hoşgeldin canımcımMerhaba arkadaşlar, beni de aranıza kabul ederseniz, yanınıza gelmek istiyorum ! :119:
Kilom bugün uyanış itibariyle 82.60..
Kahvaltım:
5 y.k (40 gr) Nestle müsli tropikal meyveli+ 1 çay bardağı yağsız (0.1) süt ile..
Öğle: aslında öğlen yağsız konserve ton balığı+marul+domates+limon şeklinde düşünyordum , akşama yine müsli olarak, menülerin yerini değiştirdim öğlen de nestle müsli+süt yapmış oldum. (içinden kuru üzümleri çıkarıyorum ben, sevmiyorum hic kuru üzüm)
Akşama da menüyü söyledim zaten, günde 1 saat workout yapıyorum..
Öyle işte, umarım aranıza alınmışımdır.
hoşgeldin canımcım
sığışın kızlar
MRB CANIM HOŞGELDİN BAYADIR ORTALARDA YOKTUN AYY SEN NERDEYSE 20 KİLO VERDİN HALAMI LAF sokuyolar ayy sıkma canını bitanem gerekirse afını söyle hiçte çekinme bence neden çekinecen onlar seni üzüyorsa sende onları üz sinir oluyorum böyle tiplerekızlar naber :) ben taşındım yerleştim 1 haftadır felan de internetim yoktu bugün düzeldi.. bu sabah tartılım 63,5 olmuşumbeni üzenler çatlasın hala içim içimi yiyor görümcelerim çok üzüyor beni hala ikiside her fırsatta laf sokuyor bana birgün patlicam ama ne zaman bilmiyorum.. neyse hepinizi öpüyorum
aramıza hoş geldin canımkızlar merhabaaa
bi üst topikten terfi oldum da ben
boyum 1.80 kilo 86.5
bir de beden alt 40-42
üst 40
Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza kabul ederseniz, yanınıza gelmek istiyorum ! :119:
Kahvaltım:
5 y.k (40 gr) Nestle müsli tropikal meyveli+ 1 çay bardağı yağsız (0.1) süt ile..
Öğle: aslında öğlen yağsız konserve ton balığı+marul+domates+limon şeklinde düşünyordum , akşama yine müsli olarak, menülerin yerini değiştirdim öğlen de nestle müsli+süt yapmış oldum. (içinden kuru üzümleri çıkarıyorum ben, sevmiyorum hic kuru üzüm)
hoşgeldin canım bence sen hiç korkma hatta sevin aramızda en şanslı olan sensin emzirirken ben çok oşay veriyrdm kızı bıraktığımdan beriveremyrm bence sen hemen başla ve ver gitsin şu kilolarıNasıl zayıfladınız böyle inşallah ben de başarırım. Yeni doğum yaptığım için korkuyorum
hoşgeldin canım aramızaaynen ablam ya 3 haftadır bi düzeltemedim kendimi :2::2:
bende çok sevindiiiim
bakan tanıdığım var benim torpilliyim ben
bende yazdan beri 18 kg verdim, 46 dan düştüm 40 a , herkes çok farkediyor öyle motive oluyor ki insan
amin insallah Allah hepimizin yardımcısı olur..
hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar, beni de aranıza kabul ederseniz, yanınıza gelmek istiyorum ! :119:
Kahvaltım:
Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza kabul ederseniz, yanınıza gelmek istiyorum ! :119:
Kahvaltım:
kızlar naber :) ben taşındım yerleştim 1 haftadır felan de internetim yoktu bugün düzeldi.. bu sabah tartılım 63,5 olmuşumbeni üzenler çatlasın hala içim içimi yiyor görümcelerim çok üzüyor beni hala ikiside her fırsatta laf sokuyor bana birgün patlicam ama ne zaman bilmiyorum.. neyse hepinizi öpüyorum
ve 3 kerebiç kurabiyesi 2 inci litre suyumu içiyorum ben bugün bunu 4 e çıkartırım birazdan aram olacak fakat onu kurabiyeyle doldurduğuma inanıyorum bi 9 otlu çay içeyim bari en son yatarken 9 otlu çay içicem zaten 2 9otlu çay arası türk kahvesidün akşam çok adet sancım vardı ve canım çok tatlı istiyodu biscolata yedim ve barbunya yedim ardından sıcak çikolata içtim
Bugün de 1 bardak nescafe 1 kase yoğurt 1 lt su 1 9 otlu çay sonra 2 haşalnmış yumurta :26: felaket kabızım 1 kase yoğurdun içine krem peynir ve zeytinyağı koydumyedim sonra 1dilim kek 1 fincan çay 1 kupa 9 otlu çay yeşillik salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?