80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy unuttum akşam yemekden sonra 1 kçk kare afyon kaymağı yedim malesef
kaptanım ellerine sağlık hertkesi kutlarım

Ayyyyyy afyon kaymağımi dedin bayılırım bende afyon.emirdagliyim bu arada ah ah bu Yaz doya doya yiyemiycem kaynağımdan hele bide ekmek kadayıfı varsa yaninda önce birdurup izleyeceksiniz yavaş yavaş yiyceksin off neyse hamile var susayim

selam kizlar kac gundur gelemiyorum tayin telasi sardi bizi cok kisa surede toplanip tasinmak zorundayim menumu yazamiyorum iki gundur ve biraz degil cokca kacamaklarim oldu bugunku.menuyle.devam edeyim

sabah buyuk bir tost domates petnir zeytin salatalik
ara.yok
ogle.ciger izgara ayran yarim lavas salata
ara.neskafe
aksam.2 servis kasigi bezelye coban salata
ara.bir kase cekirdek bir kucuk kare bitter 3 kasik yogurt

Herkese ii geceler yarın çocuklarımızın bayramı gösterileri var izlemeye gidicemde erken yatayim eminim çocukları olanlarda benim gibi erken yatarlar herkese tatlı rüyalar ben rüyamda hep beyaz ekmek görüyorum

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
1 yumurta
ada çayı

ara
yok

öğlen

1 tabak makarna

ara
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam
3 kaşık makarna
1 kase yoğurt

ara
1 bardak boza

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

Merhabalar, benide alın grubunuza. acil ihtiyacım var zayıflamaya perşembe günü diyetisyene gidecektim randevu almıştım denk geldi bu grubu görmemde:)

selam kızlar
uzun zamandır yazamadım. sevgilim gelmişti onla görüşcem diye hiç birşeye bakamadım.

rejime devam. ama sporu 2 gün yapamadım. gerçi onla gezme spor sayılır mı bilmem.

neyse bugün ki listemi yazıyım.

sabah uyanınca zencefilli çay.

kahvaltı:
6 tane küçük sosis
1 yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
bir dilim peynir
5-6 tane zeytin

ara
4 tane eti form

öğle
bir bardak çorba

akşam
1 kase çorba
4 kaşık makarna

ara
4 tane eti form

bugün biraz fazla kaçırdım. sigara bırakma deneyimi ama bırakamıycam o zaman çok acıkıyorum. :44:

şimdi de elma kromlu form çayı

3 litre su.
45 dk yürüyüş.

Son düzenleme:

Merhabalar, benide alın grubunuza. acil ihtiyacım var zayıflamaya perşembe günü diyetisyene gidecektim randevu almıştım denk geldi bu grubu görmemde:)
hoşgeldiniz kızlar bedenlerimiz kadar kalbimizde büyük bizim:)))
selam kizlar kac gundur gelemiyorum tayin telasi sardi bizi cok kisa surede toplanip tasinmak zorundayim menumu yazamiyorum iki gundur ve biraz degil cokca kacamaklarim oldu bugunku.menuyle.devam edeyim
merak ettim yer belli olmadı demi daha işallah sizin için iii bi yer olur biz diyarbakırda yaptık doğu görevini çooooook memnun kaldık ama tabii meslek gruplarına göre değişebiliyor

aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

Gaaaayte güzel açıklamışsın aslında zaten haftalardır casus gibi sizi izliyorum o yüzden az çok aşinaayım tek anlamadıgım şey , hem cuma hem c.tesi hem de pazar günü 3 günde de tartılıo musunuz? ya ben sabahla akşam arasında 1 2 kilo kilo farketmesini bırak dün 88.7ydim bunun 89.4 çıktım delircemmmmmmmm. Ama geç yemek yemek zorunda kaldım ama bu kadar çok farkedio mu cidden yaaa.

neyse dün yediklerim,

sabah
yarım simit
1 dilim tulum
ögle
250 gr yogurt
1 salatalık
ara
elma
akşam, 9.30 yedimm çok yogundum
5 köfte 1 kaşık yogurt 1 domates

canım bildirim günümüz cuma aslında ama bazı arkadaşlarımız cuma bildirim yapamayabiliyolar ya da ödemleri filan oluyo cumartesi veya pazar yapıyolar yani bildirimini en geç pazara kadar yapman gerekiyo kaptanımız pazar günü listeyi hazırlıyo birde tartıya sabah aç karnına çıkmalısın su bile içsen tartı oynar

Canım teşekkür ederim bilgiler için:) tartıdan nefret edenler kulubu olarak elektronik tartılardan hem nefret edip hem de sevme özelliğine sahibim :)
neyse bi kaç aya inş tartıda olan rakamlar bizi mutlu edicek kızlarrrrrrrrrrrr.

haydi bakalım 23 nisan çocuk bayramı da olsa biz de oynayıp zıplayalım, kalorileri her fırsatta yakmak lazımmm

şekerciklerim selam
yoğun bir döneme giriyorum ve hakkaten yetişemiyorum artık.
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyle yoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden buraya yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
bir müddet misafiriniz oldum,hakkınızı helal edin
inşallah herkes azimle sabırla yoluna devam eder ve istedikleri kiloya inerler
ne yaparsanız yapın,önce kendiniz için yapın
hepinizi çok seviyorum,hoşçakalın

selam kızlar sabah 1dılım peynır ufak dılım börek bıde sekersız cay içtim öğlen 2 tane haslanmıs yumurta ve 1 dilim kepek ekmeği aralardada 2 tane kıvı 2 bardak yesılcay ve bolbol su içtim.aksamada bugday pişirdım ayranla onu yıycem tamamdır.ama ben bebebıde 1 saate yakın spor yaptım yürüyüş mekık stepper sopa cevırme falan ınsallah gıtcek kılolark emzırıyorum ve acıkıyorumdayanmam lazım.

ben bebek emzırıyorum 14 aylık kızım var memeyede cok düşkün cok acıkıyorum napcam bılmem ya akıl verın bana lütfen

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Malum bugün 23 Nisan o yüzden sabah erkenden kalkıp okula gittik. Büyük cadım orkestrada gitar çaldı ama okadar kalabalık vardı ki kızı bir tek sahneye çıkarken birde inerken görebildik
Zaten resmimi çekmeyin diye tembihlemişti hiç anasına çekmemiş nefret ediyor resim çekilmekten
Sonrada ailecek Emirgan Korusuna gittik biraz gezip çimlere oturup sohbet ettik eşimle
Küçük kuzu deli gibi koştu durdu laleleri koklayıp durdu Fakat öyle böyle değildi kalabalık zor çıktık döndüşte Korudan
İnanılmaz güzeldi heryer ve mis gibi kokuyordu
Çok iyi geldi Eşim artık ayda bir de olsa adam gibi ailece gezi günü düzenleyelim dedi Ay başındada Havacılık müzesine gideceğiz inşallah
Yaşasın Baharrrrrrrrrrrr

Varsa hakkımız helal olsun tabiki sende hakkını helal et canım İnşallah sınavlarında nişanda dilediğin gibi geçerde sende yine çok daha çıtır bir kayınvalide olarak aramızda olursun
Nasılsa senle her fırsatta yine görüşürüz biz
Sana kolay gelsin güzel insan

ben bebek emzırıyorum 14 aylık kızım var memeyede cok düşkün cok acıkıyorum napcam bılmem ya akıl verın bana lütfen

Canım Allah analı babalı büyütsün ...Aminnnnnnnn
Bu arada kızını sağlıklı beslenmeye ve bol su içmeye devam ederek emzirirken kiloda verebilirsin çok sık acıkıyorsan kendine çok ufak tok tutucu ama kalorisi az atıştırmalıklar belirleyebilirsin Mesela iki üç tane hurma ( çok tok tutuyor ve tatlı isteğini bastırıyor , süt yada ayran içebilirsin acıkınca yada ufak bir meyve )
Üç oğünde salatan ve yoğurdun da eksik olmazsa sofrada eminim daha az acıkırsın

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 poğaça tam buğday unundan ve az zeytin yağıyla yaptım
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı erik marmeladı şekersiz
1 bardak meyve çayı
1 salatalık
Ara
1 elma
Öğle
1 yumurtadan biberli menemen
2 dilim ekmek
Ara
2 avuç kadar beyaz leblebi
2 bardak yeşilçay
8 çilek
Akşam
2 kase sebze çorbası
Ara
8 çilek
3 ceviz
bugün aldığım kalori 1450

Merhaba canım öncelikle hoşgeldin aramıza bende burada arkadaşlarımın desteğiyle irademi koruyorum inşallah sende önce kendin için istersin zayiflamayi şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…