80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün gec kaldım menumu anca yazabılıyorum
kahvaltı bıdılım peynır 1 dılım kepek ekmegı domates ve bıraz helva(canım cok tatlı ıstedı dayanamadım)
öğlen 1 kase bugday corbası ayranlı yag ve tuz yok bıde kızım yerken dayanamadım 1 tane kek yedım arada 1 elma
yesılcay.aksamda 1 patlıcanı közleyıp bıraz yogurt 1diş sarımsak pulbıber karabıber ekleyıp 1 dılım ekmekle yedım.saaat 8de esım yerken 2 3 catal mantı attım agzıma bıde bol bol su tabı.

Kızlar günaydınnnnn :) bu güzel havada hareketlenmemek elde değilllll. dün sabah erkenden kalktımm ( ki benim için büyük bişey) işe gitmeden önce güzelllllll bir yüryüş yaptım sonra geldimm evime hazırlanıp işe gittim.

dünkü menüm,

sabah, 2 parmak kadar ıspanaklı börek 2 zeytin
ara, 1 elma
ögle,1 kase kuru fasulye , 2 y.k. pilav
aksam, 4 kaşık menemen, 1 dilim tam bugday ekmek

2L su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Dün gece aç yatmış olmanın mutluluğu ile sabah 7 buçukta yine mutlu ve huzurlu uyandım şükür
Küçük cimcimemle bir güzel kahvaltı ettik ve aynı mutluluğum devam ediyor İnşallah cuma karşılığınıda çok güzel alırım
Bugün Spor günüm Salı günü resmi tatil olduğundan kapalıydı zaten ama o günde güzel yürüme fırsatım oldu. Gidip bir güzel ter atacağım, kiloları biraz daha kışkışlayacağım inşallahh
Bol bol suyumuda içiyorum yine ( ara ara ihmal ettiğimde oluyordu önceki günlerde )

slm arkadaşlar bende yıllardır kilo vermek işin uğraşıyorum ama olmuyor hep hüsran en fazla 1 hafta sürüyor.benide aranıza alırmısınız.

slm arkadaşlar bende yıllardır kilo vermek işin uğraşıyorum ama olmuyor hep hüsran en fazla 1 hafta sürüyor.benide aranıza alırmısınız.

Aramıza hoşgeldin İnşallahh burada çok güzel motive olursunda azmin daim olur ve çok güzel kilolar verirsin
Bu arada benim adım banu 33 yaşında istanbulda 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki tane cadının annesiyim
Şu anki Çizelgendeki kilo doğruysa kilon yok bence ( 60sa ) o kiloları görebilmek için canımı veririm ama vermim sadece kilolarımı vereyim de yılbaşında en azından o kiloları göreyim

canım benim ilgin için çok teşekkür ederim çok güzel zayıflamışsın tebrik ederim,cadılarını Allah sana bağışlasın bende filiz 5 yaşında 1 oğlum var. aslen ığdırlıyım şu an bazı sebeplerden izmirdeyim hafta sonu döncem memlekete.6aydır izmirdeyim buraya geldiğimde kendime çok sözler vermiştim zayıflayıp memlekete dönecektim ama olmadı gine pis boğazımı tutamadım.inşallah desteklerinizle sizinle zayıflarım.

naber kıxlar nasılsınız bakalım bakyrm sayfalar pek ilerlemyr bende sık gelemyrm galiba öznurda yok ortalarda o olsa en az 5 sayfa atardı ya neyse özletecek heralde kendini kızzzzzzzzz özledik gel artık

bu arada benim motivasyonum acayip düştü:18::18: nedendir bilmem ama acayip yiyorum bu duruma tam dur diyim derken bu hafta köye gidiyrz annemlerde kayınvaldemde cozutturacak kesin ye diye :18::18:ne kadar sabrederim bilmiyrm hamurişlerine yani bu hafta sonu yokum burda gelince bi detoks yapıp yeniden toparlanmak istyrm inş başarabilirim ya ne zaman görcem ben altmışları sinir oluyorm kendime tam yaklaşmışken bırakıyrm geri eski halime dönüyrm inanmayacaksınız ama bu sabah itibariyle tam 73 idim yani 1 kiloya yakın almışım bu hafta deli olcam şimdi ben gidem biraz yeşilçay içeyim birazda su toplamaya çalışyım bu hafta kv ve anneme savaş açıyrm bakalım kim yenecek

canım hg ben kamile 1 kıım var 2 yaşında kendini bırakma en önemlisi karar vermek emin ol bizimle beraber verirsin bizimde bazen karalılığımız azlıyr bıkıp usanıp deli gibi yediğimiz çokn oluyo ama en önemlisi bi yerde dur deyip devam etmek verirsin emin ol ve bizden ayrılma hergün yediklerimizi yazıyrz buraya ve cumaları kilo bildiirimi var spor ve diyetle verecez ve bizde çıtır olcez bi gün merak etme bencede banunun dediği gibi çok kilon yok bende 80 lerden indim geldim ama dayadım 72 -71 rasına devam etmiyo ama ben yenecem elbet ve bu sınırı aşıp 60 ları göreceğim bir gün sende yaparsın elbet

Selam kızlarrrrrrr ben geldimmmm

Öğle yemeğimide yedim geldim
Çok şükür harika gidiyor beslenmemde Bu arada felaket bir baş ağrısı yaşıyorum şu anda Büyük kız okuldan geldiğinden beri tam 3 saattir hiç aralıksız kavga ediyorlar ve bağırışıp duruyorlar
Küçüğü neye elini atsa büyük sırf onu bağırtmak için elinden alıyor :26: Artık susun demeye bile takatim kalmadı valla şu bir saat daha dayanayım hemen kendimi spor salonuna atacağım Bari oda bir iki saat kafa dinlerim
Eşim telefonda çık biraz balkonda yanlız kal dinlen dedi ama nerdeeee kaçış yok bu cadılardan anına peşimden geliyorlar

Allah eksikliklerini göstermesin ( Aminnnn ) ama bazen gerçekten imdat diye çığlık atasım geliyor

Canım sakın pes etme sonuçta çok güzel kilolar vermişsin ve devamıda gelecektir Memlekete dönünce çok daha güzel asılırsın beslenme ve spor işine ve eminim ondan sonra patır patır gidecektir o kilolar
Benim baba tarafım İzmirli orada yaşamayı çok isterdim ama sadece 2 kere gitme fırsatım oldu.
İnşallah hepimiz birbirimize destek olup çok çok güzel kilolar vereceğiz

Çok fazla kasma kendini canım sonuçta iki günde ne kadar kilo alabilirsin ki Döndüğünde bir güzel detoks yapar tekrar beslenmeye asılırsın :34. sporunuda yaptınmı bir haftaya kalmaz gider zaten o fazlalıklar
Benim KV bana değil pasta börek su bile vermez Annem desen tam bir sağlıkcıdır börek tarzı birşey yaparsada öğlende yenir az birşey sonrada doğru yürüyüşe hani yeme daha iyi sonuçta dünya yol yürütür insanı erisin yenilenler diye
O konuda şanslıyım diyebilirim

Son düzenleme:
Bugünki menümüde paylaşayım

Sabah
Uyanır uyanmaz bir büyük fincana çok az limon ve 1 çay kaşığı bal ekleyip içtim

Yarım saat sonra
1 büyük bardak ödem sökücü kür

Kahvaltı;
2 Yumurtadan yapılmış omlet ( 1 )
2 KK kadar beyaz peynir ( 1 )
1 Fincan Yeşil çay ( 0 )

ara;
çok az şekerli türk kahvesi ( tam değerini bulamadım ama 5 diyeyim )

Öğlen;
5 ızgara köfte ( 3 )
1 bardak ayran ( 5 )
( aslında salata olması gerekiyordu ama marulum kalmamış )

ara;
1 Fincan Yeşil Çay ( 0 )

Akşam;
2 yumurta ve 1 domatesten yapılmış omlet ( 7 )
1 dilim Beyaz peynir ( 1 )

Gece;
1 büyük bardak ödem sökücü kür ( 0 )
1 Fincan yeşil çay ( 0 )

Gün içinde en az 2.5 litre suyu kesin tüketmiş olurum ki şu anda bile 1.5 kilo oldu bile

Bugün Toplam 23 Puanım gidicek Karbonhidratlara ufacıkta olsa kaçamak hakkım var gibi tabi elimden geleni yapacağım yememek için Akşam belki birde salata eklerim menüye

Neyse ben ufaktan hazırlanıp çıkayımda birazda Spor salonunun önünde az arkadaşlarla lak lak yapar sonrada bol bol ter atıp kalori yakıp gelirim
Malum yarın bildirim günü ne kadar az çıkarsam tartıda kardır

Size hoş sohbetler ve hayırlı günlerrrr
Akşam görüşmek üzere

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası haşlanmış
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz çilek marmeladı
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 tabak haşlanmış kepekli makarna yağsız
3 köfte tavada
salata
Ara
1 bardak salep
1 avuç leblebi
yeşil çay
Akşam
1 kase sebze çorbası
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
10 fındık
Bugün aldığım kalori 1625

selam kızlar bende yazıyım menümü
kahvaltı 1dılım peynır 1dılım kepek ekmeği 5 zeytın
öğlen 1kase corba 1 dılım ekmek ufak bır kase yogurtla kepek ekmegı karısımı
aksam dayanamadım1 tabak pılav üstü kuru fasulye 3 tane salatalık tursusu
su konusunda sıkıntı yok suyu bol ıcıyorum 2 bardakta yesıl cay içtim gun içinde

Bugünku menüm

Sabah.2dilim çavdar ekmeği 2kaşık bol biberli melemen zeytin çay

Öğle.2s.k kısır 2küçük dilim kek çay

Akşam.Sabahki melemenden 2kaşık kaldı yanında 1kaşık yeşil fasulye
1dilim cavdar.e. cacık

Ara. 1 c.bardağı leblebi çekirdek karışık form çayı

2.5litre su

Merhaba filizcim kilon çok ideal bence biz o rakamları görmek için valla çok uğraşıyoruz bizim aramızdan ayrılma Biz birbirimize destek olarak bu kilolardan kurtuluyoruz sende önce iste ben tam 90kiloya dayanmistim ve kimselere aldirmiyordum bi baktım vaziyet kötüye gidiyor kendim karar verdim yani önce ben istedim kendim için istedim şubat.18başladım bu vakte kadar 10kilo verdim inşallah sende ıstediğin kiloya düşersin Canim şimdiden kolay gelsin

Benim size biseyler danışmam lazım kızlar internetten araştırıyorum ama birturlu karar veremedim bu 9lu caylardan hangi markayı tavsiye edersiniz yada kullananlar varmı şimdiden tskler

Benim size biseyler danışmam lazım kızlar internetten araştırıyorum ama birturlu karar veremedim bu 9lu caylardan hangi markayı tavsiye edersiniz yada kullananlar varmı şimdiden tskler

ben kullanmıyorum canım zamanında 5 bi yerde almıştım ilk çıktığı zaman hiç sevmemiştim bu yüzden 9 luyu hiç denemedim bence yeşil çay yeter metabolizmayı hızlandırsın diye içiyorum inşallah işe yarıyodur

Canım banada Ayşe ( Xay ) 1 paket hediye etmişti yanılmıyorsam garden life dı markası
Beslenmeye dikkat edip az da olsa spor yapınca baya iyi geliyor gibime geldi Onu kullanmaya başlamadan evvel kilom durmuştu ama onu kullandığımda ufak ufakta olsa fark hissettim
Daha yeni bitti hatta bende ay başında kendime yenisini almayı istiyorum hatta Ayşeye soracaktım nereden alabilirim diye ama hep arada kaynıyor unutuyorum
Birde bu ara Ayşenin bana önerdiği ödem sökücü kürüde yaptığım için hepsi birden ağır gelir diye ay başına bıraktım

slm kızlar fenerin maçını izleyen varmı. nasıl kaçırdılar o penaltıyı yaw. ama ben söledim atamayacak dedim. hatta tutarmı bilmiyom ama sanki ilk golü onlar atacak gibi geliyo. güzel oynuyolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…