slm kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ya ben çok karışığımmmm sizinle paylaşmak istiyorum size saçma da gelebilir kalkmış buraya da yazıyor diyebilirsiniz ama yaklaşık 1 aydır içimde yaşadığım bir gel git var ben kuran kursuna başladığımdan beri ciddi ciddi kapanmayı düşünüyorum kızlar ama kapanırsam açılmakdan çok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ya aklım açık kıyafetler de kalırsa ben saçlarımı çok seven biriyim burada sık sık paylaşırdım saçımı boyamayı çok seviyorum :))) ayrıca küpe takıntım vardır renk renk desen desen :) ama bir yandan da zaten fazla açık giyinen biri değilim uzun kollu giyerim 2 yıldır yaz kış, gömlekleri filan uzun seçmeye çalışırım off ya biri bana yardımcı olsunnnnnnn :)
aysecim hiç ara yapmamışsın sen amaaaaa
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım..hava şartları malum..herkeste bir kırgınlık söz konusu..bahar yorgunluğu diyelim..
Gelmiş geçmiş olsun canim inşallah şimdi iyidirsin
hepiniz sagolun canlarim hava tozlu mahvolduk ailecekhoşgeldin canım biz kilo farkı gözetmiyoruz hep her zaman her daim bekleriz:))
canım geçmiş olsun menü paylaşımlarını tabiki istiyoruz ama bunu yapan kendi için yapar arkadaşlar yorumlasın yada akşam bildirim yapıcam az yiyim der gibi...
listeye girmeyen kişiler bütün bi hafta boyunca girmeyip girmeyip sadece cuma bildirim yapanlar bunu da 2 hafta bekliyorum sadece bu mu yapılıyor diye ondan sonra almıyorum varsın yani listede:)
tam emin degilsin canim biraz daha bekle bencek ndinden iyice emin olslm kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ya ben çok karışığımmmm sizinle paylaşmak istiyorum size saçma da gelebilir kalkmış buraya da yazıyor diyebilirsiniz ama yaklaşık 1 aydır içimde yaşadığım bir gel git var ben kuran kursuna başladığımdan beri ciddi ciddi kapanmayı düşünüyorum kızlar ama kapanırsam açılmakdan çok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ya aklım açık kıyafetler de kalırsa ben saçlarımı çok seven biriyim burada sık sık paylaşırdım saçımı boyamayı çok seviyorum :))) ayrıca küpe takıntım vardır renk renk desen desen :) ama bir yandan da zaten fazla açık giyinen biri değilim uzun kollu giyerim 2 yıldır yaz kış, gömlekleri filan uzun seçmeye çalışırım off ya biri bana yardımcı olsunnnnnnn :)
geçmiş olsun canım.
slm kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ya ben çok karışığımmmm sizinle paylaşmak istiyorum size saçma da gelebilir kalkmış buraya da yazıyor diyebilirsiniz ama yaklaşık 1 aydır içimde yaşadığım bir gel git var ben kuran kursuna başladığımdan beri ciddi ciddi kapanmayı düşünüyorum kızlar ama kapanırsam açılmakdan çok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ya aklım açık kıyafetler de kalırsa ben saçlarımı çok seven biriyim burada sık sık paylaşırdım saçımı boyamayı çok seviyorum :))) ayrıca küpe takıntım vardır renk renk desen desen :) ama bir yandan da zaten fazla açık giyinen biri değilim uzun kollu giyerim 2 yıldır yaz kış, gömlekleri filan uzun seçmeye çalışırım off ya biri bana yardımcı olsunnnnnnn :)
Herkese kocaman bir günaydın
İnşallah herkes istediği kiloya sağlıklı birşekilde düşer
Biliyorum henüz yeniyim ve kimse beni tanımıyor şu andaama iznin olursa bu konuyla ilgili bende birşey söylemek istiyorum.
Kapanmak gerçekten çok çok iyi düşünmek gereken bir durum. Bende bir kaç arkadaş gibi gittiğin kurstan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum ama eğer kendinen çok eminsen belki o kurs sana vesile oluyordur kapanman için.
Ben 19 yaşında evlendim ve eşimle topu topu 9 ay tanıştıktan sonra. Tanıştıktan bir ay sonra bana evlenme teklif ettiğinde bana tek isteğinin kapanmam olduğunu söylemişti ve tabiki aşkın gözü kör hesabı hiç düşünmeden tamam dedim.
O dönem 52 kiloydum :26: Gelinliğim bile türbanlıydı ve ben yeni evliyken aslında babasının beni kapanmazsam istemeye bile gelmeyeceğine dair yemin ettiğini öğrendim. Kuran okumayı zaten biliyordum ama bu seferde eee kapalısın namazda kıl baskıları başladı. Her fırsatta herşeyi tastamam yapmam lazım sırf kapalılıkla iş bitmiyor diye düşünmeye başladım. Bir takım kurslara gittim sohbetlere katıldım ( şu meşhur hocalardan birinin ) ve nedense kendimi daha iyi hissetmem gerekirken iyice herşeyden ve herkesten soyutladım kendimi ( tabi KV ve KP sorunları falanda beni depresyona sokmuştu ) Maalesef o dönem iyice kilo almaya başladım ve işin ilginç tarafı fark bile etmedimBelki bunu baş örtüsüne bağlamak yanlış olur ama o dönem tamamen eşimlede aramız açıldı çünkü mutlu değildim. Bir yandan Rabbime yakın olmaya çalışırken bir yandanda hiç birşey istediğim gibi gitmiyordu.
En son eşimle bir 5 sene evvel boşanmanın eşiğine gelince eşim benim aslında sırf yoğun istek üzerine kapandığımdan bunalımda olduğumu düşünmüş olacak ki sen ne istersen yaparım, istersen açıl yeterki boşanmayalım demişti. Sonuçta o dönem 7 - 8 yaşlarında bir kızımız vardı.
Biliyorum lafı çok uzattım ama neticede ben acıldım inan ilk zamanlar bu seferde o yüzden kendimle bir savaş verdim vicdan azabı çektim ancak şu son 5 senedir kendimi çok daha iyi hissediyorum tek üzüntüm keşke o zaman olmaz deseydim de o konuda bari günaha girmeseydim
Çok çok iyi düşünmen gereken bir durum sonuçta benim gibi dönersen kendini kötü hissedersin
RAbbim inşallah sana o duyguyu tam laikiyle yüreğine verirde hiç açılmamak üzerine kapanırsın
Gercekten ıstedıgınıze emınsenız bazı seylerden fedakarlık etmenız gerekecek.bu saydıklarınız evde yapamayacagınız seyler degılkı..sımdı kafan cok karısık olur senı cok ıyı anlıyorum.ıcındekı sesı dınle.ıkı secenegın varsa nefsıne agır gelenı yap o senın ıcın hayırlıdır..Rabbım hakkında hayırlısını versın dılaracım
oy ne yazmışınız oku oku canım çıktı. günaydın kızlar bu sabah nasılız. yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bizim topik her kilodan insana açık.
canım eğer gerçekten istiyorsan kapan. evi,n içinde ya da bayan ortamlarında açılırsın nolcak sadece dışarda kapalı olcan. küpe istiyosan yine takabiliyon ya da saç boyatmak istiyosan boyatabiliyon sorun olmuyoşaka bi yana gönlün ne istiyosa onu yap bence. üstelik şimdi tesettürlülerin giyebildiği gerçekten çok güzel kıyafetler var. bazıları kızabilir bana ama daha önce düz etek gömleğe mahkum gibiydik ama artık istediğimiz renkte ve desende kıyafetler bulabiliyoruz. (tabi bedeni olduğu sürece )
ha bu arada pazar günü diyarbakırdayım gelirsen hukuk fakültesi civarında olurum saat 9 la 12.30 arası sınav süresinde bi değişiklik yapmadılarsa.ordan bi şehir turu yapıp mardine geçecez. allahon izniyle çok eğlenecem çooook.
ben biraz daha düşünsem ii olacak :) bende böyle gelgitler yaşamak istemiyorum iyice ölçüp biçeceğim kapanırsam size haber veririm :)))))Herkese kocaman bir günaydın
İnşallah herkes istediği kiloya sağlıklı birşekilde düşer
Biliyorum henüz yeniyim ve kimse beni tanımıyor şu andaama iznin olursa bu konuyla ilgili bende birşey söylemek istiyorum.
Kapanmak gerçekten çok çok iyi düşünmek gereken bir durum. Bende bir kaç arkadaş gibi gittiğin kurstan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum ama eğer kendinen çok eminsen belki o kurs sana vesile oluyordur kapanman için.
Ben 19 yaşında evlendim ve eşimle topu topu 9 ay tanıştıktan sonra. Tanıştıktan bir ay sonra bana evlenme teklif ettiğinde bana tek isteğinin kapanmam olduğunu söylemişti ve tabiki aşkın gözü kör hesabı hiç düşünmeden tamam dedim.
O dönem 52 kiloydum :26: Gelinliğim bile türbanlıydı ve ben yeni evliyken aslında babasının beni kapanmazsam istemeye bile gelmeyeceğine dair yemin ettiğini öğrendim. Kuran okumayı zaten biliyordum ama bu seferde eee kapalısın namazda kıl baskıları başladı. Her fırsatta herşeyi tastamam yapmam lazım sırf kapalılıkla iş bitmiyor diye düşünmeye başladım. Bir takım kurslara gittim sohbetlere katıldım ( şu meşhur hocalardan birinin ) ve nedense kendimi daha iyi hissetmem gerekirken iyice herşeyden ve herkesten soyutladım kendimi ( tabi KV ve KP sorunları falanda beni depresyona sokmuştu ) Maalesef o dönem iyice kilo almaya başladım ve işin ilginç tarafı fark bile etmedimBelki bunu baş örtüsüne bağlamak yanlış olur ama o dönem tamamen eşimlede aramız açıldı çünkü mutlu değildim. Bir yandan Rabbime yakın olmaya çalışırken bir yandanda hiç birşey istediğim gibi gitmiyordu.
En son eşimle bir 5 sene evvel boşanmanın eşiğine gelince eşim benim aslında sırf yoğun istek üzerine kapandığımdan bunalımda olduğumu düşünmüş olacak ki sen ne istersen yaparım, istersen açıl yeterki boşanmayalım demişti. Sonuçta o dönem 7 - 8 yaşlarında bir kızımız vardı.
Biliyorum lafı çok uzattım ama neticede ben acıldım inan ilk zamanlar bu seferde o yüzden kendimle bir savaş verdim vicdan azabı çektim ancak şu son 5 senedir kendimi çok daha iyi hissediyorum tek üzüntüm keşke o zaman olmaz deseydim de o konuda bari günaha girmeseydim
Çok çok iyi düşünmen gereken bir durum sonuçta benim gibi dönersen kendini kötü hissedersin
RAbbim inşallah sana o duyguyu tam laikiyle yüreğine verirde hiç açılmamak üzerine kapanırsın
Bende müsaadenizle ilk kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98 kg
Bu hafta; 98.5 kg ( öyle diyelim analog tartıda 98 - 99 arasında göründü )
Fark; + 0.5 kg ( son olur inşallahhhhhhhhh )
Toplamda giden; 21.5 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48 ( tabi bol kesim olursa)
Spor; 60 dakika ( bu hafta sadece bir gün yapabildim ama inşallah haftaya daha güzel sonuçlarım olucak )
ben biraz daha düşünsem ii olacak :) bende böyle gelgitler yaşamak istemiyorum iyice ölçüp biçeceğim kapanırsam size haber veririm :)))))
ne kadar zamanda verdin canım 21.5 kiloyu acaba ben diyete başlayalı 15 gün olduda normalde o kadar verebilirsem sevinçten havalara uçarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?