desene kız yandı ananeyleÇOk sağ ol canımkeşke bende çok daha dikkatli olabilsem ama bazen insan dilini tutamıyor bizim büyükle en sık tartışmamız beslenme benim verdiklerim hariç ha bire gizli birşeyler yiyor bende tabi ileride sorun yaşar diye sık sık uyarıyorum. Daha doğrusu uyarıyordum en son bir kaç gün önce kızım keyfin bilir olursun ananın eski hali gibi ondan sonra artık nasıl zayıflarım diye yırtarsın kendini dedim birde yaw ben iyisimi şu bana bol gelenleride atmim nasılsa sana lazım olur diyip sustum iki gündür bakıyorum gizli saklı yemiyor yiyeceksede bana soruyor şunu yiyebilirmiyim falan diye
Zaten haziranda da anannesinin yanında fazlasıyla zayıflar3 öğün yemek sonralarında da en az 5 km yürüyüş
Fıstık gibi gelir artık
Canım inan bende her sabah kızlar ne yazmıştır acaba diye gözümü açıyorum
İyiki varsınız
Bu arada bugün akşam üzere nükhetle görüştükardından seni arayacaktım ama şimdi dedim yemek saati falandır rahatsız etmim Cumartesi günü tamamdır Sanada uygunsa saat 13:30 gibi buluşalım diyoruz Nisa ablamada dedim oda tamam dedi :122: :122:
birde bana neden hepkocandan yakiniyorsun diyorlar al iste konu gelip buluyor beni ben ne yapayimkiz keske benimkide il disinda olsa..benhayal ediyorum siz yasiyorsunuz ya olmazki ama
nooldu kiz o Zaman fala acik havada kalmak bana iyi gelmiyor sanirim..aksama Kadar bahcde olunca algilama mekanizmamiyitirmisimcanım benim bugünü silmekten kastım yediğim yemekler yüzünden değildi herşey yemek kadar kolay olsa bazen...
kesinlikle öyle.....valla bu gün öyleden sonra bahcedeydik ya muhabbet iyiydi..cekirdek yedik dedikodu yaptik basbasa...ama sanirim su dakkalardan onra fenalasacak yne...ah bu kocalarçoğumuzun ortak sorunu.
herkese iyi akşamlar kızlar
şu koca muhabbetinden benim de eksik kalan yanım yok..benimki kadar huysuz, aksi, ayrıntıcı adam daha hiç görmedim ömrü hayatımda..bu kadar zaman idare idareyle gidiyor.kaç gündür küsüz üstelik il dışında bi telefonla bile konuşmadık..hayırlısı inşalllah..
menümü de yazayım
sabah: kep. ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: türk kahvesi
öğle: 2 yk domatesli kıyma kavurması, yarım tabak ıspanak, yoğurt
ara: 1 küçük milkiniss çikolata
akşam: 1 kase yayla çorba, z.yağlı taze fasülye, kepek ekmek, havuç salatası
ara: 1 kase patlamış mısır oğlanla film izledik de
ayni evin icinde 8 aymi...konusmamakmionlar bizim gibi ince düşünmüyor.şehir dışında insan evini aramazmı.fazla takmamaya çalış.yoksa dahada saçmalıyorlar.biz aynı evde sekiz ay konuşmadık.iş ciddiye binince yalvarmalar başladı.barışmadan biraz zaman geçince hop aynı dengesiz oluverdi.ama şimdi hiç takmıyorum.önce çocular sonra ben en sonra o.kendi kaşındı
nooldu kiz o Zaman fala acik havada kalmak bana iyi gelmiyor sanirim..aksama Kadar bahcde olunca algilama mekanizmamiyitirmisim
nerdeyse 7 yıllık birlikteliğim hiç uğruna anlamadan tepetaklak oluyodu,bugün varmıyım yokmuyum bilemiyorum , anlatmaya değmeyecek bi konu tamamen yanış anlgılamadan kaynaklanıyo sorun, zor duruyorum ayakta, sorunu hallettik çok şükür ama ben bitap durumdayım hala, kaldıramıyorum bu durumları sebebide biz çok nadir kavga ederiz heleki bu durumlara gelmek benim için intiar sebebi gibi ağır...çok yorulduk bazı birbirimzden ayrı başka konulardan ,ikimizede bazen ağır geliyo ama bu durumlara gelmesi ise beni öldürüyo resmen, biz birbirimiz çok seviyoruz ama neden böyle oluyo anlayamıyorum
ya kizlar ne olaca b uhürremin hali
bence birkac bölüm cikarmazlar onu edirnedenAyyy valla bende çatlayıp Bekliyorum evde herbolumun sonunda uyuya kalirdim hürremcime meraktan uyuyamiyorum ne olcak acaba?
bazen Sevgi yetmiyor iste...iski insanin kafasi uysun birbirine...kendini cok yipratma bece..su akar yatagini bulur...oluruna bira birazda...unutmaki her meselede birseyler yitip gidiyr...kimi Zaman saglikta kimi Zaman kalpten ...
canım benim çok ta yıpratma kendini,rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.amin.nerdeyse 7 yıllık birlikteliğim hiç uğruna anlamadan tepetaklak oluyodu,bugün varmıyım yokmuyum bilemiyorum , anlatmaya değmeyecek bi konu tamamen yanış anlgılamadan kaynaklanıyo sorun, zor duruyorum ayakta, sorunu hallettik çok şükür ama ben bitap durumdayım hala, kaldıramıyorum bu durumları sebebide biz çok nadir kavga ederiz heleki bu durumlara gelmek benim için intiar sebebi gibi ağır...çok yorulduk bazı birbirimzden ayrı başka konulardan ,ikimizede bazen ağır geliyo ama bu durumlara gelmesi ise beni öldürüyo resmen, biz birbirimiz çok seviyoruz ama neden böyle oluyo anlayamıyorum
haklısın belkide biraz ama ben kaldıramıyorum gözüm hiçbir şey görmüyo,değişik bi durum benimkide sürekli hıur gür içerisinde olsak haklısın gamsız olayım ama çok nadir olduğunda da beni yıkıyo kaldıramıyorum
nerdeyse 7 yıllık birlikteliğim hiç uğruna anlamadan tepetaklak oluyodu,bugün varmıyım yokmuyum bilemiyorum , anlatmaya değmeyecek bi konu tamamen yanış anlgılamadan kaynaklanıyo sorun, zor duruyorum ayakta, sorunu hallettik çok şükür ama ben bitap durumdayım hala, kaldıramıyorum bu durumları sebebide biz çok nadir kavga ederiz heleki bu durumlara gelmek benim için intiar sebebi gibi ağır...çok yorulduk bazı birbirimzden ayrı başka konulardan ,ikimizede bazen ağır geliyo ama bu durumlara gelmesi ise beni öldürüyo resmen, biz birbirimiz çok seviyoruz ama neden böyle oluyo anlayamıyorum
canım benim çok ta yıpratma kendini,rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.amin.
araya reklam giriyim bende
menüm
sabah
1 yumurta
2 dlm ekmek
5 zeytin
ara
1 avuç fındık
öğlem
3 kaşık kavurma
akşam patlamış mısır
akşam yemek yiyemedim misafir geldi aniden
7 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?