80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

desene kız yandı ananeyle iyi olur onun için hem sağlıklı beslenir hem kilo almaz
en iyisini yapmışın banucum çocuklar işte inata bindimi gözleri bişe görmez,umursamaz davranırsanda ancak akılları başlarına gelir
konuşuyorumda ben hala çocuk gibiyim bi inatım bi inatımm aman allahım

bu cumartesi forum da di mi? son an aksiliği çıkmadığı müddetçe Allah da nasip ederse ordayım tatlım
ne rahatsızlığı olurmu öyle şey sabahlarıda arayabilirsin canımcım , ben uyumuyorum tavuk gibi erken kalkar erken yatarım

onlar bizim gibi ince düşünmüyor.şehir dışında insan evini aramazmı.fazla takmamaya çalış.yoksa dahada saçmalıyorlar.biz aynı evde sekiz ay konuşmadık.iş ciddiye binince yalvarmalar başladı.barışmadan biraz zaman geçince hop aynı dengesiz oluverdi.ama şimdi hiç takmıyorum.önce çocular sonra ben en sonra o.kendi kaşındı

ayni evin icinde 8 aymi...konusmamakmi

nooldu kiz o Zaman fala acik havada kalmak bana iyi gelmiyor sanirim..aksama Kadar bahcde olunca algilama mekanizmamiyitirmisim

nerdeyse 7 yıllık birlikteliğim hiç uğruna anlamadan tepetaklak oluyodu,bugün varmıyım yokmuyum bilemiyorum , anlatmaya değmeyecek bi konu tamamen yanış anlgılamadan kaynaklanıyo sorun, zor duruyorum ayakta, sorunu hallettik çok şükür ama ben bitap durumdayım hala, kaldıramıyorum bu durumları sebebide biz çok nadir kavga ederiz heleki bu durumlara gelmek benim için intiar sebebi gibi ağır...çok yorulduk bazı birbirimzden ayrı başka konulardan ,ikimizede bazen ağır geliyo ama bu durumlara gelmesi ise beni öldürüyo resmen, biz birbirimiz çok seviyoruz ama neden böyle oluyo anlayamıyorum

bazen Sevgi yetmiyor iste...iski insanin kafasi uysun birbirine...kendini cok yipratma bece..su akar yatagini bulur...oluruna bira birazda...unutmaki her meselede birseyler yitip gidiyr...kimi Zaman saglikta kimi Zaman kalpten ...

bazen Sevgi yetmiyor iste...iski insanin kafasi uysun birbirine...kendini cok yipratma bece..su akar yatagini bulur...oluruna bira birazda...unutmaki her meselede birseyler yitip gidiyr...kimi Zaman saglikta kimi Zaman kalpten ...

haklısın belkide biraz ama ben kaldıramıyorum gözüm hiçbir şey görmüyo,değişik bi durum benimkide sürekli hıur gür içerisinde olsak haklısın gamsız olayım ama çok nadir olduğunda da beni yıkıyo kaldıramıyorum

canım benim çok ta yıpratma kendini,rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.amin.

amannn maşşalahh alah bozmasın topiğimiz pek güzel bu gece

Son düzenleme:

hic süphen olmasin Zaman gectikce siklasacaktir
ayricada mele ne bilmiyorum ama cök düsünme..emin ol yarin gereksz yere kendimi incitmisim diyeceksin

canım ya şimdi çok üzgünsün.biraz dinlenmeye çalış,yada biraz ara vermek iyi gelebilir.zaten temeli sağlamsa ilişkinin herşey yoluna girer.flört zamanında erkeklere fazla bağlanmak iyi değil bence,sonrasında herşeyi karşı taraftan bekliyorlar.erkekler fazla mücadeleci değiller,heleki kadın daha duygusal davranırsa hep alttan alması gereken kadın oluyor.bencede kendini çok yıpratma,herşey olacağına varır.senin için hayırlısı neyse o olsun canım

araya reklam giriyim bende
menüm
sabah
1 yumurta
2 dlm ekmek
5 zeytin
ara
1 avuç fındık
öğlem
3 kaşık kavurma
akşam patlamış mısır
akşam yemek yiyemedim misafir geldi aniden
7 lt su

sabah nescafe 9 0tlu çay arada 1 kase yoğurt öğlenyemekten yarım saat önce 9 otlu çay 2 tane haşlanmış yumurta 1 nescafe 1 ajda bardağı çilekli süt 1 tek şekerli türk kahvesi 1 litre su akşam en son 18:30 kepekli sandoviç simit evinde 1 bardak şekersiz çay 1 saat lik yürüyüş arada 1 elma 9 otlu su 2 litre suyum bu arada 85.6 kiloyum hedefim 10 kilo kadar vermek inş olcek

araya reklam giriyim bende
menüm
sabah
1 yumurta
2 dlm ekmek
5 zeytin
ara
1 avuç fındık
öğlem
3 kaşık kavurma
akşam patlamış mısır
akşam yemek yiyemedim misafir geldi aniden
7 lt su

7 litremi...tüm gününün yarisinin nasil gectigini tahmin edebiliyorum

saka bir yanada 7 litre cokdegilmi a canim..böbreklerini iflasmi ettirecen...cok yüklenmissin kendine..en fazla 4 te kalmalisin..7 litre gercekten cok

ya kızlar ben hiç ölçmüyordum içtiğim suyu 2 gündür ölçtüm:26: dün 5 bu gün 7 lt içtim dahada içerim yatıncaya kadar ben çocukluğumdan beri çok su içerim zatende bu kadarını bende bilmiyordum acaba zararlı olurmu bilen varmı aranızda.kendimi fil gibi hissettim şimdi selpak çok çok emici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…