Neyse kızlar bana şimdilik müsaade
Komşu ablam birazdan kahve içmeye gelecekolağan zayıflama kahve falımı aradan çıkartayım
Telveler gibi patır patır düşüp gidecek kilolarım
Akşam yine görüşmek üzere kendinize iyi bakın
a.s sude çisem, , gel tabikide canımselam kızlar 85 kiloyum ben katilimmi aranıza
selam kızlar 85 kiloyum ben katilimmi aranıza
gel tabi şekerim,sığışın kızlar:13:selam kızlar 85 kiloyum ben katilimmi aranıza
gel tabi şekerim,sığışın kızlar:13:
Süpermiş canım kv ne çok güldüm ya :) evet verelim kiloları sen bir daha gelinlik giy ben de ilk defa giycem inş. :)) ben de anneme yemek filan yaptırmıyorum o da 3 kilo verdi benle aynı yiyor :) şeker hastası olmasa daha verir de...Dediğin gibi kıskançlar felaket yaa hatta beni o halleri çok güldürür
Ama dediğin gibi hakikaten artık sağlıklı beslenince biraz yağlı birşey yediğim an midem bulanır hatta bayada mide ağrısı yaşarımGeçenlerde eşim bile dedi çok iyi oldu şu sağlıklı beslenmeyi bizede direttiğin için biraz fazla kaçırdığım an midem maf oluyor diye adam dışarda yemek yiyemez halde geldi hatta oda 3 kilo vermiş şu son 3 ay içinde ( çok dikkat etmez birde çekirdeğe bayılır )
Birde Motivasyonu bozuk beslenmeyi baltalamaya çalışanlar var
Benim KV bir gün bize geldiğinde başladı anlatmaya yok bilmem hangi tiyatro sanatcısı 15 kilodan fazla kilo vermiş yok inanılmaz değişmiş falan diye hani hesapta canımı sıkacak veremiyorsun havası yaratarakdayanamadım bastım kahkahayı anam o ne ki ben 22 kilo verdim diye suratını buruşturup aaa ciddenmi eminmisin hiç belli olmuyor deyince bu sefer eşim hemen araya girdi anne sen istersen bir göz doktoruna git hatun baya eridi ama sen hala ne diyorsun felaket bozuldu tabi onun bozulması bende aşırı enerjye neden oldu
Kimse fark etmesede biz bu yola baş koyduk ve ne olursa olsun bu kilolar gidecek
Ben en son doğum günümde bile eşime dedim bir sonraki doğumgünümde ( şubatta ) kesinlikle son hedefime ulaşmış olacağım diyeyani 65 olucağım yada en azından çok az kalacak Bu son şişman olarak geçirdiğim doğum günüydü
Hatta eşim sen zayıfla o kiloya düş yeminle sana tekrar gelinlik giydirip bende kendime damatlık alacağım stüdyoda resim çektireceğiz dediEvlenirken KV gelinliğimi seçmişti bende sanki madalya takacaklarmış gibi eyvallah demiştim eşimde o yüzden benim istediğim gibi bir gelinlik giydireceğim sana dedi eee bundan güzel motivasyon olmaz dimi ama
allah allahhh:26: bende tek bende var sanıyordum bu kıskançlık durumumu.1,2 kişi dışında kimse fark etmiyor kilo verdiğimi. 9 kilo verdim boru deyil anam millet bi tuhaf valla 1 kilo alsam hepsi birden amannn çok kilo almişin yine derler ulan bi moral verin az incelmişim deyin ama yok olurmu işleri güçleri fesatlık .geçen halamla buluştuk çarşıda epeydirde görüşmüyoz hiç bişey demedi 5.6 saat sonra dayanamadım yaa ben kilo verdim hiç bişey demiyondedim aaa öylemi dedi .dediğimide pişman oldum. aman biz birbirimizi bulduk ya gerisi fasa fiso iyiki varsınız kızlar hepinizi çok çok öpüyorum. bu arada o mide bulantısı bendede oluyor fazla yiyrmiyorum çok şükür öyle ağır şeyleri midem kaldırmıyor:26:
himm baslangicta hic yatamdim..herif nefes alsa yatak sallaniyordusonra alisiyorsun..hep dalgalarin üstünde Yasar gibi...top patlasa duymuyorsun..tam tersine dönüsüyor..ama hamileligimde cokzorlandim..cünkü camur batagindan kalkmaya caisir gibi oluyor..agirsin kaldiramiyorsun zaten kendini..ee suyada gömülünce hic kalkamiyorsun..fantezi kismina hic girmeme bile gerek yok..süper oluyor süpeeeeeeeeer
ha haplarimi 10 gündür düzenli kullaniyorum canim..simdilik tik yok ama
banuşum bu galiba bende 2 gündür yazıyorum üye oldum
ama çokta kalori kısmında güvenmeyin derim,bide aa az yemişim diye abartırız falan
Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol
afiyet olsun şekerim,banada bakıver senin fincanından kendine ne diyosan banade de
madem yasak değil yaziyim canım
Anasayfa
canım ortalama ne kadar aldığını görüyosun yüzde yüz doğrudur demiyorum ama en azından kendini frenliyosun senin bulduğun site farklıymış
allah allahhh:26: bende tek bende var sanıyordum bu kıskançlık durumumu.1,2 kişi dışında kimse fark etmiyor kilo verdiğimi. 9 kilo verdim boru deyil anam millet bi tuhaf valla 1 kilo alsam hepsi birden amannn çok kilo almişin yine derler ulan bi moral verin az incelmişim deyin ama yok olurmu işleri güçleri fesatlık .geçen halamla buluştuk çarşıda epeydirde görüşmüyoz hiç bişey demedi 5.6 saat sonra dayanamadım yaa ben kilo verdim hiç bişey demiyondedim aaa öylemi dedi .dediğimide pişman oldum. aman biz birbirimizi bulduk ya gerisi fasa fiso iyiki varsınız kızlar hepinizi çok çok öpüyorum. bu arada o mide bulantısı bendede oluyor fazla yiyrmiyorum çok şükür öyle ağır şeyleri midem kaldırmıyor:26:
tatlım önce panik yapma,yaşı gereği normal.kimseler yok ama benim bir sorunum var.benim büyük oğlan 13 yaşında,yediye gidiyor.bu döneme kadar hep takdir aldı.ama bu dönem hiç ders çalışmıyor,notları düştü.beni dinlemiyor,bağırıyor,biraz üstüne gidince ağlıyor.hep kavga,tartışma içindeyiz. acaba normalmi,oğlu olanlar,erkek kardeşi olanlar yardım edin.ne yapayım,olurunamı bırakayım,yoksa sertmi davranayım.şaşırdım vallaha
banuşum o siteye 3 gündür yazıyorum çok da hoşuma gittiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Dur bakayım bende şu siteyeçatlarım yoksa ( meraklı ceco )
Aaaa seve seve şekerim
Bundan sonra her kapattığımda açmadan evvel inşallah hepimizin kiloları patır patır gider derim :1
Boşver canım bizler 38 beden daracık pantalonlarımızı yada elbiselerimizi giyince de fark etmesinler de göreyim
Bakalım benim anam fark edecekmi haziranda yanlarına gittiğimdeFark etmezse artık gırtlaklarım hatunu şaka şaka fark etmeyeceği bir kilo değil sonuçta ama millet art niyetle fark etmiyor gibide yapabiliyor onlarada dediğin gibi en güzel cevabı zayıflayarak vereceğiz
kimseler yok ama benim bir sorunum var.benim büyük oğlan 13 yaşında,yediye gidiyor.bu döneme kadar hep takdir aldı.ama bu dönem hiç ders çalışmıyor,notları düştü.beni dinlemiyor,bağırıyor,biraz üstüne gidince ağlıyor.hep kavga,tartışma içindeyiz. acaba normalmi,oğlu olanlar,erkek kardeşi olanlar yardım edin.ne yapayım,olurunamı bırakayım,yoksa sertmi davranayım.şaşırdım vallaha[/QUOTE
Bak canım bence çocuklarla nekadar inatlasirsan onlar 5misli inatlasiyolar bence bu dönemde sana çok iş düşüyor çok ama çok sabırlı olacaksın ona ii davran ve suyundan git al oğlunu bir pastanede otur beraber cay içip konuşun ben bunu sık yapıyorum ve sonuçları ii oluyor konuşmak ama sabırlı konuşmak en iyisi onun seni anlaması için hayatın zorluklarını anlat okumanın güzelliklerini anlat ona hayatta verecek çok şeyin olmadini okumassa çok zorluklar çekeceğini anlat ama en güzeli onu iyi dinle memnun oldugu ve olmadığı şeyleri öğren senden istediklerini dinle Sonra sende ondan istekte bulun
Ama erkek cocuklari anneden çok şey isterler istediği şey olumsuz bile olsa yapabileceğin şeyse yap ben her fırsatta anlatıyorum hayatın zorluklarını sana kolay gelsin inşallah seni dinler ama sakın sesini yükseltme onu kazanmak istiyorsan kaybedersen asla kazanamassin bunuda aklından çıkarma
tatlım önce panik yapma,yaşı gereği normal.
ergenlik yaşında çünkü,bu dönemde aşırı hassas,duygusal ve de asabi olabiliyorlar.üstüne gitme hele ısrar hiç etme,bir müddet böyle davranmaya devam edecektir.
dersleri ve nasıl davranması gerektiği konusunda da,sadece gerekeni güzel bir dille anlat,o an anlamak istemiyorsa ısrar etme çocukların üzerine ne kadar gidersek o kadar ters tapki verirler.hele asla bağırıp çağırma,babasına şikayet etme,sana güvendiğini bilsinki bir derdi sorunu varsa da sana anlatabilsin.benimkiler biri 23 diğeri 19 yaşında,bu evreleri bizde geçirdik.küçüğe şimdi, seni ergen seni liselii diye takılıyorum,o dönemlerde asla böyle bir şey söylemedim çünkü o anki durumlarını kabul etmiyorlar o dönemde.çok sıkmadan ama ipleride bırakmadan yanında ol canım.zor bir dönem Allah kolaylık versin
banuşum o siteye 3 gündür yazıyorum çok da hoşuma gitti
yinede kalori olayına dikkat canım aman kaçırmayalım
ivittt kilocuklar patır patırr gitsinn
annenin farketmemesi mümkün değil canımcım,en büyük morali gittiğinde annen vercek emin ol
ayy kızım erimiş bitmişşş süzülmüşş yüzüde kaşık kadar kalmışş diyip seni zorla beslerse şaşırmam
aman kilo almadan dönde
anneler için biz hala minnak kız çocuklarıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?