tebrikleeerr...ammaaaaaa çantalar benden..nedemiştim veremezsen ilk çantan benden...Ya ben 73 görmeyi hedefliyordum ama olmadı artış çok zor gidiyor bu kilolar yahu
geçen hafta :75.1kg
bu hafta :73.9 kg
giden :1.2 kg
toplam giden :10.1 kg
hedef :65 kg
spor : Günlük 1 saat yürüyüş +3 mill leslie+ ender saraç egzersizleri 15 dk.
Olmadı olmadı artık biraz daha sıkı tutcam dün gece reglim bitti ya kansızımda oturdum 3 tane muska lokum yedim off off
aynen tatlım çıldırık olcaklar
banucum benim ödem sökücü kürden yapsana kendine,ben regl haftamdayım ve ödem olmadı
ben dün akşam yenisini yaptım,sen yarın spora gidiyomusun? gidiyosan sana bırakırım yaptığımdan yada malzemeleri var bende malzeme de getirebilirim.
yada sen foruma uğrayabilirsen oda olur.
Merhaba adım ilayda 17 yasındayım ve malesef 83 kiloyum.mayısta düğün var haziran da hem mezuniyetim var hemde düğün var 2 tane.ve bende anlasıldıgı üzere kilo vermek isteyenlerdenim.çok zayıftım iki sene önce dal gibiydim.sonra birden cok kilo aldım ve bir bakmısım 83 kilo olmusum.beni en cok üzen sey ise kilolarımdan dolayı bacaklarımın her yeri mor-kırmızı renkteki catlaklar.bileklerimde sismeye basladı sanki kızarmıslar.
1-nasıl kilo verebilirim?
2-çatlaklardan nasıl kurtulabilirim.kırmızımsı oldukları ıcın kurtulma sansım varmıs.
ayrıca hep foruma giremiyorum malesef.ama face giriyorum ekleyip yazarsanız cok sevinirim.buraya da ayda bir bile girsem topluca menülerimi,nasıl kilo verdim,ne yaptıklarımı yazarım. :) şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim :)
bu arada gurubumuz gittikçe şenleniyor.yenl transfer olan arkadaklarda çok hoş sohbet.maşallah..elmaşekeriiiiiim sen nlye bildirlmyapmadınnn..olmuyooooorrr tenbellik yapma şekerrr ummahhhh öptüm
hoşgeldin pıtırcıkMerhaba adım ilayda 17 yasındayım ve malesef 83 kiloyum.mayısta düğün var haziran da hem mezuniyetim var hemde düğün var 2 tane.ve bende anlasıldıgı üzere kilo vermek isteyenlerdenim.çok zayıftım iki sene önce dal gibiydim.sonra birden cok kilo aldım ve bir bakmısım 83 kilo olmusum.beni en cok üzen sey ise kilolarımdan dolayı bacaklarımın her yeri mor-kırmızı renkteki catlaklar.bileklerimde sismeye basladı sanki kızarmıslar.
1-nasıl kilo verebilirim?
2-çatlaklardan nasıl kurtulabilirim.kırmızımsı oldukları ıcın kurtulma sansım varmıs.
ayrıca hep foruma giremiyorum malesef.ama face giriyorum ekleyip yazarsanız cok sevinirim.buraya da ayda bir bile girsem topluca menülerimi,nasıl kilo verdim,ne yaptıklarımı yazarım. :) şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim :)
onlar biziz sanırsambu arada gurubumuz gittikçe şenleniyor.yenl transfer olan arkadaklarda çok hoş sohbet.maşallah..elmaşekeriiiiiim sen nlye bildirlmyapmadınnn..olmuyooooorrr tenbellik yapma şekerrr ummahhhh öptüm
bende iyiyim ayse ablagezinti iyidir abla insanin ufkunu acar neyse dahasini yazmayayim, tüm sevgilerimi gönderiyorum sana
tamam şekerim haberleşiriz,ben sabah spordan sonra zeytinburnuna organik pazara gidicem ordan da fatihe annemlere,oralardayım yaniHele şükür gelebildim
Akşam yemeğinden sonra kızkardeşime çaya gittik çok sıkıldım diye
Ancak geldim
Canım yarın Kv geliyor ümreden ama eşim havaalanına giderken beni spora bırakıcak
Ana oğul otursunlar olurda KV direk bize gelecekseki sanmıyorum beni özlememiştir nasılsa
Bakalım yarın bir olsun sana haber veririm ama büyük ihtimal öğlen 2de bırakır eşim beni
Şimdiden çoook sağol canım arkadaşım
Aramıza hoş geldinnnnnnn
Bu topiğin en dombilisi olarak az yanaşayımda sanada yer açılsın
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Çok teşekkür ederim
Bugün yediklerimide paylaşayım
Sabah;
1 dilim çavdar ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta ( kızımın kalan yumurtasınıda yiyince 1 dilim eksik ekmek yedim)
1.5 KK kadar beyaz peynir ( Bimdeki yağsız olanlardan )
1 domates
1 salatalık
4 az tuzlu yeşil zeytin
ara;
Az şekerli türk kahvesi
3 tane kuru kayısı
Öğlen;
1 kase çorba
1 büyük kase salata
1 bardak ayran
ara;
1 sütsüz şekersiz nescafe
akşam;
3 parça tavuk ızgara ( toplam bir avuç içi kadardı )
bol maydanozlu, naneli, domates ve salatalıklı marul salatası ( Hiç yağ koymadım onun yerine nar ekşisi, limon ve az sirke ekledim )
1 koca bardak ayran
gece; 3 tane şekersiz çay
gün içinde 2.5 litre su içtim
Birazdan da tekrar bir yeşil çay içerim
mrb KIZLAR ÇOK KÖTÜ KARNI AĞRIYO HALA BENDE TIK YOK OLAMADIM GİTTİ ŞU REGLİ VALLA GÜVENEMEDİNM TESTTE YAPTIM BİŞİ YOK NE ZAMAN OLCAM YAAAAAAAAAAAAAAA
neyse benden bu hafta bişey yok yine sayıyorum Artı çıkmadığıma şükür verenleri tebrik ederim olursam haftaya korkun benden
kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:72.5
bu hafta:72.5
giden gelen yok
hedef:69
top. giden:7.5
spor:60 dk
tebrikler mükemmel bir menü...bu arada HOŞGELDİN aramıza..
selam canım,ben ödem için bu hata zencefilli kürü kullandım regl haftamdı ve şişmedim.slm kizlar nasilsiniz bahar yavas yavas kendini gösterdii. bugünler de acayip vücudum ödem toplamis durumda hangi caay icersen yararini görürüm yapip deneyenler varsa bana yazin .....diyeti iki günden beri astim.tatli kacamaklarim oldu .. ama pazertesi bomba gibi geliceeeemm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?