80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar herkese iyi geceler iki gündür giremdigösterim beğenildi üç okul beraber yaptık okulda en çok benim ama çok yorgunum

Bugünkü menüm

Sabah.11gibi yarım simit dom.salatalik.5zeytin peynir
Çay

Öğle.1tabak kısır çay

Akşam.1tabak makarna salatası çay

2.5litre su form çayı

canım ya arada uğra emi,sende hakkını helal et.sana sınavlarında başarılar,nişan hazırlıkları içinde kolaylıklar dilerim.Allah tamamına erdirsin inşallah.ben seni takip edeceğim.sende arada yokla bizi

iyi geceler
menüm
sabah
1 dilm peynir
2 dlm ekmk
ara
2 ceviz
ikindin
1 etliekmek
ara
1 avuç kuruerik
ara
1 kase yoğurt
4 lt su

güzel kaptanım emeğine ellerina sağlık tüm arkadaşları azminden dolayı tebrik ederken veremeyenlerin haftaya bomba olacağına emin olduğumu bilmenizi isterim canlarım öpüldünüz.

Herkese kocaman günaydın

Bugünde kızın okulu tatilmiş ve iki cadı daha sabahtan Tom ve Jerry modundalar
Onlara dur otur demekten kahvaltıyı bile daha yeni yapacağız
Uyanır uyanmaz bir tek sıcak suya bir iki damla limonumu ve bir kaşık balımı koyup içebildim
Şimdi hemen kahvaltıya kaçıyorum sonrada evimin işini yapıp tekrar geliyorum

Herkese çok güzel bir gün diliyorum

arkadaslar sabahtan berı sıte ıcınde zayıflama ıle ılgılı arsıvde dolasıyorum ama sayfaları her tıkladıgımda avon sayfası acılıyor ve kadınlar kulübünün sayfasını okuyamıyorum.ama bu sayfaya gırerken sorun olmadı benım gıbı sorun yasayan varmı acaba lütfen cevap yazın bana

Canım bende hiç öyle birşey olmuyor acaba senin bilgisayardamı var birşey virüs falan gibi olunca genelde açılır ya öyle reklam sayfaları sen yine dua et sadece avon sayfası açılıyor benim bir ara nasıl bir virüs bulaştıysa devamlı sohbet sitesinin reklamı açılıyordu

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 çay kaşığı çilek marmeladı şekersiz
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 tabak yumurtalı fasulye kavurması azcık sıvı yağla yaptım
2 dilim ekmek
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
yeşil çay
Akşam
1 kase sebze çorbası
4 dilim patates kızartması
Ara
1 elma
bugün aldığım kalori 1680

Bugünku menüm
Sabah.2dilim çavdar ekmeği
1yumurtadan kaşarli omlet dom .salatalık zeytin peynir

Ogle.2parça bisküvi form

Akşam 1 adet kızarmış balık derisi hariç bol salata

Günicinde 2.5litre su

naber kızlarrrr misafirim gitti ama ne yedik ne yedik bu hafta ben iptalim galiba 2 günde toparlayabilirmiyim ki(

yok kaptancım henüz belli olmadı ama tercihlerimizde diyarbakır da var şu an urfadayız hayırlısıyla bekliyoruz dört gözle..

ben bebek emzırıyorum 14 aylık kızım var memeyede cok düşkün cok acıkıyorum napcam bılmem ya akıl verın bana lütfen
canım ben de emziriyorum küçük oğlum 13 aylık ama buraya takip ederek hem de emzirerek ve aç kalmayarak 10 kg yu devirdim ve doğum öncesi kiloma az kaldı kavuşmak üzereyim çok sıkıntı yapma kendine zaten emzirdiğin için metabolizman çok hızlıdır

dünkü
sabah: 1 simit, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: yok
öğlen: 1 kase tarhana çorba, 2-3 lokma ekmek
akşam: 3 küçük lahmacun kendim yaptım, ayran, bol yeşillik

sabah: Çeyrek ekmek tost, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: 1 neskafe
öğle: biraz bezelye, bir kase tarhana, yarım karnıyarık, 3-4 lokma ekmek, bir bardak ayran
akşam: arkadaşlarla buluştuk, ev yapımı börekler dolmalar salatalar yedim büyükkk kaçamak yaptımmm

iyi akşamlar.
bugünkü menüm
sabah:1 az yağda yumurta,az peynir,domatesisalatalık,1 tk çokokrem,3 dilim çavdar ekmeği,çay
ara:5 k.kayısı,sütlü nescafe
öğle yok
ara:1 avuç çekirdek,3k.kayısı.sütlü nescafe
akşam:1kase yayla çorbası,1 kıymalı biber dolması,2 kaşık yoğurt
ara:6 tane erik

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu gece maalesef pek uğrayamadım malum sülüman gecesi
Aslında dün Ayşenin detoksuna başlayacaktım ama malum 23 Nisandı ve çozutmama rağmen listeye uyamadığımdan bu güne kaldı Şu an açımmmmmmmmmmm hatta biraz evvel eşim Çokokrem isteyince ağzı tatlansınmış diye ( evde datlı birşey bulamayınca ) başladım söylenmeye şakayla karışık utanmıyorsun karın açken çokokrem yemeye diye eee ye sende birşey dedi ama ben yine Şaban Moduna döndüm bol bol su içiyorum
Birazdan yatacağım yoksa bana sabah olmaz tabi yinede kendimi çok hafif hissediyorum göbişim yumuşadı yine demekki kilocuklar gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…