80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AMAAAAAAAAAAAAANN DA AMAAAANNN DUYUM BURDAYMIŞ neyaptın inşaat işi bitti galiba işallah seni daha çok görürüz burda ..tabii elmam şekerimide görmek istiyom ama gine kayıp bu kız

ayyyy söyle taze türk kahve tadini özledim .olsa da icsemmm .ben cok güzel kahve fali da bakarimm.millet sirf kahve fali baktirmak icin öze..l cagirirlar dii. ben biktigim icin unuttum diyorum artiken bahenem hazirdi..

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

bir kac gun once yazmistim 85.2 falandim simdi 84.6 :)))) kizlar kesinlikle dukan diyetini uygulayin hem ac kalmiyorsunuz hem spor yaparak kilolardan cok cabuk kurtuluyoruz

gel tabi şekerim,sığışın kızlar:13:

Sığışın kizlar deyince aklima sumuklu bocekler geldi en ufak bir delige dahi girebiliyolar ya ondan. Ay simdi bu dusuncemden tiksindim. Aklima gelen sahneyi bi bilsen gulmekten catlarsin. İnsan kilolari ile ancak bu kadar dalga gecer. Cok pisim ya icime duyum kacti

İYİ AKŞAMLAR

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:2dilim çavdar ekmeğine yağsız tost,çay,1 küçük kase puding
öğle 1 dilim çavdar ekmeğine labne,1 nescafe
akşam 5 gibi:1 tabak mantı(yedikten sonra pişman oldum.
akşam 8 gibi 1 tabak bezelye yemeyi düşünüyorum
sabah akşam ilaç içiyorum,aç karnına içemiyorum.ilaç olmasa sabaha kadar birşey yemezdim
2,5 litre su,yeşilçay

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 çay kaşığı bal
Ara
1 elma
8 tane çağla
Öğle
4 küçük parça haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
salata
Ara
1 bardak salep
8 çilek
Akşam
1 kase buğdayla yoğurt çorbası
1 salatalık
Ara
8 çilek
yeşil çay
bugün ki toplam kalori 1350

Süpermiş canım kv ne çok güldüm ya :) evet verelim kiloları sen bir daha gelinlik giy ben de ilk defa giycem inş. :)) ben de anneme yemek filan yaptırmıyorum o da 3 kilo verdi benle aynı yiyor :) şeker hastası olmasa daha verir de...

Bende üniversitede okurken olmuştu bulantı olayı acayip kilo vermiştim o yıl. Millet kıskandı yine zorla doktora götürdüler psikolojik demişti doktor. :) insan bi yola baş koydu mu beyin zaten yedirmiyor.
Kıskananlar çatlasın :)
Gerçekten de iyiki varsınız :)) çok güzel dertleşiyoruz :))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmmmm
Bu gece yine bir sonraki haftaya ertelendi neyse kızları biraz sonra eşim gidip alır kız kardeşimden
Organizasyonda ufak sorunlar olmuş yoksa ne güzel eğlenecektik
Neyse herşeyde bir hayır vardır

Allah seni ne etmesin Akşam akşam kopardın beni
Alemsin valla
Rabbim yuvanda huzuru ve sağlığı daim etsin ...Aminnnnnnn

Dur bakayım bende şu siteye çatlarım yoksa ( meraklı ceco )

Aaaa seve seve şekerim
Bundan sonra her kapattığımda açmadan evvel inşallah hepimizin kiloları patır patır gider derim

madem yasak değil yaziyim canım
Anasayfa

canım ortalama ne kadar aldığını görüyosun yüzde yüz doğrudur demiyorum ama en azından kendini frenliyosun senin bulduğun site farklıymış

Çok sağ ol canım bende bir bakayım şuna
En azından biraz daha dikkatli davranmaya yardımcı olabilir

Boşver canım bizler 38 beden daracık pantalonlarımızı yada elbiselerimizi giyince de fark etmesinler de göreyim
Bakalım benim anam fark edecekmi haziranda yanlarına gittiğimde Fark etmezse artık gırtlaklarım hatunu şaka şaka fark etmeyeceği bir kilo değil sonuçta ama millet art niyetle fark etmiyor gibide yapabiliyor onlarada dediğin gibi en güzel cevabı zayıflayarak vereceğiz

selam kızlar 85 kiloyum ben katilimmi aranıza

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz

kimseler yok ama benim bir sorunum var.benim büyük oğlan 13 yaşında,yediye gidiyor.bu döneme kadar hep takdir aldı.ama bu dönem hiç ders çalışmıyor,notları düştü.beni dinlemiyor,bağırıyor,biraz üstüne gidince ağlıyor.hep kavga,tartışma içindeyiz. acaba normalmi,oğlu olanlar,erkek kardeşi olanlar yardım edin.ne yapayım,olurunamı bırakayım,yoksa sertmi davranayım.şaşırdım vallaha

tatlım önce panik yapma,yaşı gereği normal.
ergenlik yaşında çünkü,bu dönemde aşırı hassas,duygusal ve de asabi olabiliyorlar.üstüne gitme hele ısrar hiç etme,bir müddet böyle davranmaya devam edecektir.
dersleri ve nasıl davranması gerektiği konusunda da,sadece gerekeni güzel bir dille anlat,o an anlamak istemiyorsa ısrar etme çocukların üzerine ne kadar gidersek o kadar ters tapki verirler.hele asla bağırıp çağırma,babasına şikayet etme,sana güvendiğini bilsinki bir derdi sorunu varsa da sana anlatabilsin.benimkiler biri 23 diğeri 19 yaşında,bu evreleri bizde geçirdik.küçüğe şimdi, seni ergen seni liselii diye takılıyorum,o dönemlerde asla böyle bir şey söylemedim çünkü o anki durumlarını kabul etmiyorlar o dönemde.çok sıkmadan ama ipleride bırakmadan yanında ol canım.zor bir dönem Allah kolaylık versin

banuşum o siteye 3 gündür yazıyorum çok da hoşuma gitti
yinede kalori olayına dikkat canım aman kaçırmayalım

ivittt kilocuklar patır patırr gitsinn

annenin farketmemesi mümkün değil canımcım,en büyük morali gittiğinde annen vercek emin ol
ayy kızım erimiş bitmişşş süzülmüşş yüzüde kaşık kadar kalmışş diyip seni zorla beslerse şaşırmam
aman kilo almadan dönde
anneler için biz hala minnak kız çocuklarıyız

canım ya ne güzel anlatmışsın,aslında teoride biliyorum ama okadar sinirleniyorumki birden bağırmaya başlıyorum.benim oğlan çok agresif(babaya çekmiş)bende şusıralar çok hassasım.dersler hiçumurunda değil.bilgisayarı,cep telf.yasakladık,yinede aynı.biraz sakin olmalıyım değilmi.nezaman düzeliyor bu veletler:44:inşallah küçük oğlan bu kadar uğraştırmaz beni:18:dediklerini unutmamaya çalışacağım,sağol cevabın için

oğlun evliydi değilmi,gelinle aran nasıl,genç kayınvalide olmak nasıl bir duygu.umarım bizde o günleri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…