ahh ahhhah bu kocalarçoğumuzun ortak sorunu.
8 ay miiii valla biz bir haftadir konusmuyorduk.oyleki cocuklari sormak.icin bile aramadi bugun konusmaya basladik cok zorr rabbum kimseyi bunaltmasin insani uzen aile baska da bisey degilonlar bizim gibi ince düşünmüyor.şehir dışında insan evini aramazmı.fazla takmamaya çalış.yoksa dahada saçmalıyorlar.biz aynı evde sekiz ay konuşmadık.iş ciddiye binince yalvarmalar başladı.barışmadan biraz zaman geçince hop aynı dengesiz oluverdi.ama şimdi hiç takmıyorum.önce çocular sonra ben en sonra o.kendi kaşındı
aleyküm selam banucumSelamün Aleykümmmmmmmmmmm
Çok geçte olsa gelebildim
Bugün yine tansiyonum yerlerdeydi akşam üzereResmen büyük 8 küçük 5 di bir ara :26:
Eşim tutturdu tuzlu birşeyler ye diye ama o an bile yok tuzlu yemem ödem yapar yarın tartı günü diye inat ettimadam bir ara gırtlağımı sıkacaktı az daha başlarım ödemine diye
Şükür şu an yine iyiyim
aleyküm selam banucum
tansiyonun düşmüş geçmiş olsun canımcım,limonu az tüket tatlım bu ara da düşmesin o kadar.
benimde tansiyon bi acayip bu aralar bugün yine düştü 10 lardaydı,başdönmesi yaptı hafifte mide bulantısı şimdi iyiyim çok şüküraynen tatlım ya ablam tutturdu tuzlu bişiler yapıyım iç diye, ben yattığım yerden hayırrr diyorum, çıldırdı ablam manyak ya diyo ,ölcek hala rejim düşünüyo
benziyoruz hakkatenAyşeciğim yaa ne çok benziyoruz birbirimize
Bir ara eşim zencefilli kürden mi yoksa diyip durdudedim ne alaka tansiyonum düzelsin yarın yine yapacağım ama tabi dediğin gibi biraz limonu az tüketeyim Yeşilçayım bile limonlu
sedacım süpersin ya dün kk da gezeken senin şu zumba topiğini açtım baya faydasını görüyormusun ne kadar zamandır yapıyosun bende başlasammıbu hafta kilo:72
geçen hafta kilo:73,1
giden kilo:1,1
toplam giden kilo:12
hedef kilo :65
spor :bu hafta yok
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.3
bu hafta: 82.2
giden: 100 gr
toplam giden: 3300 gr
spor: yok
anam bu kadar açlığa kesin bi 1 kilo gitmiştir diye düşünüyodum ama 100 gr gitmiş. bide spor yapabilsem ne güzel olacak ama onu iyice saldığım yetmiyo gibi yatağa çivilendim. başımı kaldıramıyom. kilo veren herkesi şimdiden canı gönülden kutluyorum
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
sedacım süpersin ya dün kk da gezeken senin şu zumba topiğini açtım baya faydasını görüyormusun ne kadar zamandır yapıyosun bende başlasammı
ayyüzlüm sende maşalah hamile olmana rağmen veriyosun canım ya hamilelikte olur öle sen canını sıkma beişini doğur ondan sonra hızlı hızlı verirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?