Hayırlı sabahlar kızlar..valla bana sabah olmadı hiiç uyumadım ..küçük kızım rahatsızlandı..ilk 1 yaşında hırıltılı solunum ve nefes alamamayla acile götürmüştük..o gündür bugündür üşüttüğünde geniz akıntısıyla tıkanıyor hava vermeden geçmiyor..kardeşimin çocuğunda da aynı şey olmuştu ve onlar hava aletini almışlardı bende ondan kullanıyordum..dün alet bende yoktu mecbur acile gittik 2 saat hava verildi sabaha kadarda uyumadı bana iyice yapıştı..uykusuzluktan midem bulanıyor
regl olmadım hala ya hamile değilimdir inş..:26:
günyadın milet çok güzel bi gün olsun inş mutlu huzurlu sağlıklı ve bizim için bol kalori harcadığımız zyıflama yolunda daha fazla yol kattettiğimiz bir gün inş
geçmiş olsun canım her eve lazım o buhar makinasından bizde aldık kıza kaloriferden hava kuruyo sabaha kadar su içiyodu onun için almıştık benimde geniz aıntım var bebeğine allah kolaylık versin beni çok rahatsız ediyooo
ayy kız bende olmadım hala valla korkuyorum desem yalan olur geçen ayda böyle yaptı belki içtiğimiz bitki çaylarıyla falan alakası vardır inş hamiş değilizdir ya olcasakta birazdaha verelimde ondan sonra ya
günaydın canım nasıl gidiyo bebeişle aran
günaydın canım yenisin galiba ben kamile nasılsın inş beraberce veririz kilolarımızı
çok geçmiş olsunnn allah yardımcınız şifacınız olsun....Hayırlı sabahlar kızlar..valla bana sabah olmadı hiiç uyumadım ..küçük kızım rahatsızlandı..ilk 1 yaşında hırıltılı solunum ve nefes alamamayla acile götürmüştük..o gündür bugündür üşüttüğünde geniz akıntısıyla tıkanıyor hava vermeden geçmiyor..kardeşimin çocuğunda da aynı şey olmuştu ve onlar hava aletini almışlardı bende ondan kullanıyordum..dün alet bende yoktu mecbur acile gittik 2 saat hava verildi sabaha kadarda uyumadı bana iyice yapıştı..uykusuzluktan midem bulanıyor
bende yok çok şükür allahıma o yüzden tamamen geçip geçmediğini bilmiyorum ama burada çoğu arkadaşda duyuyorum o sebepden paylaşmak istedimkim de var pko?bende var ve hamile kalamadığımda adet düzensizliğinden..bu kürü yaptım..işe yaradı..ama pko geçen bir hastalık değil canım sadece pko olup hamile kalamayanlar için bu kür birebir
günaydın kamilecimmm ne güzel dilekler böylee yüreğine sağlık...günyadın milet çok güzel bi gün olsun inş mutlu huzurlu sağlıklı ve bizim için bol kalori harcadığımız zyıflama yolunda daha fazla yol kattettiğimiz bir gün inş
geçmiş olsun canım her eve lazım o buhar makinasından bizde aldık kıza kaloriferden hava kuruyo sabaha kadar su içiyodu onun için almıştık benimde geniz aıntım var bebeğine allah kolaylık versin beni çok rahatsız ediyooo
ayy kız bende olmadım hala valla korkuyorum desem yalan olur geçen ayda böyle yaptı belki içtiğimiz bitki çaylarıyla falan alakası vardır inş hamiş değilizdir ya olcasakta birazdaha verelimde ondan sonra ya
günaydın canım nasıl gidiyo bebeişle aran
günaydın canım yenisin galiba ben kamile nasılsın inş beraberce veririz kilolarımızı
Hayırlı sabahlar kızlar..valla bana sabah olmadı hiiç uyumadım ..küçük kızım rahatsızlandı..ilk 1 yaşında hırıltılı solunum ve nefes alamamayla acile götürmüştük..o gündür bugündür üşüttüğünde geniz akıntısıyla tıkanıyor hava vermeden geçmiyor..kardeşimin çocuğunda da aynı şey olmuştu ve onlar hava aletini almışlardı bende ondan kullanıyordum..dün alet bende yoktu mecbur acile gittik 2 saat hava verildi sabaha kadarda uyumadı bana iyice yapıştı..uykusuzluktan midem bulanıyor
ahhhhhh ahh şimdi herşey öyle anacımmmm hiç sağlam mal yok eskiler gibi konuşdum değil mi :) ama kötü olmuş yaaa benim bu pc de başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemişdir arada isyan ediyorrr dediğin gibi onarıma alıyor kendini açılmıyor saatlerce bekliyorum sonra bir ara düzeliyor şimdilik iki oturup bir yürüyoruz dur bakalım ama benimn ki de haksız değil çok hoyrat kullanıyorum her an kucağımdaOOOOOOOOOOOOOOOFFFFF OOOOFFFFFFFFFFFFŞU BENİM LEPTOP AMMADA SIKINTILI ÇIKTI ,BUNDAN ÖNCE 6.7 SENE KÜÇÜCÜK NETBUK KULLANDIK ÇOCUK ÇOLUK GELENİN GİDENİN ELİNDE KAÇ KERE DÜŞTÜ ÜSTÜNE BİLE BASAN OLMUŞTU ZAVALLIMA HİÇ Bİ ŞEY OLMAMIŞTI TAA Kİ BENİM KIZ SU DÖKENE KADAR, ,ÖLDÜRDÜK UZUN ÇABALARIMIZIM SONUNDA .. . ŞİMDİDE BULDUK BELAYI NE BİÇİM Bİ ŞANS GİTTİK ACER MARKA Bİ TANE ALDIK .ERTESİ GÜN RAHMETLİ OLDU .SERVİS HATALI MAL OLDUĞU İÇİM YENİSİNİ VERDİ AYNI MARKA ALMAK İSTEMEDİK ,ÜSTE PARA VERİP BUNU ALDIK NERDEN ALDIK .ÖTEKİ ADAM GİBİ ÖLDÜ KURTULDUK ,BU NE ÖLDÜ NE OLDU ..3 AY OLDU ALALI 1.5 AYINI SERVİSTE GEÇİRDİ .2 KEZ TAMİR OLDU BİKEZ DE BİLGİSAYARCI BAKTI.YİNE OLMADI ..GELDİ GELELİ BİR HATAYLA KARŞILANDI OTOMATİK ONARIMA ANIYOR YZIYOR .AMA ONARIMDA YAPAMIYOR .1 SAAT KULLANAMIYORUZ HEMEN TAK KAPATIYOR KENDİNİ..:26:.ŞİMDİ GİDEBİLİRSEM GÖTÜRÜCEM SERVİSE BIRAKICAM..DİŞLİ DEYİLİZYA BİZİ SALLAMIYORLAR.ALDIĞIMIZ YERDE TÜRKİYE ÇAPINDA KOSKOCA MAĞAZA ..NASIL OLUCAK BİLMEM KOCADA SESİNİ ÇIKAMIYOR İŞ BANA KALDI HOŞ BENDE BİŞEY YAPAMAMYA UĞRAŞCAM
OOOOOOOOOOOOOOOFFFFF OOOOFFFFFFFFFFFFŞU BENİM LEPTOP AMMADA SIKINTILI ÇIKTI ,BUNDAN ÖNCE 6.7 SENE KÜÇÜCÜK NETBUK KULLANDIK ÇOCUK ÇOLUK GELENİN GİDENİN ELİNDE KAÇ KERE DÜŞTÜ ÜSTÜNE BİLE BASAN OLMUŞTU ZAVALLIMA HİÇ Bİ ŞEY OLMAMIŞTI TAA Kİ BENİM KIZ SU DÖKENE KADAR, ,ÖLDÜRDÜK UZUN ÇABALARIMIZIM SONUNDA .. . ŞİMDİDE BULDUK BELAYI NE BİÇİM Bİ ŞANS GİTTİK ACER MARKA Bİ TANE ALDIK .ERTESİ GÜN RAHMETLİ OLDU .SERVİS HATALI MAL OLDUĞU İÇİM YENİSİNİ VERDİ AYNI MARKA ALMAK İSTEMEDİK ,ÜSTE PARA VERİP BUNU ALDIK NERDEN ALDIK .ÖTEKİ ADAM GİBİ ÖLDÜ KURTULDUK ,BU NE ÖLDÜ NE OLDU ..3 AY OLDU ALALI 1.5 AYINI SERVİSTE GEÇİRDİ .2 KEZ TAMİR OLDU BİKEZ DE BİLGİSAYARCI BAKTI.YİNE OLMADI ..GELDİ GELELİ BİR HATAYLA KARŞILANDI OTOMATİK ONARIMA ANIYOR YZIYOR .AMA ONARIMDA YAPAMIYOR .1 SAAT KULLANAMIYORUZ HEMEN TAK KAPATIYOR KENDİNİ..:26:.ŞİMDİ GİDEBİLİRSEM GÖTÜRÜCEM SERVİSE BIRAKICAM..DİŞLİ DEYİLİZYA BİZİ SALLAMIYORLAR.ALDIĞIMIZ YERDE TÜRKİYE ÇAPINDA KOSKOCA MAĞAZA ..NASIL OLUCAK BİLMEM KOCADA SESİNİ ÇIKAMIYOR İŞ BANA KALDI HOŞ BENDE BİŞEY YAPAMAMYA UĞRAŞCAM
kızına çok geçmiş olsun canım.Hayırlı sabahlar kızlar..valla bana sabah olmadı hiiç uyumadım ..küçük kızım rahatsızlandı..ilk 1 yaşında hırıltılı solunum ve nefes alamamayla acile götürmüştük..o gündür bugündür üşüttüğünde geniz akıntısıyla tıkanıyor hava vermeden geçmiyor..kardeşimin çocuğunda da aynı şey olmuştu ve onlar hava aletini almışlardı bende ondan kullanıyordum..dün alet bende yoktu mecbur acile gittik 2 saat hava verildi sabaha kadarda uyumadı bana iyice yapıştı..uykusuzluktan midem bulanıyor
dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek maydonoz peynir yumurta 10 zeytin
öğle:3 tane kuru biber dolma 1 kase mercimek çrb yoğurt
ara:2 dilim elma
akşam:3 kuru biber dolma yoğurt ve yarım kase çorba
3b yeşilçay 30 dk spor
hehe okulda herkesi yeşilçay içmeye alıştırdım erkek öğretmenlerden bile içenler var artık biz onlara değil onlar bize uysun değilmi ya
tebrik ediyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum.
hoş geldin canım aramızaaaa gel gell acayip neşeli bir grubuz bizzzzz çok memnun kalacaksın :))))merhaba bende aranıza yeni katıldım 70-79 kilo aralığında olanlarla takılıyordum ta ki bu grubu görene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?