- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
slm arkadaşlar bende yıllardır kilo vermek işin uğraşıyorum ama olmuyor hep hüsran en fazla 1 hafta sürüyor.benide aranıza alırmısınız.
Aramıza hoşgeldinİnşallahh burada çok güzel motive olursunda azmin daim olur ve çok güzel kilolar verirsin
Bu arada benim adım banu33 yaşında istanbulda 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki tane cadının annesiyim
Şu anki Çizelgendeki kilo doğruysa kilon yok bence ( 60sa ) o kiloları görebilmek için canımı veririmama vermim sadece kilolarımı vereyim de yılbaşında en azından o kiloları göreyim
canım benim ilgin için çok teşekkür ederim çok güzel zayıflamışsın tebrik ederim,cadılarını Allah sana bağışlasın bende filiz 5 yaşında 1 oğlum var. aslen ığdırlıyım şu an bazı sebeplerden izmirdeyim hafta sonu döncem memlekete.6aydır izmirdeyim buraya geldiğimde kendime çok sözler vermiştim zayıflayıp memlekete dönecektim ama olmadı gine pis boğazımı tutamadım.inşallah desteklerinizle sizinle zayıflarım.
canım benim ilgin için çok teşekkür ederim çok güzel zayıflamışsın tebrik ederim,cadılarını Allah sana bağışlasın bende filiz 5 yaşında 1 oğlum var. aslen ığdırlıyım şu an bazı sebeplerden izmirdeyim hafta sonu döncem memlekete.6aydır izmirdeyim buraya geldiğimde kendime çok sözler vermiştim zayıflayıp memlekete dönecektim ama olmadı gine pis boğazımı tutamadım.inşallah desteklerinizle sizinle zayıflarım.
naber kıxlar nasılsınız bakalım bakyrm sayfalar pek ilerlemyr bende sık gelemyrm galiba öznurda yok ortalarda o olsa en az 5 sayfa atardı ya neyse özletecek heralde kendini kızzzzzzzzz özledik gel artık
bu arada benim motivasyonum acayip düştü:18::18: nedendir bilmem ama acayip yiyorum bu duruma tam dur diyim derken bu hafta köye gidiyrz annemlerde kayınvaldemde cozutturacak kesin ye diye :18::18:ne kadar sabrederim bilmiyrm hamurişlerine yani bu hafta sonu yokum burda gelince bi detoks yapıp yeniden toparlanmak istyrminş başarabilirim ya ne zaman görcem ben altmışları sinir oluyorm kendime tam yaklaşmışken bırakıyrm geri eski halime dönüyrm inanmayacaksınız ama bu sabah itibariyle tam 73 idim yani 1 kiloya yakın almışım bu hafta deli olcam şimdi ben gidem biraz yeşilçay içeyim birazda su toplamaya çalışyım bu hafta kv ve anneme savaş açıyrm bakalım kim yenecek
slm arkadaşlar bende yıllardır kilo vermek işin uğraşıyorum ama olmuyor hep hüsran en fazla 1 hafta sürüyor.benide aranıza alırmısınız.
Benim size biseyler danışmam lazım kızlar internetten araştırıyorum ama birturlu karar veremedim bu 9lu caylardan hangi markayı tavsiye edersiniz yada kullananlar varmı şimdiden tskler
Benim size biseyler danışmam lazım kızlar internetten araştırıyorum ama birturlu karar veremedim bu 9lu caylardan hangi markayı tavsiye edersiniz yada kullananlar varmı şimdiden tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?