Gunaydin kizlar berbat bir gecenin ardindan berbat bir gune uyandim. Aksam yemegi yedikten sonra cok kotu oldum. Biraz yatayim da migdem duzelsin dedim ama ne mumkun daha kotu ve halsiz oldum. Cocuklarada esim bakti. Oglum odevini yapmamisti daha esim yaptirdi. Tahammulsuz adam birdaha odev eve gelir gelmez yapilacak diyo. Zor geldi pasama ilgilenmek. Onca cocukla aksama kadar ilgileniyo da bizimki agir geldi. Ama biraz ilgilensinde anlasin biz surekli beraberi sabahta kalkamadim cocugu hazirladi goturdu okula. Ama ben kahvalti bile yapacak durumda degilim bu gidisle bu hafta bir kilo eksik gosterecem. Yaw ifadeleri yapamayinca cok sıkıcı bir yazi oldu sanirim. Bilgisayari acmaya usendim. Yazilarda bi tuhaf cikti.
canım o sitenin adını yazarmısın bizde bakalımSabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı erik marmeladı şekersiz
tere
1 bardak meyve çayı
Ara
10 fındık
1 elma
Öğle
yarım tabak ciğer sote
3 dilim ekmek
salata
Ara 1
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı kuru üzüm
Ara 2
1 bardak çay
2 parça bitter çikolata
Akşam
1 kase buğdayla yoğurt çorbası
Ara
1 mandalina
yeşil çay
internette bir site buldum günlük yediklerini kayıt ediyosun otomatik olarak günlük ne kadar kalori aldığını ve yaptığınn sporlarını yazıyosun ne kadar kalori harcadığını yazıyo oraya göre 1689 kalori almışım bugün aslında daha az alırdım da öğlen ki ekmeği yazmayı unutmuşum aldığım kaloriye göre çikolata yiyebilirim dedim o arttırdı
canım o sitenin adını yazarmısın bizde bakalım
OHHH BE DÜNYA VARMIŞŞ.HAKKATEN GÖZÜM AYDINLANDI
NEYDİ O BE SIKILMIŞTIM İYİCE AMA HİÇ YOKDANDA İYİDİR TABİİ::13:
küçücük telefondan yazıyordun ooohhh ferah ferahh oynaya oynayabi yazıyım okuyum. benim pc yi aldım bu gün servisten aslı varsa onarılmış:26:,işallah bidaha arıza yaparda yenisini verirller .bıktım çünkü 4 ayda 3 kez tamir oldu. şimdi bozulsun diyorumya artık tık demez eminim. bu elektonikde hakkaten şans işi neye elimi atsam bozuk çıkar şansıma, amannn neyse rahat rahat okuyup yazıcamya şimdi budagüzel.
Bİraz iri bir fıstık adayı olarak siz fıstıklara kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNN
İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandımMeğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı :26: ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi Hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
Canım sanada çok geçmiş olsun
Umarım şu an birşeyin yoktur
benim kocam niye odun yaaaaaa..be hastayim desem yat gecer der..Adam agzimla istesem yapmaz.cok agir durumdada anasini bacilrini yönlendirir bana..yada cocuklara ihlamur cay falan demlendirtir..
yok yanlis anlama gözüm yok tepe tepe kullan kollarinda eskisin kocanda birazda benimkine bulassa diyorum
ben ufakligimi kolay kolay yanimdayatiramiyorum...yatak su yatagi ya cocukkenarlardan yuvarlanir diye aramiza yatiriyorum..aramizdada altimizda kalirda habermiz olmaz cocuk bogulur ölür diye ödüm kopuyor..normal yatak olsa olursa suyataginda agirlik ne Kadar olursa olsun dibe cöküyor hep ayni hiza oluyorsun..cocuk altimizda kalirsa gömülürde hissetmeyiz diye manyak manyak hayaller kurup korkuyorum
ay kizlar bizim cakma gene yapti yapacagini...dün kaynanam hafif siddetle firca cekiyordu cakmaya..kendini cok saldin biraz toparlan su saclarina bak atkuyrugundan beter diye...bu ne dese begenirsiniz..ya anne öznurun saclari gibi kestireyimmihic sasirmadim valla...aslinda genede sasirdim itiraf edeyim..neden biliyormusunuz..ye yapsam aynisini yapiyorduda ama bunu acik acik hic söyememisti..simdi yanimda rahat raht söylüyor..y diyorumki ben koocayi degissem..yai bir kampanya olsa eskisini getir yenisini götür gibisinden..bende eskiyi götürüp yeniyi alsam diyorum oda bu kampanyadan faydalaniri dersiniz
Canım hadi gözün aydın
Bende o konuda tam bir bahtsız bedeviyimEvlenirken ceyizime aldığım tüm kücük elektronik aletlerin hepsi aldıktan 1 sene sonra bozuldu Televizyonumuz ilk sene 5 sene servise gitti hatta garantisi olduğu halde değiştirmedi uyuzlar :26: Meğer adamlar fabrika hatalı ürünlerin hepsini bile bile satmışlar ve ben bunu öğrenip dükkana cıngar çıkarmaya gittiğimde adam elimde senedin var ıspat edemezsin ödemelerinide yapmazsan icrayla alırız demişti birde terbiyesiz adam
O gün nasıl bir içten beddua ettiysem ödeyeceğim ama her kuruşu zehir zıkkım olsun demiştim ve adamlar 6 ayı bulmadı iflas ettileradamlar okadar zenginken mahallenin bir çok yerinde evleri varken şu an ancak bir yada iki daireleri kaldı oda başka akrabaların üzerine son anda yaptıklarından
erkekler hep soyum devametsin diye umut ediyor galiba. topu aynı bunların. bugün benimkine bir daha doğurmayacam dedim hıhı dedi dalga geçti
kimsenin ahı yerde kalmıyo canım. şu ahlar bide benim kp ye denk gelse ya adam efsunlu gibi hiç bişe fayda etmiyo
az önce dedemle görüşüyodum. ben teyze oğlumla evlendim. benim kp çok huysuz karısına çocuklarına çektirmediği kalmadı. dedem çok karşı çıktı evlenmeyelim diye ama biz pek dinlemedik. şimdi diyoki ben kızımı kurtaracaktım şimdi sende düştün ellerine. bende dayanamadım dedim şimdiye kadar durdunda şimdimi kurtarasın geldi kızını. istiyosan gene kurtar ben engel değilim dedim. bide ne işimiz varmış muşta uzakmış dönecekmişiz memlekete hiç olmazsa başımızı sokacak evimiz varmış. yaw tek evle bitiyomu sonra bize yiyecek ekmeği kim verecek dedim. evimiz yok diye söylüyo ya ev almak için para lazım o da ha deyince olmuyo. çalışacan biriktirecenki olacak. offffff bizde mi yaşlanınca böyle olacaz yaw. akşam akşam sinirimi zıplattı.
başka sitelerin ismini yazabiliyomuyuz izin verilmiyodur diye yazmadım
özelden yazdım sana sitenin ismini canım
başka sitelerin ismini yazabiliyomuyuz izin verilmiyodur diye yazmadım
özelden yazdım sana sitenin ismini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?