80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy kızlar nerdesinizz unuttular topiği aşk olsun size kaptanımız bilem yok yardımcı hiç yok balık baştan koktu

Bende 2 sene önce 65 kiloya düşmüştüm ama gecen sene baya
Sıkıntılar çekince stres cok olduğumdan çok yedim ve baya
Kilo aldım suanki kilom 83 ve zayıflamayı düşünüyorum !!

hoşgeldinn,düşünme tatlım karar ver ve zayıfla

hoşgeldin canım karar verirsen başarırsın nasılsa daha önce başarmışsın

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
ada çayı

ara
tatlandırıcılı türk kahvesi
2 tane lokum

öğlen

2 kaşık bakla yemeği
3 bulgurlu kıymalı dolma
1 çay bardağı yoğurt
üzümlü fındıklı ekmek

ara
kahve

akşam
1 kase çorba
2 kaşık bakla

ara
tatlandırıcılı türk kahvesi
2 lokum

yeşil çay içerim birazdan

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

gel anacım gel bende 70 li rakamları görmek istiyom zaten 65 benim için bir rüya sanırım bende 85im

iyi akşamlar

sabah:çavdar ekmeğine b.peynirli tost,çay
ara:4 lokum yarım simit(Eyüp Sultan gittik,ikram ettiler)
öğle:1 tabak kıymalı kabak,1 kase yoğurt
ara:nescafe,10 fındık
akşam:4kaşık kıymalı fasulye,1 tabak salata
2litre su,yeşilçay

bu hafta kalori sistemine göre beslencem,günlük 1250 kaloriyi geçmemeye çalışacağım.etkili olursa böyle devam etmeyi düşünüyorum.bakalım olacakmı

slm canım biraz erken gördüm msj henüz almadım kap ı eşim iki haftaya erzuruma gidecez orda bakarsın diyor. burda çok mağaza yok marka olarak biraz bekleyeyim bakalım o zaman almaya çalışırım. oda olmadı burdan alacam artık. netten almaya güvenemiyom. bazı modellerin 44 bedeni oluyo bazı modellerin de 46 sı oluyo. bakmadan almak pek mantıklı değil. yani ben biraz da büyük alacam. ayyyyyyyyy bilmiyom yaw.

ayyüzlüm sen ne yaptın götürdünmü çocuklari bende akşamdan beriheveslendirdim ama sabah hava çok kötü oldugundan gidemedik sinemaya

hiç sorma sabah rezil olduk resmen. sanki bedava girince başımız göğe erecek. çocukları ümitlendirmesek hiç gitmeyecektimde önceki gece çok sevindiler sinemaya gidecez diye. saat 12 seansına gidelim dedik. yetişemedik. ama nasıl kalabalık. herkes birbirini eziyor resmen. saat 2 seansına bi saat sonra bilet aldık. dedik nasıl olsa koltuk sayısı kadardır. biraz gezdik 15 dk kala geldik dediler salon doldu. nasıl yaaaaa niye çok bilet veriyosunuz ki falan kavga ettik sonra adam dediki az sonra yeni bilet alın 4 seansına gelin avucunu yala geri...... kalktık gittik. yarın parayla geliriz bu rezilliğide çekmeyiz dedik. biz çıktıktan sonra başka bi arkadaştan özür dilemişler. biliyoruz organizasyon sıkıntılıydı falan diye. arkadaşta vermiş veriştirmiş. bizde eve döndük. hışımız çıktı ama. birdaha allaha büyük söylemeyeyim ama bedava altın dağıtılıyo deseler gitmem heralde. veririm paramı otururum yerimde. tabi bu kadar detayı eşimle paylaşmadım çok kalabalıktı yarın gitmeye karar verdik diye.

bu gün eşime dedim ya canım karpuz çekti alsana. aldı da yine kelek çıktı bu adam karpuz almaktan anlamıyor. evlendik evleneli hep ham karpuz yiyoz. gerçek karpuz tadını unuttum sanki

Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar vereceğiz hepbirlikte
GAzan mübarek olsun Eminim bu şekilde çok güzel kilolar verirsin hergün workout yaparsan

Sende aramıza hoşgeldin
Ahhh ahhh o 65i görmeyeli benim 13 sene oludu özledim keratayı
İnşallah bu yaza yetişmese bile seneye şubatta ( doğumgünümde ) o kilolarda olmak istiyorum darısı benimde seninde başına

günaydıııınnnn çıtırlar .ben kendimi kilo almış gibi hissediyorum tartıldım tartıdada fazla geldim .kilo alıcak bi şeyde yemedim işallah ödemdir

Merhaba herkese, umarım gününüz güzel geçiyordur..

Ben kahvaltımı yine müsli+yağsız süt olarak tamamladım ancak dünkü spor her gün spor yapmama rağmen bacaklarımı mahvetti, yürümekte zorluk çekiyorum ama dün bi seviye ağırlaştırmıştım programımı o yüzden..

günaydıııınnnn çıtırlar .ben kendimi kilo almış gibi hissediyorum tartıldım tartıdada fazla geldim .kilo alıcak bi şeyde yemedim işallah ödemdir

Büyük ihtimal ödemdir, tavsiyem 8-10 sap maydonozu (saplarıyla birlikte) bir cezveye koyun 1 su bardağı su ekleyin, kabuğuyla beraber çeyrek limon atın.. 6
dakika ne kısık ne harlı ateşte durmadan ezer gibi karıştırın, altını kapatın, süzdükten sonra 1 dakika bekleyip için..

Herkese kocaman bir Günaydınnnnnnn

Malum pazar olunca biraz geç kalkıyoruz biraz evi toparlayıp kahvaltımı yaptım geldim
Bugün hem Spor salonuna gidiceğim cıkıştada havuza atacağım kendimi Gidip biraz ter attıktan sonra yüzüp birazda keyif yapayım
İnşallah herkes bugünüde hasarsız atlatır malum eşler evde olunca düzenimizi az da olsa bozmaya çalışıyorlar

Kaptanım bu haftA listede bende olmalıyım hatırlatirim
Kilo bildirimi

Başlangıç.90
Gecen hafta.81.300
Buhafta.80.300
Giden.1.kg
Hedef.şimdilik 70

hayırlı pazarlar kızlar sabah kahvaltısı saat 1 i bayağı bir geçeydi kocayla ve kahvaltı bu sabah zengindi yedim 1 tane kıymalı börek 1 kurabiye 1 dilim koparılmış yani tahmin edin işde okadar ekmek peynir kaymak zeytin şekersiz çaysonrasında 9 otlu çay ondan sonra fındıklı nescafe şimdi ara yoğurt içine yaban mersini yulaf mısır gevreği keten tohumu hepsi 2 tatlı kaşığı olacak kabızlık için halan şişim yahu

iyi akşamlar fıstıklar
menüm
sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates
ara
kuru erik
öğlem
1 yumurta
2 dlm ekmk
ara
4 ceviz
akşam
1 tavuk but
5 kşk bulgur plv
yogut
gece
erikkurusu
5 ltsu

selam kızlar 5 günlük aradan sonra sonunda evimdeyim ama halimi görmeniz lazım kafamı kaldıramayacak kadar halsiz bir gözüm mikroplu kan oturdu çok acıyo
ama bu 5 gün bizim için önemliydi kardeşimiz sayılacak kadar yakın olan kuzenimize kız istemeye gittik 5 yıldır birliktelerdi ama köy ortamı olunca sır gibi saklanan elini bile tutamadan bu zmanalara gelmiş bi ilişki... sonunda verdiler kızı ama görmeniz lazım nasıl mutluluar nişanlım diye takıyo koluna oraya buraya götürüyo evlerine gidiyo korkmadan onlar için ne kadar önemli olaylar neyse bende bu güzel anlara bu kadar hasta olmama rağmen tanıklık etmekten çok mutlu oldum 500 gr aldım çantama koydum geldim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…