hoşgeldinn,düşünme tatlım karar ver ve zayıflaBende 2 sene önce 65 kiloya düşmüştüm ama gecen sene baya
Sıkıntılar çekince stres cok olduğumdan çok yedim ve baya
Kilo aldım suanki kilom 83 ve zayıflamayı düşünüyorum !!
Bende 2 sene önce 65 kiloya düşmüştüm ama gecen sene baya
günaydın ayyüzlüm aldınmı kap ı ben dün aldım ben biraz daha kısa giyiyordum şimdi kap boyuna indirdim dediğin gibi tam pardesü olmuyo çocukla yerlerde oluyo o yüzden kap aldım ama çok güzel yaza hazırlık tuvanın çok güzel kapları var tavsiye ederim hem diğerleri kadar pahalı değil hemde görüntü çok hoş nettenmi alıyon sen
ayyüzlüm sen ne yaptın götürdünmü çocuklari bende akşamdan beriheveslendirdim ama sabah hava çok kötü oldugundan gidemedik sinemaya
Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza kabul ederseniz, yanınıza gelmek istiyorum ! :119:
Kilom bugün uyanış itibariyle 82.60..
Kahvaltım:
5 y.k (40 gr) Nestle müsli tropikal meyveli+ 1 çay bardağı yağsız (0.1) süt ile..
Öğle: aslında öğlen yağsız konserve ton balığı+marul+domates+limon şeklinde düşünyordum , akşama yine müsli olarak, menülerin yerini değiştirdim öğlen de nestle müsli+süt yapmış oldum. (içinden kuru üzümleri çıkarıyorum ben, sevmiyorum hic kuru üzüm)
Akşama da menüyü söyledim zaten, günde 1 saat workout yapıyorum..
Öyle işte, umarım aranıza alınmışımdır.
günaydıııınnnn çıtırlar .ben kendimi kilo almış gibi hissediyorum tartıldım tartıdada fazla geldim .kilo alıcak bi şeyde yemedim işallah ödemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?