80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım ayyyyy kız 5seneden Sonra süper olmuş onlar sevinmesinde kim sevinsin allah tamamına erdirsin ama 5senelik bir ani kalmış geride

Bugünkü menüm
Sabah.yarım dilim ekmek 2çatal sucuklu yumurta dom.salatalık çay

Öğle.arkadaslarim geldi hazırlık yaptım 2kase yoğurtlu köfte 1tane peynirli pogaca çay

Akşam.acikmadim belki 1bardak leblebi yerim

2.5litre şu form çayı

çok geçmiş olsun kaptanım yorma fazla gözünü dinlen de biran önce iyileş
kuzenini ve nişanlısını allah ömürleri boyunca böyle mutlu etsin inşallah

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı erik marmeladı
tere
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
Yarım tabak ciğer sote
2 dilim ekmek
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığından biraz fazla kuru üzüm
Ara
yeşil çay
Akşam
1 kase domates çorbası
yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye
Ara
1 elma
3 ceviz
Bugün aldığım kalori 1581

iyi akşamlar

menüm

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
1 yumurta
ada çayı

bugün serbest günümdü ne bulduysam yedim

yeşil çay içerim birazdan

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor 30 dk

Son düzenleme:

hoş geldin kaptanım, ALLAH hayırlı etsin ve tamamına erdirsin .... sana da çok geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin, çantana aldıklarınıda takma kaptanım sen hemencecik verirsin o fazlalıkları 2 günde

sabah-öğle : 1 haşlanmış yumurta, t.b ekmeğiyle yağsız tost , 4 zeytin ve şekersiz çay
ara : 1 s.b. yoğurt, 1 ç.b. yulaf ezmesi, 4 çilek , 4 dilim muz, tarçın karışımı
akşam : 1 kase çorba , 1s.k. bulgur pilavı , 2 tane köfte , bol salata
ara : meyveli yarım yağlı sütten yapılma muallebi
yeşil çay ve 2lt su
spor : 1 saat yürüyüş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün gayet güzel bir gün geçirdim şükür
Akşam eşimle alışveriş için dışarı cıktık ve Ayşeyle benim ikinci adresim olan Forum İstanbula gittik
Evdeki eksiklerimi aldım ama bu sefer biraz daha uzun sürdü her aldığım şeyin paketini inceledim ve karbonhidrat değeri benim yiyebileceğimden çok yüksek olanları yine yerine bıraktım
Büyük kızım sinir oldu anne hatim indirdin bu ne ya diye ama olsun eve almazsam en azından yeme tehlikem yok
Akşam yemeği doğal olarak biraz geçe kaldı ve gerçekten erken yemeye alışınca insan rahatsız oluyor

slm kızlar nasılsınız. çok yazmışsınızdır dedim ama sadece iki sayfa olunca şaşırdım doğrusu. kaptanım hoş geldin. bu günlerde göz enfeksiyonu çok yaygın dikkat et. birazda polenlerin etkisi sanırım. çok geçmiş olsun.
dün çocukları sinemaya götürdüm nihayet. amaaaan boş yere rezil olduk geçen gün üç gündür çok şükür miğdem bulanmıyor. ama bu seferde kaç günün açlığı ile gözüm dönüyor. yediklerimin önünü alamıyom. akşam olunca koca bi göbek oluyo önümde. o tarafa dön bu tarafa dön nefes dahi alamıyom düşünün sanırım kilo verme günlerim burda son buluyor gibi geliyor. yakında sadece muhabbet için buralarda olacam sanırım.

günaydın fıstık hamiş.
amaaan zaten kilo bahane sohbet şahane.sen bundan sonra düzenli kilo almalısın zaten fıstık sende kilo alıımını yazarsın aman sakın gitme topiğimizin hamişi öptüm

Selamün Aleykümmmm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol enerjili az kalorili bir hafta diliyorum
İnşallah bu haftayıda güzel değerlendirip çok güzel kilolar veririz

Deme öyle deme ( kendimi mukaddes yenge nin kocası gibi hissettim )
Tübe de Canım sonuçta hamilelikte arada hormonlar sapıtabilir ama sen yinede dikkatli davranmaya çalış sonuçta ne kadar az kilo alırsan okadar çabuk kurtulursun hamilelik sonrası kilolarından
Anammmmmmmmm nasıl bir manyaklıksa benimkisi hamile kalasım geldi bu kiloya nazaran
Hayır var iki dene tam rahatlamışken ne diye aklıma böyle birşey geldiyse rahat batıyor herhalde
Neyse kendime bir şart koşayım 60 kiloya düşmeden 3.cüyü düşünmek yok sonrada nasılsa fiziğim bozulmasın hesabı kıvırabilirimmi acaba
İnşallah hamileliğin çok fazla kilo almadan rahat geçer ve sağlıkla evladının kuçağına alırsın Aminnnnnnnnnnn

Kızlar merhabaaaa :)

Aranızda bir kilo vermeye kararlı daha almaya gönüllü istekli yer var mı?? Haftalardır izliyorum sizi nasıl hoşuma gitti aranızdaki dialoglar anlatamam , burda motive olup da kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum. darısı başımızaa :)

ben 23 yaşında , 89 kilo çalışan bi kızım. bundan bi sene önce 99u buldugum gün kilo vermem gerektigini anlaadım ve anca 1 senede 10 kilo verebildim ama hız vermek gerek, daha gencim canım:)

Sanırım hergün yediklerinizi yazıosunuz falan , napmam gerektigine yardımcı olursanız çok mutlu olurum.. ben de size belki bazı konularda yardımcı olabilirim....

hadi bakalım hrkese bol hareketli günlerrrrrrr

bu sabah gittim kanımı aldırdım sonra 2 tane kurabiye yedim eve geldim yeşil salata üzerine peynir parçacıkları serpip yedim 9 otlumu içtim fakat zeytinyağlı barbunyaya dayanamadığımdan 4 - 5 kaşık yedim şimdi fındıklı nescafe 1 lt suyumu içiyorum şikinliğimden kurtuldum nihayet tartıldım 84,8 çıktım cumaya kadar ne kadardaha gider acaba

tabi ki gel canım, bizim kapımız kilo vermek isteyen herkese açık :)) öncelikle evet yaşın genç ve bunu avantaja çevirip daha kolay kilo verebilirsin...bizlerde sana motive olman açısından yardımcı oluruz hem
kaptanımız : wintersun
yard. kaptanımız : elmaşekeri
bizlerde topiğin müdavimleri :))
öncelikle hergünün sonunda neler yediysek liste halinde yazıyoruz ve her hafta cuma, c.tesi ve pazar günleri kilo bildirimi yapıyoruz ...yeni gelen arkadaşlar ilk 2 hafta listeye giremiyorlar , bunuda denme süreci olarak kabul ediyoruz ama 3. hafta listede oluyorlar

inşallah güzel anlatabilmişimdir

Sende aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

Bugünki menümüde kesinleştiği için yazabilirim

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 büyük fincan az limonlu ılık su

Kahvaltı;
1 kase Nesfit yarım yağlı sütle ( arada değişiklik olsun diye aldım ve gerçekten tok tutuyor ) ( 13 )
1 büyük fincan 7 otlu çay ( 0 )

ara;
az şekerli Türkkahvesi ( 0 )

Öğlen; / Kızın okuldan gelince hazırlıksız yakalandım büyük kızımda gelirken arkadaşları için Kola almış dayanamadım
1 Kaşarlı Tost ( 16 )
1 / 2 bardak Kola ( 12 )

ara;
1 Büyük fincan 9lu Çay

Akşam;
1 tabak ıspanak ( 8 )
1/2 kase yoğurt ( 6 )

gece;
1 büyük fincan Yeşil çay ( 0 )

Bugünlük toplam; 55 Puanlık Karbonhidrat tüketmiş olacağım Aslında o tostla kola olmayaydı iyidide oldu bir kere
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok Nasılsa 3 gün Ayşeciğimin detoksunu yapacağım o arada fazlasıyla acısı çıkar

kızlar hepinizden teker teker özür diliyorum dün akşam uyuyakalmışım listeyi hemen hazırlıyorum nolur affedin beni(

hoşgeldin canımcım

hoşgeldin canım aramıza melankoli yapman gerekenleri yazmış zaten bu azimle biran önce verirsin kilolarını fıstık gibi olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…