80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kızlar bugün en erkenci benim galiba karnım gurulduyo ondan heralde biran önce yapayım kahvaltimi ama kociside bekleyeyim Sonra sürat eder bensizmi yedin diye ben eniyisi hazırlayıp onuda uyandirayim bari

günaydın ayşecim senin kocada benimki gibi tripli herlade ya bazen sinir oluyrm ben ona naz niyaz yapacakken o bana yapıyo deliryrm

Herkese Günaydınnnn

Bol bol yağ yakacağımız,az kalori alacağımız bir gün olur inşallah :)

günaydin kizlarrr hepinize iyi günler gecirmenizi dilerimm.saglikla kalin ..kimm acaba kim acaba yedi litre su iciyoo????? ben bir litre suyu zor iciyomm .

bizimkindede bir huy var...ma garantide bile olsa acar cigerini söker keser bicer her türlü ameliyat aamsini yapar geri birlestirir..adamda yüksek bir elektronikzeka var...ya 7 yildir ayni esyalarl yasiyorum...bozulsa imkansiz denen seyi tamir eder..yani esyalarin bizm evden kurtulusu yok malesef diyorum lan Allah korusunda kanser olsam doktorlar umut yok dese benide keser bicer onarirmisin....yok diyor senin yeni sürümünü alirim

ya beniii de götürrrr ya sende gitmeeeeebu da beyazdan duyuma gitsin sıradaki istek şarkımız tüm kk diyet üyelerinim olsun son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var

tesekkür edrim efendim..cicekler karsi masadan

Kızlar öğle menüsü hazırladim milfoy tek parçasının içine açtım biraz büyüttüm 1kabak soğan ligt kaşar çeyrek sucuk küçücük tuz yerine baharat bolca deneyin tavsiye ederim çocuklara kaşar sucuklu yaptım oktay ustadan dün gördüm

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Ayyyy bugün bir sürü işim var öğleden sornaya kadar bitmesi gereken :26: Saat 16:00da Spor salonuna yollanacağımda
Bildirim günü öncesi az daha yağ yakayım Bakalım yarın ne göreceğim tartıda

İnan bende senin gibiyim kendi kızımı zaten devamlı uyarıyorum ama bazen girdiğim ortamda genç kız varsa anında kendimi gösteriyorum kız bak hazır metabolizman hızlıyken ver sonra çok zor oluyor bak hasta olursun falan diye herkesi uyarmak istiyorum ki bazende uyarıyorum
Kızıma bazen fenalık geliyor farkındayım ama araya sıkıştırmam lazımki onada bilinç altına sıkı sıkı yerleşsin

ay sabah sabah beni güldürdün Allahta seni güldürsün Aminnnnn
Benim eşiminde huyu aynı söker saatlerce uğraşır ama kesinlikle tamir etmeden bırakmaz bazen fazladan vida bile artırır bende dalga geçince usta dediğin hem tamir eder hem parça arttırır der
Valla bak sen öyle diyince bende korktum bazen belim ağrıyor dediğimde dur ben bir bakayım diyip iki ovaladıktan sonra bir cıtlatmaya kalkışır hatta cığlığı basarım o an kemiğimi kıracaksın diye ve oda çok rahat birde sorar geçtimi ağrın diye
Bir ameliyata niyetlenmeleri kalmış

günaydin kizlarrr hepinize iyi günler gecirmenizi dilerimm.saglikla kalin ..kimm acaba kim acaba yedi litre su iciyoo????? ben bir litre suyu zor iciyomm .

neeeeeeeeee yedi litremi ay ben 2 lt içecem diye kırk tajkla atıyom kusacam nerdeyse ve en kötüsü wcden çıkamıyom bu 7 litre içenin tuvalete kamp kurması lazım bence

sabah 1 bardak nescafe 2 saat sonra 1 kase yoğurt öğlen yemeğinden yarım saat önce 9 otlu çay 2 haşlanmış yumurta az ardında Türk kahvesi 1 lt su tüketiyorum birazdan papatya çayı

kiz bunun elinden hicbirsey kacmiyor..elektronikten tut mekaniklere Kadar..yani Adam birtek ev isinden hanimin gönlünü hos etmeden karisina jest yapmadan cocuk bakmadan yemek yapmadan falan anlamiyor..bence onudabecrirde isine gelmiyor isineeeeeeeee

Offfffff yaaaa zaman ne çabuk geçiyor

Daha yeni totoşum yer gördü ki henüz işimde bitmedi hesapta vaktim kalırsa yatak odasınıda kaldıracaktım 15 dakika sonra Spora gideceğim :122: :122:
Neyse yarın artık yatak odasını kaldırım Nevresimlerimi değiştirip yatağı bir alt üst ettikten sonra çocukların dolabını düzenliyecektim hesapta Allahtan diğer odalar tamamda içim rahat gidebileceğim tabi çocuklar ben dönene kadar evi yine talan etmezlerse

Size hoş sohbetler ve az kalorili bir gün diliyorum ve huzurdan ayrılıyorum şimdilik

Akşam görüşmek üzere

arada 1 bardak keçi boynuzlu süt ve kabızlık sorunum için yoğurt keten tohumu yulaf ı karıştırdım yaban mersinim bittiğinden 1 tatlı kaşığı pudra şekeri koydum bakalım inş geççek çok şiştim

Bugünku menüm
Sabah. 1dilim ekmek bol salata zeytin peynir haşlanmış yumurta

Öğle.yaptıgim milfoy küçüktü 2tane yedim yanında ayran

Akşam.1tabak kabak yemeği 2kasik bulgur pilavi bolsalata

Gün icinde 3litre su

neeeeeeeeee yedi litremi ay ben 2 lt içecem diye kırk tajkla atıyom kusacam nerdeyse ve en kötüsü wcden çıkamıyom bu 7 litre içenin tuvalete kamp kurması lazım bence

tuvaletten cikmadan ziyade mideni ve böbreklerini rahatsiz eder .en fazla dört litre diyor doktorlar..kizlar hürrem gibi sacimi kizala boyamak istiyorum . acaba hangi renk alsamm bilgisi olan varsa yardimci olurmusunuz ??

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı erik marmeladı şekersiz
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 urfa kebabı (marketlerde satılan hazırlardan yağını süzdürerek pişirdim 3 köfte büyüklüğünde olur heralde)
2 dilim ekmek
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 kase yarmalı yoğurt çorbası
1 salatalık
Ara
1 mandalina
yeşilçay
bugün ki aldığım kalori 1500

İYİ AKŞAMLAR

bugünkü menüm
sabah:çavdar ekmeğine yağsız tost,çay
öğle:1 tabak kıymalı bezelye,1kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
ara:1 elma,sütlü şekersiz kahve
akşam:1 kase yayla çorbası,1 domates,1 salatalık,1,5dilim patatesli börek

yarın bildirim günü,ama hiç umudum yok...

sabah : 1 domates, 5 zeytin , yarım simit ve şekersiz çay
ara : 2 küçük dilim ev yapımı börek
öğle : 1 kase çorba
ara: 6 badem, yarım avuç kabak çekirdeği tuzsuz
akşam : 1 kase çorba, 4 s.k z.y fasulye, 1 dilim t.b ekmek,2 bardak ayran
ara : 1 avuç kabak çekirdeği
spor : 2 saat yürüyüş
2,5 lt su

herkeslere iyi akşamlar nasılsınız bakalım bayanlar güzel bir gün olmuştur umarım
menüm:
sabah:1 b sirkeli su 2 dilim ekmek menemen maydonoz yoğurt zeytin

öğle:2 dilim ekmek ve 1 kase çorba yoğurt

ara:1 elma

akşam:1 kase çorba zeytin tere 2dilim ekmek

ara:1 elma

yatarken sirkeli su
2 b yeşilçay ve 1.5 lt su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…