80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eeeeee haksız kazanılan haram para kime yaramış şekerim elbet bir gün çıkar işte sen gözünle görmüşün..ben pc yi aldım ertesi gün arızalandı,götürdük,hemen fabrika hatası var dediler iade aldılar .bizde üste biraz daha para verip bunu aldık nerden aldıysak.geldikden 1hafta sonra servise gitti hartdisk i değişt, 15 gün kullandık hadi bidaha.arıza bu seferde ekran gitti 1 ay servisre kaldı 15 20 gün kullandık hep onarıma alıyor kendini gerçi ilk günden beri öyleydi ya yarım saaat çalışsa 1 saat dinlenecek bilmem şimdi arıza çıkarırmı işallah çıkarda kurtulum şu pc den firma nın pek değiştirmeye niyeti yok ama ahhhhh ahhhh ne çektin be beyazcan ne çektin

Canım tartıya takılma benim bir arkadaşımda bir kaç ay spor salonunda sıkı çalıştığı halde gram verememişti hesapta ama inanılmaz incelme vardı hatta hocalarla iyice ahbap olunca onlarda şakayla takılmışlar ona hala kilo veremedinmi diye ki o zaman 75 kiloydu boyu 1.70ken tam aman be bu ayda veremezsem gitmeyeceğim dediği anda birden tartıda inanılmaz bir fark görmüş şu anda hatta 65 kiloluk fıstık gibi hatun hatta banada temihlemişti ilk salona başladığımda bak bir iki ay veremezsen sakın pes etme diye

Benimde tam tersine ilk iki ay baya bir gitti şu an az az gidiyor gibi görünüyor ama görenler inanılmaz fark var diyor hatta salona beni tanımayanlar bile çevirip ya ilk geldiğinde kusura bakma neredeyse yuvarlaktın ama şimdi baya bir fark var diyorlar tabi buda beni daha çok motive ediyor
Birde tartının sağlam olduğuna eminmisin Ben evdeki niye oynamıyor diye salona yazıldığımda sonraki ay bir gittim 7 kilo eksik çıktım meğer ben kilo veriyormuşumda evdeki tartı bozulmuş tabi hemen yenisi alındı

Ayy inşallah canımm ben de öyle olurum :) tartı da bozuk olabilir çünkü geçen gün de 81 çıktım :)) tartı almak lazım aslında hedefimde göbeğin gitmesi var ve şuan baya gitti. Çok mutluyum insan zayıfladıkça hayata bakışı değişiyor. Kendime güvenim geldi :) bu gazla devam daha da incelelim yaza süper girelim.
Sporla zayıflamayı denememiştim hiç. Fıstık gibi olcaz devam :)
Sen de pes etme canım yavaşlasa da kilo vermen incelmeye devam :)

eeee kız babası olmak kolay değil. benim ilki oğlan arkadaşınki kız oldu. eşim takılıyodu onun eşine kızınızı oğlumuza alacaz diye. adam bozuluyodu. benim ikinci kız oldu onunki oğlan. bu sefer adam takılıyo kızını oğluma alacam oğlunada kızımı verecem diye. allahım benim koca nasıl bozuluyo anlatamam sanki aldılar kızını götürdüler. hiç bozulma diyom kız babası olmak böyle bi gün gelecek alacaklar onu senden. yok ben turşusunu kuracam diyo benim babamda öyle diyodu bir zamanlar

gelelim kp ve kv ye. allah kp yi ne bana ne de kv ye bırakmasın gidiyosa bi nefeste gitsin. o yattığı yerdende eziyet eder hepimize. kv dünya iyisi bi kadıncağız. hani derler ya o sabırla cennete gider öyle bi kadın. ölür geberir adam yinede yatırmaz kadını iki dakika. hiç bişe bulamazsa ayaklarımı kaşı der o derece yani. kv hep dua ediyo allah onu benim elime bırakmasın önce beni alsın diye. kızıyom anne niye öyle diyon arkada kalanı hiç mi düşünmüyon diye. bırak önden o gitsin diyom. güya uzakta oturuyoruz. her gün netten bizi görmese olmuyo. eğer neti açmazsak kıyametleri koparıyo alile hayatı bırakmıyo bazen o derece yani. ayyyyyyyyyyyy sabah sabah sinirlerimi hoplattım yaw. allahından bulsun ne deyim.

günaydın kızlarr
işallah güzel bir gün olur
ayyüzlüm sende boşver aklına getirip üzme kendini hamilesin bebişde üzülür,neyseki uzakdaymış kp benimkiler üstkatımda günde 5 kere kapıya gelmeseler içleri rahat etmez ,ille hergün oturucaz beraber.malum dilleri durmaz kv kp in .sende allaha bırak aman beddua etme beddua dönüp dolaşıp bi şekilde edenede zarar veriyor

Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnn

Yeni ve güzel bir gün olur hepimiz için inşallahhhhhhhhhh Aminnnnn
Rabbim hepimize patır patır kilolardan kurtulup çok daha sağlıklı ve zarif olmayı en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhh....Aminnnnnnnn

Toplu dua gibi oldu
Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum Hazır küçük kuzumda uyurken salonumu aradan çıkardım bulaşık makinemide doldurup çalıştırdım ( gece regl sancısı yüzünden bırakmıştım mecbur herşeyi tabi ev ahaliside sağ olsun hem bulaşık çıkardılar bir sürü hemde salonu talan ettiler )
Birazdan kahvaltımıda edeyim Şimdi az limonlu ılık suyumu içiyorum bir yandan

İnşallah canım hepimiz çok daha zarif olacağız
İnan ben arada kilo vermem dursa bile hiç pes etmiyorum aksine bu benim elimde yaw fıstık gibi olacağım ne olursa olsun diye kendimi devamlı motive ediyorum
Rabbim hepimizin azmini daim etsin inşallahhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnn
Güven geldi demişsin ya ben bu kilomla bile kendimi Afet hissetmeye başladım eee eskiyle kıyasla da iri bile olsa Afet sayılırım tabi ben zarif bir afet olma yolunda çabalıyacağım
Bazen nasıl bir güven patlaması yaşıyorsam resmen parmak uclarında havalı havalı yürürken buluyorum kendimi tabi ev içinde

RAbbim KVne uzun ve sağlıklı ömür versin...Aminnnnnnnnnn
Canım bizimkiler dibimde oturuyordu ve inan yeni evliliğimizi bile anlayamadık. Daha balayından döndük ( daha doğrusu 3cü gün kaçtık KP bedavaya getirsin diye bir arkadaşının yanına göndermişti ) ertesi gün görümce bize yerleşti :26: zaten sabahtan akşama kadar onlarda oturuyorduk akşam oldumu oda bizimle eve geliyordu Nasıl becerdiysek o ara çocuk yapabildik
RAbbim elden ayaktan düşürünce ne aksilik ne kötülük kalmıştı KPde ve galiba RAbbim ona birşeyler gösterdiki inan beni günahı kadar sevip değer vermezken hiç kimseyi tanımadı bir tek beni tanıdı ve son güne kadar o yatalak olduğu 3 ay boyunca bana orada oturduğum süre içinde eve gidene kadar dua ediyordu :26: Ki ben eskiden eksin bu adam benide öldürür ben ömrümün sonuna kadar bunlardan çekeceğim derdim
RAbbim herkese iş işten geçmeden doğruyu görmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnnnnnnn

İnan artık bana herşey okadar boş geliyor ki ben sağlıklıyım, evlatlarım sağlıklı, eşim sağlıklı ve başımızda gerisi artık tefferuat gibi geliyor bana KVm birşeyler öğrendi mi o durumdan yooo ama inan artık ben gereken cevabı anında verip hiç kendimi sinir etmiyorum ama tabiki saygı çercevesinde hee eşime de resmen diyorum asla RAbbim bana muhtaç etmesin yine Allah korusun ama olurda elden ayaktan düşerse o çok değer verdiği kızları bakar asla istemem sevaba gireyim derken bir offf çeksem beni günaha sokmuş olur diye Eşim bile haklısın senden böyle birşeyi asla isteyemem zaten diyor

Neyse canım sen kendini ve kuzunu düşün Rabbim inşallah onuda islah ederde en azından bundan sonra rahat edersiniz Aminnnn
Sabah sabah boş insanlar yüzünden canımızı sıkmayalım

günaydin kizlar nasilsiniz iyiymisin malesef bilgisayar bana düsmediginden yazamiyorum.tam gaz devam gerci dün cok spor yaptim hareketli gecti bugün acisi cikiyo her yerlerim agriyom .bir iki ay disimi siksam iyi olacak . bende kayinvalideyle bir arada yasadim bir kac sene dip dipe .onlarin yanlislariyla dogrulariyla hi hi demek zorunda kaldim. valla simdi kimseyi takmiyorum kendi bildigimi okuyorum allahin cahillerinle mi ugracagim ömür boyuu . onlarin lafini dinlersen haklisin dersen iyisin yoksa yokk. onlarin daima arkasinda olucan önünde degill yoksa yüz asilir.off sabah sabah canim sikildi konusu bilee sikiyo.. esim ve cocuklarim saglikli iyler gerisi bosss ...

günaydınlarrrr.mutlu güzel bir gün olsun inşallah

ayy güldürdün yine kız beni allah iyiliğini versin emi

günaaaaydııııııııın bayanlaaaaar nasılsınız bakalım bugün
ya bu arda şekercanı görn varmı ne zamandır ortalarda yok merak ettim

afetiz tabi canım kadın doğum doktorumun dediği gibi her kilo vermek bir hormonun düzelmesi ya her kilo daha da özgüven kıskançlar da ortaya çıkıyor şimdiden. millet ye biraz böyle hasta olcan sağlıklı değil demeye başladı.

dayımın eşi bana zayıfla derdi. şimdi de tutturmuş manken hastalığı başlamış bende bırak rejimi diyor. Allah öyle bir irade verdi ki çok kalorili yemeklerde bir kaşık alınca mide bulantım başlıyor ama manken hastalığı değil bu onlar yediğini çıkarıyor. ben de öyle bir şey yok. psikolijik olarak yemek istemediğim şeylerde mide bulantım tutuyor.

herşey beyinde bitiyor. kimsenin bırak rejimi yada yavaş kilo ver bugün de spor yapma demesine aldırmadan yoluma devam.

birbirimizi motive edelim

herşey daha güzel olacak. daha sağlıklı, daha ince daha afet olcaz kızlar sabır

Dediğin gibi kıskançlar felaket yaa hatta beni o halleri çok güldürür
Ama dediğin gibi hakikaten artık sağlıklı beslenince biraz yağlı birşey yediğim an midem bulanır hatta bayada mide ağrısı yaşarım Geçenlerde eşim bile dedi çok iyi oldu şu sağlıklı beslenmeyi bizede direttiğin için biraz fazla kaçırdığım an midem maf oluyor diye adam dışarda yemek yiyemez halde geldi hatta oda 3 kilo vermiş şu son 3 ay içinde ( çok dikkat etmez birde çekirdeğe bayılır )
Birde Motivasyonu bozuk beslenmeyi baltalamaya çalışanlar var
Benim KV bir gün bize geldiğinde başladı anlatmaya yok bilmem hangi tiyatro sanatcısı 15 kilodan fazla kilo vermiş yok inanılmaz değişmiş falan diye hani hesapta canımı sıkacak veremiyorsun havası yaratarak dayanamadım bastım kahkahayı anam o ne ki ben 22 kilo verdim diye suratını buruşturup aaa ciddenmi eminmisin hiç belli olmuyor deyince bu sefer eşim hemen araya girdi anne sen istersen bir göz doktoruna git hatun baya eridi ama sen hala ne diyorsun felaket bozuldu tabi onun bozulması bende aşırı enerjye neden oldu

Kimse fark etmesede biz bu yola baş koyduk ve ne olursa olsun bu kilolar gidecek
Ben en son doğum günümde bile eşime dedim bir sonraki doğumgünümde ( şubatta ) kesinlikle son hedefime ulaşmış olacağım diye yani 65 olucağım yada en azından çok az kalacak Bu son şişman olarak geçirdiğim doğum günüydü
Hatta eşim sen zayıfla o kiloya düş yeminle sana tekrar gelinlik giydirip bende kendime damatlık alacağım stüdyoda resim çektireceğiz dedi Evlenirken KV gelinliğimi seçmişti bende sanki madalya takacaklarmış gibi eyvallah demiştim eşimde o yüzden benim istediğim gibi bir gelinlik giydireceğim sana dedi eee bundan güzel motivasyon olmaz dimi ama

Ayy valla sen beni güldürdün allahda seni guldursun bu çakma kim oluyo pek tahminde bulunamadım kafamda bir şık var ama sen söyle daha ii kız böyle birkampanya olsa %60kadın yararlanır heralde değilmi :)
ne %60 i bence %85 den asagidüsmezdi bak istersen bir kampanya yapalimda gör... kiz bu cakma benim 5 görümceden biri olur..ne yapsam aynisini yapiyor resmen takipte...cok kiziyorum ama nedense cokta seviyorum...yani adi annemin adi hareketleri Tipi ayni annem ondanmidir nedir...gerci annemin taklit huyu yok ama belkide gencliginde olmustur kim bilir görümcelerimin hepsinde hissediyorum aslinda bana karsi bir birlesme bütünlesme..her yaptigimi elestirirler arasi cok sürmeden kendileride yapmaya baslarlar..acayip sinir boucular..ama genede seviyorum kendi kendime cok kiziyorum onlarin bir yamukluklarini gördügümde ama yüzyüze geldigimde hepsini unuuyorum..manyakmiyim salakmiyim safmiyim neyim bende bilmiyorumki

anam yamista yazmissn..birine cevapvereyim derken digerini unutuyorum..dur aklimda kalanlara evap vereyim..kesinlikle sonradan gelen cocuk cilveli nazli oluyor o bizdede ayni...biz kadinlar hep ayniyiz sanirim..gecmiste yasananlari hatirlamak bile istemiyoruz..niye...suclu oldugumuzdanmi utandigimizdanmi..elbette hayir..sadece o kazmaya karsi kinlenmemek icin..yüregimiz yumusamisken sogumsin diye..cocuklarimizin babasi diye...oysa hicbirsey unutulmuyor...koca unutuyor ama kadin hep yasatiyor icinde..ve bu sebeple hep rol yaparak yasiyoruz...unutmus rolü..hicbirsey yaamamis rolu..neyse ben bu konulara dalarsam sayfalarca yazarim milletinde gözleri sasilasir

gözün aydin canim :)

himm baslangicta hic yatamdim..herif nefes alsa yatak sallaniyordu sonra alisiyorsun..hep dalgalarin üstünde Yasar gibi...top patlasa duymuyorsun..tam tersine dönüsüyor..ama hamileligimde cokzorlandim..cünkü camur batagindan kalkmaya caisir gibi oluyor..agirsin kaldiramiyorsun zaten kendini..ee suyada gömülünce hic kalkamiyorsun..fantezi kismina hic girmeme bile gerek yok..süper oluyor süpeeeeeeeeer
ha haplarimi 10 gündür düzenli kullaniyorum canim..simdilik tik yok ama

daha beterde olabilirsin yaslaninca demedi deme

kiz SILIKMA ile olusan cümlelerde SIKILMA kelimesini büyük harfle yaz...sana cok ayip seyler yapiliyormus gibi oluyor okunurken haberin olsun

ordaki adın da beyazcan mı benim adım yine aynı ist87 baktım profiline maşallah kalorin azmış ben doymuyorum bu ara

Canım o bahsettiğin sitenin linkini banada özelden atarmısın
Aslında buradanda bildiğim kadarıyla yasak değil ama yine sen bilirsin

Neyse kızlar bana şimdilik müsaade

Komşu ablam birazdan kahve içmeye gelecek olağan zayıflama kahve falımı aradan çıkartayım
Telveler gibi patır patır düşüp gidecek kilolarım

Akşam yine görüşmek üzere kendinize iyi bakın

banuşum bu galiba bende 2 gündür yazıyorum üye oldum
ama çokta kalori kısmında güvenmeyin derim,bide aa az yemişim diye abartırız falan
Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol

afiyet olsun şekerim,banada bakıver senin fincanından kendine ne diyosan banade de

madem yasak değil yaziyim canım
Anasayfa

canım ortalama ne kadar aldığını görüyosun yüzde yüz doğrudur demiyorum ama en azından kendini frenliyosun senin bulduğun site farklıymış

ordaki adın da beyazcan mı benim adım yine aynı ist87 baktım profiline maşallah kalorin azmış ben doymuyorum bu ara

evet canım beyazcan bilmem dün dışardaydım pek yiyemedim heralde ondan ama zaten şu aralar canım yemek istemiyor diyet listeme uymaya çalışırsam daha çok yemem lazım bu gün uyabildiğim kadar uyucam bakalım kaç kalori alıcam:26:

allah allahhh:26: bende tek bende var sanıyordum bu kıskançlık durumumu.1,2 kişi dışında kimse fark etmiyor kilo verdiğimi.9 kilo verdim boru deyil anam millet bi tuhaf valla 1 kilo alsam hepsi birden amannn çok kilo almişin yine derler ulan bi moral verin az incelmişim deyin ama yok olurmu işleri güçleri fesatlık .geçen halamla buluştuk çarşıda epeydirde görüşmüyoz hiç bişey demedi 5.6 saat sonra dayanamadım yaa ben kilo verdim hiç bişey demiyondedim aaa öylemi dedi .dediğimide pişman oldum.aman biz birbirimizi bulduk ya gerisi fasa fiso iyiki varsınız kızlar hepinizi çok çok öpüyorum.bu arada o mide bulantısı bendede oluyor fazla yiyrmiyorum çok şükür öyle ağır şeyleri midem kaldırmıyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…