80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün her zamanki gibi iyi bende bir tuturubilsemm .gerci sporu birakmadim bu ay da gidicem acayip enerjik hissetiyorum kendimii

tamam canim zencefil alip deniyecemm ben bunu daha önce zencefil yerine tarcin kullanmistim sagoll.faydasini görürüm insallah

menüm
sabah
1 yumrta
2 dlm ekmek
domates
ara
yarım kase sütlaç
ögle
1dlm peynir
2 dlm ekmek
ara
1 gevrek
1 dlm peynir
akşam
yumrtalı ıspanak salatası
2dlm ekmek
gece
1 avuc kayısı çekirdegi
3L su

menüm:

sabah:
1 dilim peynir
5-6 adet zeytin
bol yeşillikli salata
2 dilim ekmek

öğle: 2 kase cacık

akşam: 5 tane köfte
kırmızı lahana salatası ve yoğurt.

az önce nişandaydık birazcık yaş pasta yedim pişmanım :26:

sporumu unutmuşum
40 dk tempolu yürüyüş ve 20 dk leslie yaptım.

3 litre su.

ahh bi de regl olsam çok rahatlayacak vücüdum da olamadık..:18:

haftasonu sessizliği..
kızlar bugün menümü hiiç yazmayayım..çünkü sinirden ne yediğimi bilmiyorum..
.malum k.baba k.valide sendromu yaşadım bugün..ayrıntıyı yazıp tekrar sinirlenmeye gerek yok..:18:çikolata yedim..:26:arada atıştırmalar oldu yani anlayacağınız menüm allak bullak oldu..yarın da piknik düşünüyoruz inş.p.tesinden itibaren tam gaz devamm..sporda yapamadım bugün ama temizlik yemek vs.sabahtan beri ayaktaydım çok yoruldum..

herkes bir yerlere gidiyo hafta sonlari benim cocuklarin cani istemedigi icin evde orturdum.ben de sinirlenin ce hemen bir seyler yerimm .bugun de komsunun ogluna sinirlendimm giris kapisinin lambasini acik birakmis kapatmamis farkina varmasam sabaha kadar acik kalacak. gecen hafta temizlik yaptim kapi pencere sildim giris kapisini üst kattakiyle ortaklasa sileriz demistim tasinirken ama buna uyan olmadi malesef ben iki kere üc kere siliyom . ücüncusunde yine silmiyo ekstra söylüyomm.bu sefer yine batti ciktii yine söyledim.yine yok tamam tamam diyoo. ben de kapisina yazi yazdim yapistirdim . anca ondan bir gün sonra silindi . oglu hep selam verirdi simdi kafasini ceviriyo acayip sinir oldum bugun deee .

iyi akşamlar
bu haftaki yeni menümün ilk günü .
dışarıda olduğum için uygulayamadım,eşim ve oğlum mantı sipariş edince bende ettim ,gerçi 2 öğün bir öğün olmuş oldu

menüm

sabah

1 bardak ılık zencefilli kür
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
1 tatlı kaşığı bal

ara
3 badem
2 ceviz

öğlen

dışarıdaydım öğle ve akşam yemeğim beraber oldu tek öğünde.
saat 5 gibi
1 porsiyon mantı
1 sade soda

ara
şekersiz türk kahvesi
yanında 1 minik lokum

akşam
eve gelince
2 kuru kayısı
1 hurma
3 kaşık yoğurt

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 30 dk

xayim mantimi yedin.. inamiyorum. bak yakalandim.. yaramasın canim afiyet olsun..

xayim mantimi yedin.. inamiyorum. bak yakalandim.. yaramasın canim afiyet olsun..

x ay bende iki tane revani yedimm manti da aklimdan gecti ama yapmaya üsendigim icin kaldi canim..
benim aklımda yoktu,ben menüde salatalara ızgaralara bakarken,oğlum mantı dedi,eşim bende yiyim diyince hadi bari bende yiyim dedim,zaten 2 öğün bir oldu çok dert etmiyorum o yüzden

sinirlenmek ve tüm kötü düşünce ve huylar insanın kendisine zarar..iyilikten insana hiiç zarar gelmez..ben dün iyiydim ve kazandım..kötü olsam yada hakkımı savunmak için tartışmaya girsem haklıyken haksız olacağım..Rabbim zerre iyilik ve kötülüğün karşılığını bu dünyada veriyor ve -kınadıklarınızı yaşamadıkça ölmezsiniz-diyor peygamber efendimiz(as)..
vesselam insan ne ekerse onu biçer...imtihan hanesinde değilmiyiz??

Kizlar burasi cooook guzel tertemiz bi havasi var her yere masa sandalye atmislar. Seytan diyo yayil cimenlerde yat

Aramıza hoş geldinnnnnnn
Bu topiğin en dombilisi olarak az yanaşayımda sanada yer açılsın
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

İnşallah :)

cevirenilayda

geçmiş olsun canım en azında kilo alma sebebini öğrendin ve tedaviyle bunun önüne geçebilir ve güzel kilolar verirsin
canımcım azimle devam etmelisin bak bana,sana örnek olabilmesi için anlatayım,
sadece 3.5 ay önce 103 kiloydum,herşey dar geliyordu inanılmaz mutsuzdum,karar verdim spor ve diyetle ki aç kalmadım hatta öğünlerim çok geldi bile böylelikle 14 kilo verdim 89 lardayım şimdi.
dar gelen her şeyimin içinde dönüyorum acaip keyifli bir duygu
ama benim devam etmemdeki en önemli nokta bu forum ve sizlersiniz,hergün yazdım burada her gün okudum her şeyi ve sonuç ortada mutluyum sende her gün gel tatlım.
kaçamak mı yaptın gel burda itiraf et ama hiç bırakma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…