ayyy unuttum akşam yemekden sonra 1 kçk kare afyon kaymağı yedim malesef
kaptanım ellerine sağlık hertkesi kutlarım
Merhabalar, benide alın grubunuza. acil ihtiyacım var zayıflamayaperşembe günü diyetisyene gidecektim randevu almıştım denk geldi bu grubu görmemde:)
selam arkadaslar ben 4 ay önce 3 4 gun aranıza katılmıstım ama sonra kayınvalıdemler geldı memlekettewn aylarca onlar gıttı falan derken yıne geldım bu sefer durmak yok ama yarından ıtıbaren menulerımı yazmaya baslıycam ınsallah lıstede adımıda görürüm bana destek verın ve tuyolarınızada ıhtıyacım var buarada boy 157 kılo89 yas 29 ıkı kızım var küçük kızım 14 aylık oldu artık gıtsın kılolar:)
hoşgeldiniz kızlar bedenlerimiz kadar kalbimizde büyük bizim:)))Merhabalar, benide alın grubunuza. acil ihtiyacım var zayıflamayaperşembe günü diyetisyene gidecektim randevu almıştım denk geldi bu grubu görmemde:)
merak ettim yer belli olmadı demi daha işallah sizin için iii bi yer olur biz diyarbakırda yaptık doğu görevini çooooook memnun kaldık ama tabii meslek gruplarına göre değişebiliyorselam kizlar kac gundur gelemiyorum tayin telasi sardi bizi cok kisa surede toplanip tasinmak zorundayim menumu yazamiyorum iki gundur ve biraz degil cokca kacamaklarim oldu bugunku.menuyle.devam edeyim
Merhabalar, benide alın grubunuza. acil ihtiyacım var zayıflamayaperşembe günü diyetisyene gidecektim randevu almıştım denk geldi bu grubu görmemde:)
tabi ki gel canım, bizim kapımız kilo vermek isteyen herkese açık :)) öncelikle evet yaşın genç ve bunu avantaja çevirip daha kolay kilo verebilirsin...bizlerde sana motive olman açısından yardımcı oluruz hem
kaptanımız : wintersun
yard. kaptanımız : elmaşekeri
bizlerde topiğin müdavimleri :))
öncelikle hergünün sonunda neler yediysek liste halinde yazıyoruz ve her hafta cuma, c.tesi ve pazar günleri kilo bildirimi yapıyoruz ...yeni gelen arkadaşlar ilk 2 hafta listeye giremiyorlar , bunuda denme süreci olarak kabul ediyoruz ama 3. hafta listede oluyorlar
inşallah güzel anlatabilmişimdir
Gaaaayte güzel açıklamışsınaslında zaten haftalardır casus gibi sizi izliyorum o yüzden az çok aşinaayım tek anlamadıgım şey , hem cuma hem c.tesi hem de pazar günü 3 günde de tartılıo musunuz? ya ben sabahla akşam arasında 1 2 kilo kilo farketmesini bırak dün 88.7ydim bunun 89.4 çıktım delircemmmmmmmm. Ama geç yemek yemek zorunda kaldım ama bu kadar çok farkedio mu cidden yaaa.
neyse dün yediklerim,
sabah
yarım simit
1 dilim tulum
ögle
250 gr yogurt
1 salatalık
ara
elma
akşam, 9.30 yedimm çok yogundum
5 köfte 1 kaşık yogurt 1 domates
canım bildirim günümüz cuma aslında ama bazı arkadaşlarımız cuma bildirim yapamayabiliyolar ya da ödemleri filan oluyo cumartesi veya pazar yapıyolar yani bildirimini en geç pazara kadar yapman gerekiyo kaptanımız pazar günü listeyi hazırlıyo birde tartıya sabah aç karnına çıkmalısın su bile içsen tartı oynar
şekerciklerim selam
yoğun bir döneme giriyorum ve hakkaten yetişemiyorum artık.
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyle yoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden buraya yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
bir müddet misafiriniz oldum,hakkınızı helal edin
inşallah herkes azimle sabırla yoluna devam eder ve istedikleri kiloya inerler
ne yaparsanız yapın,önce kendiniz için yapın
hepinizi çok seviyorum,hoşçakalın
ben bebek emzırıyorum 14 aylık kızım var memeyede cok düşkün cok acıkıyorum napcam bılmem ya akıl verın bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?