80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HOŞGELDİN KADINIM

…

Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
... ayağını basdın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...

Hoş geldin kadınım benim hoş geldin. GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR

Kilolu olmak adet düzensizliğini artırıyor malesef d. kontrol ilacı kullanmak zorundayız fakat uzun süre kullanınca yumurtalıklar tembeleşip görevlerini unutuyorlar.Aslında herşeyin başı stres.Stres adet düzenini de bozuyor.Bence haplarını kullanmaya devam et 6 ay boyunca ama yediğine dikkat et çünkü bu haplar çabuk kilo aldırıyor geç kilo verdiriyor spor yapmayı da unutma.Hap tek başına kilo aldırıcı değil dikkat etmezse aldırıyor.

uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet...ya su cakma duyumun insaat islerinden hic Zaman bulamadim...aksam eve gelince direkt yataga gidiyordum yorgunluktan.fayanslarida hallettim...7 sülaleye nam salmisim ne Yaman gelin bilmedigi birsey yok diye..kendimle vede ailemle gurur duyuyorum valla..coku ukala oldum nedir

oooohhhhhhhhhhh!!!!!!
çok şükür regl oldum..hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım..ama gerginlik hat safhada..birazdan papatya çayı içeceğim..
çocuğu olan hatunlar tabiki uyuyamaz..okula yolladıktan sonra tekrar uyuyanlar var..ben kocişi erken yolluyorum çocuklar uyuyo oluyor ama ben uyandım mı tekrar yatamam..
kızlar canım tatlı istiyor papatya çayımın yanında kuru kayısı ve incir yerim artık..yarın tartı ne gösterir bilmem yarına regl bitmiş olacaktı gecikmeseydi..artık haftaya cuma eksileri bekliyorum ama yarında artı çıkmayacağım inş.

benim menüm
SABAH
kibrit kutusu kadar bey.pey.
1haşlanmış yumurta
4tane zeytin
şekersiz açık çay
1dilim kepek ekmeği
1 domates 1 salatalık
ARA ÖĞÜN
1elma
ÖĞLE
yoğurtlu semizotu salatası
tavuk sote
ARA ÖĞÜN
4tane yulaflı bisküvi
AKŞAM
Kereviz yemeği
Semizotu salatası
ARA ÖĞÜN
Avuç içi kadar kuru üzüm

nerelerdesin yaaa??
maşallahın var canım..senin nam salman için kocan başlıbaşına yeter bile..beslenme ve spor ne durumda???

canım menün mükemmel..yalnız kibrit kutusu gibi ölçü bildiren cümleleri kullanmayalım derim..

nerelerdesin yaaa??
maşallahın var canım..senin nam salman için kocan başlıbaşına yeter bile..beslenme ve spor ne durumda???
valla cok haklisn kiz..kic buacidan düsünmemistim..bu herif basli basinanam salma sebebi ne beslenmemi spormu....oda ne..saka saka..bir haftadir Sabah 9 aksam 8 insaattayim..vall bu hafta yaklasik 40 metrekarelik alani fayans yaptim..bir aya baldirlarim bir ara kollarim hamladi..aslinda spor yerli yerinde oldu..diete gelince normal yedim..airiya kacmadim..ama hafta ici bir aksam bizi restoranta götürdüler...tavuk sis söyledim tabagida sildim süpürdüm..yaniorada bir taskinlik oldu sanirim tartida gecen haftaya göre degisim yok..sanirim bu hafta canta yemeyecegim.tabi kaptan beni listeyealirsa..malum bir haftadir menü yazmadim:18::18::18::18:

yoklugumda yeni rkadaslargelmis...hosgelmisler sefa getirmisler..insallah hepberaber citir pitir incecik oluruz...

hoş geldin canım geçmiş olsun umarım şikayetlerin azalmıştı. seni yeniden burda görmek güzel

duyuuuum hoş geldin kız naptınız bitmedi mi bu inşaat vallahi ben bıktım bu inşaattan allah size yardım etsin yani. rezil oldun be güzelim sen de çocukların da kocanı saymıyorum o rezil olursa olsun müstehak

bu sabah eşim beni uyandırmamış oğlanı hazırlamış yedirmiş göndermiş. saat 9.30 a kadar da hiç çağırmadı. çok mutlu etti bu hareketi beni. bu sabah nihayet 83 altını gördüm şişlikleri atıyom sanırım. kaç gündür wc ye doğru düzgün gidemiyodum akşam nolduysa meyvelere saldırdım sanırım onlar yüzünden rahatladı bağırsaklarım. yalnız hiç bişe yemek istemiyorum sadece yayla çorbası istiyorum eşim sürekli yap iç diyo bu seferde ondan başka bişe yemem biliyorum.dün komşum kısır yapmıştı normalde çok yerdim bu sefer zorla yedim midem almadı.

valla bizim büyük isler bitti..bir kapilari kaldi taktiracak..oda daha hazirlanmamis....bir ay sonrad mutfagi gelecek...baskadaisi kalmadi..bundan sonra esya tasiyacaklar...yani eskisi Kadar SIK orada olmama gerek yok..gün icinde ugrar yoklarim tamamdir:)) ay kiz gecen bunlar bizi yemege götürdüler ya olda dönüyorduk...cakma uyum dediki ya siz tasindiginizda biz hic yardim etmedikmi ne hic hatirlamiyorum siz nasil tasindiniz ne is yaptiniz diye...bende dedimki yok bize kimse yardim etmedi..esim isten geliyordu gece yarisina kadarda evimizde calisiyorduk...herseyi kendi basimiza yaptik dedim...Allah Allah ben niye hatirlamiyorum dedi..yoksa küsmüydük dedi..döndüm yüzün baktim..biz hic küsmedikki dedim...ama mahcup olmasin diyede dedim ki huseyin iste geldikce tasiyorduk esyayi..evin kagidini laminatini gecelere kadr yapiyorduk..o yüzdendir dedim..esim önde araba sürüyord..birden demezmi niye öyle söylüyorsun hafta sonlarida hep calistik..bize yemek yapan bile olmadi diye.... normalde onlari bana savunurdu hep..bu sefer tam tersini yapti..onlari eve biraktiktan sonra dedmki niye öyle söyledin ayip oldu ..yptiklarimizi baskalkiyormusuz gibi oldu dedim..bana dediki niye baskalkma olsunki bilsinler...sende daha yok gece is yapiyorduk diyorsun...otlarin arasinda yedigimiz yemekleri unuttunmu..bir tas corbadami yapamiyorlardi.. yani sok üstüne soka girdim anlayyacagin....dedim ben mahcup olmasinlar diye gece dedim ..ikimizde sustuk kaldik...nasil ama Adam oluyormu dersin kiz

ay ne güzel ne güzel..benim odunda bu günlere tutturdu beke yapalim baglatalim rahat edelim diye....esasinda icten ice istemiyorda degilim ama huzurum yokki anam bacim ekstra sitresi nasil cekecegim ben

kizlar biraz islerim var..yatakodasini temizleyecegim..carsaflari degismem lazimki iin en iskenceli tarafida o zaten..bizim yataksu yatagi...yni o carsafin kenarini yatagin altina koyana Kadar kater icinde kaliyorum..ee her yatakta yarim tona yakin suvar yani var düsün gerisini:18::18::18::18::18: normalde hftada bircarsaf degisirim..ama benim bu yataga gelince ne yalan diim 2 haftayida buluyor degistigim carsaf...cok zor ya üseniyorum degismeye..tirnaklarim aciyor degisene Kadar..oy oy bitireyimdeburtulayim bu iskenceden simdilik...sonra gene gelirim..beni özleyin anacim

canım regl döneminde tatlı isteği çok normal ama bunu tarçınla bastırabilirsin,sütüne yoğurduna toz tarçın kullanırsan tatlı isteğini bastıracaktır ,hem tarçın çok faydalı kan şekerini de düzenliyor ve tatlı krizlerine girmiyorsun.bitki çaylarında da çubuk tarçın kullanabilirsin.

yoklugumda yeni rkadaslargelmis...hosgelmisler sefa getirmisler..insallah hepberaber citir pitir incecik oluruz...
hoşbuldum canım

Son düzenleme:
ayy ne güzel olmuşsun ya darısı başıma ben hala olmadım 1 hafta geçti neredeyse bugün eve gidince bi test basri yapayım gerçi insan kendini biliyo hamile olunca ama neyse içim rahat etsin dimi o kadar su içiyrm yediklerime dikkat ediyrm ama olmuyo olmuyo 72.5 u gösteriyo tartı olsam ne kadar mutlu olcm anlatamam bu haftada çanta yiycez galiba adaletmi bu o kadar tepin uğraş yeme bide artı çık yaaaaaaaaaa

hoşgeldin kuzum nasılsın maşallah seninde bilmediğin yok ha böyle olursan tabi nam salarsın

[h=2]ZAYIFLAMAK İÇİN MOTİVASYON ŞART!...[/h]Günümüzde pek çok kişi zayıflama uğruna bir yolculuğa çıkıyor. Elbette bu yolculukta amaç sağlıklı olabilmek ve doğru beslenme alışkanlıkları edinmek için her bireyin kendi genetik, biyolojik ve sosyal yapısına uygun beslenme programlarını bir uzman kılavuzluğunda uygulamaya çalışmasıdır. Bu hedefe yönelik başarımızın bir uzmana giderek uygun beslenme programlarını edinip uymanın yanında motivasyonumuza da paralel olduğunun unutulmaması gerekiyor.
Bir gecede karar almayın
En kısa tanımı ile motivasyon, bir amacı gerçekleştirmek için belli miktarda çaba harcamaya istekli olmak demektir. Motivasyon bir şeyi yapmak istememizi sağlayan, içimizden gelen arzu ve güçtür. Bir şeyleri zorla da olsa yapabiliriz ancak yapmayı istemek ayrı bir durumdur. Kimse içimizdeki yapma isteğini, arzusunu zorla uyandıramaz.

İsteyerek yaptığımız her şeyden zevk alır ve kendimizi iyi hissederiz. Bunun sonucunda da verimli sonuçlar gelir. O halde her şeyde olduğu gibi zayıflama diyetleriyle başarılı sonuçlara ulaşmak için de motivasyonun önemi açıktır.
Kilo vermek bir gecede karar verip uygulanacak bir şey değildir. Bir uzman eşliğinde verilen beslenme programına bağlı kalmak çok önemlidir. İşin başında büyük bir heyecan ve kararlılık içindeyken, çok geçmeden mazeretler bulmaya veya şikayet etmeye başlarız. Daha ne olduğunu anlamadan, bir de bakarız ki başladığımız noktaya dönmüşüz. Bu durumla karşılaşmamak için motivasyon sağlanması gerekir. Motivasyon için de yapılması gereken istek uyandırmaktır.

Motivasyonun sağlanabilmesi için öncelikle olumsuz düşüncelerden arınma gerekir. Sizi iyi sonuçlara götürecek olumlu düşüncelere yönelmelisiniz. Daha sonra kilo vermek için kendinize bir hedef belirlemeli ve o hedefe nasıl ulaşacağınıza dair makul ve kısa vadeli küçük hedefler koymalısınız. Çünkü ulaşılması çok zor bir kilo verme hedefi vazgeçmenize neden olabilir. Çok kolay bir hedef ise size bir şey kazandırmaz. Başlangıçta, hızla ulaşabileceğiniz ılımlı hedefleriniz olsun. Mesela, tam yağlı yerine yarım yağlı süt için. Daha sonra iddianızı yükseltip yağsız süte geçin.
Bir diğer motivasyon yöntemi de yerine koyma olarak isimlendirilebilir.

Kendinize gerçekçi olmayan sınırlamalar getirerek zalimce davranmak yerine makul olmaya çalışın. Yemek istediğiniz çikolata ve hamur işleri vb. yerine ara öğünlerinize masum tatlılar ve besin değeri yüksek, sizi tatmin edebilecek besinler koymaya çalışın. Böylece, ileride bir suçluluk duygusu ile baş başa kalmaz, kendinizi mutlu hissettiğiniz ve olumlu sonuçları bizzat gördüğünüz için motivasyonunuzun artmasını sağlarsınız.
Hayat tarzı hedefleyin
Başka bir nokta ise yanlış şartlandırmadır. Kendinizi "Bu hafta iki kilo vereceğim" diye şartlandırıp bu şekilde hedef belirlerseniz, bu tam tersine motivasyonunuzun azalmasına neden olur. Her gün tartının üzerine çıkar, "Acaba bugün kaç gram gitti?" diye bakar ve bunu takıntı haline getirirsiniz. Bunun yerine kendinizi davranışsal hedeflere odaklayın. "Bu hafta her gün yürüyeceğim" veya "Öğünlerimi atlamayacağım" gibi. Unutmayın her şeyden önce sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için doğru beslenme şeklini hayatınıza sokmaya ve uygulamaya çalışıyorsunuz. Bu süreçte de hedefleriniz sadece kilo vermek değil, devam ettirebileceğiniz bir hayat tarzını uygulamaya sokmak olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…