80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım Ayşeciğim gerekeni zaten söylemiş
İnan bende de 12.5 yaşında bir kız var ve bazen aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz Dediğin gibi bende bazen çıldıracak gibi oluyordum arada ama inan çok zor da olsa sadece dersleri konusunda uyarıyorum. Keyfin bilir güzelim sonuçta benim için okumayacaksın diploman neyse okadar muamele görürsün iş hayatında diyip sessizliğe bürünüyorum inan bir saat kendini odaya kapatıp düşünüyor ve sonrasında gelip özür diliyor ve daha dikkatli olacağını söylüyor
Aslında notları iyi ama ben kızımı tanıyorum bir kaç gün kendini saldığı an toparlanamıyor o yüzden notlarının düşmesine engel olmaya çalışıyorum Gerçekten şimdiki çocukların hepsi aynı birde benim büyük kız kardeşi olduktan sonra biraz daha böyle oldu bence 10 sene sonra üzerine bir nevi kuma gelince belkide kendini göstermeye çalışıyor hani bende varım benide görün diye ama inan bir kaç gün suyuna gidip sen bilirsin anneciğim dediğim an yine eski haline dönüyor uysal ve yakın davranıyor ama kıskançlığı tuttuğu an ( ki bizce sebepsiz ) hemen yine tepki vermeye başlıyor
Birde şu var okulda çocuklar aralarında birbirlerine sen ana kuzususun yok korkaksın falan diye de gaz verebiliyorlar belki öyle bir durum varsada tersi olduğunu göstermeye çalışıyorda olabilir :44:

Valla ne bileyim çocuğun mu var derdin var derler ama Rabbim eksikliklerinide göstermesin ...Aminnnnnnnn
İnşallah sizde ortasını bulursunuz da huzurunuz daim olur Aminnnnnnnnnnnnnn

Valla annemin bana kaşık suratlı demesi için 50 kiloya düşmem lazım Hee şimdi olsa olsa kepçe olur
Yok canım o konuda rahatım anneme gidipte kilo almam mümkün değil Alışverişe diye evden sabah çıkıp 7 saatlik bir alışveriş rekorumuz var ki o zaman daha 8 gün olmuştu doğum yapalı
Almanyaya gittiğimizde inan sabah kahvaltısını erkenden yapıp bir sokağa atıyoruz kendimizi öğle yemeğine kadar yemekten sonra tekrar çıkıyoruz akşam yemeğine kadar yani spor salonuna gittiğim sürenin çok çok fazlası geçiyordur sokaklarda ve çoğu yerede yürüyerek gidiyoruz yada arabayla uzak bir şehre gidiyorsakta orada yürüyoruz paso

İnşallah kilo veripte dönerim nasılsa annemde felaket sağlıkcıdır çok fazla yağ kullanmaz hatta tencereye yağ şişesini gösterip çekiyor diyebilirim soğan kavururken çok çok az yağ koyar sonra soğanlar yanmasın diye az su ekler okadar yani ama ol kepçedir o ayrı tabi bana vermez farkıda gördükten sonra zayıflayınca yersin annemmmm az daha sık dişini der

rica ederim canım benim
tatlım bir şeyleri yasaklamak inan çözüm değil hatta inatlaşmaya ve yapacağı varsada yapmamasına sebep olmaktan başka bir işe yaramaz.ölçüsünde kısıtlama getirilebilir ama asla yasaklanmamalı.ah canımcım şu çocukların psikolojilerini anlamak o kadar zorki
oğlum henüz sözlü,haziran başı gibi nişan yapıcaz Allah nasip ederse.güzel bir duygu,kızım yoktu bir kızım oldu

tatlım şimdi sorunun kaynağı belli oldu,boşanmadan dönen bir çift ve buna şahit olan tam ergenlikteki erkek çocuk.aile içindeki huzursuzluklardan çocuklar sandığımız dan çok daha fazla etkileniyorlar ve şuda bir gerçekki ne kadar huzursuz ortam olursa olsun çocuklar anne babalarının ayrılmasını asla istemiyorlar.bunu direk söylemedikleri gibi sizdeki örnek gibi ,derslerine yansıtıyorlar.bu şekilde ilgiyi üzerine çekmek ve kendince boşanmamanız için önlem almak derdinde oluyorlar.bunu eşinle konuşup güzelce anlatmalısın ve sizde çocukların yanında çok dikkat etmelisiniz hal ve davranışlarınıza.çocuklar duymasındaki'' mutfakkk'' olayı çok hoşuma giderdi...evet canım katılıyorum bir uzmandan yardım almalısınız.kolaylıklar diliyorum

örnek anne cecoşum
sabah güne sayende gülerek başlıyorum ve günüde yine sayende gülerek kapatıyorum
ayyy yine çok güldümmm

iyi akşamlar
şok diyetimin 3. ve son günü.
yarın normal menülerimle devam

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

1 bardak zencefilli kür
öğlen
tavuk
1 bardak yoğurt

ara
1 elma
yarım çay bardağı kefir

akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

1 bardak yeşil çay

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

90 dk

canım bu zamanda kız erkek farketmiyor galiba.benim büyük oğlan küçük gelince(3,5yaşında)çok değişti.bana kızdığında bazen kardeşini hırpalıyor.sanırım ergenliği çok yoğun yaşıyor.bende dersleri kötü olacak diye korkuyorum.ama dediğiniz gibi zorla olmuyor.biraz kendi haline bırakmak lazım.çok sağolun arkadaşlar yanlış yaptığımı iyice anladım.birazdaha ılımlı davranmalıyım.Allah herkesin evladını kötülüklerden korusun.onlar bizim canlarımız...

ne güzel annen sağlıklı besleniyo sana da aşılıyo bizimkilerin yaptığı yemekle diyet yapmayı bırak sağlıklı bile beslenilmez
yağlı ve tuzludur yemekleri ben hep kendime ayrı yemek yaparım

AMAAAAAAAAAAAAANN DA AMAAAANNN DUYUM BURDAYMIŞ neyaptın inşaat işi bitti galiba işallah seni daha çok görürüz burda ..tabii elmam şekerimide görmek istiyom ama gine kayıp bu kız
görürsün görürsün ben artikin buralrdayim..hafta sonlari herif evde diye giremiyorum ama hafta ici basinizin belasiyim duyumdan duyurulur

demek icine duyum kacti ha..süper süper kacarim ben öyle aradabir saga sola
amiin canim ya cümlemizi insallh cümlemizi

anim benim oglan simdi 15 inde..kizda 14 ama kizin 13 Yas krizi oglaninkinden zor gecti...her cocuk farkli farkli..bence sen cocugunun kolundan tut psikologa göster..isi uzmanindan ögren..simdi ne desek Dogru olmaz..hercocugun kisiligi baska..iyi deriz uygularsin yanlis olur ..

Sabah:
bir avuc ici Kadar ekmek
1 haslanmis yumurta
recel
mozerall peyniri

ögle:1 taba haslanmis patates taze fasülye yogurtlu
aksam:bir dolma birazcikpilav ayran 2 nugets

örnek anne cecoşum
sabah güne sayende gülerek başlıyorum ve günüde yine sayende gülerek kapatıyorum
ayyy yine çok güldümmm

ÇOk sağ ol canım keşke bende çok daha dikkatli olabilsem ama bazen insan dilini tutamıyor bizim büyükle en sık tartışmamız beslenme benim verdiklerim hariç ha bire gizli birşeyler yiyor bende tabi ileride sorun yaşar diye sık sık uyarıyorum. Daha doğrusu uyarıyordum en son bir kaç gün önce kızım keyfin bilir olursun ananın eski hali gibi ondan sonra artık nasıl zayıflarım diye yırtarsın kendini dedim birde yaw ben iyisimi şu bana bol gelenleride atmim nasılsa sana lazım olur diyip sustum iki gündür bakıyorum gizli saklı yemiyor yiyeceksede bana soruyor şunu yiyebilirmiyim falan diye
Zaten haziranda da anannesinin yanında fazlasıyla zayıflar 3 öğün yemek sonralarında da en az 5 km yürüyüş
Fıstık gibi gelir artık

Canım inan bende her sabah kızlar ne yazmıştır acaba diye gözümü açıyorum
İyiki varsınız

Bu arada bugün akşam üzere nükhetle görüştük ardından seni arayacaktım ama şimdi dedim yemek saati falandır rahatsız etmim Cumartesi günü tamamdır Sanada uygunsa saat 13:30 gibi buluşalım diyoruz Nisa ablamada dedim oda tamam dedi :122: :122:

ya kizlar ne olaca b uhürremin hali

ben izlemeyi bıraktım sadece fragmanlarını izliyorum sıkıldım hürremi izlemekten boyu kadar çocuğu var nerdeyse torunu olacaktı hala türkçeyi sökemedi
hürreme bişey olmaz olan diğerlerine olur her bölümde hürremin başına iş açıyolar sonunda yine kurtuluyo

sabah -öğle : 1 pğaça, az ksır, 2 tatlı kurabiye , 1 küçük börek, 1 domates, şekersiz çay
ara : 4 z.y incecik sarma, yarım dilim tatlı, 1 hurma
öğle : 1 kase çorba
1,5 saat yürüyüş yaptım ve bol su içtim ...
bugün böyle beslendim, çok kötü olmuş ve çok dengesiz ama inanın hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç keyfim yoktu bu kadar da yemezdim ama öğrencilerimi kıramadım, yoksa günü çorbayla başlayıp kapatırdım ((
bu günü hayatımdan silebilsem keşke ....

Son düzenleme:

senin kız aynı ben ergenlikte bende gizli gizli yerdim hiç doymazdım doğrusu hala doymuyorum çok aşırıysa bi doktora göster kızını bence benim gibi insülin direnci çıkabilir allah korusun ama erken tedbir almakta fayda var

Selam kızlar

Bugün arkadaşa gittim mahvoldu yine öğünler. Şuan açlıktan saçmalıyorum ama yiyemem.

Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin

Ara yok

Akşam 4 gibi
Bulgurlu köfte 1 dilim ekmek
2 parça kaşar peyniri
Domates- salatalık

Ara yoğurt yerim

Bugün spor da yok
2 litre su

herkese iyi akşamlar kızlar
şu koca muhabbetinden benim de eksik kalan yanım yok..benimki kadar huysuz, aksi, ayrıntıcı adam daha hiç görmedim ömrü hayatımda..bu kadar zaman idare idareyle gidiyor.kaç gündür küsüz üstelik il dışında bi telefonla bile konuşmadık..hayırlısı inşalllah..

menümü de yazayım
sabah: kep. ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: türk kahvesi
öğle: 2 yk domatesli kıyma kavurması, yarım tabak ıspanak, yoğurt
ara: 1 küçük milkiniss çikolata
akşam: 1 kase yayla çorba, z.yağlı taze fasülye, kepek ekmek, havuç salatası
ara: 1 kase patlamış mısır oğlanla film izledik de

üf ya bende hr defasinda izlemeyecm diyorum ama direncim ilk fragma´na Kadar sürüyor..hatta fragmani tekrar tekrar izledigim oluyor...bu kadinda bei anlatan birseyler ama nbilmiyorum...keskekas göz vucutolsaydi

bgünü hayatindan silemeyecegine göre yarin yüksek kalorili seyleri listenden sil olsun bitsin

birde bana neden hepkocandan yakiniyorsun diyorlar al iste konu gelip buluyor beni ben ne yapayim kiz keske benimkide il disinda olsa..benhayal ediyorum siz yasiyorsunuz ya olmazki ama

Bugünkü menum kızlar

Sabah.1dilim ekmek yaninda haşlanmış 1patates .yumurta

Öğle.1fincan sade nescafe 1dilim çikolatali kek 10 adet

Ara.1paket mavi_yeşil bisküvi

Akşam.1tabak salata 1çorba kasesi yoğurtlu eriste

Gün içinde 2.5litre su

Son düzenleme:

he ya doğru dedin canım.para işimi ayarlayayım doğru psikoloğa.seansları biraz pahalı,devlet hast.ilacı dayıyor. sizlerle konuşmak iyi geldi.hepiniz sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…