80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar topikinizi mesgul ettitgim için çok özür. bi arkadasa bakip çikacaktım...

xayim menün super..

cecosum dikat et kilo verdiktçe evdeki vahimet artiyor....

bende o bahaneyle geldim
Sorma canım yaa ama kıskançlıkları inanılmaz hoşuma gidiyor kudursun bakalım daha çooooooooooook kuduracak

Neyse şimdilik kaçıyorum canım az kıskanç kocaylada oturayım sonra tumba yatak

Yarına kadar hepiniz Allaha emanet olun
Bu arada henüz kimseyi tanımıyorum ama topikteki hasta arkadaşlar büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin...aminnnnnnnnnn

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

hoşgeldin canım biz kilo farkı gözetmiyoruz hep her zaman her daim bekleriz:))

canım geçmiş olsun menü paylaşımlarını tabiki istiyoruz ama bunu yapan kendi için yapar arkadaşlar yorumlasın yada akşam bildirim yapıcam az yiyim der gibi...
listeye girmeyen kişiler bütün bi hafta boyunca girmeyip girmeyip sadece cuma bildirim yapanlar bunu da 2 hafta bekliyorum sadece bu mu yapılıyor diye ondan sonra almıyorum varsın yani listede:)

Kızlar herkese iyiaksamlar bol sabırlı bir hafta diliyorum

Bugünkü menüm:

Sabah:9.5gibi 2dlm.k.p.ekmek arası kaşarlı tost 4adet zeytin
1haslanmis yumurta
1domatez
1salatalik
2bardak açık cay

Ara:Yok

Öğle:2gibi oldu

1adet elmalı kurabiye yaninda 2bardak acik şekersiz çay

Aksam:bugün biraz Gec yedik dışarıdaydim 7.5gibi
Tavuk şiş bir porsiyon yaninda 5 6kaşık pirinç pilavı bol salata ayran

Gün boyunca 2.5litre su ve 3.4 fincan yeşil çay

aysecim hiç ara yapmamışsın sen amaaaaa

slm kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ya ben çok karışığımmmm sizinle paylaşmak istiyorum size saçma da gelebilir kalkmış buraya da yazıyor diyebilirsiniz ama yaklaşık 1 aydır içimde yaşadığım bir gel git var ben kuran kursuna başladığımdan beri ciddi ciddi kapanmayı düşünüyorum kızlar ama kapanırsam açılmakdan çok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ya aklım açık kıyafetler de kalırsa ben saçlarımı çok seven biriyim burada sık sık paylaşırdım saçımı boyamayı çok seviyorum :))) ayrıca küpe takıntım vardır renk renk desen desen :) ama bir yandan da zaten fazla açık giyinen biri değilim uzun kollu giyerim 2 yıldır yaz kış, gömlekleri filan uzun seçmeye çalışırım off ya biri bana yardımcı olsunnnnnnn :)

geçmiş olsun canım.

çok zor bi karar canım yaaaa ama ilk önce sonradan gerçekten açılmayacaüğına karar verirsen veemin olursan kapan bence

iyi geceler
nasılsınız arkadaşlar.bugün menüm biraz sapıttı ama yazmam gerekir değilmi:))

sabah
beyaz peynirli kepek ekmeğine maydonozlu tost,şekersiz çay
4 adet şekerpare
öğle 3 gibi
8 tane tostta pişirdğim yeşil biber,2 dilim ekmek
şekersiz sütlü nescafe
akşam
1 küçük alabalık tavada,salata
1 küçük muz
akşam 10 gibi 1 neskafe,10 fındık
2,5 litre su
spor yok

saçma bir gün oldu.umarım yarın çok çıkmam

canım yanlış anlamazsan birşey soracağım.gittiğin kurstaki arkadaşlardan etkilenmiş olabilirmisin acaba.kapanmak çok ciddi bir karar.bence iyice emin olmadan kapanmamalısın.tabikide son karar senin canım.

harbi sapıtık menü olmuş bazen benimde oluyo ama arada insanın kendi sapıtıyo:))

canım yanlış anlamazsan birşey soracağım.gittiğin kurstaki arkadaşlardan etkilenmiş olabilirmisin acaba.kapanmak çok ciddi bir karar.bence iyice emin olmadan kapanmamalısın.tabikide son karar senin canım.

bak bu etkilenmiş olma ihtimalin de yüksek gibi geldi bana da...

ilkokul 5 te bende kuran kursuna gitmiştim ve bende kapanmak istemiştim tabii senin yaşın ve olgunluğun var çok da benzer bi örnek olmadı vazgeçtim:))

bilmiyorum ki kuzum belki de hocamız daha 21 yaşında gencecik çok güzel giyiniyor kendi de gzl maşallah belki ona özendim eşarp takıp gittim gören herkes çok yakışmış açıkdan daha güzel bence kapan gibi laflar etti onların etkisi belki de dediğin gibi ciddi birşeyyy göstermelik heveslikl olsun istemiyorum

bak bu etkilenmiş olma ihtimalin de yüksek gibi geldi bana da...

ilkokul 5 te bende kuran kursuna gitmiştim ve bende kapanmak istemiştim tabii senin yaşın ve olgunluğun var çok da benzer bi örnek olmadı vazgeçtim:))
:)))))))))) aslında olduuuu verdiğim cevaba baksana :)

etkilenmen çok doğal.tabiki kapanmak ciddi mesele.bence kendinden iyice emin ol canım.seni görmedim ama eminim eşarp sana çok yakışıyordur..

Gercekten ıstedıgınıze emınsenız bazı seylerden fedakarlık etmenız gerekecek.bu saydıklarınız evde yapamayacagınız seyler degılkı..sımdı kafan cok karısık olur senı cok ıyı anlıyorum.ıcındekı sesı dınle.ıkı secenegın varsa nefsıne agır gelenı yap o senın ıcın hayırlıdır..Rabbım hakkında hayırlısını versın dılaracım

[sıze=3]hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlaar..[/sıze]

Eklentiler

• $cuma.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 28
Gunaydın kızlar.herkse bol eksılı bır gun dılıyorum.bugun tartı gunu degılmı?dun yedıgım sarmalardan sonra hıc tartılmak ıstemıyorum.gecen hafta cumartesı tartıya cıkmıstım yıne cumartesı cıksam dıyorumm :s

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç: 93
bu hafta:79.0
geçen hafta: 78.9
gelen: 100 gr
toplam giden: 14 kg
hedef: 67
spor: 100-150 dk

hala balon gibiyim..regl 2.gün..artık haftaya benden bekleyin büyük atağı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…