80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnanmıyorum 14 kilo vermişsin ne kadar güzel
Nasıl bir şey yaptınız biraz anlatırmısınız ya da yeni bir başlığa toplansak ya boyle geçmişe gidip okumak gerçekten çok zor :)

İnanmıyorum 14 kilo vermişsin ne kadar güzel
Nasıl bir şey yaptınız biraz anlatırmısınız ya da yeni bir başlığa toplansak ya boyle geçmişe gidip okumak gerçekten çok zor :)
canımcım ben düzenli spora da gidiyorum haftada 6 gün falan,ve her hafta farklı liste uyguluyorum.arada kaçamaklarım da oluyor,zaten aç kalmıyorum.eğer kaçamak yapmasaydım şu an 14 yerine 24 kilo da verirdim ama sonrasında her şeyden mahrum kaldığım için o 24 kilo bana 34 kilo olarak geri dönerdi,şimdi arada canımın çektklerinide yiyerek kilo veriyorum sonrasında geri almıcam inşallah.
istersen kendine günlük aç,bende hergün yediklerimi yazıp sana destek olurum

Son düzenleme:
başlangıç : 91,5 kg
geçen hafta : 88 kg
bu hafta : 87,09 kg
giden : 100grm cık
toplam giden : 3,06 kg
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : toplamda 4 saat yürüyüş

ben geldim , nerdeyse 1 haftadır doğru düzgün gelemedim farkındayım ama koşturmacatyla geçti ve stresliydi, haftasonumda çoooooooooooooooookkk güzeldi, sevdiceğimle beraberdeik ama bugün gitti çok üzgünüm ( ama yinede nankörlük etmememk lazım, güzeldi herşey yeme içme durumları biraz değişti ama birkaç günlük bir toparlama süreciyle inş. düzene girerim, bu arada aslında kilo olarak daha çok vermişimdir , hafta içi yorgunluğumdan dolayı ödem yaptı vücudum o yüzden sonuç bu kadar az çıktı , inş. bu hafta düzelir ama sonrada regl dönemim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann be yaa :44:

Son düzenleme:

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç: 103
bu hafta:89.4
geçen hafta: 89.5
giden: 100 gr
toplam giden: 13.6 kg
hedef: 60
spor: 390 dk (cumaya kadar olan)

[TABLE="class: grid"]
0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
1 [/TD] [TD] sedalis [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez) [/TD] [/TR]
1 [/TD] [TD] yediveren35 [/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 2.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
2 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.4 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
3 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 81.3 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat spor salonu 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
3 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş [/TD] [/TR]
4 [/TD] [TD] dery.a [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 90 dak spor 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
6 [/TD] [TD] benben [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
6 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
6 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 150 dakika [/TD] [/TR]
7 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 60 dakika [/TD] [/TR]

[/table]

Sabak uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
1 ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
3 ceviz
Öğle
3 köfte
1 ekmek
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
3 kayısı
Akşam
2 kase sebze çorbası
Ara
1 meyve
yeşil çay

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD]
0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]

[TR][TD]
1 [/TD] [TD] sedalis [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez) [/TD] [/TR]
[TR][TD]
1 [/TD] [TD] yediveren35 [/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 2.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD]
2 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.4 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD]
3 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 81.3 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat spor salonu 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD]
3 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD]
4 [/TD] [TD] dery.a [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 90 dak spor 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD]
5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD]
6 [/TD] [TD] benben [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD]
6 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD]
6 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 150 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD]
7 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 60 dakika [/TD] [/TR]

[/table]

ne güzel hiç artıda olan yok inşallah bundan sonra da hep verir bi daha almayız
kilo veren arkadaşları tebrik ederim

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum maaşşallah topiğimize hiç artıda olan yok süper, inş. hep böyle devam eder

kimsecikler kilo almamış hep devamını dilerim
haydi kızlar yaz geliyor tiril tiril giyip gezeriz
dünkü menümü de yazayım
Sabah-Öğle: 3-4 çatal patates kızartması, 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: 1 muz
Akşam: Pikniğe gittik, mangal tavuk, sucuk ekmeksiz, 1 bardak kola
Ara: Yok

Bugünkü menü
Sabah: Kaşarlı tost, peynir, zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber, biraz sucuklu yumurta
Ara: Yok
Öğle-Akşam: 1 dilim revani, 1 dilim ıslak kek, 1 kıymalı börek, 2 kaşık süzme yoğurt, yarım dilim çörek (arkadaşa davetliydim ben de yemek yemeden gittim)

listeye giren ve giremeyen arkadaşları kutlarım allah daim etsin hepimizin başarısını

bu günkü liste
sabah
2 dim ekmekden sucuklu tost
ara türk kahvesi
öglen
2 dlm ekmk 4 kşk ıspanak
akşam
1 tbk yaprak sarma 2dlm ekmek
ara
1 greyfut
3l su

hemen açıyorum bir tane hiç olmassa siiz beni bende sizi oradan rahatlıkla takip ederim :)

kızlar yetişiiiiiiiiiinn ya, yarına misafir var ve ben şuan hamur işleriyle uğraşıyorum ve ben bu durumdan nefret ediyorum yanlış anlaşılmasın misafiri severim çok ama dikkat ediyorum ya kendime, tmm haftasonu kaçamaklıydı ama düzelteceğim derken üstüne misafir olunca isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn geriye bir avuç yaaaaağğğğğğğğğ, beni bu derde ahhh sen attın daaaa gitmezsin o kadar zahmeta waaaaaaaaaaaayyyyyyy

Kızlar yaa kusura bakmayın çok yoğundum gelemedim

Baya koşturmacalı ve aksiliklerle bir gün geçirdim bugün ama bunada şükür Rabbim beterinden saklasın Aminnnnnnnnn

Canım bende bu sabah hemen yaptım bu ödem sökücü çayımı
Kahvaltıdan sonra koca bir bardak içtim bir tanede akşam üzere içtim Şu en büyük ikeanın bardakları var ya hani portakal suyu falan onda verilir dışarda sıkma alanlara heh o koca bardakla işte
Yarın senin dediğin gibi içeceğim normal bardaklarda

Birde şeyi soracaktım canım şimdi 3 litre yaptım ya ben onu iki koca cam şişeye koydum kalanını ( 1 litresini içmişim yani )
Buzdolabına koyacağımda birkaç gün birşey olmaz dimi ona zaten ancak biter 3 günde

xayim mantimi yedin.. inamiyorum. bak yakalandim.. yaramasın canim afiyet olsun..

Anammmmmmm bir mantı mı dedi
Valla kaç zamandır benimde canım istiyor ama sonrada diyorum yok olmaz madem bu kadar uğraşıyorsun bir anlık zevk için herşeyi bir kenara atma diyorum ve şükür sonradan unutuyorum bir sonraki mantı reklamına kadar

Ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah o listeye girdiğimiz günleride görürüz

neyse kızlar muhabbete kalmak istedim ama malum mutfak beni bekler, öpüyorum sizleri

Misafire hazırlık faslın bitmiştir büyük ihtimal ama inşallah çok güzel ve az kalorili geçer akşamın

Bugün yediklerimide paylaşayım bari

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 fincan ılık suya 2 - 3 damla limon

15 dakika sonra 1 büyük bardak maydanoz suyu

Kahvaltı;

2 dilim ekmek ( eşim cavdar almamış mecbur beyaz yedim )
1 kk beyaz peynir
1/2 Domates
1/2 Salatalık
2 küp kaşer ( kesme şeker büyüklüğünde )
1 büyük fincan yeşil çay

Kahvaltıdan yarım saat sonra 1 koca bardak metabolizmayı hızlandıran ödem sökücü çay ( Xay / Ayşenin tarifi )

ara;
3 tane medine hurması

Öğlen;
1 kase salata
1 şekersiz nescafe ( Spora geç kalacağım diye en basit olanı seçtim mecbur )

ara;
1 şekersiz çay

Akşam;
2 ufak haşlama tavuk baget
1 koca kase salata ( yağsız, bol limonlu, nar ekşili )
1 kase yoğurt

gece;
1 koca fincan yeşil çay

Bu saate kadar 2.5 litre su içtim ve yatana kadar rahat bir 0.5 litre daha içerim

Bugün tam 90 dakika Fitness yaptım ki bunun 50 dakikası sırf cardioydu
30 dakika yüzmeyi pek saymıyorum çünkü rahatlamak için yüzdüm yani aheste aheste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…