80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnsallah gorusuruz beklerim.

mrb KIZLAR ÇOK KÖTÜ KARNI AĞRIYO HALA BENDE TIK YOK OLAMADIM GİTTİ ŞU REGLİ VALLA GÜVENEMEDİNM TESTTE YAPTIM BİŞİ YOK NE ZAMAN OLCAM YAAAAAAAAAAAAAAA
neyse benden bu hafta bişey yok yine sayıyorum Artı çıkmadığıma şükür verenleri tebrik ederim olursam haftaya korkun benden

kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:72.5
bu hafta:72.5
giden gelen yok
hedef:69
top. giden:7.5
spor:60 dk

Son düzenleme:

Çok Zor gitmiş kilolar inşallah benim öyle olmaz

Çok Zor gitmiş kilolar inşallah benim öyle olmaz

Canım ben maalesef geçmişte ara ara şok diyetler yaparak metabolizmamı bozmuştum :26:
Metabolizmam doktorun demesi neredeyse durma noktasına gelmişti. Üzerine birde PKO ve insülin direnci falan derken çok çok zor oldu birde itiraf etmek gerekirse ara ara pes edip bir iki gün saldığımda oluyordu kendimi sonuçta bünye ve beyin aç ama artık ruhumuda bedenimide gerektiği kadar beslemeyi öğrendim
İnşallah bundan sonra çok daha rahat kilo vereceğim tabi sizlerinde desteği ile

başlangıç: 89
bu hafta: 80,5
geçen hafta: 81,3
giden: 800gr
toplam giden: 8,5
hedef: 60
spor: 3 saat spor salonu, 2 saat yürüyüş

seviyomm kız senii
ayy bişi de ben anlatıyım az önce göktürke gittik orda bayimiz var,eşim gidiyodu dedim bende gelim hava alırım,gittik işini halletti yemek yemeye girdik,ben yarım porsiyon köfte istedim yemeğim bitince baktım eşim tabama kendi tabağından 1 köfte koydu küçük oğlanda bizleydi ,döndüm oğlana lem ben çok mu zayıfladım adam beni besliyo dedim,kendimi bi an bi deri bi kemik hissettimönceden ekmekleri önümden alırdı yeter diye baktı kadın zayıflıyo e haliyle güzelleşiyo beslemeye başladıgerçi büyük bir filken şimdi 89 kilocuk küçük bi filimay bide moralimi bozdu,dedim bu hafta 100 grm verebilmişim demesinmi sen 100 kiloyken verdiğin kilolarla şimdide aynımı vereceğini sanıyodun haftada 100grm giderse iyi dedi,,ba ba ba nelerde bilirmiş benim diyetsiyen kılıklı kocişim
banuşum biz zayıfladıkça bu herifler çıldırcakkk

aa hemen sileyimmm

Kizlar topikinizi mesgul ettitgim için çok özür. bi arkadasa bakip çikacaktım...

xayim menün super..

cecosum dikat et kilo verdiktçe evdeki vahimet artiyor....
nuhanımmm polisimmm

ahanda yakaladim sizi xay ablaaa nasilsin ?
tatlım şimdi gördümmmmm iyiyim canımcım sen nasılsın? bzi cecoşumla o topik senin bu topik benim gezinti halindeyiz ee malum ikimizde kurtluyuz

Valla daha çoook çıldıracak o kocalar
Biz zayıflayalım da varsın çıldırsınlar Benim eşimde bazen üzülme okadar kilo verdin bünye bir alışsın yine verirsin diyor Hani insan perhize girince cevresi diyetisyen kesilir ya bizimkiler de o hesap

Kurtlu olmak her zaman iyidir çabuk zayıflarız
Bugün havadanmıdır nedir kendimi çok şiş hissediyorum ( reglme daha 1 hafta var ama belkide ondandır )
BOl bol su ve yeşil çay içeyimde içimdeki kurtlara yer açılsın ferah ferah dolaşsın keratalar

aynen tatlım çıldırık olcaklar
banucum benim ödem sökücü kürden yapsana kendine,ben regl haftamdayım ve ödem olmadı
ben dün akşam yenisini yaptım,sen yarın spora gidiyomusun? gidiyosan sana bırakırım yaptığımdan yada malzemeleri var bende malzeme de getirebilirim.
yada sen foruma uğrayabilirsen oda olur.

Son düzenleme:
Merhaba adım ilayda 17 yasındayım ve malesef 83 kiloyum.mayısta düğün var haziran da hem mezuniyetim var hemde düğün var 2 tane.ve bende anlasıldıgı üzere kilo vermek isteyenlerdenim.çok zayıftım iki sene önce dal gibiydim.sonra birden cok kilo aldım ve bir bakmısım 83 kilo olmusum.beni en cok üzen sey ise kilolarımdan dolayı bacaklarımın her yeri mor-kırmızı renkteki catlaklar.bileklerimde sismeye basladı sanki kızarmıslar.
1-nasıl kilo verebilirim?
2-çatlaklardan nasıl kurtulabilirim.kırmızımsı oldukları ıcın kurtulma sansım varmıs.

ayrıca hep foruma giremiyorum malesef.ama face giriyorum ekleyip yazarsanız cok sevinirim.buraya da ayda bir bile girsem topluca menülerimi,nasıl kilo verdim,ne yaptıklarımı yazarım. :) şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim :)

canım önce bi doktora gitsen daha iyi olur hormonlarına bakılır bir sorun olabilir neden kilon bu kadar arttığını araştırılırsa kilo vermen kolaylaşır hem sana uygun bir diyet verir

Sabah
1 gül böreği
1 bardak ayran
Ara
1 poğaça
1 avuç kan üzümü
Öğle
1 yumurtadan menemen
1 ekmek
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
2 kase yeşil mercimek çorbası
salata
Ara
1 portakal
yeşil çay

canım önce bi doktora gitsen daha iyi olur hormonlarına bakılır bir sorun olabilir neden kilon bu kadar arttığını araştırılırsa kilo vermen kolaylaşır hem sana uygun bir diyet verir

hipotroidi var bende gittim.guatr hapı içiyorum.ama yediklerimi kıstığımda gayet iyi veriyorum.2 haftada 5 kilo verdim.hareketsizlik var birde tabi.ama yarın baslıyorum kesın ve kesin.

kızlar şiştim yaa regl olcam çok kötüyüm. iştahım da arttı gibi o arttıkça ben daha çok su içiyorum daha çok şişyorum :18:

menümü yazıyım.

sabah:
2 dilim ekmek
biraz peynir
1 yumurta
salatalık, tere, maydanoz
zeytin.

ara: yok

öğle: 1 kase çorba
1 kase yoğurt
salata

ara: 1 bardak süt
4 tane eti form

akşam:
çorba
salata
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt

3 litre su.
45 dk tempolu yürüyüş.

lyl akşamlar kızlar
menüm
sabah
1 dlm peynir 2 dlm ekmek
ara yok
öğle
1 simit
ara
1 çikolata
akşam
1 tabak bulgur pilavı
1 saat yürüyüş
2 lt su

bu arada gurubumuz gittikçe şenleniyor.yenl transfer olan arkadaklarda çok hoş sohbet.maşallah..elmaşekeriiiiiim sen nlye bildirlmyapmadınnn..olmuyooooorrr tenbellik yapma şekerrr ummahhhh öptüm

bu arada gurubumuz gittikçe şenleniyor.yenl transfer olan arkadaklarda çok hoş sohbet.maşallah..elmaşekeriiiiiim sen nlye bildirlmyapmadınnn..olmuyooooorrr tenbellik yapma şekerrr ummahhhh öptüm

oyyyyyyy beyazcanım sormaaa malum gün geldi çattııı bu halde çıkıp moral bozmak istemedim :)))) haftaya bildirim yapıp listeye gireyim olur mu :)))) sabahdan beri full yatıyorum ya ne bu sancı öldümmm

geçmiş olsun şekerim bu haftada tüm topik kırnızı kart haftasında sanırım allah kurtarsın kızlar

nuhanımmm polisimmm

tatlım şimdi gördümmmmm iyiyim canımcım sen nasılsın? bzi cecoşumla o topik senin bu topik benim gezinti halindeyiz ee malum ikimizde kurtluyuz

bende iyiyim ayse abla gezinti iyidir abla insanin ufkunu acar neyse dahasini yazmayayim, tüm sevgilerimi gönderiyorum sana

hamile olduğunu unutuyorsun herhalde canım..dikkat et..kendini fazla yoruyorsun..seninki hamile halde birde arabasınımı temizletti..ev,iş,yemek,çocuklar azmış gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…