ALLAH korusun be duyum sende , RABBİM kimseyi sıkıntıya sokmasın,dara koymasın,huzur versin ... ilerisi için yıpratöışım dermiyim bilemiyorum ama inş. demem, kimse demesin (amiiinn)hic süphen olmasin Zaman gectikce siklasacaktir
ayricada mele ne bilmiyorum ama cök düsünme..emin ol yarin gereksz yere kendimi incitmisim diyeceksin
canım ya şimdi çok üzgünsün.biraz dinlenmeye çalış,yada biraz ara vermek iyi gelebilir.zaten temeli sağlamsa ilişkinin herşey yoluna girer.flört zamanında erkeklere fazla bağlanmak iyi değil bence,sonrasında herşeyi karşı taraftan bekliyorlar.erkekler fazla mücadeleci değiller,heleki kadın daha duygusal davranırsa hep alttan alması gereken kadın oluyor.bencede kendini çok yıpratma,herşey olacağına varır.senin için hayırlısı neyse o olsun canım
7 litremi...tüm gününün yarisinin nasil gectigini tahmin edebiliyorum
saka bir yanada 7 litre cokdegilmi a canim..böbreklerini iflasmi ettirecen...cok yüklenmissin kendine..en fazla 4 te kalmalisin..7 litre gercekten cok
ALLAH korusun be duyum sende , RABBİM kimseyi sıkıntıya sokmasın,dara koymasın,huzur versin ... ilerisi için yıpratöışım dermiyim bilemiyorum ama inş. demem, kimse demesin (amiiinn)
çok şükür atlattık durumu, eminim onunda canı çok yanöıştır ama benim gibi ağlamaz o sadece susar içine ağlar biliyorum ve çok iyi tanıyorum .... ama ara vermek değilde daha mesafeli olmak belki daha rahatlatabilir ikimizide , bağlar çoktan bağlandı açabilene aşkolsun ...
yinede detekleriniz için teşekkür ederim, uyumak iyi gelir sanırım, kafam bin beş yüz çünkü , hepinize iyi geceler
tatlım 7 litre çok çok fazla senin kilona göre hesapladım günde 2.74 litre içmelisin en fazla.araya reklam giriyim bende
menüm
sabah
1 yumurta
2 dlm ekmek
5 zeytin
ara
1 avuç fındık
öğlem
3 kaşık kavurma
akşam patlamış mısır
akşam yemek yiyemedim misafir geldi aniden
7 lt su
senin kız aynı ben ergenlikte bende gizli gizli yerdim hiç doymazdım doğrusu hala doymuyorumçok aşırıysa bi doktora göster kızını bence benim gibi insülin direnci çıkabilir allah korusun ama erken tedbir almakta fayda var
desene kız yandı ananeyleiyi olur onun için hem sağlıklı beslenir hem kilo almaz
en iyisini yapmışın banucum çocuklar işte inata bindimi gözleri bişe görmez,umursamaz davranırsanda ancak akılları başlarına gelir
konuşuyorumda ben hala çocuk gibiyim bi inatım bi inatımm aman allahım
bu cumartesi forum da di mi? son an aksiliği çıkmadığı müddetçe Allah da nasip ederse ordayım tatlım
ne rahatsızlığı olurmu öyle şeysabahlarıda arayabilirsin canımcım , ben uyumuyorum tavuk gibi erken kalkar erken yatarım
himmm o Zaman saymayaerken baslamalisinvalla canım zorla içmiyorum çok severim ben suyuda uyanınca çocukluğumdan beri su içmeden kahvaltı yapamazdım .ama bende bilmiyordum bu kadar çok içtiğimi .ölçünce belli oldu
tatlım 7 litre çok çok fazla senin kilona göre hesapladım günde 2.74 litre içmelisin en fazla.
içtiğin çayı falan da hesapladınmı bu 7 nin içinde?su sadece su olmalı çayı falan saymıyoruz canımcım.
burdan kendinde hesaplayabilirsin.
SU VAKFI
tatlım 7 litre çok çok fazla senin kilona göre hesapladım günde 2.74 litre içmelisin en fazla.
içtiğin çayı falan da hesapladınmı bu 7 nin içinde?su sadece su olmalı çayı falan saymıyoruz canımcım.
burdan kendinde hesaplayabilirsin.
SU VAKFI
nasılda biliyo pazarımıEvet canım ForumSabahtan organik pazara gidersin sen nasılsa birde Nisa ablamada gel dedim ya şimdi dedim hatunu sabah çok erken yola dökmim gel kızlarla tanıştıracağım seni diye
Sevindim canım nükhetide işinden etmim diye kaç gündür merak ettiğim halde aramıyordum neyse artık onayı aldık nasılsa arada burada deng gelemezsem bir alo derim ama biz ikimiz kesin deng geliriz
nasil hesapladn kiz benim kiloya görede hesaplasana..79 sayilir..78.8 yani
himmm o Zaman saymayaerken baslamalisinmantigimca 7 litre sagligini tehtit edecek kadr cok gbmegeliyor..böbreklerin onu halledebilmek icin bayagi yorulmus olsagerek..gerci Doktor degilim bunu en iyi onlar Bilir ama ddim ya bence biraz azaltsan iyi edersin
Yaşıtlarından biraz daha uzun ve iri ama nasıl bir metabolizması varsa 1.5 sene evvel kış tatilinde anannesinin yanında gittiğinde tam 6 kilo verip dönmüştü 15 gün içindeİnsülin direnci olduğunu sanmıyorum çünkü iki gün biraz dikkat etsin anında süzülüyor ama işte seviyor yemek yemeği yada daha doğrusu birazda can sıkıntısından yiyor. Sonuçta burada dışarı salamıyorum çok fazla sonuçta görüyoruz neler oluyor zaten sabah erkenden uyandığı için öğlen okuldan geldiğinde zaten çok yorgun oluyor yemeğini yiyip direk uyuya kalıyor ( ki bence bu bile kilo almasına sebep ) sonrada zaten ancak ders yapıp biraz Tv sonra yatak
Haftasonu biraz hareket sokuyoruz işin içine ama işte her gün olsa daha süper
Diyetisyene bir ara dedim eğer gırtlağına sahip olamıyorsan doktora gidelim her ay hesap verirsin o zaman diye ama asla gitmem söz dikkat ediceğim dedi ve zaten o günlerde başladı dikkat etmeyeYazın anannesi onu iyice zayıflatır sonra nasılsa birlikte dönecekler türkiyeye eee 1 ayda öyle anam burda iki ayda eminim okullarda açılınca herkes wooowww olur
Ana kız fıstık gibi olalım dimi ama
öylemi diyorsun çok ödem olur bende diyetisyende suyu az içiyonda ondan dediydi gidince bi söyleyim 7 lt az sa 15 lt içiyim diye vc de yatarrım artık zaten gecede 2 .3 kez kalkarın bide yerine yenisini içerim.konyada nerde vc var bana sorun hepsini bilirim..sanki iyi bi halt biliyomda
neyse kizlarben yatmaya gidiyorum..hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?