- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Selam kızlar bir şey sorcaktım size :)
Ben de adet düzensizliği var 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Acaba bu hap kilo vermeyi etkiliyor mu? Doktor 6 ay kullan demişti. Hep olumsuz yorumlar okudum kilo yapıyor diye. Bilgisi olan yazsın lütfen 
nerelerdesin yaaa??uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet...ya su cakma duyumun insaat islerinden hic Zaman bulamadim...aksam eve gelince direkt yataga gidiyordum yorgunluktan.fayanslarida hallettim...7 sülaleye nam salmisim ne Yaman gelin bilmedigi birsey yok diye..kendimle vede ailemle gurur duyuyorum valla..coku ukala oldum nedir
canım menün mükemmel..yalnız kibrit kutusu gibi ölçü bildiren cümleleri kullanmayalım derim..benim menüm
SABAH
kibrit kutusu kadar bey.pey.
1haşlanmış yumurta
4tane zeytin
şekersiz açık çay
1dilim kepek ekmeği
1 domates 1 salatalık
ARA ÖĞÜN
1elma
ÖĞLE
yoğurtlu semizotu salatası
tavuk sote
ARA ÖĞÜN
4tane yulaflı bisküvi
AKŞAM
Kereviz yemeği
Semizotu salatası
ARA ÖĞÜN
Avuç içi kadar kuru üzüm
canım menün mükemmel..yalnız kibrit kutusu gibi ölçü bildiren cümleleri kullanmayalım derim..
valla cok haklisn kiz..kic buacidan düsünmemistim..bu herif basli basinanam salma sebebinerelerdesin yaaa??
maşallahın var canım..senin nam salman için kocan başlıbaşına yeter bile..beslenme ve spor ne durumda???
herkezi çok özledim zor günler gecirdim ardından saglık sorunları derken ameliyat oldum bitti ve iyileştim sayılır az kaldı pazartesiden sonra her günlük menümle aranızdayım cok özledım herkezi ve diyet yapmayı bile salık cok önemli kızlar
valla bizim büyük isler bitti..bir kapilari kaldi taktiracak..oda daha hazirlanmamis....bir ay sonrad mutfagi gelecek...baskadaisi kalmadi..bundan sonra esya tasiyacaklar...yani eskisi Kadar SIK orada olmama gerek yok..gün icinde ugrar yoklarim tamamdir:)) ay kiz gecen bunlar bizi yemege götürdüler ya olda dönüyorduk...cakma uyum dediki ya siz tasindiginizda biz hic yardim etmedikmi ne hic hatirlamiyorum siz nasil tasindiniz ne is yaptiniz diye...bende dedimki yok bize kimse yardim etmedi..esim isten geliyordu gece yarisina kadarda evimizde calisiyorduk...herseyi kendi basimiza yaptik dedim...Allah Allah ben niye hatirlamiyorum dedi..yoksa küsmüydük dedi..döndüm yüzün baktim..biz hic küsmedikki dedim...ama mahcup olmasin diyede dedim ki huseyin iste geldikce tasiyorduk esyayi..evin kagidini laminatini gecelere kadr yapiyorduk..o yüzdendir dedim..esim önde araba sürüyord..birden demezmi niye öyle söylüyorsun hafta sonlarida hep calistik..bize yemek yapan bile olmadi diye....duyuuuum hoş geldin kız naptınız bitmedi mi bu inşaat vallahi ben bıktım bu inşaattan allah size yardım etsin yani. rezil oldun be güzelim sen de çocukların da kocanı saymıyorum o rezil olursa olsun müstehak
bu sabah eşim beni uyandırmamış oğlanı hazırlamış yedirmiş göndermiş. saat 9.30 a kadar da hiç çağırmadı. çok mutlu etti bu hareketi beni. bu sabah nihayet 83 altını gördüm şişlikleri atıyom sanırım. kaç gündür wc ye doğru düzgün gidemiyodum akşam nolduysa meyvelere saldırdım sanırım onlar yüzünden rahatladı bağırsaklarım. yalnız hiç bişe yemek istemiyorum sadece yayla çorbası istiyorum eşim sürekli yap iç diyo bu seferde ondan başka bişe yemem biliyorum.dün komşum kısır yapmıştı normalde çok yerdim bu sefer zorla yedim midem almadı.
canım regl döneminde tatlı isteği çok normal ama bunu tarçınla bastırabilirsin,sütüne yoğurduna toz tarçın kullanırsan tatlı isteğini bastıracaktır ,hem tarçın çok faydalı kan şekerini de düzenliyor ve tatlı krizlerine girmiyorsun.bitki çaylarında da çubuk tarçın kullanabilirsin.oooohhhhhhhhhhh!!!!!!
çok şükür regl oldum..hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım..ama gerginlik hat safhada..birazdan papatya çayı içeceğim..
çocuğu olan hatunlar tabiki uyuyamaz..okula yolladıktan sonra tekrar uyuyanlar var..ben kocişi erken yolluyorum çocuklar uyuyo oluyor ama ben uyandım mı tekrar yatamam..
kızlar canım tatlı istiyor papatya çayımın yanında kuru kayısı ve incir yerim artık..yarın tartı ne gösterir bilmem yarına regl bitmiş olacaktı gecikmeseydi..artık haftaya cuma eksileri bekliyorum ama yarında artı çıkmayacağım inş.
hoşbuldum canımyoklugumda yeni rkadaslargelmis...hosgelmisler sefa getirmisler..insallah hepberaber citir pitir incecik oluruz...
ayy ne güzel olmuşsun ya darısı başıma ben hala olmadım 1 hafta geçti neredeyse bugün eve gidince bi test basri yapayım gerçi insan kendini biliyo hamile olunca ama neyse içim rahat etsin dimi o kadar su içiyrm yediklerime dikkat ediyrm ama olmuyo olmuyo 72.5 u gösteriyo tartı olsam ne kadar mutlu olcm anlatamam bu haftada çanta yiycez galiba adaletmi bu o kadar tepin uğraş yeme bide artı çık yaaaaaaaaaaoooohhhhhhhhhhh!!!!!!
çok şükür regl oldum..hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım..ama gerginlik hat safhada..birazdan papatya çayı içeceğim..
çocuğu olan hatunlar tabiki uyuyamaz..okula yolladıktan sonra tekrar uyuyanlar var..ben kocişi erken yolluyorum çocuklar uyuyo oluyor ama ben uyandım mı tekrar yatamam..
kızlar canım tatlı istiyor papatya çayımın yanında kuru kayısı ve incir yerim artık..yarın tartı ne gösterir bilmem yarına regl bitmiş olacaktı gecikmeseydi..artık haftaya cuma eksileri bekliyorum ama yarında artı çıkmayacağım inş.
uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet...ya su cakma duyumun insaat islerinden hic Zaman bulamadim...aksam eve gelince direkt yataga gidiyordum yorgunluktan.fayanslarida hallettim...7 sülaleye nam salmisim ne Yaman gelin bilmedigi birsey yok diye..kendimle vede ailemle gurur duyuyorum valla..coku ukala oldum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?