inşallah en kısa zamanda olursun canım..hem fizyolojik hem psikolojik sıkıntı yaa:18:ayy ne güzel olmuşsun ya darısı başıma ben hala olmadım 1 hafta geçti neredeyse bugün eve gidince bi test basri yapayım gerçi insan kendini biliyo hamile olunca ama neyse içim rahat etsin dimi o kadar su içiyrm yediklerime dikkat ediyrm ama olmuyo olmuyo 72.5 u gösteriyo tartı olsam ne kadar mutlu olcm anlatamam bu haftada çanta yiycez galiba adaletmi bu o kadar tepin uğraş yeme bide artı çık yaaaaaaaaaa
hoşgeldin kuzum nasılsın maşallah seninde bilmediğin yok ha böyle olursan tabi nam salarsın
ya biliyorum da beni kesmedi..öğle yemeğimden sonra delirdim iyicecanım regl döneminde tatlı isteği çok normal ama bunu tarçınla bastırabilirsin,sütüne yoğurduna toz tarçın kullanırsan tatlı isteğini bastıracaktır ,hem tarçın çok faydalı kan şekerini de düzenliyor ve tatlı krizlerine girmiyorsun.bitki çaylarında da çubuk tarçın kullanabilirsin.
hoşbuldum canım
ayy ne güzel olmuşsun ya darısı başıma ben hala olmadım 1 hafta geçti neredeyse bugün eve gidince bi test basri yapayım gerçi insan kendini biliyo hamile olunca ama neyse içim rahat etsin dimi o kadar su içiyrm yediklerime dikkat ediyrm ama olmuyo olmuyo 72.5 u gösteriyo tartı olsam ne kadar mutlu olcm anlatamam bu haftada çanta yiycez galiba adaletmi bu o kadar tepin uğraş yeme bide artı çık yaaaaaaaaaa
hoşgeldin kuzum nasılsın maşallah seninde bilmediğin yok ha böyle olursan tabi nam salarsın
hosbulduk canim..bilmedigim fayans vardi onuda ögrendim..kiz benim bu eller nede üzel mala tutarmis böyleyani ukalaliginda b kadari olur degilmi...saka bir yanada bayildim kiz ben bu mala kullanma isine..yani evi yikip yenidenmi yapsam ne
ee sende ne var n yok..kocisle aran nasil halledebildinmi problemleri?
geçmiş olsun canımkaç gündür gelemiyorum kızlar biraz rahatsızdım boğazlarım acıyordu
üstelik uykusuzdum iki gündür uyuyorum hiç bir iş yapmadan
menülerimi bile yazamadım kaptanım 3 günlük menü yazıyorum beni listeden atmayasın sakın
bugün geçmiş yapamadım kusura bakmayın
inşallah herşeyler yolundadır herkes için
geçmiş olsun canım..hava şartları malum..herkeste bir kırgınlık söz konusu..bahar yorgunluğu diyelim..kaç gündür gelemiyorum kızlar biraz rahatsızdım boğazlarım acıyordu
menülerimi bile yazamadım kaptanım 3 günlük menü yazıyorum beni listeden atmayasın sakın
oy oy cecoşum gelmişşşSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Müsaade varmı
Kilolarınız benimkinden farklı ama aranıza katılan çok sevdiğim bir arkadaşım var ( Xay)
Eğer sakıncası yoksa arada gelip sizlere bir selam verip ufakta olsa sizlerden belki ufak tüyolar alırım diye düşünmüştümtabi canım arkadaşımıda görmek ve takip etmek isterim
Hepinize başarılar
Darısı benimde başıma
oy oy cecoşum gelmişşş
hoşgeldin tatlım,müsade senin ne demek
hrm bi kaç kilocuktan bişi olmaz
hem sende çok güzel kilolar verdin,deneyimlerinden keyifle faydalanılacaktır
inşallah 80 70 60 derken çıtırcık olcaz
gel yamacıma cecoşum azcık sıkışırız sonra sığarız
Hoşbulduk canım
Kız ağzın bal yesinde patır patır kilo ver yinede emi
İnşallah çıtır moduna da gireceğiz inşallah.
Bu arada benimki ikinci kıskançlık krizini yaşadı bugün yinespora giderken baya kısa kollu bir tshirt giymiştim ( hani kolsuza yakınlardan ) adam krize girdi beline bağladığın hırkayı üzerine giy bakıyorlar sana diye kendimi bir an hakikaten çıtır gibi hissettim
Hiiiiiiiiççç kusura bakma işim olmaz diyince iyice kudurdudedim baştan söylim iyice zayıflayınca onu giyemezsin bunu giyemezsin yapamazdın anam demezmi asıl o zaman derim şimdi bile bakıyorlar diye Dedim işi inada bindirme valla straplez giyer mahallede dolanırım biliyor tabi inadımı aman sen zayıflada ne giyersen giy dedi
Not: bir ara post kutunu bir boşaltırsan sevinirimdeminden beri mesaj atacağım bumerang gibi geri geliyor
kaç gündür gelemiyorum kızlar biraz rahatsızdım boğazlarım acıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?