- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ben biraz daha düşünsem ii olacak :) bende böyle gelgitler yaşamak istemiyorum iyice ölçüp biçeceğim kapanırsam size haber veririm :)))))
kız ayyüzlümmmmmm aynı havayı mı soluyacağızzzz inşallahhhhhhhh çoooooooooooook gzl bir gün olur çok eğlenirsin kuzummm bide bakmışsın süpriz yapar şap diye çıkarım karşına :)
Canım bencede çok çok iyi düşün
Çok güzel birşeye karar vericeksin ama kalıcı olması daha hoş olur
RAbbim sana hayırlısını inşallah nasip ederAminnnnnnnnn
Canım benim baya zor gitti o kilolar
İlk 10 kiloyu 1 senede resmen gram gram verdim ( spor yapmadan ) sonra çok uzun bir süre kilo veremedim ( 8 ay kadar tabi o birazda ara ara ipin ucunu kaçırdığımdan ) baktım olmayacak Spor salonuna yazıldım ve 3 ay içinde bir 11.5 kilo daha gitti şükür
Tabi o 3 ay içinde bir ara belimi sakatladığım için 20 gün gidememiştim spora. Pazar günü yine Salonda da tartılacağım bakalım yağdanmı, kastanmı sudanmı gidenler gitti
İnşallah bundan sonra daha hızlı ve sağlıklı gider kilocuklarım
Çok Zor gitmiş kilolar inşallah benim öyle olmaz
Hoşbulduk canım
Kız ağzın bal yesinde patır patır kilo ver yinede emi
İnşallah çıtır moduna da gireceğiz inşallah.
Bu arada benimki ikinci kıskançlık krizini yaşadı bugün yinespora giderken baya kısa kollu bir tshirt giymiştim ( hani kolsuza yakınlardan ) adam krize girdi beline bağladığın hırkayı üzerine giy bakıyorlar sana diye kendimi bir an hakikaten çıtır gibi hissettim
Hiiiiiiiiççç kusura bakma işim olmaz diyince iyice kudurdudedim baştan söylim iyice zayıflayınca onu giyemezsin bunu giyemezsin yapamazdın anam demezmi asıl o zaman derim şimdi bile bakıyorlar diye Dedim işi inada bindirme valla straplez giyer mahallede dolanırım biliyor tabi inadımı aman sen zayıflada ne giyersen giy dedi
Not: bir ara post kutunu bir boşaltırsan sevinirimdeminden beri mesaj atacağım bumerang gibi geri geliyor
Kizlar topikinizi mesgul ettitgim için çok özür. bi arkadasa bakip çikacaktım...
xayim menün super..
cecosum dikat et kilo verdiktçe evdeki vahimet artiyor....
tatlım şimdi gördümmmmmahanda yakaladim sizixay ablaaa nasilsin ?
seviyomm kız senii
ayy bişi de ben anlatıyımaz önce göktürke gittik orda bayimiz var,eşim gidiyodu dedim bende gelim hava alırım,gittik işini halletti yemek yemeye girdik,ben yarım porsiyon köfte istedim yemeğim bitince baktım eşim tabama kendi tabağından 1 köfte koydu küçük oğlanda bizleydi ,döndüm oğlana lem ben çok mu zayıfladım adam beni besliyo dedim,kendimi bi an bi deri bi kemik hissettim önceden ekmekleri önümden alırdı yeter diye baktı kadın zayıflıyo e haliyle güzelleşiyo beslemeye başladı gerçi büyük bir filken şimdi 89 kilocuk küçük bi filim ay bide moralimi bozdu,dedim bu hafta 100 grm verebilmişim demesinmi sen 100 kiloyken verdiğin kilolarla şimdide aynımı vereceğini sanıyodun haftada 100grm giderse iyi dedi,,ba ba ba nelerde bilirmiş benim diyetsiyen kılıklı kocişim
banuşum biz zayıfladıkça bu herifler çıldırcakkk
aa hemen sileyimmm
nuhanımmm polisimmm
tatlım şimdi gördümmmmmiyiyim canımcım sen nasılsın? bzi cecoşumla o topik senin bu topik benim gezinti halindeyiz ee malum ikimizde kurtluyuz
Valla daha çoook çıldıracak o kocalar
Biz zayıflayalım da varsın çıldırsınlarBenim eşimde bazen üzülme okadar kilo verdin bünye bir alışsın yine verirsin diyor Hani insan perhize girince cevresi diyetisyen kesilir ya bizimkiler de o hesap
Kurtlu olmak her zaman iyidirçabuk zayıflarız
Bugün havadanmıdır nedir kendimi çok şiş hissediyorum ( reglme daha 1 hafta var ama belkide ondandır)
BOl bol su ve yeşil çay içeyimde içimdeki kurtlara yer açılsınferah ferah dolaşsın keratalar
Merhaba adım ilayda 17 yasındayım ve malesef 83 kiloyum.mayısta düğün var haziran da hem mezuniyetim var hemde düğün var 2 tane.ve bende anlasıldıgı üzere kilo vermek isteyenlerdenim.çok zayıftım iki sene önce dal gibiydim.sonra birden cok kilo aldım ve bir bakmısım 83 kilo olmusum.beni en cok üzen sey ise kilolarımdan dolayı bacaklarımın her yeri mor-kırmızı renkteki catlaklar.bileklerimde sismeye basladı sanki kızarmıslar.
1-nasıl kilo verebilirim?
2-çatlaklardan nasıl kurtulabilirim.kırmızımsı oldukları ıcın kurtulma sansım varmıs.
ayrıca hep foruma giremiyorum malesef.ama face giriyorum ekleyip yazarsanız cok sevinirim.buraya da ayda bir bile girsem topluca menülerimi,nasıl kilo verdim,ne yaptıklarımı yazarım. :) şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim :)
aynen tatlım çıldırık olcaklar
banucum benim ödem sökücü kürden yapsana kendine,ben regl haftamdayım ve ödem olmadı
ben dün akşam yenisini yaptım,sen yarın spora gidiyomusun? gidiyosan sana bırakırım yaptığımdan yada malzemeleri var bende malzeme de getirebilirim.
yada sen foruma uğrayabilirsen oda olur.
canım önce bi doktora gitsen daha iyi olur hormonlarına bakılır bir sorun olabilir neden kilon bu kadar arttığını araştırılırsa kilo vermen kolaylaşır hem sana uygun bir diyet verir
bu arada gurubumuz gittikçe şenleniyor.yenl transfer olan arkadaklarda çok hoş sohbet.maşallah..elmaşekeriiiiiim sen nlye bildirlmyapmadınnn..olmuyooooorrr tenbellik yapma şekerrr ummahhhh öptüm
geçmiş olsun şekerim bu haftada tüm topik kırnızı kart haftasında sanırım allah kurtarsın kızlar
nuhanımmm polisimmm
tatlım şimdi gördümmmmmiyiyim canımcım sen nasılsın? bzi cecoşumla o topik senin bu topik benim gezinti halindeyiz ee malum ikimizde kurtluyuz
hamile olduğunu unutuyorsun herhalde canım..dikkat et..kendini fazla yoruyorsun..seninki hamile halde birde arabasınımı temizletti..ev,iş,yemek,çocuklar azmış gibi...dün canım çıktı ya. bir hafta on gün önce bizim arabanın içine 5 kilo süt döküldü. yoğurt yapmak için almıştık poşetteydi. eşim arka koltuğa bıraktı. oğlumada tut dedi. bi baktım oğlan poşeti dürtüyo sakın elini sürme dedim bende. yolda giderken aniden frene basması gerekti ve sonuç poşet intihar etti ve patladı. hemen götürdü yıkattı ama arabanın içinde dayanılmaz bi koku oluştu sanki eşşek ölmüş gibi. zor dayanıyoduk. bir sprey aldı kokuları yok ediyomuş güya sıktı bi halta yaramadı. bir oto kuaförüne gitti sordu kaça yaparsınız diye 150 lira dedilero paraya arabamı temizlenir onu bana ver ben temizlerim arabanı dedim. dün beraber yapacaktık sözde. ama bizimkini iş sevdası tuttu öğlen gitti bir dahada gelmedi. özel okul açmayı planlıyolar da onun peşine gitti. ben zavallım aldım halı yıkama makinesini güzelce yıkadım arabanın her yerini üstüne bide içine cila attım pırıl pırıl oldu sonra geldim paspasları yıkadım ben arabayı yıkarken benim kız kumda oynadı anu o halde eve alamazdım bi de onu yıkadım derken hışım çıktı. eşime dedim yemeği sen yapacan geldiğinde benim kımıldayacak halim kalmadı diye. baktım adam geç kaldı acıktım üstüne bide yemek yaptım. sonra çocuklara ayakkabı almak için çıktık eee malum araba ıslak tabana kuvvet yürüdük. allahtan çarşı yakında bi saat dolandık geldi. sonrasımı kıza yemek yedirecektim maç izleyecektik beraber eşimle kola cips partisi yapacaktı ama ben uyuya kaldım maçın da ikinci yarısına yetişebildim ancak anam çok yazdım okuyanlar hakkını helal etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?