80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah en kısa zamanda olursun canım..hem fizyolojik hem psikolojik sıkıntı yaa:18:

ya biliyorum da beni kesmedi..öğle yemeğimden sonra delirdim iyice evde çikolata vardı ağzımı sürmedim gittim sütlü tatlı aldım ve yedim..iyi geldi

hosbulduk canim..bilmedigim fayans vardi onuda ögrendim..kiz benim bu eller nede üzel mala tutarmis böyle yani ukalaliginda b kadari olur degilmi...saka bir yanada bayildim kiz ben bu mala kullanma isine..yani evi yikip yenidenmi yapsam ne

ee sende ne var n yok..kocisle aran nasil halledebildinmi problemleri?

iyi bakalım şimdilik yine gitti ama artık ben sallamyrm çünkü galiba gerçekten bu adam hasta ben attı diyodum ama hala aynı rahatsızlık devam edyr napayım böle kabul etcez artık ama geçen bana şey diyo sen geç geliyn akşam kız rahat vermiyo uyumuyo görüşemyz haftasonuda ben gidiyrm beraber vakit geçiremyz diyo bende yapck bişey yok ben çalışma saatlerimi değiştiremem ama sen gezme saaatlerini değiştirebilrsn dedim bozuldu benii anlamak istemysn diyo sürekli bende artık bumeseleyi konuşmak istemyrm oluruna bıraktım bana bağlı seviyo biliyrm ama evde duramıyo artık bıkana kadar bişi demycmzaten onun benden en korktuğu şey susmamdır bende susuyrm nereye varırsa artık varsın önemsemyrm

aaaaaaaaaaa duyumum gelmiş biricik ablam gelmişş iki gözüm gelmiş hoş gelmişşş sefalar getirmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
1 elma
3 ceviz
1 bardak süt
Öğle
3 köfte
1 tabak kepekli yağsız makarna
1 sivri biber
1 kase cacık
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
2 kase erişteli sebze çorbası
Ara
1 portakal
10 tane kuru siyah üzüm
yeşil çay

Sabah:k flakes. Ara:yok. Oglen:bır tabak bulgur pılavı cacık. Ara:bır elma. Aksam:5 6 kasık sebze yemegı. 4 5 kasık yogurt 5 6 tane sarma 1 dılım ekmek. Aksam yemegınden sonra yarım portakal.ıkı sarma ( kızlar cokmu yemısım?

herkese iyi akşamlar
bu günkü menüm
sabah
2 dil.ekmek
1 dil. peynir
domates
ara
1 greyfut
1 havuç
ögle
7 yemek k ıspanak yemegi
2 dil.ekmek
akşam
2 dil.ekmek
yogurt
ara
1greyfut
1 havuc
3.5 l su

kaç gündür gelemiyorum kızlar biraz rahatsızdım boğazlarım acıyordu
üstelik uykusuzdum iki gündür uyuyorum hiç bir iş yapmadan
menülerimi bile yazamadım kaptanım 3 günlük menü yazıyorum beni listeden atmayasın sakın
bugün geçmiş yapamadım kusura bakmayın
inşallah herşeyler yolundadır herkes için

Salıgünü:
Sabah: 1 tost, çay
Ara: Bir avuç fındık, kuru üzüm, Türk kahvesi
Öğle: Bulgur pilavı, pırasa, 1 baget ayran
Ara: yok
Akşam: Saç kavurma, bulgur pilavı, yoğurt
Ara: Yok

Dün:
Sabah: Peynir, zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber, kepek ekmek
Ara: Türk kahvesi, diyet bisküvi
Öğle: 1 kase çorba, bulgur pilavı, tavuk
Ara: Yok
Akşa: Fırında soğanlı patatesli yemek, ayran

Bugün:
Sabah: 1 sucuklu kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: 1 fincan neskahve
Öğle: 1 tost, çay
Ara: 2-3 çilek
Akşam: 1 kase yayla çorba, 1 tabak kuru fasulye, pilav, salata
Ara: azıcık çekirdek, 1 gofret

geçmiş olsun canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Müsaade varmı
Kilolarınız benimkinden farklı ama aranıza katılan çok sevdiğim bir arkadaşım var ( Xay )
Eğer sakıncası yoksa arada gelip sizlere bir selam verip ufakta olsa sizlerden belki ufak tüyolar alırım diye düşünmüştüm tabi canım arkadaşımıda görmek ve takip etmek isterim

Hepinize başarılar
Darısı benimde başıma

geçmiş olsun canım..hava şartları malum..herkeste bir kırgınlık söz konusu..bahar yorgunluğu diyelim..

bugünkü menüm
sabah
1 bardak greyfurt suyu
simit
omlet
zeytin
süt
ara
leblebi
kayısı
öğle
kurubaklagil
1 d.t.b.ekmek
salata
yoğurt
ara
sütlü tatlı
akşam
1 kabak dolma
azıcık kurubaklagil
salata yoğurt
ara
şekersizle çay 1 bisküvi

1 bardak greyfurt suyu

oy oy cecoşum gelmişşş
hoşgeldin tatlım,müsade senin ne demek
hrm bi kaç kilocuktan bişi olmaz
hem sende çok güzel kilolar verdin,deneyimlerinden keyifle faydalanılacaktır
inşallah 80 70 60 derken çıtırcık olcaz
gel yamacıma cecoşum azcık sıkışırız sonra sığarız

iyi akşamlar

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz

ara
kahve

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen
tavuk
salata

ara
1 dilim kek
10 badem
1 çay bardağı süt

1 bardak zencefilli kür

akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70 dk

Hoşbulduk canım

Kız ağzın bal yesinde patır patır kilo ver yinede emi
İnşallah çıtır moduna da gireceğiz inşallah.

Bu arada benimki ikinci kıskançlık krizini yaşadı bugün yine spora giderken baya kısa kollu bir tshirt giymiştim ( hani kolsuza yakınlardan ) adam krize girdi beline bağladığın hırkayı üzerine giy bakıyorlar sana diye kendimi bir an hakikaten çıtır gibi hissettim
Hiiiiiiiiççç kusura bakma işim olmaz diyince iyice kudurdu dedim baştan söylim iyice zayıflayınca onu giyemezsin bunu giyemezsin yapamazdın anam demezmi asıl o zaman derim şimdi bile bakıyorlar diye Dedim işi inada bindirme valla straplez giyer mahallede dolanırım biliyor tabi inadımı aman sen zayıflada ne giyersen giy dedi

Not: bir ara post kutunu bir boşaltırsan sevinirim deminden beri mesaj atacağım bumerang gibi geri geliyor

Kizlar topikinizi mesgul ettitgim için çok özür. bi arkadasa bakip çikacaktım...

xayim menün super..

cecosum dikat et kilo verdiktçe evdeki vahimet artiyor....

Son düzenleme:

Gelmiş geçmiş olsun canim inşallah şimdi iyidirsin

selam kızlar nasılsınız şu cumartesiyi bi atlatsam rahatlıycam yaaaa
yarın istanbula gidiyoruz sınav bahanesiyle kardeşimi de görücem:) yarın aynı zamanda bildirim günü çalışın hatunlar çalışın:)
menümü de yazayımm

sabah nesfit
ara yok
öğle yarım kepçe çorba 1 büyük ama ince köfte 1 dilim ekmek
ara 15 badem
ara 1 bardak kefir
akşam az yağlı omlet 1 dilim ekmek peynir domates
ara 1 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…