80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun benimde 2,5 yaşında kızım var bebekliğinden beri hep hastaydı hep boğaz iltihapı geniz akıntısı içie akıyo hasta ediyo dendi birde alerji en son martın sonlarına doğru tektar hastalandı bu sefer 40 derece ateş geniz akıntısı iltihap kana karışmış kaç gün acildeydik iğnelerle iyileşti yavrum sonra doktorumuz kkb doktoruna gösterin dedi gittik geniz eti büyüktü ama daha çok büyümüş nefes alması bile mucize hemen alalım dedi aldırdık çok şükür inş. birdaha olmaz birde alerji koruma ilaçları içiyoruz şimdilik çok rahat ama bakalım

günaydın evet yeniyim ben melek memnun oldum inş. veririz canım ben diyetisyene başladım

bu arada sabah
1 bardak ılık su

2 dilim kepek ekmeği iki ufak parça b.peynir domates salatalık açık tatlandırıcılı büyük çay

ara
elma + 1 ceviz ocak öğlen işyerinde ne varsa ona göre ayarlıcam galiba

çok geçmiş olsunnn allah yardımcınız şifacınız olsun....

kim de var pko?bende var ve hamile kalamadığımda adet düzensizliğinden..bu kürü yaptım..işe yaradı..ama pko geçen bir hastalık değil canım sadece pko olup hamile kalamayanlar için bu kür birebir
bende yok çok şükür allahıma o yüzden tamamen geçip geçmediğini bilmiyorum ama burada çoğu arkadaşda duyuyorum o sebepden paylaşmak istedim

günaydın kamilecimmm ne güzel dilekler böylee yüreğine sağlık...

sanada hayırlı sabahlar geçmiş olsun allah şifa versin .benimde büyük kız2 yaşında astım bronşit olmuştu azmı hastanelerde yattık bilirim o sıkıntıyı hele çocuğun çektiği ızdırap anneyi mahvediyor ..işallah atlatır canım.

OOOOOOOOOOOOOOOFFFFF OOOOFFFFFFFFFFFF ŞU BENİM LEPTOP AMMADA SIKINTILI ÇIKTI ,BUNDAN ÖNCE 6.7 SENE KÜÇÜCÜK NETBUK KULLANDIK ÇOCUK ÇOLUK GELENİN GİDENİN ELİNDE KAÇ KERE DÜŞTÜ ÜSTÜNE BİLE BASAN OLMUŞTU ZAVALLIMA HİÇ Bİ ŞEY OLMAMIŞTI TAA Kİ BENİM KIZ SU DÖKENE KADAR,,ÖLDÜRDÜK UZUN ÇABALARIMIZIM SONUNDA ... ŞİMDİDE BULDUK BELAYI NE BİÇİM Bİ ŞANS GİTTİK ACER MARKA Bİ TANE ALDIK .ERTESİ GÜN RAHMETLİ OLDU .SERVİS HATALI MAL OLDUĞU İÇİM YENİSİNİ VERDİ AYNI MARKA ALMAK İSTEMEDİK ,ÜSTE PARA VERİP BUNU ALDIK NERDEN ALDIK .ÖTEKİ ADAM GİBİ ÖLDÜ KURTULDUK ,BU NE ÖLDÜ NE OLDU ..3 AY OLDU ALALI 1.5 AYINI SERVİSTE GEÇİRDİ .2 KEZ TAMİR OLDU BİKEZ DE BİLGİSAYARCI BAKTI.YİNE OLMADI ..GELDİ GELELİ BİR HATAYLA KARŞILANDI OTOMATİK ONARIMA ANIYOR YZIYOR .AMA ONARIMDA YAPAMIYOR .1 SAAT KULLANAMIYORUZ HEMEN TAK KAPATIYOR KENDİNİ..:26:.ŞİMDİ GİDEBİLİRSEM GÖTÜRÜCEM SERVİSE BIRAKICAM..DİŞLİ DEYİLİZYA BİZİ SALLAMIYORLAR.ALDIĞIMIZ YERDE TÜRKİYE ÇAPINDA KOSKOCA MAĞAZA ..NASIL OLUCAK BİLMEM KOCADA SESİNİ ÇIKAMIYOR İŞ BANA KALDI HOŞ BENDE BİŞEY YAPAMAMYA UĞRAŞCAM

ahhhhhh ahh şimdi herşey öyle anacımmmm hiç sağlam mal yok eskiler gibi konuşdum değil mi :) ama kötü olmuş yaaa benim bu pc de başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemişdir arada isyan ediyorrr dediğin gibi onarıma alıyor kendini açılmıyor saatlerce bekliyorum sonra bir ara düzeliyor şimdilik iki oturup bir yürüyoruz dur bakalım ama benimn ki de haksız değil çok hoyrat kullanıyorum her an kucağımda

canım benim benim tel bir kaç ay önce kargoda parçalandı teknosa göndermişti servise bizi iki ay oyaladılar eşim en sonunda dayanamadı tüketici hakem heyetine verdi. bir hafta sonra mahkemeniz sonuçlandı tlf fatura tutarı ödenecek diye. haberin olsun git mağzaya deki eğer sorunu halledemiyosanız gidiyom heyete haberiniz ola. sonra seni kale almayacaklar muhtemelen hiç beklemeden git. bizim bilgisayarda acer ama hiç sorun çıkmadı şükür. tek sorun çocuklar tuşlarının bazı dişlerini kırdı. 3 tuş havalanıyo yerinden. onun dışında süper bi makine. tabi elektroniğin şans meselesi olduğunu düşünüyorum.

kızına çok geçmiş olsun canım.

dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek maydonoz peynir yumurta 10 zeytin

öğle:3 tane kuru biber dolma 1 kase mercimek çrb yoğurt

ara:2 dilim elma

akşam:3 kuru biber dolma yoğurt ve yarım kase çorba

3b yeşilçay 30 dk spor

hehe okulda herkesi yeşilçay içmeye alıştırdım erkek öğretmenlerden bile içenler var artık biz onlara değil onlar bize uysun değilmi ya

tebrik ediyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum.

Kıslarr napıyosunuz ) oglumun tıyatro gosterısı vardı yıne ara yıyemeden oglen yemegımı yıcem.dıet yapıyosan dısarı cıkmayacaksın arkadas...

merhaba bende aranıza yeni katıldım 70-79 kilo aralığında olanlarla takılıyordum ta ki bu grubu görene kadar

Selam kızlar bir şey sorcaktım size :)
Ben de adet düzensizliği var 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Acaba bu hap kilo vermeyi etkiliyor mu? Doktor 6 ay kullan demişti. Hep olumsuz yorumlar okudum kilo yapıyor diye. Bilgisi olan yazsın lütfen 😊

iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyidir umarım
bugünkü menüm
sabah 2dilim çavdar ekmeği,3 çeri domates,1salatalık,1 yumurta,peynir,4 zeytin,şekersiz çay
ara 1 nescafe 4 kuru erik
akşam 5 de 6 kaşık pırasa,1 kase yoğurt
akşam 8 de 3 köfte,2 .domates,biraz maydonoz,2 dilim ekmek
şimdi soda
2 litre su

benim küçük oğlan 12 den önce yatmıyor sabah geç kalkıyor.erken kahvaltı edemiyorum çünkü o uyurken bende uyuyorum yoksa bütün gün çok yoruluyorum.biraz düzenli yesem iyi olur.spor yapmam lazım ama hep erteliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…