Günaydin kızlar bugün en erkenci benim galiba karnım gurulduyo ondan heralde biran önce yapayım kahvaltimi ama kociside bekleyeyim Sonra sürat eder bensizmi yedin diye ben eniyisi hazırlayıp onuda uyandirayim bari
günaydın ayşecim senin kocada benimki gibi tripli herlade ya bazen sinir oluyrm ben ona naz niyaz yapacakken o bana yapıyo deliryrm
bizimkindede bir huy var...ma garantide bile olsa acar cigerini söker keser bicer her türlü ameliyat aamsini yapar geri birlestirir..adamda yüksek bir elektronikzeka var...ya 7 yildir ayni esyalarl yasiyorum...bozulsa imkansiz denen seyi tamir eder..yani esyalarin bizm evden kurtulusu yok malesefoffff offf benim pc yine onarım yapıyorolmamiş tamiri işallah sorum çıkarmaz vatan :18:.ama sorun çıkarıcakları belli yok 5 arızadan sonra iade olurmuşda yok testlerden geçicekmişde .benim kayın var onu gönderşicem bidaha onun ağzı laf yapar ben bişeyde diyemiyom kocam gitse üstüne birde para verir haklıyken haksız duruma düşer
ya beniii de götürrrr ya sende gitmeeeeebu da beyazdan duyuma gitsin sıradaki istek şarkımız tüm kk diyet üyelerinim olsun son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var
sevindim canım kızının bişeyi olmadığına ben bu konuda çok çektim hastaneye gitmekten gına geldi insülin direncim olduğunu da bilmiyodum sadece kilo vermek için gittiğimi sanıyodum o yüzden şimdi kilolu bi genç kız gördüm mü hemen uyarmak istiyorum
bizimkindede bir huy var...ma garantide bile olsa acar cigerini söker keser bicer her türlü ameliyat aamsini yapar geri birlestirir..adamda yüksek bir elektronikzeka var...ya 7 yildir ayni esyalarl yasiyorum...bozulsa imkansiz denen seyi tamir eder..yani esyalarin bizm evden kurtulusu yok malesefdiyorum lan Allah korusunda kanser olsam doktorlar umut yok dese benide keser bicer onarirmisin....yok diyor senin yeni sürümünü alirim
tesekkür edrim efendim..cicekler karsi masadan
günaydin kizlarrr hepinize iyi günler gecirmenizi dilerimm.saglikla kalin ..kimm acaba kim acaba yedi litre su iciyoo????? ben bir litre suyu zor iciyomm .
kiz bunun elinden hicbirsey kacmiyor..elektronikten tut mekaniklere Kadar..yani Adam birtek ev isinden hanimin gönlünü hos etmeden karisina jest yapmadan cocuk bakmadan yemek yapmadan falan anlamiyor..bence onudabecrirde isine gelmiyor isineeeeeeeeeGünaydın kızlarrrrrrrrrrr
Ayyyy bugün bir sürü işim var öğleden sornaya kadar bitmesi gereken :26: Saat 16:00da Spor salonuna yollanacağımda
Bildirim günü öncesi az daha yağ yakayımBakalım yarın ne göreceğim tartıda
İnan bende senin gibiyimkendi kızımı zaten devamlı uyarıyorum ama bazen girdiğim ortamda genç kız varsa anında kendimi gösteriyorum kız bak hazır metabolizman hızlıyken ver sonra çok zor oluyor bak hasta olursun falan diye herkesi uyarmak istiyorum ki bazende uyarıyorum
Kızıma bazen fenalık geliyor farkındayım ama araya sıkıştırmam lazımki onada bilinç altına sıkı sıkı yerleşsin
ay sabah sabah beni güldürdün Allahta seni güldürsün Aminnnnn
Benim eşiminde huyu aynısöker saatlerce uğraşır ama kesinlikle tamir etmeden bırakmaz bazen fazladan vida bile artırır bende dalga geçince usta dediğin hem tamir eder hem parça arttırır der
Valla bak sen öyle diyince bende korktumbazen belim ağrıyor dediğimde dur ben bir bakayım diyip iki ovaladıktan sonra bir cıtlatmaya kalkışır hatta cığlığı basarım o an kemiğimi kıracaksın diye ve oda çok rahat birde sorar geçtimi ağrın diye
Bir ameliyata niyetlenmeleri kalmış
neeeeeeeeeeyedi litremi ay ben 2 lt içecem diye kırk tajkla atıyom kusacam nerdeyse ve en kötüsü wcden çıkamıyom bu 7 litre içenin tuvalete kamp kurması lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?