anam ekmek bitmiş bazı tabaklar boş ay bide tembelll boş boş bırakır al da bi yıka derimmmm gece gece nasıl yıkayayım derrr gece gece yemeye hali var da yıkamaya yok :)))) bide uyanık lambayı da yakmıyor :))))) yakalanacam diye sabah konuşuruz mutfağa yine fare girmişdi diyeee ama lamba yakmayanlardan derizzz bi kere ben sizi rahatsız etmemek için yakmıyorum derrrr :)))) bizim evin tatlı hırsızıdırrr :))))

yoğurdun zararı olmazsa yoğurda devam :) süt sanki midede açlık hissi uyandırıyor biraz bende sonra geçiyor ama.
:)) yok canım aksine çok faydası varrrr özellikle göbek yağlarına birebirrrrrr :))) içine de maydanoz kıyy metabolizma çalışması için en etkili ilaç :))) sütü de eğer içebiliyorsan tarçınlı iç azcık tarçın atınca hem tatlı krizini çok güzel engellliyor hem tok tutuyor hemdeeeeee yağ yakıyorrrr oda tarçınla 2si bir arada oluyor yani :9

Kür:
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

sabah : 8 çiğ badem , 4 kuru erik
ara : 2 ev yapımı poğaça
öğle : 1 kase çorba , 5 sarma
ara : 1 portakal , çok çok az kabak çekirdeği
akşam : 1 kase çorba , 6 sarma , 2 dilim ekmeğe yağsız tost ve 1 bardak ayran
ara : 1 bardak y.yağlı süt
spor : 2 saat yürüyüş

akşam çok oldu gibi ama çok acıkmıştım :44:

kızlar muhabbetiniz çok hoş gözüküyo ngözüme ama yatmam gerek, yoğun bir hafta benim için, bir o kadarrda stresli ...
hepinizi koccaman öptüm , iyi geceler

cıkss canım hiç olmamışşş sabah kahvaltı yokkk ama belliki aceleye gelmiş hadi onu görmezden gelelim ara 2 poğaça hadi canın çok istedi diyelim 1 tane yeterdi, öğle hem çorba hem sarma hadi olsun diyelim poğaçanın ardından olmamış ama neyse :) akşam çorbai sarma bide tost canım benim sarmayı eleseydin keşkeee bütün gün ekmek yemişsin

bende çok kızardım babam yerdi gece ,uykudan kalkılır yemekmi yenir derdim gülme komşuna gelr başına derler ya bende de başladı 1.2 senedir bi açlıkla uyanıp yarı uyur vaziyette ne bulursam yiyorum yemesemde uyuyamıtom illa yiycem bişeler .ancak sabah pişman oluyom.:18: meğer insülin direncim varnış.ondan kalkıp yiyormuşum.şimdi ilaç alıyorumda eskisi gibi olmuyor çok nadir gece yiyom..bu gecede kendimi selpak ın filleri gibi hissediyom çok çok emici...4.5 lt yi geçtim içtikçe içesim geliyor tutmayın... beni konyada su sıkıntısı olursa sebebi benim arkadaşlar

Teşekkürler canım deniycem dediklerini iyi geceler :))

Hayırlı sabahlar kızlar..valla bana sabah olmadı hiiç uyumadım ..küçük kızım rahatsızlandı..ilk 1 yaşında hırıltılı solunum ve nefes alamamayla acile götürmüştük..o gündür bugündür üşüttüğünde geniz akıntısıyla tıkanıyor hava vermeden geçmiyor..kardeşimin çocuğunda da aynı şey olmuştu ve onlar hava aletini almışlardı bende ondan kullanıyordum..dün alet bende yoktu mecbur acile gittik 2 saat hava verildi sabaha kadarda uyumadı bana iyice yapıştı..uykusuzluktan midem bulanıyor
regl olmadım hala ya hamile değilimdir inş..
:26:

geçmiş olsun canım çocukların hastalanması çok zor yaaa. kız çocukta bronşitmi var ki acaba dr ne diyor. bide korkuyolar o aletin sesinden çok ağlıyolar. evde olsa yine zapdedilir de hastanede çok zor. canım allah seninde kızınında yardımcısı olsun

kim de var pko?bende var ve hamile kalamadığımda adet düzensizliğinden..bu kürü yaptım..işe yaradı..ama pko geçen bir hastalık değil canım sadece pko olup hamile kalamayanlar için bu kür birebir

sağol canım..1 yaşındayken hastaneyi inletmişti şimdi 2 yaşında dün acilde hava aletini kendi tutuyor..alıştı yavrum..bu hastalık çocukta ya 3 ya 7 yada 11 yaşında tamamen geçiyormuş..11 yaşında geçmezse Allah korusun astıma çeviriyormuş
bir geniz akıntısı neler yapıyor ya

ayyyy yavrum allah yardım etsin de inşallah çabuk geçsin

günyadın milet çok güzel bi gün olsun inş mutlu huzurlu sağlıklı ve bizim için bol kalori harcadığımız zyıflama yolunda daha fazla yol kattettiğimiz bir gün inş

geçmiş olsun canım her eve lazım o buhar makinasından bizde aldık kıza kaloriferden hava kuruyo sabaha kadar su içiyodu onun için almıştık benimde geniz aıntım var bebeğine allah kolaylık versin beni çok rahatsız ediyooo
ayy kız bende olmadım hala valla korkuyorum desem yalan olur geçen ayda böyle yaptı belki içtiğimiz bitki çaylarıyla falan alakası vardır inş hamiş değilizdir ya olcasakta birazdaha verelimde ondan sonra ya

günaydıııııın kızlar
günaydın canım nasıl gidiyo bebeişle aran
hoşbulduk teşekkürler
günaydın canım yenisin galiba ben kamile nasılsın inş beraberce veririz kilolarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…