Sabah uyanınca
yarım limon
1 tatlı kaşığı pekmez
Sabah
1 ekmek
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 bardak meyve çayı
Ara
10 fındık
1 elma
Öğle
yarım tabak ciğer sote
salata
1 ekmek
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
1 külah dondurma (annemle çarşı pazar gezerken dayanamadık )
Akşam
2 kase yeşil mercimek çorbası
2-3 parça patates kızartması
2 lokma adana kebap
Ara
1 elma
1 mandalina
yeşil çay
regl dönemindeyim acayip aç hissediyorum ya hiç umursamazdım yavan ekmeğin kokusu bile beni çekiyo inşallah bu saatten sonra bişey yemem :26:
selam canım,ben ödem için bu hata zencefilli kürü kullandım regl haftamdı ve şişmedim.
tarifini yazıyım.
zencefilli ödem atıcı kür
3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su
elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.
her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.
ben limonun 4/1 ini kattım kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.
haftasonu sessizliği..
kızlar bugün menümü hiiç yazmayayım..çünkü sinirden ne yediğimi bilmiyorum...malum k.baba k.valide sendromu yaşadım bugün..ayrıntıyı yazıp tekrar sinirlenmeye gerek yok..:18:çikolata yedim..:26:arada atıştırmalar oldu yani anlayacağınız menüm allak bullak oldu..yarın da piknik düşünüyoruz inş.p.tesinden itibaren tam gaz devamm.. sporda yapamadım bugün ama temizlik yemek vs.sabahtan beri ayaktaydım çok yoruldum..
iyi akşamlar
bu haftaki yeni menümün ilk günü .
dışarıda olduğum için uygulayamadım,eşim ve oğlum mantı sipariş edince bende ettim ,gerçi 2 öğün bir öğün olmuş oldu
menüm
sabah
1 bardak ılık zencefilli kür
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
1 tatlı kaşığı bal
ara
3 badem
2 ceviz
öğlen
dışarıdaydım öğle ve akşam yemeğim beraber oldu tek öğünde.
saat 5 gibi
1 porsiyon mantı
1 sade soda
ara
şekersiz türk kahvesi
yanında 1 minik lokum
akşam
eve gelince
2 kuru kayısı
1 hurma
3 kaşık yoğurt
ara
yok
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 30 dk
xayim mantimi yedin..inamiyorum. bak yakalandim.. yaramasın canim afiyet olsun..
benim aklımda yoktu,ben menüde salatalara ızgaralara bakarken,oğlum mantı dedi,eşim bende yiyim diyince hadi bari bende yiyim dedim,zaten 2 öğün bir oldu çok dert etmiyorum o yüzdenx ay bende iki tane revani yedimmmanti da aklimdan gecti ama yapmaya üsendigim icin kaldi canim..
sinirlenmek ve tüm kötü düşünce ve huylar insanın kendisine zarar..iyilikten insana hiiç zarar gelmez..ben dün iyiydim ve kazandım..kötü olsam yada hakkımı savunmak için tartışmaya girsem haklıyken haksız olacağım..Rabbim zerre iyilik ve kötülüğün karşılığını bu dünyada veriyor ve -kınadıklarınızı yaşamadıkça ölmezsiniz-diyor peygamber efendimiz(as)..herkes bir yerlere gidiyo hafta sonlari benim cocuklarin cani istemedigi icin evde orturdum.ben de sinirlenin ce hemen bir seyler yerimm .bugun de komsunun ogluna sinirlendimm giris kapisinin lambasini acik birakmis kapatmamis farkina varmasam sabaha kadar acik kalacak. gecen hafta temizlik yaptim kapi pencere sildim giris kapisini üst kattakiyle ortaklasa sileriz demistim tasinirken ama buna uyan olmadi malesef ben iki kere üc kere siliyom . ücüncusunde yine silmiyo ekstra söylüyomm.bu sefer yine batti ciktii yine söyledim.yine yok tamam tamam diyoo. ben de kapisina yazi yazdim yapistirdim . anca ondan bir gün sonra silindi . oglu hep selam verirdi simdi kafasini ceviriyo acayip sinir oldum bugun deee .
hayırlı yolculuklar arkadaşım..Hadi bakalim dustum yollara ver elini diyarbakir
hayırlı yolculuklar arkadaşım..
hamilesin ama bir dakika durmuyorsun..maşallah sana..
hoşgeldin pıtırcık
öncelikle bir dahiliye doktoruna görünüp gerekli gördüğü testleri yaptırmalısın o seni zaten diyetisyene yönlendirir.insülin direncin olabilir tatlım.
spor ve iyi bir rejimle mayısa 4,hazirana da en az 8 kilo verirsin tatlım
kararlı olmalısın ve beynine ben zayıflıyorum artık komutunu vermelisin.
ve buraya mutlaka günde bir kez bakman lazım ki motive olabilesin
Dahiliyeye gittim guatr çıktı.yavaş çalışandan ama ben kendimi çok dinamik hissediyorum.ve yediklerimi kıstıgımda yani dozunda yediğimde 2 haftada tam 5-6 kilo verdim.devamını getirseydim şimdiye eskisi gibi çıtır bir kız olacaktım belki de.ve evet motive olabilmem için günde bir kaç kez uğramam gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?