şekerciklerim selam
yoğun bir döneme giriyorum ve hakkaten yetişemiyorum artık.
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyle yoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden buraya yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
bir müddet misafiriniz oldum,hakkınızı helal edin
inşallah herkes azimle sabırla yoluna devam eder ve istedikleri kiloya inerler
ne yaparsanız yapın,önce kendiniz için yapın
hepinizi çok seviyorum,hoşçakalın
hoşgeldin ama( yapma :))) yap gül gül kilolardan kurtulcaz:))
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] xay[/TD] [TD] 103 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 16.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 430 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat fitness 1 saat pilates 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 81.3 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 9 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 97.4 [/TD] [TD] 97 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 23 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 120 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] çarşı Pazar [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 3.3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] yediveren35[/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
arkadaslar sabahtan berı sıte ıcınde zayıflama ıle ılgılı arsıvde dolasıyorum ama sayfaları her tıkladıgımda avon sayfası acılıyor ve kadınlar kulübünün sayfasını okuyamıyorum.ama bu sayfaya gırerken sorun olmadı benım gıbı sorun yasayan varmı acaba lütfen cevap yazın bana
yok kaptancım henüz belli olmadı ama tercihlerimizde diyarbakır da var şu an urfadayız hayırlısıyla bekliyoruz dört gözle..hoşgeldiniz kızlar bedenlerimiz kadar kalbimizde büyük bizim:)))
merak ettim yer belli olmadı demi daha işallah sizin için iii bi yer olur biz diyarbakırda yaptık doğu görevini çooooook memnun kaldık ama tabii meslek gruplarına göre değişebiliyor
canım ben de emziriyorum küçük oğlum 13 aylık ama buraya takip ederek hem de emzirerek ve aç kalmayarak 10 kg yu devirdim ve doğum öncesi kiloma az kaldı kavuşmak üzereyim çok sıkıntı yapma kendine zaten emzirdiğin için metabolizman çok hızlıdırben bebek emzırıyorum 14 aylık kızım var memeyede cok düşkün cok acıkıyorum napcam bılmem ya akıl verın bana lütfen
naber kızlarrrr misafirim gitti ama ne yedik ne yedik bu hafta ben iptalim galiba 2 günde toparlayabilirmiyim ki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?