80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
ada çayı

ara
yok

öğlen

2 kaşık bakla yemeği
3 bulgurlu kıymalı dolma
1 çay bardağı yoğurt

ara
yok

akşam
1 kase çorba
2 kaşık bakla
1 dolma
2 kaşık yoğurt

ara
yok

yeşil çay

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

105 dk

selam.kizlar tayinimiz cikti 2 yilligina dogu gorevine gitcez hic beklemiyorduk soklardayiz

hayırlısı olsun canım ya sıma canını orasıda memleket devlet memuru olunca böyle işte yerin yurdun bell olmuyo eşin asker yada polis galiba değilmi 2 yıl olunca

menüm
sabah
1 dlm peynir
2 dlm ekmk
5 zeytin
domtes
ara
1 avuç kuru kayısı 1 ceviz
öğlen
az biber kızartma
yogurt
2 dlm ekmk
akşam
biraz sucuk
domates
2 dlm ekmk
gece
yoğurt
5 lt su

hoşgeldin canım maşallah boyun uzunmuş

hoşbulduk teşekkür ederim

hoşgeldin canım maşallah boya ben 72 kiloyum ama beden 44 boy 160 olunca ne güzel uzun boyun avantajını kullan 70 lerde mankenlere taş çıkarırsın sen

evet zaten 10 kilo sonra çok daha mutlu olucam sanırım hoşbulduk teşekkür ederim

amaninn bizim pıtırcık gelmişş
hoşgeldin tatlım maşallah kilolar patır patır gidiyor

hayırlısı olsun canımcım,rabbim hakkınızda hayırlısını versin.amin

hoşbulduk ablammmm
3 haftadır bırakmıştım hastalıktan dolayı, 2 gün önce geri başladım , ama almadım çok şükür , sabitlendi kilom

Selamün Aleykümmm

Ancak fırsat bulupta geldim
Bİrazdan yediklerimide paylaşayım bir düzenliyeyim de

kızlar merhabaaa

bi üst topikten terfi oldum da ben

boyum 1.80 kilo 86.5

bir de beden alt 40-42

üst 40

Anammmmmmmm Pıtırcık gelmiş
Shinning Kendisi yakinim olur Kendimi Bakan gibi hissettim hee kart yazıp gönderiyorum dermişim
SEvindim canım seni gördüğüme

selam.kizlar tayinimiz cikti 2 yilligina dogu gorevine gitcez hic beklemiyorduk soklardayiz

Canım hayırlısı diyelim inşallah gönlünüze göre şartları biraz daha iyi bir yer çıkarda fazla zaman geçmeden alışırsınız

geçmiş olsun tatlım,aman dikkat et havalar bi yaz bi kış

Bugünkü menüm

Sabah.2dilim çavdar ekmeği dom. Salatalık yumurta yarım haşlanmış yumurta çay

12yaptım kahvaltiyi onun için 3te bir küçük kase kendime özel şekeri az sutlac

Ara.Türk kahvesi

Akşam .18de birtabak kabak yemeği salata 1dilim ekmek

2.5litre su bitki çayi

Valla kızlar bugün hiç sohbete giremedim bütün kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum benim bildirim günüm pazar iple çekiyorum inşallah gitmiştir kilolar hepinize ii geceler

Son düzenleme:
Bugünki Listem ;

Sabah;

Uyanır uyanmaz ılık su ( limon koymadım bugün )

Kahvaltı;
1 dilim kızarmış tost ekmeği ( 0 )
2 kk beyaz peynir ( 1 )
5 siyah zeytin ( 1 )
1/2 domates ( 3 )
1/2 Salatalık ( 2 )
1 büyük fincan 9lu çay ( 0 )

ara
1 fincan yeşil çay ( 0 )

Öğlen
1 kase çorba ( 16 )
1 kase lahana salatası ( 7 )

ara
1 şekersiz sütsüz nescafe ( 0 )

Akşam;
Sahanda Yumurta ( 0 )
2 dilim ekmek ( 22 )

Gece
1 fincan yeşil çay ( 0 )

Toplam 52 Puanım Karbonhidratlara gitmiş gün geçtikce azalıyor Akşam yemeği için eşim birşey yapma benim başım ağrıyor diyince bugünlük böyle oldu ama bundan sonra özellikle akşamları daha az karbonhidrat barındıran şeyler seçmeye çalışacağım
Sevdim ben bu sistemi

Neyse kızlar bana müsaade

Eşimin başı ağrıyor cadıda rahat vermiyor biraz onlarla ilgileneyim
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Hem erken yatarım eğer cadı müsaade ederse güzellik uykusu olsun

geçmiş olsun tatlım,aman dikkat et havalar bi yaz bi kış

aynen ablam ya 3 haftadır bi düzeltemedim kendimi :2::2:

bende çok sevindiiiim
bakan tanıdığım var benim torpilliyim ben

Hosgeldinnnnnn canım sen bi 10kilo verirsen süpersin benim boyum 1.67 dir 9kilo verdim herkes şaşırıyor sanki 15kilo verdim gibi allah sabır versin canım

bende yazdan beri 18 kg verdim, 46 dan düştüm 40 a , herkes çok farkediyor öyle motive oluyor ki insan
amin insallah Allah hepimizin yardımcısı olur..

günaydın kızlar. hafta sonu mahmurluğu çöktü galiba üstünüze. hadi kaldırın totoları çocukları bu gün sinemaya götürün. ücretsiz film keyfi yapın. gerçi çizgi film severmisiniz bilmiyom ama ben bayılırım hoş gideyim diyorum ama dışarda şakır şakır yağmur var. nasıl gidecem bakalım.

günaaydın kızlar güzel bi hafta snu olur inş buarada herkes uyuyo galiba benim cadı beni 7 de kaldırdı haftasonu yatak keyfi bile yapamıyoz ya şimdi kahvaltıyı yaptık masayı topladık temizliğe başlıycim nasipse şimdiik hoşçakalın

günaydın ayyüzlüm aldınmı kap ı ben dün aldım ben biraz daha kısa giyiyordum şimdi kap boyuna indirdim dediğin gibi tam pardesü olmuyo çocukla yerlerde oluyo o yüzden kap aldım ama çok güzel yaza hazırlık tuvanın çok güzel kapları var tavsiye ederim hem diğerleri kadar pahalı değil hemde görüntü çok hoş nettenmi alıyon sen

baslangic.84
gecen hafta.73.5 kg
bu hafta.73.5 kg
giden. 0 gr
toplam giden.10.5 kg
hedef.64
spor.yok

ayniyim gecen haftayla durakladim

Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza kabul ederseniz, yanınıza gelmek istiyorum ! :119:

Kilom bugün uyanış itibariyle 82.60..

Kahvaltım:

5 y.k (40 gr) Nestle müsli tropikal meyveli+ 1 çay bardağı yağsız (0.1) süt ile..

Öğle: aslında öğlen yağsız konserve ton balığı+marul+domates+limon şeklinde düşünyordum , akşama yine müsli olarak, menülerin yerini değiştirdim öğlen de nestle müsli+süt yapmış oldum. (içinden kuru üzümleri çıkarıyorum ben, sevmiyorum hic kuru üzüm )

Akşama da menüyü söyledim zaten, günde 1 saat workout yapıyorum..

Öyle işte, umarım aranıza alınmışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…