- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kizlar topikinizi mesgul ettitgim için çok özür. bi arkadasa bakip çikacaktım...
xayim menün super..
cecosum dikat et kilo verdiktçe evdeki vahimet artiyor....
hoşgeldin canım biz kilo farkı gözetmiyoruz hep her zaman her daim bekleriz:))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Müsaade varmı
Kilolarınız benimkinden farklı ama aranıza katılan çok sevdiğim bir arkadaşım var ( Xay)
Eğer sakıncası yoksa arada gelip sizlere bir selam verip ufakta olsa sizlerden belki ufak tüyolar alırım diye düşünmüştümtabi canım arkadaşımıda görmek ve takip etmek isterim
Hepinize başarılar
Darısı benimde başıma
kaç gündür gelemiyorum kızlar biraz rahatsızdım boğazlarım acıyordu
üstelik uykusuzdum iki gündür uyuyorum hiç bir iş yapmadan
menülerimi bile yazamadım kaptanım 3 günlük menü yazıyorum beni listeden atmayasın sakın
bugün geçmiş yapamadım kusura bakmayın
inşallah herşeyler yolundadır herkes için
aysecim hiç ara yapmamışsın sen amaaaaaKızlar herkese iyiaksamlar bol sabırlı bir hafta diliyorum
Bugünkü menüm:
Sabah:9.5gibi 2dlm.k.p.ekmek arası kaşarlı tost 4adet zeytin
1haslanmis yumurta
1domatez
1salatalik
2bardak açık cay
Ara:Yok
Öğle:2gibi oldu
1adet elmalı kurabiye yaninda 2bardak acik şekersiz çay
Aksam:bugün biraz Gec yedik dışarıdaydim 7.5gibi
Tavuk şiş bir porsiyon yaninda 5 6kaşık pirinç pilavı bol salata ayran
Gün boyunca 2.5litre su ve 3.4 fincan yeşil çay
kaç gündür gelemiyorum kızlar biraz rahatsızdım boğazlarım acıyordu
üstelik uykusuzdum iki gündür uyuyorum hiç bir iş yapmadan
menülerimi bile yazamadım kaptanım 3 günlük menü yazıyorum beni listeden atmayasın sakın
bugün geçmiş yapamadım kusura bakmayın
inşallah herşeyler yolundadır herkes için
slm kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ya ben çok karışığımmmm sizinle paylaşmak istiyorum size saçma da gelebilir kalkmış buraya da yazıyor diyebilirsiniz ama yaklaşık 1 aydır içimde yaşadığım bir gel git var ben kuran kursuna başladığımdan beri ciddi ciddi kapanmayı düşünüyorum kızlar ama kapanırsam açılmakdan çok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ya aklım açık kıyafetler de kalırsa ben saçlarımı çok seven biriyim burada sık sık paylaşırdım saçımı boyamayı çok seviyorum :))) ayrıca küpe takıntım vardır renk renk desen desen :) ama bir yandan da zaten fazla açık giyinen biri değilim uzun kollu giyerim 2 yıldır yaz kış, gömlekleri filan uzun seçmeye çalışırım off ya biri bana yardımcı olsunnnnnnn :)
çok haklısın kuzum bayağıdır düşünüyorum zaten kendimden bir türlü emin olamadımmmmçok zor bi karar canım yaaaa ama ilk önce sonradan gerçekten açılmayacaüğına karar verirsen veemin olursan kapan bence
slm kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ya ben çok karışığımmmm sizinle paylaşmak istiyorum size saçma da gelebilir kalkmış buraya da yazıyor diyebilirsiniz ama yaklaşık 1 aydır içimde yaşadığım bir gel git var ben kuran kursuna başladığımdan beri ciddi ciddi kapanmayı düşünüyorum kızlar ama kapanırsam açılmakdan çok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ya aklım açık kıyafetler de kalırsa ben saçlarımı çok seven biriyim burada sık sık paylaşırdım saçımı boyamayı çok seviyorum :))) ayrıca küpe takıntım vardır renk renk desen desen :) ama bir yandan da zaten fazla açık giyinen biri değilim uzun kollu giyerim 2 yıldır yaz kış, gömlekleri filan uzun seçmeye çalışırım off ya biri bana yardımcı olsunnnnnnn :)
iyi geceler
nasılsınız arkadaşlar.bugün menüm biraz sapıttı ama yazmam gerekir değilmi:))
sabah
beyaz peynirli kepek ekmeğine maydonozlu tost,şekersiz çay
4 adet şekerpare
öğle 3 gibi
8 tane tostta pişirdğim yeşil biber,2 dilim ekmek
şekersiz sütlü nescafe
akşam
1 küçük alabalık tavada,salata
1 küçük muz
akşam 10 gibi 1 neskafe,10 fındık
2,5 litre su
spor yok
saçma bir gün oldu.umarım yarın çok çıkmam
canım yanlış anlamazsan birşey soracağım.gittiğin kurstaki arkadaşlardan etkilenmiş olabilirmisin acaba.kapanmak çok ciddi bir karar.bence iyice emin olmadan kapanmamalısın.tabikide son karar senin canım.
canım yanlış anlamazsan birşey soracağım.gittiğin kurstaki arkadaşlardan etkilenmiş olabilirmisin acaba.kapanmak çok ciddi bir karar.bence iyice emin olmadan kapanmamalısın.tabikide son karar senin canım.
:)))))))))) aslında olduuuu verdiğim cevaba baksana :)bak bu etkilenmiş olma ihtimalin de yüksek gibi geldi bana da...
ilkokul 5 te bende kuran kursuna gitmiştim ve bende kapanmak istemiştim tabii senin yaşın ve olgunluğun var çok da benzer bi örnek olmadı vazgeçtim:))
bilmiyorum ki kuzum belki de hocamız daha 21 yaşında gencecik çok güzel giyiniyor kendi de gzl maşallah belki ona özendim eşarp takıp gittim gören herkes çok yakışmış açıkdan daha güzel bence kapan gibi laflar etti onların etkisi belki de dediğin gibi ciddi birşeyyy göstermelik heveslikl olsun istemiyorum
etkilenmen çok doğal.tabiki kapanmak ciddi mesele.bence kendinden iyice emin ol canım.seni görmedim ama eminim eşarp sana çok yakışıyordur..
Gercekten ıstedıgınıze emınsenız bazı seylerden fedakarlık etmenız gerekecek.bu saydıklarınız evde yapamayacagınız seyler degılkı..sımdı kafan cok karısık olur senı cok ıyı anlıyorum.ıcındekı sesı dınle.ıkı secenegın varsa nefsıne agır gelenı yap o senın ıcın hayırlıdır..Rabbım hakkında hayırlısını versın dılaracımslm kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ya ben çok karışığımmmm sizinle paylaşmak istiyorum size saçma da gelebilir kalkmış buraya da yazıyor diyebilirsiniz ama yaklaşık 1 aydır içimde yaşadığım bir gel git var ben kuran kursuna başladığımdan beri ciddi ciddi kapanmayı düşünüyorum kızlar ama kapanırsam açılmakdan çok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ya aklım açık kıyafetler de kalırsa ben saçlarımı çok seven biriyim burada sık sık paylaşırdım saçımı boyamayı çok seviyorum :))) ayrıca küpe takıntım vardır renk renk desen desen :) ama bir yandan da zaten fazla açık giyinen biri değilim uzun kollu giyerim 2 yıldır yaz kış, gömlekleri filan uzun seçmeye çalışırım off ya biri bana yardımcı olsunnnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?