80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canımcım
sığışın kızlar

ayyüzlüm sen ne yaptın götürdünmü çocuklari bende akşamdan beriheveslendirdim ama sabah hava çok kötü oldugundan gidemedik sinemaya

kızlar naber :) ben taşındım yerleştim 1 haftadır felan de internetim yoktu bugün düzeldi.. bu sabah tartılım 63,5 olmuşum beni üzenler çatlasın hala içim içimi yiyor görümcelerim çok üzüyor beni hala ikiside her fırsatta laf sokuyor bana birgün patlicam ama ne zaman bilmiyorum.. neyse hepinizi öpüyorum

MRB CANIM HOŞGELDİN BAYADIR ORTALARDA YOKTUN AYY SEN NERDEYSE 20 KİLO VERDİN HALAMI LAF sokuyolar ayy sıkma canını bitanem gerekirse afını söyle hiçte çekinme bence neden çekinecen onlar seni üzüyorsa sende onları üz sinir oluyorum böyle tiplere

Nasıl zayıfladınız böyle inşallah ben de başarırım. Yeni doğum yaptığım için korkuyorum

kızlar merhabaaa

bi üst topikten terfi oldum da ben

boyum 1.80 kilo 86.5

bir de beden alt 40-42

üst 40
aramıza hoş geldin canım

gel canım hatta aramıza hoşgeldin :)

Nasıl zayıfladınız böyle inşallah ben de başarırım. Yeni doğum yaptığım için korkuyorum
hoşgeldin canım bence sen hiç korkma hatta sevin aramızda en şanslı olan sensin emzirirken ben çok oşay veriyrdm kızı bıraktığımdan beriveremyrm bence sen hemen başla ve ver gitsin şu kiloları
hoşgeldin canım aramıza

hoşgeldin canım aramıza

hoşgeldin canım

dün akşam çok adet sancım vardı ve canım çok tatlı istiyodu biscolata yedim ve barbunya yedim ardından sıcak çikolata içtim
Bugün de 1 bardak nescafe 1 kase yoğurt 1 lt su 1 9 otlu çay sonra 2 haşalnmış yumurta :26: felaket kabızım 1 kase yoğurdun içine krem peynir ve zeytinyağı koydum yedim sonra 1dilim kek 1 fincan çay 1 kupa 9 otlu çay yeşillik salatası

Hoş buldumm hoş buldummm herkese çok teşekkür ederim, hepiniz çok naziksiniz..

Az önce günlük sporumu tamamladım, umarım yarına azcık bir şeyler vermiş uyanırım, gırtlak tutamamaktan günlerdin 82.600 e gömülü kaldım resmen, ama bugün daha dikkatliydim, umarım yarına 100 gram bile olsa inerim ki moral olur yaa

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 uskumru fırında
salata
3 dilim ekmek
Ara
8 çilek
1 avuçtan biraz fazla beyaz leblebi
yeşil çay
Akşam
1 kase domates çorbası
yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye
yarım dilim ekmek
Ara
8 çilek
bugün ki aldığım kalori 1636

iyi akşamlar
menüm
sabah
1 dlm peynr
2dlm ekmk
5 zytn
dmts
ara
kurukayısı
öğlen
1.5 dlm ekmk
yogurt
ara
2 ceviz
akşam
5 kşk taze fasulye
yogurt
2 dlm ekmk
gece
bilmiyorum
4.5 lt su

offff telden yazıyom yazıyom çıkmıyor yine yazıyom ne bahtsız bi kadınım şu bilgisayarın yapyıgı boyunu aştı

hoşgeldin canım.ya bu görümceler ne istiyor senden.boşver hiç takma,sen takmadıkça onlar çıldırsın:)verdiğin kilolar için tebrikler.

Herkese slmlar yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmislerrrr

Bugünkü menum

Sabah.1.5dilim çavdar ekmeği peynir zeytin yumurta çay

Öğle.misafirlikteydim 2kaşık patates salatasi 1kase kısır çay
Ara nescafe şekersiz

Akşam. 1servis kaşığı etsote 2kaşık mantı 1dilim çavdar ekmeği

2.5litre şu yeşil cay gunicinde

ve 3 kerebiç kurabiyesi 2 inci litre suyumu içiyorum ben bugün bunu 4 e çıkartırım birazdan aram olacak fakat onu kurabiyeyle doldurduğuma inanıyorum bi 9 otlu çay içeyim bari en son yatarken 9 otlu çay içicem zaten 2 9otlu çay arası türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…