80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oy ne yazmışınız oku oku canım çıktı. günaydın kızlar bu sabah nasılız. yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bizim topik her kilodan insana açık.

canım eğer gerçekten istiyorsan kapan. evi,n içinde ya da bayan ortamlarında açılırsın nolcak sadece dışarda kapalı olcan. küpe istiyosan yine takabiliyon ya da saç boyatmak istiyosan boyatabiliyon sorun olmuyo şaka bi yana gönlün ne istiyosa onu yap bence. üstelik şimdi tesettürlülerin giyebildiği gerçekten çok güzel kıyafetler var. bazıları kızabilir bana ama daha önce düz etek gömleğe mahkum gibiydik ama artık istediğimiz renkte ve desende kıyafetler bulabiliyoruz. (tabi bedeni olduğu sürece)
ha bu arada pazar günü diyarbakırdayım gelirsen hukuk fakültesi civarında olurum saat 9 la 12.30 arası sınav süresinde bi değişiklik yapmadılarsa. ordan bi şehir turu yapıp mardine geçecez. allahon izniyle çok eğlenecem çooook.

yapim bari bildirimi

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 83
bu hafta: 82.5
giden: 500 gr
toplam giden: 3000 gr
hedef: yok
spor: bisiklet günlük yarım saat

nihayet hamile kaldım kalalı 83 ün altını gösterdi baskül

lyl cumalar
bildirlm
başlangıç.86
geçen hafta.79,4
bu hafta.78.5
giden.900gr
toplam giden.7.5
hedef.70
spor.yok

dün canım çıktı ya. bir hafta on gün önce bizim arabanın içine 5 kilo süt döküldü. yoğurt yapmak için almıştık poşetteydi. eşim arka koltuğa bıraktı. oğlumada tut dedi. bi baktım oğlan poşeti dürtüyo sakın elini sürme dedim bende. yolda giderken aniden frene basması gerekti ve sonuç poşet intihar etti ve patladı. hemen götürdü yıkattı ama arabanın içinde dayanılmaz bi koku oluştu sanki eşşek ölmüş gibi. zor dayanıyoduk. bir sprey aldı kokuları yok ediyomuş güya sıktı bi halta yaramadı. bir oto kuaförüne gitti sordu kaça yaparsınız diye 150 lira dediler o paraya arabamı temizlenir onu bana ver ben temizlerim arabanı dedim. dün beraber yapacaktık sözde. ama bizimkini iş sevdası tuttu öğlen gitti bir dahada gelmedi. özel okul açmayı planlıyolar da onun peşine gitti. ben zavallım aldım halı yıkama makinesini güzelce yıkadım arabanın her yerini üstüne bide içine cila attım pırıl pırıl oldu sonra geldim paspasları yıkadım ben arabayı yıkarken benim kız kumda oynadı anu o halde eve alamazdım bi de onu yıkadım derken hışım çıktı. eşime dedim yemeği sen yapacan geldiğinde benim kımıldayacak halim kalmadı diye. baktım adam geç kaldı acıktım üstüne bide yemek yaptım. sonra çocuklara ayakkabı almak için çıktık eee malum araba ıslak tabana kuvvet yürüdük. allahtan çarşı yakında bi saat dolandık geldi. sonrasımı kıza yemek yedirecektim maç izleyecektik beraber eşimle kola cips partisi yapacaktı ama ben uyuya kaldım maçın da ikinci yarısına yetişebildim ancak anam çok yazdım okuyanlar hakkını helal etsin

geçen cmrtsi:85.5
bu hafta:84.8(ah o sarmalar ahh
giden:700 gr
toplam giden:2.200 gr
spor:90 dk spor bir saat yürüyüş
hedef:şimdilik 70

Ya ben 73 görmeyi hedefliyordum ama olmadı artış çok zor gidiyor bu kilolar yahu

geçen hafta :75.1kg
bu hafta :73.9 kg
giden :1.2 kg
toplam giden :10.1 kg
hedef :65 kg
spor : Günlük 1 saat yürüyüş +3 mill leslie+ ender saraç egzersizleri 15 dk.

Olmadı olmadı artık biraz daha sıkı tutcam dün gece reglim bitti ya kansızımda oturdum 3 tane muska lokum yedim off off

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım..hava şartları malum..herkeste bir kırgınlık söz konusu..bahar yorgunluğu diyelim..

Gelmiş geçmiş olsun canim inşallah şimdi iyidirsin

hepiniz sagolun canlarim hava tozlu mahvolduk ailecek

tam emin degilsin canim biraz daha bekle bencek ndinden iyice emin ol

geçmiş olsun canım.

sagol tatlim

Herkese kocaman bir günaydın

İnşallah herkes istediği kiloya sağlıklı birşekilde düşer

Biliyorum henüz yeniyim ve kimse beni tanımıyor şu anda ama iznin olursa bu konuyla ilgili bende birşey söylemek istiyorum.
Kapanmak gerçekten çok çok iyi düşünmek gereken bir durum. Bende bir kaç arkadaş gibi gittiğin kurstan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum ama eğer kendinen çok eminsen belki o kurs sana vesile oluyordur kapanman için.
Ben 19 yaşında evlendim ve eşimle topu topu 9 ay tanıştıktan sonra. Tanıştıktan bir ay sonra bana evlenme teklif ettiğinde bana tek isteğinin kapanmam olduğunu söylemişti ve tabiki aşkın gözü kör hesabı hiç düşünmeden tamam dedim.
O dönem 52 kiloydum :26: Gelinliğim bile türbanlıydı ve ben yeni evliyken aslında babasının beni kapanmazsam istemeye bile gelmeyeceğine dair yemin ettiğini öğrendim. Kuran okumayı zaten biliyordum ama bu seferde eee kapalısın namazda kıl baskıları başladı. Her fırsatta herşeyi tastamam yapmam lazım sırf kapalılıkla iş bitmiyor diye düşünmeye başladım. Bir takım kurslara gittim sohbetlere katıldım ( şu meşhur hocalardan birinin ) ve nedense kendimi daha iyi hissetmem gerekirken iyice herşeyden ve herkesten soyutladım kendimi ( tabi KV ve KP sorunları falanda beni depresyona sokmuştu ) Maalesef o dönem iyice kilo almaya başladım ve işin ilginç tarafı fark bile etmedim Belki bunu baş örtüsüne bağlamak yanlış olur ama o dönem tamamen eşimlede aramız açıldı çünkü mutlu değildim. Bir yandan Rabbime yakın olmaya çalışırken bir yandanda hiç birşey istediğim gibi gitmiyordu.
En son eşimle bir 5 sene evvel boşanmanın eşiğine gelince eşim benim aslında sırf yoğun istek üzerine kapandığımdan bunalımda olduğumu düşünmüş olacak ki sen ne istersen yaparım, istersen açıl yeterki boşanmayalım demişti. Sonuçta o dönem 7 - 8 yaşlarında bir kızımız vardı.
Biliyorum lafı çok uzattım ama neticede ben acıldım inan ilk zamanlar bu seferde o yüzden kendimle bir savaş verdim vicdan azabı çektim ancak şu son 5 senedir kendimi çok daha iyi hissediyorum tek üzüntüm keşke o zaman olmaz deseydim de o konuda bari günaha girmeseydim
Çok çok iyi düşünmen gereken bir durum sonuçta benim gibi dönersen kendini kötü hissedersin
RAbbim inşallah sana o duyguyu tam laikiyle yüreğine verirde hiç açılmamak üzerine kapanırsın

kilo bildirimi
başlangıç tarihi :21/03/2013
başlangıç kilo: 90.4
geçen hafta:89.5
bu hafta:88.3
giden: 1.2 kg
toplam giden:2.1 kg
hedef:75
spor:yok

hoşgeldin arkadaşım.duygularını çok içten ifade etmişsin.Allah bundan sonra evine ailene hep mutluluk versin.aile huzuru çok önemli bence.bilinçsizce aşkın uğruna kapanmışsın,hiçbir konuda vicdan azabı çekmemelisin.neyseki herşey yoluna girmiş

Bende müsaadenizle ilk kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98 kg
Bu hafta; 98.5 kg ( öyle diyelim analog tartıda 98 - 99 arasında göründü )
Fark; + 0.5 kg ( son olur inşallahhhhhhhhh )
Toplamda giden; 21.5 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48 ( tabi bol kesim olursa )

Spor; 60 dakika ( bu hafta sadece bir gün yapabildim ama inşallah haftaya daha güzel sonuçlarım olucak )

ben biraz daha düşünsem ii olacak :) bende böyle gelgitler yaşamak istemiyorum iyice ölçüp biçeceğim kapanırsam size haber veririm :)))))

kız ayyüzlümmmmmm aynı havayı mı soluyacağızzzz inşallahhhhhhhh çoooooooooooook gzl bir gün olur çok eğlenirsin kuzummm bide bakmışsın süpriz yapar şap diye çıkarım karşına :)

ne kadar zamanda verdin canım 21.5 kiloyu acaba ben diyete başlayalı 15 gün olduda normalde o kadar verebilirsem sevinçten havalara uçarım

Son düzenleme:
ben biraz daha düşünsem ii olacak :) bende böyle gelgitler yaşamak istemiyorum iyice ölçüp biçeceğim kapanırsam size haber veririm :)))))

Canım bencede çok çok iyi düşün
Çok güzel birşeye karar vericeksin ama kalıcı olması daha hoş olur
RAbbim sana hayırlısını inşallah nasip eder Aminnnnnnnnn

ne kadar zamanda verdin canım 21.5 kiloyu acaba ben diyete başlayalı 15 gün olduda normalde o kadar verebilirsem sevinçten havalara uçarım

Canım benim baya zor gitti o kilolar
İlk 10 kiloyu 1 senede resmen gram gram verdim ( spor yapmadan ) sonra çok uzun bir süre kilo veremedim ( 8 ay kadar tabi o birazda ara ara ipin ucunu kaçırdığımdan ) baktım olmayacak Spor salonuna yazıldım ve 3 ay içinde bir 11.5 kilo daha gitti şükür
Tabi o 3 ay içinde bir ara belimi sakatladığım için 20 gün gidememiştim spora. Pazar günü yine Salonda da tartılacağım bakalım yağdanmı, kastanmı sudanmı gidenler gitti
İnşallah bundan sonra daha hızlı ve sağlıklı gider kilocuklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…