80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gelmiş geçmiş olsun canım zaten hangi baba odeve tahammül ediyorki şimdi iyidirsin inşallah

sabah : tam buğday ekmeğiyle maydanozlu yağsız tost, 5 zeytin ve şekersiz çay
ara : 1 dilim ev yapımı kek, 3 tane mercimek köftesi
öğle : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek ve 4-5 dal roka
ara: 1 bardak y.yağlı şekersiz kaveli süt, 5 kuru erik
akşam : 1 kase çorba , 3 s.k z.y karnabahar yemeği , salata, 1 bardak ayran
ara : 1 yeşil elma, yeşil çay ( bu şekilde düşünüyorum )

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı erik marmeladı şekersiz
tere
1 bardak meyve çayı
Ara
10 fındık
1 elma
Öğle
yarım tabak ciğer sote
3 dilim ekmek
salata
Ara 1
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı kuru üzüm
Ara 2
1 bardak çay
2 parça bitter çikolata
Akşam
1 kase buğdayla yoğurt çorbası
Ara
1 mandalina
yeşil çay
internette bir site buldum günlük yediklerini kayıt ediyosun otomatik olarak günlük ne kadar kalori aldığını ve yaptığınn sporlarını yazıyosun ne kadar kalori harcadığını yazıyo oraya göre 1689 kalori almışım bugün aslında daha az alırdım da öğlen ki ekmeği yazmayı unutmuşum aldığım kaloriye göre çikolata yiyebilirim dedim o arttırdı

OHHH BE DÜNYA VARMIŞŞ.HAKKATEN GÖZÜM AYDINLANDI
NEYDİ O BE SIKILMIŞTIM İYİCE AMA HİÇ YOKDANDA İYİDİR TABİİ::13:
küçücük telefondan yazıyordun ooohhh ferah ferahh oynaya oynaya bi yazıyım okuyum. benim pc yi aldım bu gün servisten aslı varsa onarılmış:26:,işallah bidaha arıza yaparda yenisini verirller.bıktım çünkü 4 ayda 3 kez tamir oldu.şimdi bozulsun diyorumya artık tık demez eminim.bu elektonikde hakkaten şans işi neye elimi atsam bozuk çıkar şansıma,amannn neyse rahat rahat okuyup yazıcamya şimdi budagüzel.

canım o sitenin adını yazarmısın bizde bakalım

menüm
sabah
1 yumurta
2 dlm ekmek 5 zeytin domates
ara
1 avuç erikkurusu
öğlen
2 lokum
akşam
biraz biber kızartması yoğurt .4,5,kaşık çorba 2 dlm ekmek
gece
1 greyfut
4 lt su

Bugünku menüm

Sabah.2dilim k. Ekmek
Yanında melemen çay

Ara.2kaşık kıymalı makarna

Öğle.1pogaca 2kaşık patates salata acik çay

Akşam.yeşil fasulye yemeği 2servis kasigi 3çatal haslama tavuk

Gün içinde 3litre su bitki çaylari

Canım hadi gözün aydın
Bende o konuda tam bir bahtsız bedeviyim Evlenirken ceyizime aldığım tüm kücük elektronik aletlerin hepsi aldıktan 1 sene sonra bozuldu Televizyonumuz ilk sene 5 sene servise gitti hatta garantisi olduğu halde değiştirmedi uyuzlar :26: Meğer adamlar fabrika hatalı ürünlerin hepsini bile bile satmışlar ve ben bunu öğrenip dükkana cıngar çıkarmaya gittiğimde adam elimde senedin var ıspat edemezsin ödemelerinide yapmazsan icrayla alırız demişti birde terbiyesiz adam
O gün nasıl bir içten beddua ettiysem ödeyeceğim ama her kuruşu zehir zıkkım olsun demiştim ve adamlar 6 ayı bulmadı iflas ettiler adamlar okadar zenginken mahallenin bir çok yerinde evleri varken şu an ancak bir yada iki daireleri kaldı oda başka akrabaların üzerine son anda yaptıklarından

kızlar tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. ama iki ay daha bu hal devam edecek biliyom. sızlanmalarımı çok dinleyeceksiniz yani

erkekler hep soyum devametsin diye umut ediyor galiba. topu aynı bunların. bugün benimkine bir daha doğurmayacam dedim hıhı dedi dalga geçti

kız allahını seversen söle nasıl yatıyon o yatakta. ben gömülsem bi yere imdat diye çığlık atarım bide biri kımıldarsa resmen deprem oluyodur o yatakta sık sık uyandırır be. hani fantazi için tamam da sürekli yatılmaz kız. ama ani yün yataklar olur ya yılda bir içi çıkarılır yıkanır çırpılır ve geri doldurulur. tabi bu söylediklerim rahat iki üç gün sürüyor ne zordur. seninki kolay aç tıpasını aksın gitsin

kız demiştin saçını yakında benimki gibi kestirir diye ay ne fena bu kadın. öyle bi kampanya olsa kesin katılır üstüne para da verir seninkinden daha genç ve daha yakışıklı modelini almak için ama sana söylim o kadın ilaç kullanıyo. yoksa durduk yere kim veriyo okadar kiloyu. haaaa bak yine söylüyom tiroit ilacına başla sonra noldu bana diyon hormonun bozuk işte kızım dr daha ne desin. bak az diye başlıyon sonra tedavi edilmezse tamamen duruyo bu tiroitler ha.

kimsenin ahı yerde kalmıyo canım. şu ahlar bide benim kp ye denk gelse ya adam efsunlu gibi hiç bişe fayda etmiyo

az önce dedemle görüşüyodum. ben teyze oğlumla evlendim. benim kp çok huysuz karısına çocuklarına çektirmediği kalmadı. dedem çok karşı çıktı evlenmeyelim diye ama biz pek dinlemedik. şimdi diyoki ben kızımı kurtaracaktım şimdi sende düştün ellerine. bende dayanamadım dedim şimdiye kadar durdunda şimdimi kurtarasın geldi kızını. istiyosan gene kurtar ben engel değilim dedim. bide ne işimiz varmış muşta uzakmış dönecekmişiz memlekete hiç olmazsa başımızı sokacak evimiz varmış. yaw tek evle bitiyomu sonra bize yiyecek ekmeği kim verecek dedim. evimiz yok diye söylüyo ya ev almak için para lazım o da ha deyince olmuyo. çalışacan biriktirecenki olacak. offffff bizde mi yaşlanınca böyle olacaz yaw. akşam akşam sinirimi zıplattı.

ay konuya hareket gelmiş yaa nihayet ben fazla gelemiyorum iş güç ev oğlanlar derken ama geçmişi okuyup keyif alyıordum kaç gündür hareketsizdik iyi olmuş iyi iyii
menümü yazayım kızlarr
sabah: peynirli yumurta, kepek ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık
ara: yok
öğle: z.yağlı kabak, makarna, yeşillik, kepek ekmek 1 dilim
ara: neskafe
ara: bir avuç kuru meyve, 1-2 çubuk kraker
Akşam: ıspanaklı gözleme, 4 zeytin, domates salatalık

erkekler hep soyum devametsin diye umut ediyor galiba. topu aynı bunların. bugün benimkine bir daha doğurmayacam dedim hıhı dedi dalga geçti

yok kız benimki eğer üçüncüye niyetlenirsek ben yine kız isterim diyor tabi kızçeleri ona deli gibi düşkün birde erkekle babalar biraz daha fazla uğraşmak zorunda ya yemiyor bunun sünneti, askerliği, istemesi, düğünü falan daha masraflı olur diye mi düşünüyor bilmiyorum ama ikincide bile inşallah kız olur diye diye doktora gitmişti ama tabi şimdi büyük 12.5 yaşında olduğu halde birini kızına bakarken yakalasın anında bozuluyor bende hep diyorum hiç bozulma daha bunlar iyi günlerin benim kız bile erkek fatma gibi olduğu halde baba ne bozuluyorsun sen geçmişte annemle gezerken iyidi dimi diyor
Büyükten yana ben rahatım çok sert mizaçlıda ufaktan ayvayı yediğimiz şimdiden belli sibel can bile çilve yapmıyordur o kadar oynarken

Rabbim arzu eden, özlemini çekenlere ilk evvela hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sonra bizde düşünürüz olmadı

kimsenin ahı yerde kalmıyo canım. şu ahlar bide benim kp ye denk gelse ya adam efsunlu gibi hiç bişe fayda etmiyo

Canım inan bende senelerce öyle diyordum. O bütün eşyalarıda zaten KP yüzüden o yerden almıştım ( 1 sene oldu rahmetli olalı ama inan geçmişte çok büyük kazıklarını yedim Telefonda Anneme her ağladığımda ( Ailem almanyada yaşıyor ben buraya evlendim ) kızım sabret sen Allaha havale et ama biz bile hakkımızı helal etmiyoruz diyorlardı. Son 3 ay yatalaktı ve inan sanki o anda herşeyi unuttum :26: Aslında hiç birşeyi unutmamıştım ama o an bize muhtaç olduğunu gördükten sonra RAbbim sen daha iyi bilirsin dedim ki geçmişte eşime bile diyordum ne babana ne anana hakkımı helal etmiyorum diye
Elimden geleni yaptım ama Allah biliyor ya asla içtenlikle hakkımı helal etmedim. Kv desen ondan beter onunda yüzüne bir keresinde dedim hiçmi Allah korkun yok benim ailem Gurbette sizlere güvenip beni size emanet ettiler ama sen neler yapıyorsun sana asla hakkımı helal etmiyorum diye

İnan RAbbim okadar büyük ki yeri geliyor hep KV bana çektirdiklerinin karşılığını görmeye başladı Eşim bile yinee Allah korusun ama eğer Anneme birşey olurda yatalak olursa sana asla bak diyemem sonuçta ben olsam KVm bana öyle yapsa asla yüzüne bakmam sen yine Allah razı olsun benim hatırım için arada da olsa bir araya geliyorsun diyor
TAbi asla Anne kelimesini ona karşı kullanmıyorum çünkü Analık yapmıyorsa o kelimeyide hak etmiyor

RAbbim herkesi islah etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Üzme tatlı canını RAbbim inşallah sana o güzel yüreğin kadar mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir evlilik hayatıda nasip eder ....Aminnnnnn
Sen elinden geldiğince eşinle iyi geçinmeye bak ve bol bol dua et RAbbim herkese ağız tadıyla evliliğini sürdürmeyi nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnn
Deden bence kendini kötü hissediyordur senelerce müdahalle etmediği için şimdi seninde üzülmeni istemediğinden aklı sıra kendini rahatlatmaya çalışıyor Yaşlılığına ver güzelim eminim onuna içi yanıyordur sizlerin seslerini buruk duyunca
RAbbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı kılsın inşallah...Aminnnnnnnnnnnn

iyi akşamlar

3 günlük şok diyetimin 2.günü...
menüm

sabah
1 bardak ılık ballısirkeli limonlu su

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
öğlen
tavuk
1 bardak yoğurt

ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt

akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

iyi akşamlar kızlar.

bugünkü menüm
sabah :4 kayısı,su,1kk peynir,1 yumurta,2dilim çavdar ekmeği,domates,salatalık
öğle:1 simit,peynir,çay
akşam:4 kaşık pırasa,4 kaşık bezelye,1 kase yğurt
ara:1 nescafe,2galeta
2litre su,yeşilçay ve bol çay

İyi geceler kızlar

Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
Bir dilim peynir
5 tane zeytin

Ara
Şekersiz sade nescafe

Öğle
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşık makarna

Ara
Zencefilli çay

Akşam
1 kase nesfit

Ara
Tarçınlı zencefilli yoğurt

2,5 litre su
40 dk yürüyüş

Kızlar ben kilo vermemiş gözüküyorum yani bir gün 84 bir gün 83 çıkıyorum. Ama göbekte azalma var kıyafetlerim bol geliyor. Görüntümde acayip değişme var incelme var. acaba sporla vücut sıkılaşıyor da ondan mı? Kilo verdiğimden emin olamıyorum (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…