80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah bu kocalarçoğumuzun ortak sorunu.
ahh ahhh
8 ay miiii valla biz bir haftadir konusmuyorduk.oyleki cocuklari sormak.icin bile aramadi bugun konusmaya basladik cok zorr rabbum kimseyi bunaltmasin insani uzen aile baska da bisey degil

Selamün Aleykümmmmmmmmmmm

Çok geçte olsa gelebildim
Bugün yine tansiyonum yerlerdeydi akşam üzere Resmen büyük 8 küçük 5 di bir ara :26:
Eşim tutturdu tuzlu birşeyler ye diye ama o an bile yok tuzlu yemem ödem yapar yarın tartı günü diye inat ettim adam bir ara gırtlağımı sıkacaktı az daha başlarım ödemine diye
Şükür şu an yine iyiyim

sabah.kep ekmek peynir zeytin peynir dom sal bir haslqnmis yumurta
ara.neskahve
ogle.biraz sucuklu yumurta yaprak sarma domates salatalik kep ekmek
ara.yok
aksam.firinda patlicanli kebap.bir lavas ayran

iyl geceler kızlar benim pc yine taptı yapacağını .bu kezde tuşlar iptal ne blr yere glrebliyorum nede açıp kapatma yapmıyor ne manyak bi şey buldum allahım neydi günahım

aleyküm selam banucum
tansiyonun düşmüş geçmiş olsun canımcım,limonu az tüket tatlım bu ara da düşmesin o kadar.
benimde tansiyon bi acayip bu aralar bugün yine düştü 10 lardaydı,başdönmesi yaptı hafifte mide bulantısı şimdi iyiyim çok şükür aynen tatlım ya ablam tutturdu tuzlu bişiler yapıyım iç diye, ben yattığım yerden hayırrr diyorum, çıldırdı ablam manyak ya diyo ,ölcek hala rejim düşünüyo

neyse telefona mum oldum yine
menüm
sabah
1 yumurta 5 zeytim 1 hşlmş patates
öılen
1 simit
akşam
1 tabak pirinç pilavı sata
gece
1 avuç .çağla
??? su

bu günkümenüm

Sabah:2 brotchen+ recel+peynir+ domates +salataik
ara:1 Armut
ögle: bir dilim peynirekmek
ara:bir avuc kuru üzüm
aksam: 4-5 kasik pilav +3-4 köfte
ara:kizin kelogsundan bir avuc

kizlar herif evd..fazla kalayacagim..hepinizi öptüm yarin insallah cantayi yemem gene...

Ayşeciğim yaa ne çok benziyoruz birbirimize
Bir ara eşim zencefilli kürden mi yoksa diyip durdu dedim ne alaka tansiyonum düzelsin yarın yine yapacağım ama tabi dediğin gibi biraz limonu az tüketeyim Yeşilçayım bile limonlu

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin

ara
yok

1 bardak zencefilli kür
öğlen
bakla yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 çay bardağı yoğurt

ara
yok

akşam
1 kaşık çorba
2 kaşık bakla
3 kaşık türlü

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

benziyoruz hakkaten
her şey limonlu ve tuzsuz olunca tansiyon da şaşırdı şekerim

bu hafta kilo:72
geçen hafta kilo:73,1
giden kilo:1,1
toplam giden kilo:12
hedef kilo :65
spor :bu hafta yok

Son düzenleme:
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.3
bu hafta: 82.2
giden: 100 gr
toplam giden: 3300 gr
spor: yok

anam bu kadar açlığa kesin bi 1 kilo gitmiştir diye düşünüyodum ama 100 gr gitmiş. bide spor yapabilsem ne güzel olacak ama onu iyice saldığım yetmiyo gibi yatağa çivilendim. başımı kaldıramıyom. kilo veren herkesi şimdiden canı gönülden kutluyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

bu hafta kilo:72
geçen hafta kilo:73,1
giden kilo:1,1
toplam giden kilo:12
hedef kilo :65
spor :bu hafta yok
sedacım süpersin ya dün kk da gezeken senin şu zumba topiğini açtım baya faydasını görüyormusun ne kadar zamandır yapıyosun bende başlasammı

ayyüzlüm sende maşalah hamile olmana rağmen veriyosun canım ya hamilelikte olur öle sen canını sıkma beişini doğur ondan sonra hızlı hızlı verirsin inş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Anam sabah bir uyandım elektrikler yok
Tamda gününde ya gelmezse diye düşünürken sabah sabah biraz iş yapayım bari dedim
Bir kısmını hemen hallettim sonrada kendimi buraya attım

Aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 97.4 kg
Bu hafta; 97 kg
Giden; - 0.4 kg
Toplam giden; 23 kg
Hedef; 65 kg
Beden; 48
Spor; 120 dakika

bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:72.5
bu hafta:72.3
giden:200g
top.giden:7.7
hedef:69
spor:1 saat lesli

canım şuanda gruplaşma ve hazırlık aşamasında yız bana şuanda orjinal zumba dvd leri geliyor pazartesi başlıyoruz grup halinde sen istersen buyur gel canım tabiki ama çok etkili bir egzersiz imiş.

Başlangıç: 103 kg
geçen hafta : 88.4kg
Bu hafta: 86,7 kg
Gelen/giden: -1700gr
Toplam Gıden: 16,3 kg
Boy: 156 cm
Beden: 46/48
Spor:430 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…