tşk ederm.sadece şunu anlıyamadım senin aldıkların hariç diğerleri karışım olarakmı satılıyo?
herkezi çok özledim zor günler gecirdim ardından saglık sorunları derken ameliyat oldum bitti ve iyileştim sayılır az kaldı pazartesiden sonra her günlük menümle aranızdayım cok özledım herkezi ve diyet yapmayı bile salık cok önemli kızlar
yaa tabii çok canımm ayda 10 kilo vermişde belki 100 kilonun üstündedir bilemiyorum ilaç damı aldı acaba ...ben 3 ayda verdiğini görmedimde ondan dedim niye şaşırdın diye bende şaşırdım şimdi .:26:.ama maşallah sede çok iyi vermişsin46 günde çok mu spor yapıyon
geçmiş olsun canım hoşgeldinherkezi çok özledim zor günler gecirdim ardından saglık sorunları derken ameliyat oldum bitti ve iyileştim sayılır az kaldı pazartesiden sonra her günlük menümle aranızdayım cok özledım herkezi ve diyet yapmayı bile salık cok önemli kızlar
geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrarherkezi çok özledim zor günler gecirdim ardından saglık sorunları derken ameliyat oldum bitti ve iyileştim sayılır az kaldı pazartesiden sonra her günlük menümle aranızdayım cok özledım herkezi ve diyet yapmayı bile salık cok önemli kızlar
Gunaydın ıkı tane cocukla nereye uyuyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?